Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:00:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:01:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, a se ti zbuja ponoči in je?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:01:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, to si pa človek lahko samo želi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:02:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:03:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, a se ti zbuja ponoči in je? ja tam okrog 4-5 se zbudi, poje in zaspi. Danes je začuda potegnila do pol 7, pol smo pa spali do 9. zakaj ni vsak dan tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:03:43
|
|
|
|
tana7
|
joj, punce, moj je pa zbolel zgleda, da gripa vse ga boli, pa mrazi, pa.... joj zboli enkrat na 3 leta, takrat ga pa res zagrabi... upam, da midve z Brino ne pokasirava imam pa tako MALO mleka!! sem si prej še črpala, da mal povpraševanje nardi svoje - tako zelo malo imam...me je strah, da se več ne dvigne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:04:11
|
|
|
|
Estrella*
|
Naša tudi že spi, spila je 180AM in upamo na celo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:05:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:05:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, to si pa človek lahko samo želi ja sej je čisto zmatrana danes je komi pojedla kašico, je že na pol mižala, pri mleku jo je pa zmanjkalo. Ful se sprašujem kam je dala v razmaku 1 ure, 190g kašice in 130 ml AM
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:06:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago Sicer boš sama videla koliko te bo kaj matralo, samo drugače bi bilo dobro 2x hodit, da spraviš vso kislino iz mišica in da prej minejo bolečine, če jih boš imela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:06:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, a se ti zbuja ponoči in je? ja tam okrog 4-5 se zbudi, poje in zaspi. Danes je začuda potegnila do pol 7, pol smo pa spali do 9. zakaj ni vsak dan tako tako je naša delala od 1 mesca naprej. Ja je kar fajn, še lepše pa bo ko bo spala do 8h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:07:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, to si pa človek lahko samo želi ja sej je čisto zmatrana danes je komi pojedla kašico, je že na pol mižala, pri mleku jo je pa zmanjkalo. Ful se sprašujem kam je dala v razmaku 1 ure, 190g kašice in 130 ml AM Ma kaj te briga kam je dala, važno da je pojedla in zaspala. Sigurno pa, da v želodčka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:08:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago če ni skrivnost kolk boš plačala. Ker tukaj pri nas je za 1x tedensko mislim da nekje okrog 25€
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:08:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago Sicer boš sama videla koliko te bo kaj matralo, samo drugače bi bilo dobro 2x hodit, da spraviš vso kislino iz mišica in da prej minejo bolečine, če jih boš imela. Bom doma na ab rocketu migala, da bom malo pospešila cirkulacijo. Ja sem prišla do spoznanja, da brez miganja ne bo nič. Tud če shujšam, so moje mišice tako ohlapne, da nisem več za v koplake
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:08:31
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella kako drago je ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:08:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago če ni skrivnost kolk boš plačala. Ker tukaj pri nas je za 1x tedensko mislim da nekje okrog 25€ 6eu/na obisk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:10:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago če ni skrivnost kolk boš plačala. Ker tukaj pri nas je za 1x tedensko mislim da nekje okrog 25€ 6eu/na obisk Prav žalostno je, da to toliko stane. 1x tedensko še gre, 2x pa bi bila kriza pri meni, pa še pasove smo zategnili, ker bo treba fasado naredit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:10:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago ko sem še jaz hodila, sem hodila 2x tedensko, ker če sem šla samo 1x na teden se mi je zdelo, da nekako ni bilo tistega pravega učinka
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:10:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago če ni skrivnost kolk boš plačala. Ker tukaj pri nas je za 1x tedensko mislim da nekje okrog 25€ 6eu/na obisk uh kaj sem gor napisala 25€ na mesec cca 4-ije obiski, pol je cena kot pri nas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:11:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, to si pa človek lahko samo želi ja sej je čisto zmatrana danes je komi pojedla kašico, je že na pol mižala, pri mleku jo je pa zmanjkalo. Ful se sprašujem kam je dala v razmaku 1 ure, 190g kašice in 130 ml AM Naša tud ob 19.30h je pojedla 200g sojinga jogurta s sadjem, malo pred 21h pa še 180AM Dnevni izkupiček je 1050g/ml. Mi je pa zju3 popila samo 100AM in za kosilo 120g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:11:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pozdravljene (z)majčice in (z)majčki mi smo srečno prispeli domov z nemirnega dela sveta. Imeli smo se super, je tudi dobro prenesel naše potepanje. Trenutno smo sicer "ta stari" bolni, ampak važno je, da sta in zdrava. ima še vedno težave z alergijami in zaenkrat še ni živila po katerem ne bi dobil pikic. Odkar jemo Allernovo imamo drisko, ki je v zadnjih dneh tako huda, da bom verjetno v kratkem poklicala na PK in se pozanimala kako naprej. Toliko na kratko od nas (saj veste, da nas ne zbrišete s seznama ) Srečno v letu 2009 voščim vsem mamicam, in vašim družinam. Naj bo to leto, ki si ga bomo zapomnili kot odlično. Včeraj sem poskušala malo brat pa sem zasledila samo temo; kdaj v službo. Mislim, da ste pozabile računat tudi neporabljen dopust leta 2008, ki ga lahko porabite v letu 2009. Tolk samo kot opombo, verjetno boste šle lahko še kasneje v službo. Žal sem prebrala le par strani včeraj in par danes in nimam več kaj komentirat, ker sem čist izven štosa. Sicer pa tudi jaz že kake tri tedne občasno jemljem daleron in zdravim gripoprehladnovirozo, sicer mislim, da nimam vročine, robcev pa porabim na tone, pa mal glavobola mam za spremljavo, da o odličnem počutju ne govorim. Pa sej bo kmal boljš , a ne? Welcome back in veliko za vse vas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:11:19
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem posnela DVD-je in zdaj gruntam kako se printa na njih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:11:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, Tvoj otrok je pa čist preveč priden
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:12:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku ku ku, a si Emilijo spat dala? že spi Kako si pa urihtala stvar? A je tvoj popoldanc? ja popoldne je, jah zbudila sem jo pojedla je, jo preoblekla v pižamo, spila mleko in je zaspala, to si pa človek lahko samo želi ja sej je čisto zmatrana danes je komi pojedla kašico, je že na pol mižala, pri mleku jo je pa zmanjkalo. Ful se sprašujem kam je dala v razmaku 1 ure, 190g kašice in 130 ml AM Naša tud ob 19.30h je pojedla 200g sojinga jogurta s sadjem, malo pred 21h pa še 180AM Dnevni izkupiček je 1050g/ml. Mi je pa zju3 popila samo 100AM in za kosilo 120g Važen je dnevni izkupiček ne pa posamezni obrok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 21:12:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo še 99 postov si bom prišparala za ju3 Z aerobiko začneva v torek. Joj, me je že strah , če bom sploh preživela. boš boš, prvič te bo vse bolelo čez par dni pa bo vse ok Ja do naslednjega obiska sam pol ta bo manj. Kolikokrat na teden pa maš A? Od to-prt, samo jaz bom hodila 1x tedensko na začetku, pol bomo pa videli. Je tud drago če ni skrivnost kolk boš plačala. Ker tukaj pri nas je za 1x tedensko mislim da nekje okrog 25€ 6eu/na obisk Prav žalostno je, da to toliko stane. 1x tedensko še gre, 2x pa bi bila kriza pri meni, pa še pasove smo zategnili, ker bo treba fasado naredit. sej zato si jaz tega špasa trenutno ne morem privoščit in lavfa leg magic
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?