|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
5.1.2009 18:37:50   
bamoocham
Aja, a ti boš pa šla kr prej rodit? Hoče micena vn prit. Aja, kk ji bota dala ime? Men je Neža tk lepo imeuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
5.1.2009 18:46:20   
lunica12
Ja res je....sam vedno bolj koncu gre nosecnost naj bi bil vedno slabsi hemoglobin zato je pa tudi to rekla...Drugace pa fajn punce da mate take fajne izvideuser posted image Zdj jih morte sam drzat tk naprejuser posted image
Ja sej bom vidla kdaj bo prikukala ven upam da cim hitrej,bo treba fejst migatuser posted image Midva ji boma dala najverjetneje anina ime....Men je tok lepo ime nina pa da ni glih tk kot vse je se a vsprediuser posted image

In kaj kej pocnes?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

Neposredna povezava do sporočila: 1302
5.1.2009 18:54:04   
tulpek
Bamoocham, a ne ješ mesa?

Bi bilo kar preveliko naključje... js tudi ne. In dokler imam vredu kri, upam, da mi G ne bo težil... Bom imela pa prvi pregled v 10. tednu. Komaj čakam in upam, da bo vse vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 1303
5.1.2009 18:58:46   
lunica12
Tulpek seveda da bo vse vredu...Samo tako mores razmisljat

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
5.1.2009 19:28:03   
bamoocham
tulpek, ja jem meso, dvoumno sem napisala.
Mišljeno je bilo tako, da mi ne bo rekla, da morem več oz. še dodatnega mesa jest. Upam, da sem zdj bolš napisala.
Lunica, Anina je pa lepo ime, po resnici povedano, nisem še slišala za tako ime. Za Alino sem čula (mislim, da ima J.Košir hčerko Alino).

Zdjle sem eno igrco špilala na netu, pa se mi ne da več. Mojga hecam, naj mi gre po sladoled, se mi ga tk lušta, pa ne vem, mislim, da bom mogla sama it tule na bencinsko..user posted image (hehe, hecam se, nč ne bo batin dobuuser posted image )

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
5.1.2009 19:53:49   
tulpek
Se mi je zdelo, da bi lahko bilo oboje, zato sem vprašala. Sestra je imela celo nosečnost zelo nizek hemoglobin, zato me je malo skrbelo (pa ona vse je), ampak sedaj me ne več.
Danes me je začelo tako čudno boleti spodaj, ene trikrat me je zvilo, kot kak krč. Pa saj verjetno je normalo, se še navajam na nosečnost.
za sladoled imaš še 10 min hofer odprt, imajo full dobre. Čeprav meni te dni nič ne paše, se prav mučim, da kaj pojem.
Anina je tudi meni zanimivo ime, sem že prej enkrat slišala zanj, ampak midva imava že druge izbrane.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 1306
5.1.2009 20:09:10   
bamoocham
In katere imata izbrane?

Midva če bo fantek, bo Aljaž, punčka Neža.
To sva se dogovorila že čist na začetku zveze:)

Uh men pa tk kislo paše, kumarice vložene, one male iz trgovine, pa solata, pa same take stvari. Kdaj pa imaš rok?

Lunica je pa kr zginilauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
5.1.2009 20:31:24   
tulpek
Ne misliva povedat doma in nočem, da sestra na forumu prebere. Ti pa lahko pošljem po ZS. Aja, tudi sestra ni povedala in zato jo bom malo zafrkavala nazaj. 

Neposredna povezava do sporočila: 1308
5.1.2009 20:54:58   
lunica12
No me veseli da vama je ime vsec..pac ni glih tako vsakdanje ime.

Bamoocham si sla po sladoled?No evo js se pa z cokolado filam...mah sem grozna..Drugace sem pa tuki sam prej sem sla mal tv gledat da vidim kaj je kej pa vidim da ni nic pametnega..user posted image Meni tudi te stvari pasejo,se mi vsi kr smejijo ko vidijo da jem kislouser posted image

Tulpek to ko te boli je cisto normalno ker se siri vse...Ko bi vedela kak so mene grabli..groza in strah.Med voznjo sem se mogla kar ustavit..Sem se od teh krcev skor zacela jokat tak hudo je blo..

Neposredna povezava do sporočila: 1309
5.1.2009 21:32:58   
tulpek
Mene je tudi danes v avtu zagrabilo, ampak na srečo ravno, ko sem parkirala. Sem potem kar obsedela noter, da sem prišla k sebi.

Mami mi je zdajle težila, kako komaj čaka, da bom imela js dojenčka, kak bo fajn, da ga naj čim prej imam ipd... zadnje čase samo o tem govori, kot da bi slutila... bo težko zdržati še nekaj časa. Bova povedala šele, ko bodo kritični tedni mimo.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.1.2009 21:38:17   
lunica12
Aja vidva se sploh nista povedala da si nosecauser posted image Joj js tudi vem da sem ful zavlacevala s tem da sem povedala...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.1.2009 22:06:17   
tulpek
Ne, še ne. Sva šele na začetku (7  teden), pa mi ne bi bilo prijetno, če bi vsi vedeli, potem bi šlo pa kaj narobe. Meni bi bilo še težje, če bi za takšno nesrečo potem vsi vedeli. In bova verjetno kar zavlačevala. Pa še potem bo ostalim hitreje minilo, ker jim ne bo potrebno celih 9 mesecev čakat user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.1.2009 22:23:45   
lunica12
Ja to mas pa pravuser posted image mene je pa blo strah povedat,no ubistvu nisem vedela kako naj poven zato sem pa tako zavlacevala...Pac smotka

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.1.2009 8:02:13   
bamoocham
Jutro.
Madona, danes sem pa zgodna. Kk ste babnce, pa ne rečt, da še vse spite.user posted image
Včeraj nisem prišla do sladoleda, pol se mi ga niti ni več luštalo. Sem se pred tv spravila, pa sem pila sok in sem na sladoled čist pozabila. Dans mi ne uide. Grem potem v center, verjetn grem k frizerju, morem it lepa jutr v LJ na posvetuser posted image

Tulpek, midva sma povedala za nosečnost po prvem pregledu, ko je potrdila da je  pikica in da srček bije. Sma pokazala slikico od UZ, mama se je jokala, ati je reku Ka mi to neko vesolje kažešuser posted image user posted image , ko ni vredu pogledu slike.
Sestri sta bli ful veseli.
Nečak me je pa skos spraševal: ka pa dela dojenček noter, a se igrauser posted image A spi, a me sliši...1000 vprašanj.

Včeraj mi je eno obnovo knjigice povedal (3 prašički, so jo mogli v vrtecu povedat), pa mi jo pove, pa reče na koncu..Zdj sem pa tk počasi pa po tiho zgodbico povedal, da je dojenček v trebuščku kr zaspaluser posted image . Faca.

Ka se ve že kaj za Acitak, ko ma danes rok?držim pestiuser posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 6.1.2009 8:03:33 >

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.1.2009 8:58:05   
lunica12
Dobro jutro...user posted image

Js sem se mal prej zbudila pa takoj na net...user posted image Ja sej tile mali so tk posreceni z temi njihovimi forami...

Za acitak pa nic ne vem,ji bom zdle sms poslala pa bom vidla kaj bo rekla...
In kaj boste povedale lepega?

Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.1.2009 9:15:06   
lunica12
No mam novicko od acitak...danes pride domov tako da bo ziher kaj vec na rr napisala ko se vrneuser posted image user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.1.2009 13:28:13   
bamoocham
dan dan, pa kje ste vse:)

Js sem mela obiske zdjle, ena kolegica je prišla na obisk, mma sma se začvekale.
Acitak pride domov,fajn.
Pa še kr brez bebice? Se je odločil, da še ni čas da pride ven user posted image
Ka kuhate dobrega? Js sem kr sladoled jedla, končno!!!

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.1.2009 13:31:55   
lunica12
Ja js sem ze celo jutro gor sam vas ni od nikoderuser posted image

Js nic ne kuham se ne vem kaj bom...A ti pa kr sladoleduser posted image No si pa le prisla do njega..Ja acitak pa brez bebike domov,ocitno se noce ven,al pa caka mojo pupiko da se bota oba dva naenkrat vn prikazala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.1.2009 13:38:52   
bamoocham
Ja bo neki na tem, čakata en drugegauser posted image .
Sej teb je rekla, da boš tk prej rodila, Niko od Acitak bo še pa malo počakal, pa bo.
Ja končn sem pršla do sladoleda. Tk da zdj pa ne bom več sitna.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.1.2009 13:39:42   
lunica12
No bajsike kje ste?user posted image user posted image

Mojo pupo je pa zacelo kolcat...boga revica..Ziher od acitak fantek misli na njouser posted image

Mene pa tk v krizu boli

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.1.2009 13:46:47   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Mojo pupo je pa zacelo kolcat...boga revica..Ziher od acitak fantek misli na njouser posted image

Našega tamicenga je tk kolcalo na nuhalni, bogi. Kk smešno zgledauser posted image
A teb že kaj voda odteka?
Pol pa bo počasi, če te tk matra. Sam tebe že pa neki dni matra.user posted image
Joj tk sem vesela za vas, da mate zdrave otročičke.
Midva pa jutr zvema kako naprej. Mah sej bo.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.1.2009 13:52:50   
lunica12
Ma prej sem bla tk zivcna sem se pa zacela ful jokatuser posted image In potem v paniko kaj ce bo kej narobe z otrocickom pa to....groza..user posted image Zacnes sto stvari razmislat....

Ja zdj me pa tk v krizu grabi pa bebika mi dol pritiska sem kr na wc letela...user posted image Ej ne vem ce mi kej odteka videt ze ni...tako da mislim da mi se nic ni odtekala...
Ja ves te moje stopnice na 5 stuk pa tudi delajo svoje,kot da gres na triglav,resno

Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.1.2009 13:56:55   
lunica12
No acitak je pa ze med nami sam se ni nic napisala....user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.1.2009 14:05:14   
bamoocham
Acitak, javi se kaj, pa poročaj, kk je blo. tule ful navijamo za tebeuser posted image

Aja a ti pa vsak dan tkle po stopnicah..uh more bit pa kr hud zalogaj  v nosečnosti, sploh pa na 5 štuk. Sej mogoč za mene tut ne bi blo slabo, da bi hodla po štengah, ker me neki bolijo noge, ker mi maternicai pritiska na žile, pol me pa vse  začne bolet.
Js se sploh ne spomnem, da bi šla po štengah, kr avtomatsko v filt pa je.
Itak, da bo vse ok, vidve moreta sam vn še spravit, sta obe že tk daleč.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.1.2009 14:08:47   
lunica12
Kaj bi js vse dala da bi mela lift...si ne predstavljam kak fitnes bom mela ko bom rodila ko bom mogla dojencico gor nosit...P ne bi rekla ce bi res blo tko 5 nadstropij je pa tk kot da gres na 7 nadstropje....Vglavnem grozauser posted image Bomo kr fajn hujsali po teh stopnicah.

Acitak ma tud fajn ko je cist vspodi...

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?