Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:37:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tana enkrat bosta nehali, če bo postopno bo super, če ti bo pa zmanjkalo, pa boste našle drugo pot. Vedno obstaja alternativa, Brina lačna ne bo, zato se ne bat. Se podpišem. Prej ali slej se to konča in je otrok prisiljen jest tudi kaj drugega, da ni lačen. Saj sami pogruntajo, da je tudi druga hrana dobra. Ja mami pa ponovno zacveti Res je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:37:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj pa pogrešam mafi, kasso, tiano, kje so se zgubile?? Tiane že en čas nisem videla. Pa še ...... drugih, ki jih ne bom naštevala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:37:35
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tana enkrat bosta nehali, če bo postopno bo super, če ti bo pa zmanjkalo, pa boste našle drugo pot. Vedno obstaja alternativa, Brina lačna ne bo, zato se ne bat. Se podpišem. Prej ali slej se to konča in je otrok prisiljen jest tudi kaj drugega, da ni lačen. Saj sami pogruntajo, da je tudi druga hrana dobra. Ja mami pa ponovno zacveti ha, a zacvetela bom??? mega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:37:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally sorry če si pa predstavljam kako to zgleda sej ni panike. bi mogla v živo videt kako to zgleda: me pogleda kao: ej mami glej kva bom naredila, pol pa se mi vrže okrog vratu in si obriše nos v mojo majco. zlobica mala vsak dan te bo presenetila s kako novo foro. Po 9m pa je razvoj tako hiter, da ga sploh ne folgaš več Komaj čakam magic 9m a pol praviš, da me čez slab mesec čaka: KABUM Ja boš vidla kako bo luštno Men so taki otroc zanimivi, ne dojenčki Bi imela še enega, če bi se rodil star 24m
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:38:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tana enkrat bosta nehali, če bo postopno bo super, če ti bo pa zmanjkalo, pa boste našle drugo pot. Vedno obstaja alternativa, Brina lačna ne bo, zato se ne bat. Se podpišem. Prej ali slej se to konča in je otrok prisiljen jest tudi kaj drugega, da ni lačen. Saj sami pogruntajo, da je tudi druga hrana dobra. Ja mami pa ponovno zacveti ha, a zacvetela bom??? mega Res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:38:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se je že začelo. Vsak dan je nekaj novega. Zdaj se že s tako lahkoto postavlja na noge, da samo čakam, ko bo še kaj drugega zmogla. Začela je tudi nogice prestavljat kot da dela korake. Se mi zdi, da bo tudi hitra kot Jaka. Na žalost noče več sedet in se igrat ampak vstajat in priti nekam, kamor še ne more sama. Naša je pa zadnje dni tako hitra po vseh 4ih, da jo sploh ne morem več lovit. Sedaj z lahkoto pride iz najdaljšega kota dnevne v kuhinjo. Pa je dnevna velika 4x5m, hodnik do kunije dolg cca. 3m in kuhinja 4x5 m velika.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:39:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj pa pogrešam mafi, kasso, tiano, kje so se zgubile?? Tiane že en čas nisem videla. Pa še ...... drugih, ki jih ne bom naštevala. Ju3 bom brisala s seznama mavo, smolej in kanko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:40:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* boš vidla kako bo luštno Men so taki otroc zanimivi, ne dojenčki Bi imela še enega, če bi se rodil star 24m Ej Estrella, da se ne boš ti počai odtajala in imela še enega. Včasih si pravila, da bi takoj imela še eno Aljo, če bi se rodila 3 leta stara, sedaj sipa že spustila mejo. Te imam na sumu (hec)
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:40:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se je že začelo. Vsak dan je nekaj novega. Zdaj se že s tako lahkoto postavlja na noge, da samo čakam, ko bo še kaj drugega zmogla. Začela je tudi nogice prestavljat kot da dela korake. Se mi zdi, da bo tudi hitra kot Jaka. Na žalost noče več sedet in se igrat ampak vstajat in priti nekam, kamor še ne more sama. Naša je pa zadnje dni tako hitra po vseh 4ih, da jo sploh ne morem več lovit. Sedaj z lahkoto pride iz najdaljšega kota dnevne v kuhinjo. Pa je dnevna velika 4x5m, hodnik do kunije dolg cca. 3m in kuhinja 4x5 m velika. naša pa še zmeri sedi na enem mestu in ko se ji kaka igrača odkotali na parket potem mene gleda če ji jo bom dala in ko vidi da ne bom si najde drugo zabavo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:41:06
|
|
|
|
tana7
|
a 9 mesecev je res nek mejnik kaj šele bo potem danes se je obešala na vse možno in se dvigovala aprkrat sem jo prav iskala, je izginila izza ovinka na hodnik pa ful hitra je!!! prav laufa že po 4 kaj se je pa začelo še dogajat pri nas?? če gre oči hitro ven iz prostora, začne tako jokat!! noro takoj, ko izgine izza ovinka, Brine plane v jok a ima že separacijski strah?? ko pa jaz izginem, pa nič ne joče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:41:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se je že začelo. Vsak dan je nekaj novega. Zdaj se že s tako lahkoto postavlja na noge, da samo čakam, ko bo še kaj drugega zmogla. Začela je tudi nogice prestavljat kot da dela korake. Se mi zdi, da bo tudi hitra kot Jaka. Na žalost noče več sedet in se igrat ampak vstajat in priti nekam, kamor še ne more sama. Naša je pa zadnje dni tako hitra po vseh 4ih, da jo sploh ne morem več lovit. Sedaj z lahkoto pride iz najdaljšega kota dnevne v kuhinjo. Pa je dnevna velika 4x5m, hodnik do kunije dolg cca. 3m in kuhinja 4x5 m velika. Pri nas ni take akcije. Je pa vseeno lažje če puza kot pa da vstaja, ker moraš biti pri tem vstajanju nonstop zraven. Je ista kot Jaka. Samo čakam, da bo shodila. Malo manj je močna tako, da pričakujem da bo malo kasneje naredila svoje prve korake.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:41:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj pa pogrešam mafi, kasso, tiano, kje so se zgubile?? Tiane že en čas nisem videla. Pa še ...... drugih, ki jih ne bom naštevala. Ju3 bom brisala s seznama mavo, smolej in kanko. Ti kar. Če se javijo se jih pa lahko da nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:43:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a 9 mesecev je res nek mejnik kaj šele bo potem danes se je obešala na vse možno in se dvigovala aprkrat sem jo prav iskala, je izginila izza ovinka na hodnik pa ful hitra je!!! prav laufa že po 4 kaj se je pa začelo še dogajat pri nas?? če gre oči hitro ven iz prostora, začne tako jokat!! noro takoj, ko izgine izza ovinka, Brine plane v jok a ima že separacijski strah?? ko pa jaz izginem, pa nič ne joče pri nas joče če mami izgine. mislim pa da se okrog 8m pojavi separacijski strah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:43:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* boš vidla kako bo luštno Men so taki otroc zanimivi, ne dojenčki Bi imela še enega, če bi se rodil star 24m Ej Estrella, da se ne boš ti počai odtajala in imela še enega. Včasih si pravila, da bi takoj imela še eno Aljo, če bi se rodila 3 leta stara, sedaj sipa že spustila mejo. Te imam na sumu (hec) Ne, jaz bi imela 3 otroke, vendar ne bi bila doma na porodniški. To sem prvič zelo težko prenesla, drugič še težje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:43:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj pa pogrešam mafi, kasso, tiano, kje so se zgubile?? Tiana je po mojem veliko časa pri svoji mami, ki bo potem pazila Erazma ko gre ona v službo, če se ne motim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:43:25
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tana enkrat bosta nehali, če bo postopno bo super, če ti bo pa zmanjkalo, pa boste našle drugo pot. Vedno obstaja alternativa, Brina lačna ne bo, zato se ne bat. Se podpišem. Prej ali slej se to konča in je otrok prisiljen jest tudi kaj drugega, da ni lačen. Saj sami pogruntajo, da je tudi druga hrana dobra. Ja mami pa ponovno zacveti ha, a zacvetela bom??? mega Res in to sred zime!!! zakaj naj bi zacvetela? al ker je konec nekega napora, al je kaka bl sofisticirana fora? ker jst se sedaj bl matram z GH, kot z dojenjem jo uspavam, pa papa pri sadju in pri zelenjavi se pa po slabo uro z.a.j.e**** z njo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:43:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se je že začelo. Vsak dan je nekaj novega. Zdaj se že s tako lahkoto postavlja na noge, da samo čakam, ko bo še kaj drugega zmogla. Začela je tudi nogice prestavljat kot da dela korake. Se mi zdi, da bo tudi hitra kot Jaka. Na žalost noče več sedet in se igrat ampak vstajat in priti nekam, kamor še ne more sama. Naša je pa zadnje dni tako hitra po vseh 4ih, da jo sploh ne morem več lovit. Sedaj z lahkoto pride iz najdaljšega kota dnevne v kuhinjo. Pa je dnevna velika 4x5m, hodnik do kunije dolg cca. 3m in kuhinja 4x5 m velika. naša pa še zmeri sedi na enem mestu in ko se ji kaka igrača odkotali na parket potem mene gleda če ji jo bom dala in ko vidi da ne bom si najde drugo zabavo Tudi tebi bo enkrat odklenkalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:43:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a 9 mesecev je res nek mejnik kaj šele bo potem danes se je obešala na vse možno in se dvigovala aprkrat sem jo prav iskala, je izginila izza ovinka na hodnik pa ful hitra je!!! prav laufa že po 4 kaj se je pa začelo še dogajat pri nas?? če gre oči hitro ven iz prostora, začne tako jokat!! noro takoj, ko izgine izza ovinka, Brine plane v jok a ima že separacijski strah?? ko pa jaz izginem, pa nič ne joče Ja, je možno, da jo je strah. Je že dovolj velika, da se vsega zaveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:44:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas se je že začelo. Vsak dan je nekaj novega. Zdaj se že s tako lahkoto postavlja na noge, da samo čakam, ko bo še kaj drugega zmogla. Začela je tudi nogice prestavljat kot da dela korake. Se mi zdi, da bo tudi hitra kot Jaka. Na žalost noče več sedet in se igrat ampak vstajat in priti nekam, kamor še ne more sama. Naša je pa zadnje dni tako hitra po vseh 4ih, da jo sploh ne morem več lovit. Sedaj z lahkoto pride iz najdaljšega kota dnevne v kuhinjo. Pa je dnevna velika 4x5m, hodnik do kunije dolg cca. 3m in kuhinja 4x5 m velika. naša pa še zmeri sedi na enem mestu in ko se ji kaka igrača odkotali na parket potem mene gleda če ji jo bom dala in ko vidi da ne bom si najde drugo zabavo Tudi tebi bo enkrat odklenkalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:44:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 zanimivo s čim jo maš pa pokrito na teh 12-14 stopinjah, pa oblečeno? Brina je v bombažni pižamici in pokrita s koutrčkom pa ji ni nič vroče Oblečen ima body in pižamico iz pliša. Pokrita pa je s koutrčkom in tanko dekico iz pliša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:44:56
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a 9 mesecev je res nek mejnik kaj šele bo potem danes se je obešala na vse možno in se dvigovala aprkrat sem jo prav iskala, je izginila izza ovinka na hodnik pa ful hitra je!!! prav laufa že po 4 kaj se je pa začelo še dogajat pri nas?? če gre oči hitro ven iz prostora, začne tako jokat!! noro takoj, ko izgine izza ovinka, Brine plane v jok a ima že separacijski strah?? ko pa jaz izginem, pa nič ne joče pri nas joče če mami izgine. mislim pa da se okrog 8m pojavi separacijski strah ja, sej to me skrbi... joj, bo to ena očijeva frača!!!! so pa tut men rekli, da okol 8. meseca, ja ampak očitno očija že sedaj tako močno pogreša
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:45:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a 9 mesecev je res nek mejnik kaj šele bo potem danes se je obešala na vse možno in se dvigovala aprkrat sem jo prav iskala, je izginila izza ovinka na hodnik pa ful hitra je!!! prav laufa že po 4 kaj se je pa začelo še dogajat pri nas?? če gre oči hitro ven iz prostora, začne tako jokat!! noro takoj, ko izgine izza ovinka, Brine plane v jok a ima že separacijski strah?? ko pa jaz izginem, pa nič ne joče pri nas joče če mami izgine. mislim pa da se okrog 8m pojavi separacijski strah Naj barbaw in ostale mamice povedo kako gre potem naprej Umske in motorične sposobnosti se začno tako razvijat, da je joj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:45:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* boš vidla kako bo luštno Men so taki otroc zanimivi, ne dojenčki Bi imela še enega, če bi se rodil star 24m Ej Estrella, da se ne boš ti počai odtajala in imela še enega. Včasih si pravila, da bi takoj imela še eno Aljo, če bi se rodila 3 leta stara, sedaj sipa že spustila mejo. Te imam na sumu (hec) Ne, jaz bi imela 3 otroke, vendar ne bi bila doma na porodniški. To sem prvič zelo težko prenesla, drugič še težje. Pa 2. porod si tudi rekla, da je bil bolj boleč. Aja, saj je epiduralna. Jaz pa ne bi imela epiduralne tudi če bi šla še 1x.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:45:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a 9 mesecev je res nek mejnik kaj šele bo potem danes se je obešala na vse možno in se dvigovala aprkrat sem jo prav iskala, je izginila izza ovinka na hodnik pa ful hitra je!!! prav laufa že po 4 kaj se je pa začelo še dogajat pri nas?? če gre oči hitro ven iz prostora, začne tako jokat!! noro takoj, ko izgine izza ovinka, Brine plane v jok a ima že separacijski strah?? ko pa jaz izginem, pa nič ne joče Ja, je možno, da jo je strah. Je že dovolj velika, da se vsega zaveda. naša je ista, samo da joka za mano ali za atijem, odvisno kdo gre ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:46:08
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 zanimivo s čim jo maš pa pokrito na teh 12-14 stopinjah, pa oblečeno? Brina je v bombažni pižamici in pokrita s koutrčkom pa ji ni nič vroče Oblečen ima body in pižamico iz pliša. Pokrita pa je s koutrčkom in tanko dekico iz pliša no, kar topleje kot Brina - saj če se ti ne razbrca, je ok si pa ne predstavljam, da ne bi bila dobro pokrita na teh temperaturah
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?