|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
3.1.2009 9:59:44   
lunica12
Dobro jutro..

No js sem se malo prej zbudila,pa jedla zdaj pa na netu..Hvala za kavicouser posted image
Js sem bolj tako spala sem danes cela zlomljena.sej prav da nista odprla,js nikol nobenmu ne odpiram.

Zadnic sma z mojmu kupla avtomat za peko kruha,tk da sam ono moko kupim pa stresem vse noter pa je..drugace sem pa zdj mal probovala te moke,ko majo v hoferju zdj ful razlicne...Vceri sem pa glih v intersparu eno kupla pa tudi ni slaba..Ne koruznega pa se nisem delala,bi ga pa ful,sam ko ne najdem moke.user posted image

Ja evo js sem glih vceri tehtala pa mam 67 kil,na prvem pregledu ko sem bla me je pa stehtala pa je kazalo 54kg,torej za 13 kg..Pa ti si se ze kej zredila?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
3.1.2009 10:28:36   
bamoocham
Za koruzni kruh bi js probala kr ono koruzno moko (v Intersparu jo imajo, taka rumena embalaža), more bit kr ok. Mama rada koruzne stvari, sploh one koruzne žemljice, ki jih v Intersparu pečejo sproti.
Js sem se prejle tehtala, sem dodelala 3 kg in sem v 16 tednuuser posted image ..nekam velikuser posted image .
Js sem pa po naturi že bolj polna, tk da bo treba mal pazit. Ko je moja sestra bla noseča, je zanosila mislim da z 56 kg, rodit je šla s 70+.., pa jih ma zdj majn kot pa pred nosečnostjo. Je rekla, da jih je 15 pustila že v bolnici, fuuul je mela vode v seb.

A si hodla na telovadbo? Bom potem mal pregledala net, če se da kje kak dvd dobit, dol potegnt.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.1.2009 10:36:28   
lunica12
Ne js nisem hodla na telovadbo,je pa acitak hodla...Sej res kje je pa acitakuser posted image user posted image user posted image Da ni ponoci odromala v porodnisnico...
No za moko bom pa pogledala ko grem spet v trgovino...Eh pa sej to pa ni velik...Tk da nic sekirat glede kilogramov..Oh ko bi js pustila v bolnici vse te odvecne kg bi bila pa tudi zelo veselauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1228
3.1.2009 10:41:10   
bamoocham
Sam res, o Acitak pa ni ne duha ne sluha..po moje še spi, al pa že drži mičkeno štručko v naročju. Vama pa velja, da sta že tako na koncu, kje je še to pri meni....
Js pa v sredo v LJ v Leonišče, da me pomirijo in da vidim, kako naprej. Itak je z našo pikico vse ok, more bit ok. Pač na posvet morem it.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.1.2009 10:46:47   
lunica12
Bamoocham tako se govori...user posted image user posted image Itak da je vse vredu z njo,brez skrbi...Pac fajn je ker te bodo v ljubljani se dodatno pomirli in potem bos lepo uzivala naprej,a ne?

Joj za acitak pa res ne vem...vceraj je sla kr zgodi spatuser posted image

Joj bamoocham ko bi vedela kako sem js neucakana vsak dan si zelim da bi se mi zacelo kaj dogajat...res..Ne vem kk bom se ostale dni zdrzala,kr nekaj me je zagrablo da bi rada da je pikica ze pri meni

Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.1.2009 10:54:14   
bamoocham
Hehe, veš da ti verjamem, da bi jo mela rada ob sebi, sej še mičken pa bo..Na konc pa boš pred Acitak rodilauser posted image . Moji me vsak dan vpršajo za njo, če že ma kej.

Ko sem prvič šla na prelged, ko sem vidla tisto mičkeno pikico, sem se skor začela jokat od sreče, ker nisem mogla verjet, da je tam, zdj pa pridno raste pa raste.
Kdaj ti je pa gin.povedala, da bo punčka? Ker men je na drugem pregledu namignila, da bi lahko bil fantek, ni pa nujno, na NS se pa ni hotel obrnit, da bi vidli, kaj je:)
Tk da še vedno ne vemo, kaj se skriva v trebuhu..mam pa občutek, da je fant.

Ka se men danes nč ne da, še mojmu sem rekla, da se mi ne da kuhat, boma šla kr v Kitajsko, ko je Acitak zadnjič take lušte naredla, ko je rekla, da jo je njen peljal.

Se mi lušta one zelenjave, pa pečenih rezancev.

Eh za kg se ne sekiram, sam pač morem ahtat, ker se limajo na mene ful hiter. Sam da bo zdrav dojenček, to je glavnouser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.1.2009 11:00:56   
lunica12
Prav mas...user posted image
A ves da ne vem tocno.Na nuhalni je tk lezala da ni mogla tocno dolocit..Potem ko sem pa mela po nuhalni pregled mi je pa potem rekla da je puncka,pa na vsakem pregledu ko sem ga imela do zdej je rekla da je pupa..Tak da mislim da se ni mogla zmotit..
Joj a ves da bi bila vesela ce bi rodilauser posted image Js tudi ko sem sla na prvi pregled da je potrdila nosecnost sem kr sovze oci dobila,prav nisem mogla verjetuser posted image

Men se danes tudi nic ne da sem ze celo jutro sama ko mojga ni...Pol pa kr tle za netu sedim..

Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.1.2009 11:05:14   
bamoocham
Pol sma pa na istem, moj je na šihtu, js pa glih berem še eno revijo zraven Nosečnost, je par zanimivih stvari noter.
Tak lenuh sem danes.  Bom mojga nasrala pol, da grema na en sprehod, da se mal razmigam (glih se mu bo ljubilo jauser posted image ).

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.1.2009 11:10:13   
lunica12
Ja se bos fajn najedla,pa ne verjamem da se ti bo potem kam dalouser posted image No vsaj pri meni je tako,ko se fejst najem...
Ja js mam tudi polno teh revij doma pa so res kr zanimive se da kr veliko pametnih stvari prebrat noter..Je blo zjutri tako lepo vreme,zdj se je pa ze zacelo nekaj oblacit...Se je meni tudi zjutraj ful lustalo ko sem vidla kako vreme je da bi sla mal na kaksen sprehod..

Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.1.2009 11:22:01   
bamoocham
Vreme je pa res zdjle kr neki. Grem js mal pred tv, zgleda da bom mal zaspalauser posted image .
Mi oči skup vleče.
Mej se, se beremo kasneje.
papa

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.1.2009 12:36:57   
bamoocham
Haj, nič ni bilo s spanjem. Ma en je spet zvonil, madona, vedno k  nama zvonijo. Ampak res vedno no. Acitak se pa danes potepa. Kr naenkrat bo pa mesič, da je rodila:)user posted image madona navijamuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.1.2009 12:42:46   
lunica12
Sem ji poslala sms ce je se v enem kosu pa je napisala da je se...Tako da se nic niuser posted image Kr naj do ponedeljka pocaka da me bo na pregled spremljalauser posted image Joj mene pa prav zanima kaj mi bo kej na pregledu rekla..Upam da kaj fajnega..

Bamoocham js bi se kr razjezla pa jim sla zatezit kaj majo za zvonit...so vcasih res kr sitni

Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.1.2009 12:44:13   
lunica12
Kaj mislis da bi lahko uporabla dva dni staro maso za palacinke?Pred vcerejsnem sem jo delala pol pa nisem naredila palacink pa sem jo hranla v hladilnik zdj pa ne vem a bi jo lahko uporablauser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.1.2009 12:50:46   
bamoocham
Js osebno je ne bi upala glih uporabljat, zarad jajc. Rajš ne, ka veš, lahk je kej narobe.
Ti bo pa na pregledu rekla, da imaš neredne popadke, pa da si odprtauser posted image pol pa gasa v bolnico.
Ob kolkih pa maš pregled? Js grem kr zjutraj tja (nisem naročena), da vse zrihtam, in da še izvid nesem osebni zdravnici, da mi bojo bolniško podaljšali. Pa da dobim vse izvide, ki jih rabim za LJ (sej sem to že 1x pisala se mi zdi).

A veš ka je en naredu v bloku? Cel gasilni aparat je izpraznil ponoči in je zdj vse blo spodaj pri poštnih kaslcih, prah vsepovsod. Pa lifti čist beliuser posted image eni so pa res čist utrgani.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.1.2009 12:56:58   
lunica12
A ves kk bi si pa to zelela... user posted image ufff,da bi mi rekla da sem odprta,pa da se bo zacelo pocasi dogajat,joj to mam pa res zeljo user posted image Sej ctg mi je popadke kazu ze takrat ko sem mogla potem za en teden v bolnico...Sam v ponedeljek nimam ctgja mam samo pregled na mizi,tako da upam da bo vsaj tam kej kazalo da se je zacelo kej dogajat.user posted image

Js mam pregled ob enih..Skoda mi je da ga nimam prej ker piotem sem pa tako neucakana celo jutro da je ura tokuser posted image

Oh groza..user posted image Enim je pa ocitno nekoliko zaspilalo v glavi...sej ne mores verjet kaj vse ljudje danes delajo,kot da se jim je cisto zmesalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.1.2009 14:19:11   
acitak
helo...

evo mene...sem se 2 v 1...dolgo sem spala, ker ponoci nc nisem, me vse srbi pa wc pa spika...kr neki...

lunica se boji za mene je sms pisala ce sem se cela...sj bom sla verjetno s tabo v ponedeljek na pregled tk da...

sta bla od mojga starsa tuki na kavi, pol sma sla pa na kosilo k mojim...

bamoocham...js sem se zredila 20 kg, pa pravijo da se mi ne vidi, da me je sam trebuh...sem pa polna vode...tk da upam da v P pustim cim vec kg...

vidve sta pa pridno cvekale...

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.1.2009 14:32:14   
kalanteja
jst sem se do sedaj zredila samo za 1 kg, bom pa bolj točno vedela koliko 7.1, ko imam pregled

komaj čakam pregled saj bi spet rada videla pikico

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.1.2009 14:36:29   
acitak
bamoocham...je telovadba v velenju...se mores predcasno narocit tam k je fizioterapija v ZD...js sem se v 30 t narocila pa prisla na vrsto v 34 al 35 t...mal prej pejt tk priblizno k sem js sla...ker je lahko guzva...2x gres na telovadbo, vsak ponedeljek...prvic se ucis dihanja med porodom, drugic pa vaje kaze fizioterapevtka kako pred in po porodu telovadit...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
3.1.2009 14:38:56   
bamoocham
OOooo lejo lejo izgubljeno dušo, si se le javila, naju je pa skrbelo:)

Sma mal čvekali ja, dolgcajt preganjali.

Glede kg se ti res ne vidi, da si se 20 zredila.
Sej js sem ti tut kr rekla, da te je sam trebuh.
Me gleda sestra zadnjič (dvojčica), pa pravi..upam, da men ne bo treba tk velikih hlač nosit v nosečnosti, ko jih maš tiuser posted image ..ok, pol pa že a n.

Sej se sploh ne sekiram, sej bo vidla  kk je, ko bo enkrat noseča.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
3.1.2009 14:46:57   
acitak
bamoocham...dj dj ta tvoja sestra...tebi svaka cast si kile zgubila ona jih je pa dobila pa ni user posted image ...sj zdj na zacetku se ti nebo tk poznalo mene je zacelo po 20 t sele napihovat...pa ne sekiraj se, vse bos bol dol dala, ce bos mela voljo k si jo mela pred user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1245
3.1.2009 14:53:01   
Lolita23
Živjo!!!

Jaz sem sicer iz Šmartnega ob Paki,tak da nisem čista velenjčnka, me pa zanima kak poteka v Velenju materinska šola in kje je sploh ta sejna soba???

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
3.1.2009 15:08:25   
acitak
lolita pozdravljena....

sejna soba je v ZD, kjer so zobozdravniki na vrhu, to se pravi 2 nadstropje...upam da vse kje je to...

poteka pa 2 tedna (torek in cetrtek)...to se pravi 4 predavanja ob 10 zjutraj...pa kako urco trajajo, ena predavanja mal vec ena mal manj...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
3.1.2009 15:26:51   
lunica12
Ja acitak sma si mogle cas krajsatuser posted image Ja itak da se bojim za tebe,ka pa ti mislisuser posted image Glede kg se ti pa res nic ne vidi

Kalanteja pregled mas pa tk ze naslednji teden tako da bos kmalu spet videla svojo pikicouser posted image

Ja glede kg sem jih pa js zacela konkretno pridobivat v zacetku osmega meseca...tako da prej pa ni bilo kaj

Lolita tocno tako kot ti je acitak napisala

No evo sem vas mal prebrala zdj se grem pa zrihtat ko grem mal do mojih...

papa

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
3.1.2009 17:05:29   
Lolita23
Hvala za informacije.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
3.1.2009 18:07:14   
lunica12
No evo mene...sem ze doma..Kok je pa vzuni mrzlo,da zmrznes..In kaj ve kej pocnete?Vidim da nobene ni.

Joj punce povejte mi a je mozno da sem vceri lahko se bundo normalno zaprla danes jo pa komaj skupi spravim?user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?