|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
4.1.2009 11:56:02   
tanci29
claud-čajček pa limonica pa postlca počivanje pa bo....če je sila lahko tudi kakšen lekadol poješ..

birdy-u vi ste pa zgodnji z vrcem..ja treba se je prilagajat...jest sem malo bolj pozna ker začnem službo šele ob 9ih, tako da tam okol poldevetih je erik v varstvu

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
4.1.2009 11:59:50   
claud
tanci- Ja sj čajčkam že 2 dni na polno, sam lekadola pa ne upam zdj uzet....
Pa še od tega kihanja bo tamala čist pretresena.....

Sj zdj grem pa res mal ležat....

Lepo se mejte...tiste k greste na sončka se pa naužijte mrzlega svežega zrakauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
4.1.2009 12:21:10   
birdy
Tanci, to je fajn ja, če tko delaš da si bolj pozen. Po drugi strani pa spet ne... Kdaj pa pol končaš? Jst moram rečt da mi je prov bedn kadar pridem ob pol petih šele domov ker nimam čist nč od dneva. No, vsaj zdej pozim ne, polet bo boljuser posted image

Ajvy, sej ne vem kako bo. Sej kot sem rekla, upam da se ni odvadla. Ker zdej je blo že tko da je začela jokat ko sva jo prišla iskatuser posted image  Mislm, najprej je bla vesela dokler sva klepetala z vzgojiteljicama, ko smo pa šli pa v jokuser posted image  Pa mam raj tko kokr pa tist na začetku k je jokala sam da sva šla. Neli je bolj tko, k se enga navad ni problema, do takrat pa user posted image . Tko da je najhuj kadar jo pripeljeva ob pol šestih k je vedno druga vzgojiteljca... Pol se pa enih navad hitr, enih pa ne... Pri tistih k ni navajena pa še vedno joka.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
4.1.2009 12:23:50   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

tanci- Ja sj čajčkam že 2 dni na polno, sam lekadola pa ne upam zdj uzet....
Pa še od tega kihanja bo tamala čist pretresena.....

Sj zdj grem pa res mal ležat....

Lepo se mejte...tiste k greste na sončka se pa naužijte mrzlega svežega zrakauser posted image

Claud, kamot lahko Lekadol vzameš... Baje sam med dojenjem naj ne bi jemal Lekadol plus C, ampak navaden Lekadol. Lej, ko je mene na začetku nosečnosti glava nonstop bolela in sem to povedala G mi je reku naj kr Lekadol vzamem. Pa sem rekla da nočem prevečkrat vzet, pa je reku da je slabš če jst "trpim" za otroka kot tist en Lekadol na par dni, al pa par dni en Lekadol...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
4.1.2009 12:38:11   
sunny24
Dan! Kako smo? Pr nas je lep sonček, niti ni tko grozno mrz...

Moj dragi je zbolel, je mel ponoči 38,5 vročine, zdej ga trese ko šibo na vodi...Sem pridna, mu kuham čajčka, z lekadolom ga filam...Upam, da ne dobim tudi jst kej...Pol morm it v špar po limone in lekadol plus C, da mu  ga v čaj zmešam...

claud, upam, da se hmali pozdraviš! user posted image user posted image user posted image   Kak lekadol pa kar vzemi, drugače pa se lepo naprej nalivej s čajem, pa limono, medom...user posted image

ajvy, jst sem tudi vidla, da si dobila police sam nism nič pokomentirala...Kaka sm! No, v glavnem, super za police!user posted image

Ah, zdej sm pa spet vse pozabla...user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
4.1.2009 12:46:49   
Čebel@
hvala za pohvale glede seznamčkauser posted image user posted image  če imate kakšne ideje kako ga polepšat ali kaj podobnega,kar pogumnouser posted image
claud........evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se kmalu pozdraviš
sunny........tudi za tvojga en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kmalu boljše........upam da tebe prehlad preskoči......kar carti tvojga da bo prej ozdravel in bo lahko nadaljeval priprave na user posted image
birdy,ajvy......ubema želim da neli in tarja ne bosta imeli problema se vrnit v vrtec
tanci.....en lep pozdrav tudi tebiuser posted image

no sva bila na rudniku-sem dobila v h&m 2 moderca za dojenje v kompletu(spodno majčko sem probala in so imeli samo št. S pa mi je bilo preosko čez joške).....tudi kavica je že za nama in kosilo tko da zdej grem pa pospravljat.....vas pridem kej prebrat vmesuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
4.1.2009 12:55:33   
tanci29
claud-tako kot ti je napisala birdy, jest tud mislm da je bolje uzet kakšen lekadol da boš čimpreje bolje, kar je po mojem mnenju definitivno boljše za user posted image  kot pa da se ti tole preveč dolgo ne vleče....kar predstavljej si kako boš potiskala z zamašenim nosom ko bo treba sapo zajet in držatuser posted image user posted image mal heca sej vem da ne bo tolk dolgo trajalo...

majchy-super za nakupe....pa za kavico..zdej pa ne bit preveč pridna in lepo počivat

sunny-tvojemu tudi da se čimprej pozdravi in da ne prenese še kaj nate

birdy-ja to je smotano ker potem pridem domov šele ob 5ih in je dan okol sam skos neki na brzino je treba delat, mi nč ne paše...pa zdej ko sem sam za par mescov šla nazaj delat sem se tko zmenla...upam da ne bo potem še huje oz. kasneje ko bom šla nazaj po tadrugi porodniški delat...zdej je tole bolj tko da sem si kar malo sama določila kako bom delala potem mi bojo pa najbrž tud drugi kej rekli...pri nas je tko da je vedno premalouser posted image ...pred porodniško sem visela tam cele dneve pa še bi včasih lahko več...ja to so današnje službe ni kaj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
4.1.2009 13:07:51   
No pa da se še jaz javim da ne boste mislile da sem kam pobegnila veliko prehitrouser posted image user posted image user posted image ...

Vsem bolanim pošiljam user posted image user posted image user posted image ...

Vsem tistim ki morejo jutri v šolo ali v vrtec mogoče pa še v službo pa tudi pošiljamuser posted image user posted image user posted image

Vsem tistim ki pa smo doma pa seveda še več čvekauser posted image user posted image user posted image ...

Hvala bogu da bo konec teh praznikov in obiskov dovolj je bilo vsak dan sem šla ne zvečer spat ampak skoraj zjutraj zarad kartanja sedaj pa dovolj...sem glih včer rekla sestri moji pa fantu da lahko pol prideta kartat ko bomo imeli našo malo miss če bo imela mogoče bioritem mal drugačen seveda zamenjava noči in dneva ker se mi zdi da ima sedaj glih obratno čez dan mirna ponoč pa dela kar se ji zahočeuser posted image user posted image user posted image ...Mal heca takrat mi bo najbolj pasalo da bomo kr sami brez obiskov nekaj časa da se navadimo na en drugega pol pa lahko kdo prideuser posted image user posted image user posted image ...

No in kaj boste počele lepega danes...Naša Laura se ima za učit seveda ji more mami pomagat ker pišejo v sredo kontrolno ampak tako kot vedno vse zadnje dni ja pol pa je mami tečna pa jo skoz nekaj pika reče...Ko začnem mal teži pa reče mami pa ka te je spet piknalo pa mi tak dvigne pritisk...ampak bomo že...

Mami pa more skuhat kosilo moj pa dela do 15:00...popoldne pa počivanje ker je zunaj tak mraz sem odšla samo v trgovino pa je mrzlo mrzlo...

Lepo nedeljo vam želim...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
4.1.2009 13:07:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-super za nakupe....pa za kavico..zdej pa ne bit preveč pridna in lepo počivat

moram pospravit,je kot bi bomba usekalauser posted image moj lima pod na tla,jaz pa spalnico pospravljamuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
4.1.2009 13:09:39   
Čebel@
mami cita ne sikeri se tolk.....veš kaj te še vse čakauser posted image user posted image user posted image kar počivej popoldneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
4.1.2009 13:12:59   
Urša08
Ojla!

Se spet malo javim. Smo bili do včerej zvečer na vikendu in sem uživala. Večinoma sem počivala, malce sprehajala, tako da sem spočita.
Sem opazla, da sta dve že rodili. Bravo mamiciuser posted image user posted image user posted image

Sedaj grem pa mnal za nazaj prebrat pa se kasneje spat kaj javim

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
4.1.2009 13:15:51   
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mami cita ne sikeri se tolk.....veš kaj te še vse čakauser posted image user posted image user posted image kar počivej popoldneuser posted image user posted image user posted image

sej priznam preveč se sekiram veš ampak ko vem da je zmožna veliko veliko več ona pa lena ko ****sa...Največji problem je dvojna vzgoja jaz želim toliko kolikor je res potrebno ati od nje pa reče sej bo ne more vseuser posted image user posted image  mi dvigne pritisk in to pričo nje halooo pač je mal zahojenuser posted image user posted image user posted image

Ti si pa kr pridna sem vidla lepo to še malo pa bo vsega konecuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
4.1.2009 13:16:15   
Čebel@
no še moj obljubljen seznamček mini cotkic:
12 žabic s stopalčki(to k je samo spodnji del)
7 pajackov(plišastih)
5 pižamic(k se po hrbtu odpenajo)
4 žabice ki se zapenjajo na ramenih(so od stopl in so brez rokavov)
11 bodijev
4 kompletki(ki so hlačke,majčka,kapica in copatki)
2 hlače(ene so kao trenirka,ene so pa beš in iz žameta)
2 rokavičke(te da se ne popraska)
12 kapic(tetra+za čez)
2 žabe(tiste tadebele ki so take ko za odrasle)
8 parov copatkov
8 nogavičk

no evouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
4.1.2009 13:18:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

sej priznam preveč se sekiram veš ampak ko vem da je zmožna veliko veliko več ona pa lena ko ****sa...Največji problem je dvojna vzgoja jaz želim toliko kolikor je res potrebno ati od nje pa reče sej bo ne more vseuser posted image user posted image  mi dvigne pritisk in to pričo nje halooo pač je mal zahojenuser posted image user posted image user posted image

Ti si pa kr pridna sem vidla lepo to še malo pa bo vsega konecuser posted image user posted image user posted image
veš saj bom jaz ista ko ti.....ti pa povem da je bila moja mami z mamo in sestro full stroga,oči pa vse pustiv in danes bolj cenim mami in sem ji hvaležna da me je sikerala,ker drugače tudi toliko šo

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
4.1.2009 13:24:34   
Čebel@
se opravičujem.........tipkovnica nagaja
hočem ti rečt da nebi naredila toliko šole koker sem jo in tudi vem da bom znala(no vsaj upam) vzgajati otroka......nekoč ti bo laura hvaležna boš videla

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
4.1.2009 13:28:07   

hočem ti rečt da nebi naredila toliko šole koker sem jo in tudi vem da bom znala(no vsaj upam) vzgajati otroka......nekoč ti bo laura hvaležna boš videla

ja tudi jaz se s tem tolažim da mi bo nekoč hvaležna on pa naj dela po svoje...

Majchy hvalauser posted image user posted image user posted image ...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
4.1.2009 13:30:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Majchy hvalauser posted image user posted image user posted image ...
ni za kejuser posted image user posted image user posted image

zdej bom dala pa še komplet posteljnino uprat za zibko(baldahin,jogi...) bom dala kar na 30 pa je-sej po moje nima kej bituser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
4.1.2009 13:32:34   
Ajvy
Claud..lepo počivat..čajčke pit...pomarančke jest...pa boš 1,2,3 ok...pa počivat...probaj kako parno inhalacijo ,da ti spuca nos,, ali pa če si fiziološko našpričaš notri, da ti spuca kanale, te bo nehala glava bolet...vzemi tudi kak lekadol, če je prehudo in spat.....

user posted image user posted image user posted image user posted image  da čimprej prehladek oddide.....

Glede lekadola...lahko ga vzameš...res....še v P ga boš dobila, če ga boš potrebovala....to je kot nekak vitaminček...nič ne more bit....

Birdy...pri nas je pa tale jutranja vedno ista....ta dežurna..tak da ni blo panike....je pa res, da ko je pomočnica zbolela in jo je druga nadomeščala, ponoči nismo spali user posted image
Tile naši škratki....user posted image

Sunny..bogec tvoj user posted image user posted image user posted image  držim pestke ,da ga čimprej čina popusti.....
Sej ni panike glede komentiranja polic....mi je mau hudo včasih, ko greste mimo kake stvari, ki me razveseli, ampak konec koncev je to moj problem user posted image user posted image

Majchy...super za modrce...user posted image user posted image
ne preveč pospravljat....user posted image

Vav,...super si založena user posted image user posted image user posted image  to bo Hana mala miss user posted image user posted image user posted image  superca.....
Kje si pa tetra kapice kupila??

Tanci...sam res..tele naše službe..me je zadnjič kar zvilo, ko so se pogovarjali o tistem ta dolgem delavniku..ma kaj si ti nor......???

Cita...lepo da si se javla.....user posted image user posted image
Hm...kako mi je to znano...mi smo se tudi učili zadnje minute.....verjamem, da ti dvigne pokrov,...ah kaj nas vse še čaka user posted image

Urša...super za počivalni vikend user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
4.1.2009 13:33:30   
Ajvy

jst se čist strinjam s tem...če težiš z razlogom....je to zelo pametna naložba v otrokovo prihodnost

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
4.1.2009 13:37:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jst se čist strinjam s tem...če težiš z razlogom....je to zelo pametna naložba v otrokovo prihodnost
ja sej nekje do 17 leta se mulaš k ti skačejo po glavi,potem jih a razumeš.......jaz vem da jo komi dej dobro razumem ko sem nosečauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
4.1.2009 13:40:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy...super za modrce...user posted image user posted image
ne preveč pospravljat....user posted image

Vav,...super si založena user posted image user posted image user posted image  to bo Hana mala miss user posted image user posted image user posted image  superca.....
Kje si pa tetra kapice kupila??

ne bom preveč pospravljala-me že zdej hrbet boli tko da grem na izi.....no sem ti rekla da sem dobr založenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image velika večina tega je sposojena in imam še drugač v škatlah samo sem samo lepe ven pobiralauser posted image user posted image user posted image user posted image
tetra planice sem šla pa v tosamo iskat-so bile malenkost ceneje......sem jih pa dele samo 20 oprala in zlikala,jih imam pa še 10 in jih bom kasneje

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
4.1.2009 13:41:47   
Katjusa

7 pajackov(plišastih)
11 bodijev
12 kapic(tetra+za čez)
8 parov copatkov
8 nogavičk

no evouser posted image

majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vi se boste pa preoblačli večkrat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
4.1.2009 13:51:52   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

7 pajackov(plišastih)
11 bodijev
12 kapic(tetra+za čez)
8 parov copatkov
8 nogavičk

no evouser posted image

majchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vi se boste pa preoblačli večkrat na danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo kot na modni revijiuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
4.1.2009 13:58:18   
Katjusa
Da še jst mal pojamram....user posted image user posted image user posted image user posted image komaj hodim tak mi vse dol tišči se mi zdi da bo glavica vsak čas ven pogledala.... in včeraj sem bla zvečer taka k cota moj je cel dan rihtal računalnike tak da mam zdej vse u nulo poštiman ful enih programov......  tamali je bil pa siten (se je hotu igrat pa mami ni mogla nič) in pol smo mal vriskali po hiši en na drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image pol je pa šel dragi florjana previjat 8neki do 9 zvečer, k je bil pokakan) in florjan ni hotu it pa sta se neki skregala in me je dvignlo sme si dala bundo gor pa sem šla mal na sprehod.... sej sam tle po vasi k je ravno pa še to sem komaj šlauser posted image user posted image user posted image ampak sem mogla da sem se mal zluftala in da me je mal prepihalo.... sem pa kr debelo pogledala ko sme ven prišla sem ugotovila da bi blo dobro bundo zapret (spodaj sme imela samo kratko majico) in bunda ni šla več skupiuser posted image user posted image user posted image par dni nazaj sem jo še komot zaprla.... sej se mi je zdelo da se je tamal v bušiju mal razkomotu ga je tok da se ne ve kje se začne in kje končauser posted image user posted image user posted image user posted image ..... ko sem prišla čez približno pol urce nazaj not je blo pa vse super mami ni bla več nervozna in živčna in je bil takoj svet lepšiuser posted image user posted image user posted image aja pa mal sem bla premražena k se bunde ni dal zapretuser posted image

zdej pa res komi čakam da grem rodit k mi je ful naporno in res komaj se premikam dopoldne še gre nekako pol sem pa konec in vse se je poslabšalo zdej v treh dneh.... da ne govorim da sem šla ponoč 3x na wc med 12 in pol 7 zjutriuser posted image me je mama vprašala če se že kej pripravlja da me je slišala ponočuser posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj sme jajčko pripravla tak da je vsaj to pripravljeno čez kak teden si pa torbo spakiramuser posted image user posted image user posted image user posted image še nimam volje za touser posted image

ju3 pa končno težko pričakovani pregled me kr zanima kolk kg smo pridelali v teh 5 tednih in kolk je kej tamal velik kaj bo kej G reku al se bo kr za glavo prjel.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
4.1.2009 14:07:42   
Čebel@
katjuša.......jooj revica......dej probi mejčken več počivat da te res mali ne pošlje v Rim......drugač pa tudi jaz ponoči vstanem 3-5x(je zgleda trenutno hanina najljubša igrača mehuruser posted image )..........še malo pa bo vsega konec.....po pa kdaj ko ne bomo prespane bomo pa jamrale kok je bilo luštno v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa če malo pojamraš je takoj lažjeuser posted image user posted image user posted image torbe se jaz tudi še pridno izogibamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?