|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
2.1.2009 22:21:24   
glugluglu
si bom tole nabavila, da bo bolj zaleglo

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/posebne-tipkovnice-za-blondinke.html

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
2.1.2009 22:33:18   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

si bom tole nabavila, da bo bolj zaleglo

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/posebne-tipkovnice-za-blondinke.html

ja a ni tale fora huda. Ma sm se prej tko nasmejala k sem vidla. Tm na desni so številke fajne. K so narisane kot na kocki. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2177
2.1.2009 22:34:00   
dzanika
Nič, jaz vas zapuščam. Grem jagode obirat potem pa spat. user posted image
Lahko noč

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
2.1.2009 22:48:29   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Blacky;dedek mraz mi je prinesel: kuhinjske krpe, en nož(sem si želela en ful dober kuhinjski nož, z tankim rezilom, da lahko fajn čebulo,česen, peteršilj in ostalo kar se secka ,na drobno nasekljam, to ful rada delamuser posted image , jah kaj čem sem mal čudnauser posted image ), veliki ugankarski slovar, čokoladne praline Gylian, ful posebno dober čaj, komplet za risanje na steklo,Milko Noisette iz Muellerjauser posted image ,flis brezrokavnik,domačo ajdovo moko in suhe klobase.

A to on za "reševanje križank"??user posted image user posted image user posted image  Malo se hecam. Moram reči, da je bil dedek mraz zelo radodaren do tebe.user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
   [Brisano sporočilo]
2.1.2009 22:55:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
2.1.2009 23:02:54   
Blacky30

neboglasnica; ti se tudi skriješ po tanovem, da ne vemo kdaj si z nami, razen ko kej naklofaš, in seveda bravo za Staševe akrobacijeuser posted image user posted image user posted image

Tole mi še povejte. Laro sem po kopanju podojila in jo začela uspavat sam je bila tako naspidirana in je mahala v postelji  z rokami in nogami ko blesava. Nisem jo za vsako ceno uspavala ampak sem jo pač vzela ven iz postelje in jo dala na najino, zej ma tle pravi žur, se igra z igračami pa oči ji je prišel na kitaro igrat, če jo bo kej pomirilo.

A bi morala vztrajati do onemoglosti da zaspi, al je ok tud tako kot sem nardila, da sem jo vzela ven?

Jaz ne bi vztrajala, ker je kazala vse znake, da sploh ni še zaspana. S takim mirnim igranjem in umirjanjem se bo počasi utrudila in zaspala. Raje ne na silo, potem se ji bo spanje zasralo. Upam, da zdaj že spi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2181
2.1.2009 23:27:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

user posted image user posted image
Zdej sva z možem prišla z urgence, si je fental roko user posted image user posted image zvin...ima povito do vratu. Zdej imam dva dojenčka doma.
Še tuširat ga moram user posted image

Ojej, boga ... no, boš lahko primerjala, kdo je večji dojenček user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

jaz moram tut danes še kej zlikat ...

A zdaj tole pišete v šifrah majčic???

Samo čakala sem, ktera bo to omenila user posted image user posted image user posted image

ne, moje peglanje je bilo takšno  user posted image   ... projekt uspel, samo štumfe moram še zložit.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
2.1.2009 23:29:08   
Majuska

Tole mi še povejte. Laro sem po kopanju podojila in jo začela uspavat sam je bila tako naspidirana in je mahala v postelji  z rokami in nogami ko blesava. Nisem jo za vsako ceno uspavala ampak sem jo pač vzela ven iz postelje in jo dala na najino, zej ma tle pravi žur, se igra z igračami pa oči ji je prišel na kitaro igrat, če jo bo kej pomirilo.

A bi morala vztrajati do onemoglosti da zaspi, al je ok tud tako kot sem nardila, da sem jo vzela ven?

Naš Aleksander je po hrani in po podrtem kupčku vedno živahen. Pri njemu je treba počakati vsaj pol ure, da rata zaspan, potlej pa spanje ni problem, seveda na pravi lokaciji - zadnje čase namreč noče več spati v ležalniku.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2183
2.1.2009 23:30:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Pojdi po stari LJ pod tist ogromen jajčnik in stoj spodaj ter si ogleduj spermije, ki brenčijo okoli. Mogoče bo kaj nucalo?? Joke!

user posted image a sem preveč blond, al kaj, da pojma nimam o katerem jajčniku govoriš?

evo slika iz prešnje sezone, baje niso spreminjali dizajna ... se oproščam, ker je malo večji format

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2184
3.1.2009 8:05:45   
sasi13
neboglanica jz jih ne potrebujem več, ampak mislim da se bo še katera našla ko bi jih imela.

katastrofalna noč user posted image

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
3.1.2009 8:06:07   
Tinky
Jutro,

tudi to noč je bla megafantastična. Zaspal je sicer šele ob 19, ker smo pač imeli pester večer in se zbudil zjutraj ob 7 user posted image user posted image
Sicer je čez dan spet full malo spal, kot po navadi, 2x po 20 min in 1x v avtu za 15 min in pol je logično, da je zvečer tako utrujen, da zaspi v sekundi, ko ga položim v posteljco.

Moj mož je ena taka pojava, ja. Avtu je popustila ročna in mu stisnila roko ob drevo user posted image Sreča v nesreči, ker bi ga lahko zmečkalo.

Še nekaj o GH.
Lahko mu dam pomarančo?

Pa še neki o avtosedežu.
Počasi ga bo treba nabavit, pa me zanima, al naj kupimo unga od 9-18 kg al unga do 36 kg?

Nič, grem porihtat moja dva dojenčka user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 9:02:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
3.1.2009 9:25:33   
osa3
Vsem lepa hvala za dobre želje. Danes smo se sicer zbudili z rahlo povišano temperaturo (37,5), ampak ne bom še paničarila, ker je dobre volje.
Tinky: agrumov naj ne bi dajali dojenčkom do 1 leta; čeprav sem že, v nekaterih receptih, zasledila tudi pomarančen sok - a je verjetno mišljen tisti Frutkov, ki mu poberejo ven alergene.

Neposredna povezava do sporočila: 2188
3.1.2009 9:35:34   
pigama
No, pa se vračamo na stare tire. Čez praznike smo se veliko cartali in igrali. Bilo je lepo, ker čez leto smo tako malo skupaj... Danes pa je šel dragi eure služit, mami pa mora otroke naštelat nazaj na star program. Ko je pri nas ati doma, je vse narobe. user posted image
Novo leto smo dočakali dokaj mirno. Maja in Gašper sta ga lepo prespala, Pia in mami sta pa kar kmalu po polnoči padli v postlo.user posted image

Glede GH: Jaz nič ne kompliciram pri kuhanju za Majo. Ko skuham kosilo, pač naredim nekaj takega, da lahko dam tudi njej. Včeraj smo imeli zelje in krompir in sem ji lepo naredila bolj blago mešanico. Je jedla kot velika. Pa še prebava se je uredila.

Tinky jaz pomaranče ne dajem. Imaš ful lepo hiško! Pa dojenčka lepo cartaj. Imel je res srečo.

Neboglasnica tvoja punca je bilo zeloo lepa na krstu. Lepo, da sta ugodila njeni želji.

HD oprosti moji radovednosti, kdaj pa goduje Kali? Pod kaj spada?

Lumpa dober nick!

En kup user posted image   za vse bolančke. 

Neposredna povezava do sporočila: 2189
3.1.2009 9:40:41   
Majuska
'jutro pupe,

mi smo imeli noč z nekaj prekinitvami ... mož itak ni mogel spat, jaz sem se tudi nekajkrat zbudila sama od sebe, Aleksander je pokašljeval vmes. No, s težko muko je včeraj zaspal ob 23h in jo vlekel danes do 7:15. Potlej se je pa takole crkljal ...

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2190
3.1.2009 9:43:53   
Majuska
Takole se je pred dvema dnevoma izgubljal za slinčkom  ...

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
3.1.2009 9:47:08   
pigama
Majuska, kak dober slinček !!! Kje si ga nabavla? Imajo še druga imena?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
3.1.2009 10:03:22   
Majuska
Uh, tole ga je dobil v dar ob rojstvu ... vem pa, da je bil kupljen na Nizozemskem, tako da težko pomagam user posted image

08.08.2008

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
3.1.2009 10:10:30   
pigama
hvala za odgovor, za šoping mi je malo predaleč user posted image user posted image
Bom malo po trgovinah pobrskala, sigurno jih kje imajo. A mogoče katera druga ve?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
3.1.2009 10:18:33   
metuljcek321
Hello, hello!

Nasa noc je bila pravljicna ... Anja je spala 11 ur, mami in ati sta pa fino kosaro jagod nabrala - se je spodobilo, kajti mami se je vmes postarala za eno letouser posted image

Danes torej z vami modrejsi in pametnejsi metuljcek:
user posted image

In da ne pozabim: vabim vas na srecanje Pod vodo v torek, 6. 1., ob 11.30. Drinks and sweets are on me!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
3.1.2009 10:19:37   
ilatic
Dobro jutro!
Jaz pa sm zdaj vstala. Včeraj sem bila v LJ na Joksimoviču. Aj e še katera bila? Je blo kar v redu. Mi je pasalo malo polutat, babi je čuvala otročke midva sva pa šla.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 10:21:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
3.1.2009 10:21:03   
metuljcek321
Majuska, prima slincek - tud mi bi imeli takega z imenomuser posted image  Nizozemska pravis ... hm, mal je dalec. Nasi je pa prijateljica (z nasega kraja) za darilo narocila kocko z motivi zivalic in z imenom "Anja" iz Teksasa - preko eBaya. Sem se cist zjokala, k je darilo cakalo pod nabiralnikom (notri ni slo zaradi velikosti oz. oblike).

Cakte, grem poiskat slikico, da vidte, kva je sponska.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
3.1.2009 10:21:17   
ilatic
Metuljček VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa velik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
   [Brisano sporočilo]
3.1.2009 10:22:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?