Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:03:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Emiliji se je danes ritem čisto podrl8v celem dnevu je spala dobro uro) in mi zdej že dve uri spi. Razmišljam a čem jo zbudit al ne? Upam, da si jo zbudila. po nesreči sem zadela ropotuljico, ki je bila na tleh ti ti, po nesreči ja kar izgovarjaj se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:09:46
|
|
|
|
barbaw
|
Anitka edino za BMI je ticker. Za rejenje pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:09:53
|
|
|
|
Anitka
|
ku ku
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:10:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka edino za BMI je ticker. Za rejenje pa ne. to pa ni fer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:11:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Anitka edino za BMI je ticker. Za rejenje pa ne. to pa ni fer Res ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:15:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Emiliji se je danes ritem čisto podrl8v celem dnevu je spala dobro uro) in mi zdej že dve uri spi. Razmišljam a čem jo zbudit al ne? Upam, da si jo zbudila. po nesreči sem zadela ropotuljico, ki je bila na tleh ti ti, po nesreči ja kar izgovarjaj se
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:16:46
|
|
|
|
barbaw
|
A boste danes za akcijo? Drugače se jaz kar poslovim, ker imam ova otroka v postelji. jaka sicer še ne spi, atija še ni doma, pa jaz kraljujem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:20:08
|
|
|
|
Anitka
|
A je danes kakšen dogovor za likanje? Kje so vse?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:20:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je danes kakšen dogovor za likanje? Kje so vse? Nič likanja!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:20:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je danes kakšen dogovor za likanje? Kje so vse? Nimam pojma. Če bi vedela, da je dogovor, bi si koga zrihtala. To bo še če vse likajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:21:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je danes kakšen dogovor za likanje? Kje so vse? Nič likanja! Nad tabo bomo počasi obupale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:21:15
|
|
|
|
Katina
|
Pozdravljene (z)majčice in (z)majčki mi smo srečno prispeli domov z nemirnega dela sveta. Imeli smo se super, je tudi dobro prenesel naše potepanje. Trenutno smo sicer "ta stari" bolni, ampak važno je, da sta in zdrava. ima še vedno težave z alergijami in zaenkrat še ni živila po katerem ne bi dobil pikic. Odkar jemo Allernovo imamo drisko, ki je v zadnjih dneh tako huda, da bom verjetno v kratkem poklicala na PK in se pozanimala kako naprej. Toliko na kratko od nas (saj veste, da nas ne zbrišete s seznama ) Srečno v letu 2009 voščim vsem mamicam, in vašim družinam. Naj bo to leto, ki si ga bomo zapomnili kot odlično. Včeraj sem poskušala malo brat pa sem zasledila samo temo; kdaj v službo. Mislim, da ste pozabile računat tudi neporabljen dopust leta 2008, ki ga lahko porabite v letu 2009. Tolk samo kot opombo, verjetno boste šle lahko še kasneje v službo. Žal sem prebrala le par strani včeraj in par danes in nimam več kaj komentirat, ker sem čist izven štosa. Sicer pa tudi jaz že kake tri tedne občasno jemljem daleron in zdravim gripoprehladnovirozo, sicer mislim, da nimam vročine, robcev pa porabim na tone, pa mal glavobola mam za spremljavo, da o odličnem počutju ne govorim. Pa sej bo kmal boljš , a ne?
< Sporočilo je popravil Katina -- 6.1.2009 20:23:32 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:22:33
|
|
|
|
Katina
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A je danes kakšen dogovor za likanje? Kje so vse? Nič likanja! Nad tabo bomo počasi obupale. Pri nas pa trenutno lika , jaz pa se pasem po compu. Psssssssst, pa nobenmu povedat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:25:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Pozdravljene (z)majčice in (z)majčki mi smo srečno prispeli domov z nemirnega dela sveta. Imeli smo se super, je tudi dobro prenesel naše potepanje. Trenutno smo sicer "ta stari" bolni, ampak važno je, da sta in zdrava. ima še vedno težave z alergijami in zaenkrat še ni živila po katerem ne bi dobil pikic. Odkar jemo Allernovo imamo drisko, ki je v zadnjih dneh tako huda, da bom verjetno v kratkem poklicala na PK in se pozanimala kako naprej. Toliko na kratko od nas (saj veste, da nas ne zbrišete s seznama ) Srečno v letu 2009 voščim vsem mamicam, in vašim družinam. Naj bo to leto, ki si ga bomo zapomnili kot odlično. Včeraj sem poskušala malo brat pa sem zasledila samo temo; kdaj v službo. Mislim, da ste pozabile računat tudi neporabljen dopust leta 2008, ki ga lahko porabite v letu 2009. Tolk samo kot opombo, verjetno boste šle lahko še kasneje v službo. Žal sem prebrala le par strani včeraj in par danes in nimam več kaj komentirat, ker sem čist izven štosa. Sicer pa tudi jaz že kake tri tedne občasno jemljem daleron in zdravim gripoprehladnovirozo, sicer mislim, da nimam vročine, robcev pa porabim na tone, pa mal glavobola mam za spremljavo, da o odličnem počutju ne govorim. Pa sej bo kmal boljš , a ne? za potepanje in da se pozdraviš in za Intija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:34:33
|
|
|
|
barbaw
|
Vidim, da je danes bojkot RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:35:21
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem prišla samo malo pokukat smo bili v trgovini - špeža za 70 e. pa nič kaj preveč kupli. jogurte, skutke, sirčke za mamo in anejo...ma nič konkretnega no. potem smo zavili še na en obisk. je aneja kar tam naredila eno rundo spanja, pol smo pa šli. š+N iiiiiiii dwstxy >. (to je anejin komentar) zdej se moram še umit in potem grem verjetno kar v horizontalo. ampak res ej, kako smo se majčice polenile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:36:34
|
|
|
|
sesil
|
a še to, meni je lepa ta modra barva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:36:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem prišla samo malo pokukat smo bili v trgovini - špeža za 70 e. pa nič kaj preveč kupli. jogurte, skutke, sirčke za mamo in anejo...ma nič konkretnega no. potem smo zavili še na en obisk. je aneja kar tam naredila eno rundo spanja, pol smo pa šli. š+N iiiiiiii dwstxy >. (to je anejin komentar) zdej se moram še umit in potem grem verjetno kar v horizontalo. ampak res ej, kako smo se majčice polenile Jaz se nisem, samo ne morem samogovorov tolčt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem vam prišla samo lahko noč zaželet, nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:41:13
|
|
|
|
katy82
|
Me se pa trudmo spet z uspavanjem ampak mala gleda ko sovica midva pa oba gotova na robu solz k sva totalno v pi.. z zdravjem.Sej ne vem al naj se smejem al jokam ko gledam malo kako ji dogaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:41:41
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem vam prišla samo lahko noč zaželet, nočko Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:42:50
|
|
|
|
bobika
|
špelin@: še 2 tedna ima vpihe flixotida, ker je še sedaj kašljal, drugače bi z novim letom končala. Potem pa bo Anže tudi dobil singulair, če se bo nadaljevalo. Anitka: aha. Naš pa full rad inhalira. Imamo doma inhalator in večkrat inhalirava fiziološko. ravno danes je gnjavil, pa nisem vedela po čem se steguje, pol mu pa naredem inhalacije in je bil ves vesel. Se je verjetno že od rojstva navadil, da mora inhalirati , saj je full veliko moral inhalirati.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:43:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Me se pa trudmo spet z uspavanjem ampak mala gleda ko sovica midva pa oba gotova na robu solz k sva totalno v pi.. z zdravjem.Sej ne vem al naj se smejem al jokam ko gledam malo kako ji dogaja Vem, da je težko, a če se le da se sprijaznita in takoj gasa v posteljo ko zaspi. Če je vsaj en malo bolj pri močeh naj gre drugi kar spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:44:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo Manca je skopana in panča. Upam . Kajti ni nobenih glasov iz spalnice
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 6.1.2009 20:45:47
|
|
|
|
sesil
|
aaa, še nekaj jutri bom verjetno brez interneta . ma sej me itak ne boste pogrešale
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?