Tejčika29
|
Hojla! Sem malo prebrala za nazaj. Moj rojstni dan 21.6.1978. Pregled v tretjem mesecu ima Alina 21.1., pa še razvojno (ker se je rodila tako majhna) 15.1.! Tudi mi imamo malo temenc, bom probala najprej z oljem in glavničkom, sicer bom kupila Mustelo, imamo pa bolj malo samo po vrhu glavice, ne povsod. Ponoči spimo, jemo 1x, mogoče 2x, ampak se mi zbuja okrog 6. ure in potem jo komaj premutim da spi do 7. ure, malo duda, malo cartanje. Potem spi 1 uro dopoldan in potem še 3 do 4 ure v enem kosu od 12. naprej. Potem je popoldan budna, spat gre ob 20.30 do 21. ure nekje. Izključno dojim in nič drugega, tudi ne planiram, če bo dovolj mleka, do 5 in pol meseca! Potem začnemo z GH. Tudi čajev ne dajem, MANDEK IMAŠ PRAV, VZTRAJAJ PRI SVOJEM. Čez dan je veliko v ležalniku, se igrava, tudi sama zna biti malo dlje, odkar smo jo navadili na dudo - res je super ko se zamoti. Zdi se mi, da veliko dlje vidi in začela je uporabljati rokice, že drži medvedka ali majhno žogo iz pliša. Pa pojem veliko... Čim manj nošenja, tudi na obisk vzamem s sabo ležalnik, ker se ne nosi rada več kot 15 minut. Sem šla danes malo na razprodaje pa je kriza, za otroke imajo znižano samo izključno zimsko robo, ki pa je ne rabim. Sicer smo zdravi in upam, da tako tudi ostane! Mandek - Alina je še vedno v košari in upam da čim dlje, ker je tako dobro skrita pred mrazom, pa tudi super spi v vozičku, ko je čisto zadelana notri. Je pa res, da ima dobre 4 kg in je dolga ca. 55 cm. Lepo se imejte, M.
|