MAŠKA
|
Punce vsem še enkrat hvala. Lahko vam povem, da sploh več ne jokam, imela sem to srečo, da sem bila z družbo v Bovcu in sem kar hitro prišla k sebi. Solze so mi tekle še kakšno uro po tem ko sem začela krvaveti, potem sem se skulirala... in ko sem šla spat, sem spet začela razmišljat in potočila nekaj solzic. Nekako sem bila že psihično na to pripravljena, ker nisem čutila nobenih znakov nosečnosti, niti kava se mi ni uprla. Vse skupaj mi je bilo res čudno, pa še ginekologinja mi je dala po pregledu po prejšnji abraziji vedeti, da se zadeva rada ponovi, kar žal ni vzpodbudno za vse nas, ki smo na tej temi, vendar to je življenje in potrebna bo vztrajnost. Veliko bolj me je šokiral prvi splav, ker sem prvo nosečnost preživela brez vsakršnega problemčka in se mi je zdelo, kot da v drugo ne more iti nič narobe. Zdaj vidim, kako veliko srečo imam, da imam že enga otroka, ker očitno nisem tako zdrava kot sem mislila vse dokler me življenje ni postavilo na realna tla. Seveda me je že kar strah naslednje nosečnosti, tako negotovo se počutim... in ne vem kako bom v službi, če zanosim... glede na to, da imam za seboj 2 zaporedna splava, predvidevam, da mi bo priporočena bolniška - ali se motim? Problem je namreč v tem, da za svoje delo trenutno nimam nadomeščanja in v primeru porodniške oz. bolniške bom morala punco iz nule naučiti vsega dela, za kar pa rabim najmanj 3 ali 4 mesece. Na MON-u sem našla en Pušenjakov odgovor, da se po zaporednih splavih priporoča počitek vsaj še 4 tedne več kot je trajala neuspela nosečnost. Ali ima katera od vas že izkušnje kako je z bolniško, če si imel prej več zaporednih SS? Punce, ostanite močne, komaj čakam, da se na seznamčku pojavi kakšna nova nosečka, ker je trenutno precej klavrno stanje... kot da blodimo v neki temi, kar ni in ni nosečk
|