kepica
|
Jaz Elevit jemljem že 3 leta Pač, folno naj bi jemale že tri mesece pred nosečnostjo in toliko časa že načrtujemo novega člana No, zdej sem pa končno n tem, da ga res potrebujem Ga dobro prenašam, prej sem jemala tudi Tifol, pa sem šla potem na Elevit zato, ker ima več železa, ki mi ga ponavadi primanjkuje. Tako, da sem polno oborožena z vsemi vitamini, da mi jih ne bo kasneje primanjkovalo Kar se pa tiče ostale hrane, pa jaz ne kompliciram. V prvi nosečnosti sem jedla vse od a-ž, tudi majonezo in suhe salame, pršut... saj hrana ne škoduje plodu...škodovala bi posledično salmonela, če bi jo dobila. In če pomisliš, koliko je možnosti, da dobiš salmonelo, če ješ svežo majonezo in salamo. Če je v 27 letih nisem staknila, je tudi sedaj ne bom. Gledam samo na to, da s stvarmi ne pretiravam in da so res sveže in to je to. Punce, ne komplicirat in uživajte v nosečnosti. Pa še en hec. Babice pravijo, da če se ti neke stvari hudo zalušta, jo pojej, ker če se ji odpoveš, se otroku za vsako odpovedano dobroto naredi pika Moj prvi nagajivček nima pik in verjamem, da jih tudi drugi ne bo imel Malo heca....odločitev je pa itak na strani posameznika. Zdej grem pa na čips, ker se mi ga je noro zaluštal
< Sporočilo je popravil kepica -- 4.1.2009 17:12:10 >
|