|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: V pričakovanju druge M ..
3.1.2009 23:08:53   
MAŠKA
Punce vsem še enkrat hvala. Lahko vam povem, da sploh več ne jokam, imela sem to srečo, da sem bila z družbo v Bovcu in sem kar hitro prišla k sebi. Solze so mi tekle še kakšno uro po tem ko sem začela krvaveti, potem sem se skulirala... in ko sem šla spat, sem spet začela razmišljat in potočila nekaj solzic.

Nekako sem bila že psihično na to pripravljena, ker nisem čutila nobenih znakov nosečnosti, niti kava se mi ni uprla. Vse skupaj mi je bilo res čudno, pa še ginekologinja mi je dala po pregledu po prejšnji abraziji vedeti, da se zadeva rada ponovi, kar žal ni vzpodbudno za vse nas, ki smo na tej temi, vendar to je življenje in potrebna bo vztrajnost. Veliko bolj me je šokiral prvi splav, ker sem prvo nosečnost preživela brez vsakršnega problemčka in se mi je zdelo, kot da v drugo ne more iti nič narobe. Zdaj vidim, kako veliko srečo imam, da imam že enga otroka, ker očitno nisem tako zdrava kot sem mislila vse dokler me življenje ni postavilo na realna tla.

Seveda me je že kar strah naslednje nosečnosti, tako negotovo se počutim... in ne vem kako bom v službi, če zanosim... glede na to, da imam za seboj 2 zaporedna splava, predvidevam, da mi bo priporočena bolniška - ali se motim? Problem je namreč v tem, da za svoje delo trenutno nimam nadomeščanja in v primeru porodniške oz. bolniške bom morala punco iz nule naučiti vsega dela, za kar pa rabim najmanj 3 ali 4 mesece. Na MON-u sem našla en Pušenjakov odgovor, da se po zaporednih splavih priporoča počitek vsaj še 4 tedne več kot je trajala neuspela nosečnost. Ali ima katera od vas že izkušnje kako je z bolniško, če si imel prej več zaporednih SS?

Punce, ostanite močne, komaj čakam, da se na seznamčku pojavi kakšna nova nosečka, ker je trenutno precej klavrno stanje... kot da blodimo v neki temi, kar ni in ni nosečkuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
3.1.2009 23:12:10   
MAŠKA
Strumf v katerem koncu Bovca si bila - mi smo bili v Kaninski vasi. In kaj porečeš na zimsko idilo, ki smo je bili deležni rano na 1. januarja?

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 777
3.1.2009 23:17:58   
lara33
Veliko bolj me je šokiral prvi splav, ker sem prvo nosečnost preživela brez vsakršnega problemčka in se mi je zdelo, kot da v drugo ne more iti nič narobe. Zdaj vidim, kako veliko srečo imam, da imam že enga otroka, ker očitno nisem tako zdrava kot sem mislila vse dokler me življenje ni postavilo na realna tla.

Ej Maška to je pa tako, kot bi jz pisala. Tudi jz 1. nosečnost brez zapletov, potem pa lani 2 splava.In tud jz neizmerno vesela, da imam doma že enga otročka.
Glede bolniške za naprej pa sem slišala, da komisijo nekako zanima samo nisečnost, ki poteka in jo pretekle prav nič ne zanimajo.
Maška drži se, ker kar ti je v življenju namenjenega, ti itak ne uideuser posted image . In verjemi, da ti je še veliko.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 778
3.1.2009 23:27:44   
MAŠKA
Ja vem, da je komisija toga kar se tiče bolniške, ampak dokler si v breme delodajalca - do 30 delovnih dni, mislim, da te pa zdravnik kar hitro da bolniško. No, sicer pa najprej moram bit sploh spet noseča, potem bomo pa že kako reševali... Je pa res, kar nam je namenjeno nam ne uide, pa naj bo kakor hoče.

(odgovor članu lara33)
Neposredna povezava do sporočila: 779
4.1.2009 11:10:00   
zvesta
Rižko, sme si zdaj naložila ta koledar, plačljiv. Poskusno verzijo. Pa mi je kar všečna. Moram edino naložit še not nazaj arhiv za nazaj. Pa a se ne da vnest recimo, da si bil noseč in da ni vmes M, pa da si rodil, pa to? Nisme še vsega pogruntala.

Me pa mika, da bi ga tudi jaz naročila, samo ne vem, kako naj plačam. Ne znam poslovat s tujino.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 780
4.1.2009 11:39:43   
tassika
Maška, glede bolniške je čisto odvisno kakšno srečo imaš. Mene pri prvi nosečnosti ni dala, ker sem sama rekla, da sedim v pisarni in da mi ne bo hudega. No ja splavila res nisem od sedenja. Moja sodelavka je pa že od začetka na bolniški, kao ker ji je slabo in se vozi v službo iz odaljenega kraja. Pa sem se pol spraševala, saj jaz se tudi vozim, res da imam do službe samo 18 km, ampka ravno tako mi lahko postane slabo in se zaletim, pa ni važno a v 50 km ali v prvih 3-eh.
Sem se pa zadnjič pogovarjala z mojo g. in je rekla, da če bo pri naslednji nosečnosti kaj narobe, da me bo bolelo bom pa vsaj prve ti mesece doma, toliko, da gre kritični čas mimo.
Ojoj danes je spet tako lep dan, bi šla kar malo smučat, krvavec me vabi, pa se kar ne spravim, me ne mika gužvauser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 781
4.1.2009 18:37:05   
strumf
čav punce. maška mi smo bili v središču Bovca v enih apartmajih. za novo leto smo na hitro skočili na trg, potem pa spet nazaj v apartma, ker je bilo tko mrzlo. naslednje dneve pa smo se smučali, bolj sončali na Kaninu, ker je bila taka gužva, pa še sonček je tako pripekal, da nam ni bilo hudega user posted image user posted image .

kar se pa tiče bolniške, mi jaz na tvojem mestu zatežila G, malo pojamraj, da te boli ... vztrajaj, ker je dobro, da čimveč počivaš.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 782
4.1.2009 18:59:25   
mausikaa
maška user posted image user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 783
4.1.2009 21:50:26   
MAŠKA
Tassika mene pri zadnjih dveh neuspelih nosečnostih ni prav nič bolelo in nobenih težav nisem imela. Niti do prvega pregleda nisem prišla. Začela sem krvaveti in bilo je konec vsega. Jutri se naročim pri G, bom mal zatežila, da mi vsaj ultrazvok naredi, da bi vsaj pogledala, če je z maternico vse OK. Res mi je čudno, da sem bila v prvi nosečnosti brez vsakih težav, zdaj pa že dva splava kar zapored.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.1.2009 9:15:13   
tassika
Maška, enako je bilo pri meni nobenih bolečin, samo rahla krvavitev in konec. Danes sem klicala ker bi se mogla naročit na kontrolni pregled, za tisto, kar so mi zadnjič izrezali in dali na preiskave in me naročijo šele 10.2. me je skoraj kap in pol una v sprejemni pravi, da če bi bilo kaj narobe bi me že po pošti obvestili in zdaj sploh ne vem kaj naj. Najboljše da svojo g. pokličem pa jo prosim če se lahko ona kaj pozanima. Saj se poznata z doktorjem. Ma počasi imam že dovolj teh dohtarjev.
Maška ti pa kar zahtevaj UZ in po možnosti naj ti kar 2x ga naredi, ker pri meni je šele drugič videla polip in me poslala naprej v staro porodnišnico, da to potrdijo. Ampak je rekla naj počakam še 2 M, ker je možno da gre sam stran in ker trenutno nimam vmesnih krvavitev se tolažim, da mogoče ga pa res ni več.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.1.2009 9:37:20   
tassika
Evo pa še par slikc da vam ne bo dolgčas user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12470

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.1.2009 12:51:38   
malaMravljica
Jaz sem pa nazaj po kratkem dopustu. Odprem racunalnik in se veselim pogledat na seznam koliko novih pluskov je spodaj, pa vidim kaj se je zgodilo. Maska, objem tudi iz moje strani. Res mi je hudo, ker sem bila tako vesela zate.

Vidim, da nas je bilo kar nekaj na Kaninu. Skoda, lahko bi prej povedale in bi se spoznale. Sedaj pa razmisljam , ce sem katero videla, pa kaj ko je bila precejsnja guzva in nisem bila niti pozorna.

Tassika, sem pokukala v tvoj album in moram pohvaliti tvojo frizuro. Ti res pase.

Jaz bom na plusek cakala tam proti koncu meseca.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.1.2009 13:40:44   
Anonimen
Punce, to sm jst... user posted image
Mam še en o. Rižkoo. Neki sm ga zašuštrala 2 dni nazaj in sm prv trpela, ker nism mogla k vam. Podpora na Ringaraji se ne odziva, pa sm se na novo včlanla. Pač sm stara-nova Rižka.
Albumček dodam..., ga ni blo, ker sm zapacala vseeee... Smotana.

Dons čakam na M. Neki boli, je pa še ni.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
5.1.2009 14:02:52   
Anonimen
Jst res ne vem... to tko čudno deluje.. al sm pa jst mal čudna.. , mogoče.
A vidite kaj... ?
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12474

Nč, če se kej vidi.. jih dodam pol.. ta prave.., zdej nima smisla, ko jih še sama ne vidim. user posted image

Grem na Wc.., neki čutim.., jokala bom...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
5.1.2009 14:13:09   
tassika
Rižko ne jokat, jaz pravim, da je bolje tako, kot pa da se spet ponovi. Ko bo boš pa toliko bolj vesela. Pomoje ti tudi psiha malo nagaja. Boš videla, za veliko noč bomo že pisale kako smo napihnjene, pa kaj nam še kaj drugega faliuser posted image .

Rižko, a dejansko tko izgleda, ker je noro. Jaz bi tudi imela tko. Imava pa staro stanovanje k ne moreš skoraj nič naredit, da bi bilo sodobno, bom pa poslikala pa vam pokažem, čeprav pride še vse v renovacijo, trenutno sva samo pobelila, obesila slikce in zamenjala zaveseuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 5.1.2009 14:16:51 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
5.1.2009 14:29:33   
Anonimen
Uf, ni je še... Ja Tassi, psiha je to, vem. Zajebava me. Ne bom jokala. user posted image

Evo to je zares...
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12477

Poslikaj in pošlji.
Jst jih zvečer prilepim še kaj..

MAŠKA, objemček, če te stisne.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
5.1.2009 15:09:11   
Nogavica
Rižkoo, ful dobro stanovanje. user posted image

tassika, tudi tvoje fotke so zelo lepe. Meni so itak take, brez barv, najlepše. user posted image

Sem mislila, da imam tudi jaz v albumu v podpisu fotke od stanovanja, pa imam samo našo žabo in prvo nosečnost. Če se mi bo dalo, bom mogoče tudi jaz kaj nalimala.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 5.1.2009 15:10:45 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
5.1.2009 15:16:22   
Anonimen
Ej Nogavica, hvala. Sej sm res truda vložila še pa še.. user posted image
Ni še dodelano..., manjkajo vrata, pa manjka jedilnica... pa take malenkosti... ampak tudi denarja več ni.user posted image
Februarja pridejo na vrsto vrata..pa počasi. Mize in stolov ne najdeva. Sva v Lesnini našla eno "hudo"... pa so mi jo 2h prej rezervirali in kupili. Pred nosom mi je ušla. Zdej je pa problem, ker mam samo njo v mislih, pa ni več dobavljiva. user posted image  No, kuhna je tud še od tašče..., grda za znoret..., sam sm jo zribala.. pa mal po svoje nardila, pa nova pečica, pomivalni... pa tko... Sm jo mal v red spravila... Čez kake 3 leta pa novo..., mi dragi prej ne pusti. user posted image

Ti moram rečt, da maš tko luškano tamaučkano... maaa leepe okice.. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
5.1.2009 15:50:12   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo
Ti moram rečt, da maš tko luškano tamaučkano... maaa leepe okice.. user posted image

Hvala user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
5.1.2009 19:39:25   
Anonimen
Evo še mene.., pa me pocukite, če me kje srečate... user posted image
Mal sm pozirala dragiju, na tazadni pa enmu fotografu... user posted image
Sej nism fina..., da ne bote rekle... sam na slikci se neki delam.. Sm se pač morala... hihi..

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12479

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
5.1.2009 19:50:49   
tassika
Haha rižko je pa luštna, jaz sem pa grdi raček user posted image .

evo še malo pa dam slikce gor, sem že pofotkala, samo opozarjam, da ni ravno pospravljenouser posted image

Evo še slikice ;)

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12480

< Sporočilo je popravil tassika -- 5.1.2009 19:57:41 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
5.1.2009 20:41:08   
sašaš
Rižkoo, kako? Še ni user posted image ? Čakamo vesele novice...

Zdaj sem pa malo brskala po vaših fotkah user posted image ! Luštno. Jaz nimam nič pametnega za gor dat, oz. bom en dan malo pobrskala.

Aja, res ne zastopim, kako eni G ne naredijo UZ na pregledu po abraziji!? user posted image  

Lp, morm it!

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 797
5.1.2009 20:42:34   
Anonimen

Tassika..
Lušne slikce...., stanovanjček tud... Pa nehi z grdim račkom, k bomuser posted image  ....pa še jezna nate. Jst sam mal glumim.. user posted image  pa hvala... user posted image

Dobila sm M. Tudi tokrat nič sreče... user posted image
No, če sreče ni, pa boli. Zlo boli... , trga me v trebuhu..., pa še to vnetje mi je požrlo vse kar mam.. Nič ni ostal od tamale. user posted image
Grem pod tuš..., pa spat. Sm se gresa najedla ... Namest bebe.. sebe hranim z gresom.
Lahko noč..

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
5.1.2009 20:47:47   
Anonimen
sašaš..
Veselih novičk ta mesec ne bo... Sam nism full žalostna.., nism. Ko bo.. pa bo. Je moj dragi rekel.., "naslednji mesec bo, boš vidla lubica!" Tud on si zlo želi in.... eh..., upam sam, da mi ne bo treba pet let čakat kot moji kolegici.
Nočka, nočkasta...

Aja.. MAŠKA..
Sta ti znani dr. Koštrinova (ZD Laško) in dr. Suzana Peternelj Matinšek (ZD Celje)? Iz Lj. sem preseljena v CE in si zdej iščem tukaj G, ki bo vedla, da je treba po SS naredit tud kakšen UZ. Bom si šla plačat sam, da mine M.
Skratka, sm prebrala, da sta zlo ok pa me zanima..., če ti je kaj znano glede na to, da si iz ok. CE.
Nočka

(odgovor članu sašaš)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
5.1.2009 21:36:06   
*manca*
lep pozdrav tud od mene!

tassika in rižko, obe imata zelo lepo stanovanja in obe sta prov luštni punci!!

Rižko, žal mi je z M. Prejmi en topel user posted image
bomo pa nasledni mesec veselo user posted image ! itako je to leto naše leto, da se nam uresniči naša želja user posted image

drugače pri meni nič novega. sedaj sem imela dva tedna dopusta in mi je bilo prav težko spet začeti delati. Je prav pasalo biti malo doma in se od vsega odpočit. zdaj pa veselo na delo. imam še na faksu stare grehe, pa sem si zaobljubila, da se jih to leto končno rešim user posted image

punce, lep večer še naprej!
papa

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?