|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
5.1.2009 15:18:51   
urnebes
aja, še eno stvar sem vas hotela vprašati. Prejšnji teden sem morala iti v lab (tu grejo vse nosečnice), čisto tešča: najprej ti vzamejo kri, potem ti dajo eno gnusobo za piti (en deci čiste glukoze) in pol počakaš 1h, in ti zopet vzamejo kri. Ko gledajo če lahko razviješ sladkorno v nosečnosti...a to tudi pri vas delajo?

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
5.1.2009 15:26:43   
sonček85
urnebes:ne vem kaj se je zgodilo ,da je več user posted image kot user posted image user posted image user posted image it's not my folduser posted image in super za novo stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image mi smo še kr na istem s kg ,se je nekako ustavilo+6kguser posted image
ja to delajo skoraj vsem nosečnicam to je OGTT za sladkorno.Jaz imam ta pregled 16.1 in moram biti tešča prav tako kot tiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
5.1.2009 15:27:58   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

aja, še eno stvar sem vas hotela vprašati. Prejšnji teden sem morala iti v lab (tu grejo vse nosečnice), čisto tešča: najprej ti vzamejo kri, potem ti dajo eno gnusobo za piti (en deci čiste glukoze) in pol počakaš 1h, in ti zopet vzamejo kri. Ko gledajo če lahko razviješ sladkorno v nosečnosti...a to tudi pri vas delajo?

ja rece se mu presejalni test za nosecnosko sladkorno - OGTT... nekaj nas je ze dalo to skoz user posted image  Pa ni tok grozno, vsaj men ni bilo, sem mislila, da je ful huje.. mi ni bilo problem tistga spit ...

Jaz sem nazaj z razprodaj... kupila ponovno NIC.. user posted image  me bo spet zgrabilo sele po porodu.

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
5.1.2009 16:49:25   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: urnebes

ja, tudi jaz sem bila na tem  testu...saj po eni strani je dobro, da nas pošljejo na ta test, da vidijo, če nimamo slučajno nosečniškega diabetesa...čeprav je ta pijača bolj fuj...

april09 to pa je res čudno, da ti rata brez vsega prit iz razprodaj...user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu urnebes)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
5.1.2009 17:01:03   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

april09 to pa je res čudno, da ti rata brez vsega prit iz razprodaj...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
5.1.2009 17:49:02   
Pat74
Končno pozdravljene danes!

Sem bla malo leteča po trgovinah in drugih opravkih, sem šla še malo gledat vozeke, pa se še vedno nisem odločila, najbrž bo kar možek rekel ta zadnjo besedo, ker spet preveč cincam.

Matt ne skrbi zaradi brcik, je bolj miren otroček - takšna je bila tudi naša aprilčica Maša - in sem bila tudi nenehno v skrbeh, kaj je z njo, je pač bolj zaspane sorte.

L&L jest bi raje na tvojem mestu počakala s sterilizacijo - nikoli ne veš, kaj še pride ... Kar se tiče pa privat sobe, se moram pa kar pohvalit, da sem imela obakrat v PO fajn cimre in mi kaj takega sploh ni prišlo na misel, še celo čuvale smo druga drugi otročke, če je katera skočila do avtomata po kavo, ali pa v kopalnico, ipd. Tudi obiski niso bili nadležni, saj je vsaka imela le možeka in otročke, drugih ni bilo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
5.1.2009 17:59:58   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

na forumu celjank sem brala, sam baje se to ne ve ker niso dali v javnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
če misliš celjanke z okolico ,tam nič ne piše,mislim ,da to ni res -upam ,da ni in raje se res posvetio lepim rečem in ne mislimo na žalostne reči

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
5.1.2009 18:36:33   
*Junona*
Sonček, super si uredila seznam, mi je zelo všeč, popestri.

Oktoberka, dobrodošla med nami.user posted image user posted image user posted image user posted image

L&L, če nisi 100% odločena, da ne bi imela več bebija, se ne steriliziraj. Počakaj, to še vedno lahko storiš. Pa jaz sem slišala, da to ni ne vem kako zdravo zgodaj naredit (v mladih letih), tako da počakaj, mogoče bo pa še jokalo pri vas. Glede sobe - vzemi svojo, da boš imela mir, sploh če imaš takšne izkušnje. Jaz tudi razmišljam, da bi imela svojo sobo, to pa samo zato, ker vem, da bom imela telefone, obiske.... in ne želim koga motit, ker tudi meni ne bi bilo fajn, da me kdo moti.

Sonček, v Ce je tako, da moraš nadstandardno sobo plačati (15EUR/dan, kar se mi ne zdi veliko), seveda pa moraš imeti tudi srečo, da je prosta. Drugače pa imajo tudi nekaj enoposteljnih, ki pa niso nadstandardne, tako da če imaš srečo, da so proste, si lahko sama notri.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
5.1.2009 18:38:56   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

oktoberka, dobrodošla med nami!
No, sedaj pa grem in me zopet nebo nekaj časa, lepo pozdravljam vse-april09, sončka, junono, nmag,sobro, deteljo,nino, L&L,anchiko,pat74...in vse ostale, pridne bodite, lepo zapravljajte za vaše otročke, uživajte še zadnje mesece in predvsem pazite nase!!!!!

Pozdravčke tudi tebi, drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
5.1.2009 18:40:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: april09

IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Zdej bo pa na vrsti posteljica.Pa mi prosm povejte kako vam je ta všeč:
http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=32

meni je ta ena najlepsih, ampak po prakticni strani pa mi je tale boljsa- vecja + lahko je mladiska postleja (jo imamo tudi mi - je nisem ravno izbrala, ampak sem jo za simbolicno ceno odkupila od kolegice)
http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=18

Sobra, meni je ta posteljica zelo všeč, je bila med favoritkami, ampak je ven padla samo zaradi višine, ki je samo 89cm. Zdaj se bova verjetno odločila za Rose. Je problem pri posteljicah, ki niso dovolj visoke, ker si user posted image hitro gor pridejo in ven plezajo, mi je kolega rekel, da je od njihovih kolegov user posted image pri 1,5 leta že ven plezal.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
5.1.2009 18:43:21   
*Junona*
Jaz sem se pa prejle naročila na 3D k Pušenjaku, imam ga 17.1., pride na soboto. Cena je kar zasoljena - 100EUR, ampak naredi še enkrat vse meritve, posname na CD. Glede na to, da na MF nismo videli obrazeka in da imam kar nekaj vprašanj za Pušenjaka, komaj čakam da grem. Še gre katera, da jo bom prepoznala?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
5.1.2009 19:01:51   
detelja
*Junona* mi gremo pa v čet. k dr. Lukmanu na ptuj na 3d uz..tudi komaj čakam...sicer ne vem kako bo glede spola...trenutno me extra ne zanima, ampak vedno ko pridem na uz sem pa radovedna, čeprav sva se z dragim zmenila, da ne bova spraševala...jutri pa imam pregled...sem že vsa nervozna...v sredo pa začnemo z mat. šolo...in 1,2,3 bo april tu...user posted image user posted image user posted image  še prej bomo šli v nabavo za bebijauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
5.1.2009 19:13:05   
mišk
Test za glukozo: Meni ga nikoli niso delali. Imajo pa pri nas navado, da moraš na vsakem pregledu dat sestri ene par kapljic urina, v katerega namoči nek "lakmusov papir". To je neki kao test za beljakovine.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
5.1.2009 19:20:55   
frutolina
Ojla punce!
Tolko ste načvekale da ne utegnem vsega prebrat user posted image  no vglavnem: vsem želim lepo, veselo in predvsem zdravo leto 2009! user posted image

Vidim da je govora o 3D: jaz grem jutri k dr.Rosiču user posted image  jupi!! Pri njem stane 50 €.
Detelja, kam pa greš v materinsko šolo? V MB? Glede tašče in tasta se pa ne sekirat! Je moja tudi vprašala kdaj bo poroka user posted image .

Junona, upam da je tvoj ati o.k.! Pri nas je pa moj dedek v bolnici user posted image  
Sladkorna:  mene dr. ni dala na ta test user posted image  zdaj sredi meseca morem dat samo kri zaradi Rh- . Potem konec meseca dobim pa to injekcijo user posted image  Matt poročaj če kaj boli.
Sonček85 : lepe novoletne slikce! user posted image  Lepa nosečka si! Pa lepo si uredila seznam!

Ella zasebno sporočilo maš user posted image
Razprodaje: user posted image  bomo šli drugo leto...zdaj gre vse za stanovanje in faks user posted image  . pa niti me ne vleče k nakupovanju...me pravzaprav nikoli ni ker sem prelena za take zadeve user posted image
oktoberka, kak je blo na 3D?

m..tina : veliko čajčka, limone, pomaranč... karamelizirano mleko tudi pomaga user posted image  (ampak se pripravi na kako odvečno kilco potem user posted image ).

L&L : jaz bi vzela privat sobo, zakaj pa ne... pa ko te bo drugič katera "piknila" - jo daj nazaj user posted image

Drugače pa sem jaz tudi proti temu da pridejo vsi v porodnišnico dojenčka gledat...  dovoljenje ma samo moj dragi, tašča, moja mama in ata. Ostli bodo že počakali. Saj bebi ne bo nikamor pobegnil user posted image .

mišk: tudi pri nas delajo ta test ( na Vošnjakovi)

Brcanje : jaz mam zadnje čase filing da me ne brca..oziroma se mi zdi kot da bi me božal ( se pa dejansko premika user posted image )... je v prečni legi in me "boža" na desni in levi strani trebuha. Tak mi je fajn... pa ful je divji ta moj bebi user posted image

Uh, sem še kaj/koga pozabla??

< Sporočilo je popravil frutolina -- 5.1.2009 19:21:43 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
5.1.2009 19:22:31   
sobra
Juona:tale tvoja informacija glede posteljice me je pa čist razočarala.Pa tko mi je bil všeč ta levčekuser posted image .Bom pa morala nekaj drugega poiskat.
Babe a vas tud kej špika tam spodaj?Mene ne samo v luliki ampak tud v trtici-kot da bi me tja prtiskala?Je res da nizko nosim otroka,samo tole je pa prov zasrbljujočeuser posted image user posted image user posted image . In pol sm žalostna, pa razmišljam negativno.
Aja glede kil-zaenkrat smo na +7kg, kr ok glede na to da sm skoz doma in v glavnem počivam.
Kaj pa glede imen?Ste se že odločile?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
5.1.2009 19:41:13   
detelja
frutolina v ms v zd imamo mat. šolo...če pa imaš v bolnišnici izbranega gin. potem pa imaš tam mat. šolo...itak se ne sekiram glede tašče in tasta...sam me je pa malo razkurilo...saj veš tako sva bila srečna, da nama je končno ratalo pa itak že je en ss za mano, pa v tej nosečnosti je bilo na začetku vse čudno kaj sploh bo iz tega...in potem sva končno prišla malo k sebi...ona dva pa kao, da bo nezakonski otrok itd...in oba sta kar zbolela in umirala itd...ne vem bila sem ful žalostna...nekako me je ful bolelo, da se otrok še sploh ni narodil in jih že sedaj toliko stvari moti...pa se mi zdi, da naju z lubijem vedno primejra z njeno hčerko (sestro od mojega dragega)...takrat sta oba govorila, da kao ko je ona zanosila je prišla domov pa je rekla, da je noseča in da se bosta poročila...itd...kako bi naj midva to naredila, če sem pa krvavet začela itd...danes mi je pa spet predavala kje se mi splača stvari za dojenčka kupit,...in da naj nisem preveč občutljiva na te stvari ker itak hitro preraste in da imajo tam in tam ful kvalitetno pa bla bla bla bla bla bla bla...jaz sem si svoje mislila itak pa bom po svoje naredila...

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
5.1.2009 19:57:17   
frutolina
ah detelja user posted image  ti verjamem da je grozno user posted image . Res škoda da tak ljudje obstajajo. Namesto da bi se veselila da vama je uspelo in da bosta aprila babica in dedek. No, samo saj tak je...moja tašča je tudi dobila izbruh ko je izvedla za ime ki bi ga midva dala otroku... ji ni všeč ne za punčko, ne za fantka. No, da kar naravnost povem: za fantka ji ni všeč Tai, za punčko pa ne Ajda. Še posebej iz punčkinega imena se je "norčevala". je pa zadeva taka da ne upa rečt meni naravnost , ampak govori poleg mene mojemu user posted image . Pa zadnje čase se mi zdi da komaj čaka da se bom v rit in noge zredila user posted image , je včeraj rekla: aaaa zdaj so ti pa hlače le malo tesne postale ne? user posted image user posted image  Ja, sem dala legice pod žametne hlače in efekt je bil takšen da so se mi hlače gor prijele user posted image user posted image  Ji očitno ni všeč da se samo v trebuh redim user posted image .  Drugače pa je tudi ona poroko omenjala...ampak ji ni uspelo. saj se bova enkrat že (al pa tudi ne) poročila, vsekakor pa takrat in če si bova midva to želela. Te primerjave s fantovo sestro so mi pa znane user posted image .

Ti se kar lepo pomiri in božaj svojo bebico. Nič druga ni pomembno kot samo ti, bebica in tvoj user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
5.1.2009 19:58:39   
sonček85
junona:hvvala ja tudi meni se zdi da malo popestri.Tudi meni se ne zdi drago ,sam mislim ,da bom raje kr z drugimi pa bomo videli kako bo.Mi vsaj dolgčas ne bo ko rada čvekamuser posted image user posted image saj me poznašuser posted image
frutolina:hvala ,nekaj sem jih dala toliko da malo vidite slikiceuser posted image
imam pa 1 vprašanje:zanima me ali se dobi obloga za posteljo ,da se dojenček ne udari poleg postelje ,ali jo moraš kupiti ektra ali jo dobiš poleg prevleke kolikor sem gledala se mi zdi da poleg prevleke

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 5.1.2009 20:08:50 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
5.1.2009 20:20:55   
detelja
frutolina ja, glede imena je tašča imela že tudi pripombe...sicer sva se zmenila, da ne bova povedala dokler se otrok ne narodi...pol pa neki kao,da naj ne bo angelško ali pa preveč tuje itd...pa ji je moj rekel, da če si ga ne bo mogla zapominit ji ga bo napisal na list...user posted image user posted image ...ja, to pa tudi pri meni komaj čakajo, da vidijo, da sem malo bolj iz "linije", da pol lahko povejo, da imam veliko rit, debele noge itd...sicer pa me je ena ful razkurila mislim da ima nekje 120 kg in ona meni reče, da sem debela...ok zredila sem se, ampak jaz sem noseča...pol pa sem ji lepo rekla, veš jaz sem noseča pa nisem tako debela kot ti, ki nisi...pa je postala rdeča in brez besed...vem, da sem jo mal prizadela, ampak sama si je kriva...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
5.1.2009 20:21:08   
mišk
Sonček85: "Gnezdece" se dobi ponavadi v kompletu s posteljnino, ni pa nujno. So pa cene posteljnin kar zasoljene. V BC imajo ene celo po 38.000 sit. Ne da se mi računat kolk je to v evrih...

Frutolina: Za spol si "pozabla" povedat!!!!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
5.1.2009 20:24:38   
mišk
Kile: Ne mi govorit!user posted image  Sicer sem sedaj tam nekje na +7kg, s čimer bi bila zadovoljna, če ne bi imela že itak too much podlage! Ravno včeraj sem razmišljala, da sem se, odkar sva z možem začela hodit (8 let nazaj), zredila za 13 kil! + še teh sedem nosečniških treba dodat!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
5.1.2009 20:26:57   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Frutolina: Za spol si "pozabla" povedat!!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ti šment, pa res sem "pozabla" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
5.1.2009 20:29:07   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

imam pa 1 vprašanje:zanima me ali se dobi obloga za posteljo ,da se dojenček ne udari poleg postelje ,ali jo moraš kupiti ektra ali jo dobiš poleg prevleke kolikor sem gledala se mi zdi da poleg prevleke

Misliš to oblogo za okol pojstlice? Kot to: http://www.zibka.eu/si/produkti/posteljice/item_25.html

midva sva sicer vse dobla v kompletu  (pri pojstli). Sem vidla ponekod da je kar v kompletu, al pa tudi posebej... cene so pa res zasoljene user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
5.1.2009 20:29:41   
mišk
Že drugič si "pozabla"!!!user posted image  A bo ostalo skrivnost?

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
5.1.2009 20:32:58   
frutolina
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

vem, da sem jo mal prizadela, ampak sama si je kriva...

kaj češ..ona je tudi tebe prizadela...milo za žajfo jaz pravim user posted image user posted image   pa nisem hudobna drugače...da ne bo kdo dobil čuden filing user posted image   drugič naj raje komentirajo kak lep bušček mamo user posted image  v njem pa še lepšo bebico user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?