Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:11:19
|
|
|
|
zvesta
|
Ehhhh... Po nič kaj lepi izgubi nosečnosti. :( Ampak smo se vseeno potrudili narediti praznike vsaj malo lepe.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:14:03
|
|
|
|
Marogica
|
Po tem, da, smo se imeli super fajn, da smo bili dosti skupaj, da smo dosti smučali, da nismo v ničemer pretiravali...in po tem, da sem resnično srečen človek...ker imam tako fajn moža, tako fajn otroke in tako fajn prijatelje.(ene to že vedo ) Vse ostalo(pomivanje posode, stres,.....) so malenkosti, ki si jih ni vredno zapomniti.
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:26:04
|
|
|
|
Gina
|
Po ležanju in po tem, da sem že cele praznike bolna.... no, ne vem če se jih bom sploh zapomnila. Najbrž mi bodo šli raje hitro iz glave.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:27:25
|
|
|
|
ZARA
|
Po ničemer posebno. Meni so vsi ti prazniki eno in isto.
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:32:57
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Hm, da smo 28.decembra parkirali oba avtomobila in juj zaštartali šele 3.1. - medtem smo se res lepo razmigali, bili ogromno časa skupaj na snegu, doma, pred tvjem, za knjigami itd, v glavnem nismo bili obremenjeni 'kam se bomo peljali'. Še v trgovino, v mesto, smo šli peš. Posledično se nihče ni zredil niti za deko
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 12:36:47
|
|
|
|
Akil
|
Po tem, da smo se letos končno preselili v svoje stanovanje in prvič sami preživeli praznike
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:35:20
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Ehhhh... Po nič kaj lepi izgubi nosečnosti. :( Ampak smo se vseeno potrudili narediti praznike vsaj malo lepe. Sem šele zdaj videla . Zelo mi je žal.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:35:53
|
|
|
|
mamči
|
Po tem, da sem našla čas za počitek, si napolnila baterije in spoznala, da bo treba "počistit" navlako in stres iz vsakdana. Upam, da mi bo uspelo . In predvsem po prečudovitih dnevih z družino, seveda tudi po tem, da smo predobro papcali .
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:39:57
|
|
|
|
Hope2
|
Po tem, da smo se preselili v hišo, da smo prvič preživeli te praznike z , da sem imela največjega mačka, čeprav nisem nič pila (ko so vsi šli spat, sem jaz mogla še dojit, pa previjat, pa uspavat ), da smo v decembru zapravili največ denarja, da so mi prvič po 10 letih vsi govorili, da sem debela (pa imam samo 3 kg več kot pred nosečnostjo, ko sem bila za vse te ljudi shirana in podhranjena), prvo novo leto kar nam ni uspelo
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:41:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Po hudičevem išijasu ,ki mi je pokvaril vse praznike.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:48:30
|
|
|
|
silvya
|
Po tem, da mi je dol viselo ali so prazniki ali pa navaden dan.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 13:57:27
|
|
|
|
cukr07
|
Po tem, da sva z možem zagledala .
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:00:17
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Po tem, da sva z možem zagledala . Oooooooooooooo čestitke!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2009 14:02:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:27:10
|
|
|
|
jakaracman
|
Po tem, da je mala prvič smučala, da smo bili res veliko skupaj, druženja z družino in prijatelji.Pa da smo se zbudili v 2009 v zasneženo jutro.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Po tem, da sva z možem zagledala . se pridružujem, najlepši prazniki doslej, ker smo zagledali en taakooo lep plusek, ki ga vidiš z letala
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:33:28
|
|
|
|
janjja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akil Po tem, da smo se letos končno preselili v svoje stanovanje in prvič sami preživeli praznike Enako in pa po tem da sem cele praznike bila v službi in oba vikenda oba dneva (razen 26.12 in 1.1).
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:37:54
|
|
|
|
aprilčica07
|
Da smo vsi trije bolni, najprej tamali, pol jst, najsalbše pa jo je odnesel lubi, ki ima rahlo pljučnico in to 1 teden pred zimskim dopustom. K..., še taki prazniki..
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:48:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Po tem, da so verjetno zadnji prazniki, ki niso "nori". Sem namreč še na porodniški.
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 14:59:25
|
|
|
|
Freycha
|
po tem, da smo bili skupaj, se igrali, uživali, midva sva se nasmučala, ničesar ni bilo ne premalo, ne preveč. To so bili zame eni od lepših božično/novoletnih praznikov
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 15:01:21
|
|
|
|
matejchy
|
Po tem da sm večino praznikov preživela z mojim in sma se mela zelo zelo lepo .
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 15:25:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy Po tem da sm večino praznikov preživela z mojim in sma se mela zelo zelo lepo . enako ter po tem, da so bili to zadnji prazniki, ki sva jih preživela sama (dokler otroci ne odrastejo, kar bo pa trajalo ene 25 let )
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 16:49:57
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07 Po tem, da sva z možem zagledala . Isto. Čestitke tudi tebi!
|
|
|
|
RE: Po čem si boste zapomnile letošnje praznike 4.1.2009 17:01:50
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: decembrka Po tem, da so verjetno zadnji prazniki, ki niso "nori". Sem namreč še na porodniški. Če si jih bom sploh, potem enako kot decembrka.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?