|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
6.1.2009 10:30:26   
mišk
Oktoberka: Čestitke za bejbo!!!user posted image user posted image user posted image  Mislim, da je kar fajn imet isti spol pri tako majhni razliki! Očitno res ni treba več sprašvat za spol! Tudi pri nekaterih oktoberkah, ki so še noseče, se je spol ponovil.user posted image

Frutolina: Hvala!!user posted image  Pa s hudiča je tudi že...user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
6.1.2009 10:41:27   
anchika
Pozdravljene

user posted image !

Tud jaz se mal sekiram klede kil. Pol si rečem ah bom že pole po porudu naredila eno veliko akcijo.
Sej se nič ne držim nazaj , jem vse po vrsti. Zdaj za praznike sem snedla celo potico ki mi  jo je tašča naredila in se mi je smejala . Tolk mi je pasala, kot nikoli prej. Pol se pa čudim kako da gredo kile gor. 
Najbol pa se zamislim ker imam eno "frandico" in ona ko je bla noseča se je tolk ahtala in tudi zdaj se drži zelo nazaj. Še otroku ne da jest da bo fit. Predvsem zaradi nje imam včasih slabo vest ko se tako najedam.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
6.1.2009 10:49:31   
Ntaša
Živjo aprilčice!!!
Se vam pridružujem,moj PDP je 14.04.2009. Glede kil se nimamo kaj sekirat, so bili pač prazniki. Ko začnejo otroc okol letat gre vse dol. user posted image
LP Ntaša

Mark in Zala user posted image moja dva sončka!!!!!!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
6.1.2009 11:05:43   
nmag
Pozdravljeneuser posted image ,kile,ja zanimiva tema,meni gredo gor,če se bašem al pa ne tako da mi je vseeno,gredo pa potem tudi dol,pri zadnjem sem rabla kako leto je šlo počasi,samo je to bolje,ker dlje obstane,no pa sem spetuser posted image  in gredo spet gor,začela sem že močno zatekat,tako da meni se nabere ogromno vode,na koncu sem kot napihnjen balon z vodo,ki pri porodu počiuser posted image ,samo ne sekirajte se,to da ene pazijo že pri otrocih mi je pa čist mim,jaz poznam eno,ki je rekla,da ne daje svoji 6 let stari hčerki nobene salame ali paštete ali kaj podobnega,češ da ne bo imela celulita,mislim haloooo.Moja Ana je lih prav zalita in ji lepo pašejo vsa oblačila,dokler res ni veliko preveč,da ogroža zdravje je kar uredu.
Danes pop.grem pa k mojemu dr.ker kašlam in sem čist zanič že od 1.upam,da mi bo lahko kaj pomagal,že en teden ne spim.user posted image

(odgovor članu Ntaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
6.1.2009 11:10:10   
mišk
Dobrodošla Ntaša!!user posted image user posted image  Vidim, da je to že tvoj tretji user posted image !

(odgovor članu Ntaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
6.1.2009 11:11:36   
vud
Ojla aprilčice!

Vsem skupaj želim srečno in zdravo 2009 ter čimlažji in hitrejši porod!

Sem vas komaj uspela prebrati. Sama sem bila zdaj 14 dni odklopljena in mi je bilo včeraj kar težko priti v službo. A še delate? Jaz še kar vztrajam, moj šef pa še kar ni našel zame nadomestila. Kaj čmo, očitno bo tisti ali tista, ki me bo nadomestil tako sposoben, da ne rabi uvajanja...... Nekako sem splanirala, da bom delala do konca februarja, seveda če se bom počutila ok. Imam še nekaj projektov, ki jih želim zaključiti, če se bo le dalo, drugače pa malo počistiti in odseliti svoje stvari.

Za bebico nisem še nič gledala ali kupovala. Definitivno pa bom kupila nekaj cotk št. 56, ker prvi je bil v 62 pravi siromaček, pa je bil velik dojenček.
Sem opazila, da ima še ena nova datum na 14.4. Bravo. Med prazniki sem spoznala naključno še 3 aprilčice, ki imajo datume 9, 24 in 28, samo jim nekako nisem povedala za RR ker ni bilo priložnosti, pa tudi niso ne vem kakšne znanke. V glavnem res bo gužva v porodnišnicah.  Jaz imam pregled 16.1., upam, da bom testirana drugič na toxo, tiste cukrane vode pa najraje ne bi pila.

(odgovor članu Ntaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
6.1.2009 11:31:19   
anchika
Jaz glede nadomestila na delu nimam problema. Že pri prvi nosečnosti nisemimela. Sem dobila fajn žensko. katera je še vedno tu in zdaj delamo v dveh ker se je delo podvojilo. Zdaj ko bom šla pa bo prišla tista punca ki je tudi že delala na mojem delovnem mestu tako da mi ne bo treba nič uvajat. Sem prow vesela.
Jaz pa bom delala do konca marca. Šla bom točno 28 dni prej. Saj novi dopust bom pustila da ga bom izkoristila preden pridem nazaj.
Starega imam še 9 dni. Vendar ga bom zdaj 19.01. porabila 6 dni saj gremo v Moravske toplice na oddih. Komaj čaka

(odgovor članu vud)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
6.1.2009 11:56:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

sonček: če boš imela fantka potem ti vse moje kolegice odsvetujejo srajčke -saj zgledajo ful luštkani, ampak baje so s srajčkami same težave user posted image

hh ja to pa vem ,no sej pol k bo malo večji ne sedaj,sedaj se ne mislim s tem mučit in otroka tudi ne.Sem pa danes v trg.kupila prvi bodi za našga otročka ,nisem mogla da bi šla mimouser posted image user posted image je tako lep,vam kasneje prilimam slikico ,ker sem slikala s telefonom in moram dat slike še dol.Je pa bež z zeleno obrobo tako da vse ,ki vas zanima kaj bo(miškuser posted image )ne boste mogle vedetuser posted image user posted image user posted image hVala pa za priporočilo od prijateljic
Upam ,da se tvoj dedi pozdravi in mu pošiljam user posted image user posted image za srečo
ella:ja naj bo še malo skrivnostuser posted image user posted image user posted image vas matra firbec kajuser posted image user posted image user posted image user posted image ,saj boste kmalu zvedela
anchika:mislim ,da nimaš kaj imeti slabe vesti zaradi kolegice,ona naj dela kakr želi ti pa delaj in jej kar ti paše.Bomo že ptem dale kg dol k bomo rodile.Mislim pa da ni dobro če otroku ne devaš jesti toliko kot naj bi dobil ,samo zato da bi bil fit-hallo.Sej ni treba da po domače povedano žre ,ampak stradati pa tudi ne da bo FITuser posted image đ
nmag:pozdravi se in veliko pij tekočine ,to zelo pomaga ,najbolj čaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
6.1.2009 11:57:29   
mlavla
po dolgem času se vam mal oglašam..
mi smo ok..moj buši raste..se mi zdi da veliko hitreje kot v prvo..user posted image ma kaj pa vem...
zdej me čakajo izpiti na faksu..tko,da se bo dogajal na polno...res se v drugo vse hitreje dogaja...
naša punči bo kamalu stara eno leto..pa mal mamo dileme.kdaj njen rd praznovatuser posted image user posted image user posted image

se še kej oglasim
lp

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
6.1.2009 12:18:26   
mišk
Sonček85: Ma jst ti povem, da bo fantek!user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
6.1.2009 12:21:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mlavla lepo da si se javila,kolikor pa gledam ima mala rd čez 1m in tri tedne ,jaz bi ga praznovala kr na pusta ,kii je 24.2 ali pa na valentinovo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
6.1.2009 12:22:23   
anchika
mlavla: zakaj imate problem kdaj praznovati roj.dan?

Ja ja letos baj eje že polovico več fantkov kot deklic. Zgleda da bo leto fantkov. Jaz imam že enega in oba z možem ne bi imela nič proti če bi bil še eden. Bi imela vsaj razlog za tri otroke- haha

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
6.1.2009 12:24:35   
anchika
mlavla: zdaj vidim problem. 29.02?!!!
Ja jaz bi kar 28.02.2009, pa še sobota je.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
6.1.2009 12:26:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

mlavla: zdaj vidim problem. 29.02?!!!
Ja jaz bi kar 28.02.2009, pa še sobota je.
user posted image user posted image user posted image jst sem tudi šele sedaj videla problem user posted image user posted image user posted image kr dva dni skupaj 28.2 in 1.3 pa je vmes pa še vikend je resuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
6.1.2009 12:28:23   
mišk
Mlavla: Ti maš pa smolčka!!user posted image  A hodite na tisto srečanje smolčkov, ki je vsako prestopno leto? Ups, šele eno leto bo stara - torej ne!user posted image  Res zanimiv datum za rojstni dan!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
6.1.2009 12:36:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po čem pa skelpaš kaj pa če bouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
6.1.2009 12:41:50   
mišk
Če bo punčka, bom pa rekla: "Pa sej sem ti skos govorila, da bo user posted image !!!"user posted image
Ne, kar naj bo presenečenje.user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
6.1.2009 12:43:56   
mlavla
no vidim,da ste že pogruntale..da je smolčica..upam,da se ne bo kdaj počutila kaj prikrajšano..najbrž bomo praznovali kar 1.3. ker je ravno nedelja..pa bo glih fajn..

drugače pa za info..naša ljuba država priznava smolčkom za rd..namesto 29.2. (tista leta, ko ga ni )..1.3...v bistvu je to še najbolj pomembno..ob polnoletnosti..kao..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
6.1.2009 13:22:53   
nmag
Hvala sonček,čaj mi lije že skoz ušesa,skrbi me moj kašelj,ker baje rasaja bronhitis,pa se mi lih še to manjka da ga dobim,vam povem,delam v vrtcu tudi med bolanimi sem že bla ne vem kolikokrat ampak tok bolna kot v tej nosečnosti pa še nisem bila,no saj ni ne vem, kako hudo,samo ti prehladi eden za drugim me izčrpavajo,boga moja pupa jo skoz premetava notri,bogve kaj si misli???user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
6.1.2009 13:32:54   
anca
mišk - se strinjam glede nevtralnih oblačil.. blazno težko se najde kaj , kar je možno oblečti obema spoloma.. Al je totalno punčkasto, al pa ma gusarje in avtomobilčke narisano... Še dobro da zdaj že vemo kaj imamo:)))

Cveta - midva z mojim sva bila tudi včeraj na materinski šoli v LJ porodnišnici, kje si pa sedela? Lahko se zmeniva za tista predavanja, ko ni potrebno očkom biti zraven, da greva skupaj. Meni sicer dosti bolj ustrezajo jutranji termini, ker imam popoldne službo.. Danes nisem šla na 2. predavanje, ker sva oba prosta do 3h in mi je bilo škoda časa, tako da grem jutri, ko ima moj obveznosti.
sonček - čestitke za lep veliki trebuščekuser posted image user posted image user posted image , pa seznamček je tudi prav lep s tistimi škratiuser posted image
           - prosim če popraviš moj pregled - imam 15.1., sem se zmotila..

moji kilogrami so tudi na cca 6+, mogoče 7, nisem se tehtala prej.. Mah, se sploh ne sekiram.. Se mi zdi da se mi kar enakomerno porazporejajo.

Najpomembneje je, da je naša user posted image zdrava in da pridno raseuser posted image Divja je pa ful.. Na dan ima 4 do 5 rund premetavanja, ki trajajo od 15 minut pa tudi do 2 uri, sploh zjutraj in zvečer..  In jaz sem tako srečna vsakič ko se premakneuser posted image

Lep teden vam želim vsem skupaj, kljub službam in mrazu in prehladom!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
6.1.2009 13:37:03   
m..tina
nmag: js sem tud cela "šmrkava" in kašljam ko user posted image . Meni so dali v lekarni Granobil tabletke. Nosečnice jih lahko jemljemo, so pa take gumijaste. Pri kašlju pa kr uspešne. Lahko poješ eno vsake 2-3 ure. Men je pomagalo, mogoče bo tebi tud. Js mam sam še z nosom take probleme, ker imam zaprtega in me dela že prav živčno.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
6.1.2009 13:53:21   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: anca
Cveta - midva z mojim sva bila tudi včeraj na materinski šoli v LJ porodnišnici, kje si pa sedela? Lahko se zmeniva za tista predavanja, ko ni potrebno očkom biti zraven, da greva skupaj. Meni sicer dosti bolj ustrezajo jutranji termini, ker imam popoldne službo.. Danes nisem šla na 2. predavanje, ker sva oba prosta do 3h in mi je bilo škoda časa, tako da grem jutri, ko ima moj obveznosti.         

Jaz bom pa hodila na predavanja popoldne ob 16h, večinoma torke in četrtke. Načeloma imam službo do 16h ampak sem se dogovorila, da grem lahko prej ven. Danes šibam ob 18.15, v petek pa ob 16h. Nekaj predavanj bom izpustila in se jih udeležila drugi mesec ali pa potem marca (če mi bo uspelo seveda user posted image )
Drugače pa sem včeraj sedela nekje na sredi predavalnice ob sredinskem prehodu. Oblečena sem bila v oblekico temno rdeče, črne in rjave barve, nosim očala in laske imam rjave dolge do pasu. Bila sem brez svojega kodra (ampak moj koder ima res modre očke in plave kodrčke kot kakšen angelček user posted image ) in tudi v bodoče bom na predavanja hodila sama,  on bo pa šel samo na schelkurz za očkate.
Škoda ker imava ravno nasproten turnus služb, drugače bi pa kakšen topel čajček in babji čvek itak sedel!

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
6.1.2009 13:57:13   
krfjolca
Hvala za tolažbo glede kilogramov. Saj vem, da 8 kg ni nekaj ful, samo jaz sem že tako ful nesrečna glede te teže , pol pa še primerjam obe nosečnosti, pa imam dan pokvarjen. Nekako se ne morem prepričati, da sem pač noseča in da to paše zraven.
Sicer sem pa danes vsa polomljena, sem se komaj privlekla iz službe. Tele bolečine so grozne, zdaj mi gre bolečina še po celem stegnu dol iz dimelj. Očitno pritiska na nek živec tamala. Jaz pa v službi cel kup stopnic, pa porabim vsaj 5 minut, da se primajem od zbornice do razreda, pa nonstop moram letat sem in tja.
Jaooo, pa tolk bi rada zdržala vsaj do zimskih počitnic, ker imam toliko stvari za poštimat, pa ne vem, če bo šlo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
6.1.2009 14:02:59   
nmag
M..tina,hvala za nasvet bom šla jih iskat grem pa k dr.sam tok,da me malo posluša,nos pa tud zadnjič v lekarni mi ni hotla dat kaplic,sem pa vzela fiziološko pa mal pomaga ne pa veliko,sploh ponoči se mi skoz maši in res je ni tok hudo kokr me dela živčno vse to,da sem tako švoh in da ne spim.
Tudi tebi želim,da čim prej okrevaš.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
6.1.2009 14:06:59   
lili82
nmag - meni so zadnjič v lekarni dali slezov čaj - v bistvu ni čaj, ampak se iz slezove korenine pripravi prevarek in potem se to spije - meni je zelooooo pomagal - v dveh dneh sem nehala kašljat, prej sem pa k zdravniku šla, če imam slučajno pljučnico, ker sem tak kašljala.. Pa še dobrega okusa je... Pa še nekaj mi je moja zdravnica rekla, naj ne pijem preveč čaja, ker tudi sadni čaji vsebujejo določeno mero teina in lahko negativno vplivajo na otroka - tako da rajši navadno vodo al pa kake naravne sokove s čim manj sladkorja... Pa upam, da boš čimprej zdrava...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?