Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 2.1.2009 22:34:00
|
|
|
|
dzanika
|
Nič, jaz vas zapuščam. Grem jagode obirat potem pa spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 2.1.2009 22:48:29
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Blacky;dedek mraz mi je prinesel: kuhinjske krpe, en nož(sem si želela en ful dober kuhinjski nož, z tankim rezilom, da lahko fajn čebulo,česen, peteršilj in ostalo kar se secka ,na drobno nasekljam, to ful rada delam , jah kaj čem sem mal čudna ), veliki ugankarski slovar, čokoladne praline Gylian, ful posebno dober čaj, komplet za risanje na steklo,Milko Noisette iz Muellerja ,flis brezrokavnik,domačo ajdovo moko in suhe klobase. A to on za "reševanje križank"?? Malo se hecam. Moram reči, da je bil dedek mraz zelo radodaren do tebe.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.1.2009 22:55:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 2.1.2009 23:02:54
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis neboglasnica; ti se tudi skriješ po tanovem, da ne vemo kdaj si z nami, razen ko kej naklofaš, in seveda bravo za Staševe akrobacije Tole mi še povejte. Laro sem po kopanju podojila in jo začela uspavat sam je bila tako naspidirana in je mahala v postelji z rokami in nogami ko blesava. Nisem jo za vsako ceno uspavala ampak sem jo pač vzela ven iz postelje in jo dala na najino, zej ma tle pravi žur, se igra z igračami pa oči ji je prišel na kitaro igrat, če jo bo kej pomirilo. A bi morala vztrajati do onemoglosti da zaspi, al je ok tud tako kot sem nardila, da sem jo vzela ven? Jaz ne bi vztrajala, ker je kazala vse znake, da sploh ni še zaspana. S takim mirnim igranjem in umirjanjem se bo počasi utrudila in zaspala. Raje ne na silo, potem se ji bo spanje zasralo. Upam, da zdaj že spi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 2.1.2009 23:27:48
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Zdej sva z možem prišla z urgence, si je fental roko zvin...ima povito do vratu. Zdej imam dva dojenčka doma. Še tuširat ga moram Ojej, boga ... no, boš lahko primerjala, kdo je večji dojenček IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica jaz moram tut danes še kej zlikat ... A zdaj tole pišete v šifrah majčic??? Samo čakala sem, ktera bo to omenila ne, moje peglanje je bilo takšno ... projekt uspel, samo štumfe moram še zložit.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 2.1.2009 23:29:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Tole mi še povejte. Laro sem po kopanju podojila in jo začela uspavat sam je bila tako naspidirana in je mahala v postelji z rokami in nogami ko blesava. Nisem jo za vsako ceno uspavala ampak sem jo pač vzela ven iz postelje in jo dala na najino, zej ma tle pravi žur, se igra z igračami pa oči ji je prišel na kitaro igrat, če jo bo kej pomirilo. A bi morala vztrajati do onemoglosti da zaspi, al je ok tud tako kot sem nardila, da sem jo vzela ven? Naš Aleksander je po hrani in po podrtem kupčku vedno živahen. Pri njemu je treba počakati vsaj pol ure, da rata zaspan, potlej pa spanje ni problem, seveda na pravi lokaciji - zadnje čase namreč noče več spati v ležalniku.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 2.1.2009 23:30:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Pojdi po stari LJ pod tist ogromen jajčnik in stoj spodaj ter si ogleduj spermije, ki brenčijo okoli. Mogoče bo kaj nucalo?? Joke! a sem preveč blond, al kaj, da pojma nimam o katerem jajčniku govoriš? evo slika iz prešnje sezone, baje niso spreminjali dizajna ... se oproščam, ker je malo večji format
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 8:05:45
|
|
|
|
sasi13
|
neboglanica jz jih ne potrebujem več, ampak mislim da se bo še katera našla ko bi jih imela. katastrofalna noč
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 8:06:07
|
|
|
|
Tinky
|
Jutro, tudi to noč je bla megafantastična. Zaspal je sicer šele ob 19, ker smo pač imeli pester večer in se zbudil zjutraj ob 7 Sicer je čez dan spet full malo spal, kot po navadi, 2x po 20 min in 1x v avtu za 15 min in pol je logično, da je zvečer tako utrujen, da zaspi v sekundi, ko ga položim v posteljco. Moj mož je ena taka pojava, ja. Avtu je popustila ročna in mu stisnila roko ob drevo Sreča v nesreči, ker bi ga lahko zmečkalo. Še nekaj o GH. Lahko mu dam pomarančo? Pa še neki o avtosedežu. Počasi ga bo treba nabavit, pa me zanima, al naj kupimo unga od 9-18 kg al unga do 36 kg? Nič, grem porihtat moja dva dojenčka
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 9:02:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 9:25:33
|
|
|
|
osa3
|
Vsem lepa hvala za dobre želje. Danes smo se sicer zbudili z rahlo povišano temperaturo (37,5), ampak ne bom še paničarila, ker je dobre volje. Tinky: agrumov naj ne bi dajali dojenčkom do 1 leta; čeprav sem že, v nekaterih receptih, zasledila tudi pomarančen sok - a je verjetno mišljen tisti Frutkov, ki mu poberejo ven alergene.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 9:35:34
|
|
|
|
pigama
|
No, pa se vračamo na stare tire. Čez praznike smo se veliko cartali in igrali. Bilo je lepo, ker čez leto smo tako malo skupaj... Danes pa je šel dragi eure služit, mami pa mora otroke naštelat nazaj na star program. Ko je pri nas ati doma, je vse narobe. Novo leto smo dočakali dokaj mirno. Maja in Gašper sta ga lepo prespala, Pia in mami sta pa kar kmalu po polnoči padli v postlo. Glede GH: Jaz nič ne kompliciram pri kuhanju za Majo. Ko skuham kosilo, pač naredim nekaj takega, da lahko dam tudi njej. Včeraj smo imeli zelje in krompir in sem ji lepo naredila bolj blago mešanico. Je jedla kot velika. Pa še prebava se je uredila. Tinky jaz pomaranče ne dajem. Imaš ful lepo hiško! Pa dojenčka lepo cartaj. Imel je res srečo. Neboglasnica tvoja punca je bilo zeloo lepa na krstu. Lepo, da sta ugodila njeni želji. HD oprosti moji radovednosti, kdaj pa goduje Kali? Pod kaj spada? Lumpa dober nick! En kup za vse bolančke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 9:40:41
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro pupe, mi smo imeli noč z nekaj prekinitvami ... mož itak ni mogel spat, jaz sem se tudi nekajkrat zbudila sama od sebe, Aleksander je pokašljeval vmes. No, s težko muko je včeraj zaspal ob 23h in jo vlekel danes do 7:15. Potlej se je pa takole crkljal ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 9:43:53
|
|
|
|
Majuska
|
Takole se je pred dvema dnevoma izgubljal za slinčkom ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 9:47:08
|
|
|
|
pigama
|
Majuska, kak dober slinček !!! Kje si ga nabavla? Imajo še druga imena?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 10:03:22
|
|
|
|
Majuska
|
Uh, tole ga je dobil v dar ob rojstvu ... vem pa, da je bil kupljen na Nizozemskem, tako da težko pomagam
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 10:10:30
|
|
|
|
pigama
|
hvala za odgovor, za šoping mi je malo predaleč Bom malo po trgovinah pobrskala, sigurno jih kje imajo. A mogoče katera druga ve?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 10:18:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hello, hello! Nasa noc je bila pravljicna ... Anja je spala 11 ur, mami in ati sta pa fino kosaro jagod nabrala - se je spodobilo, kajti mami se je vmes postarala za eno leto Danes torej z vami modrejsi in pametnejsi metuljcek: In da ne pozabim: vabim vas na srecanje Pod vodo v torek, 6. 1., ob 11.30. Drinks and sweets are on me!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 10:19:37
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro! Jaz pa sm zdaj vstala. Včeraj sem bila v LJ na Joksimoviču. Aj e še katera bila? Je blo kar v redu. Mi je pasalo malo polutat, babi je čuvala otročke midva sva pa šla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 10:21:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 10:21:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
Majuska, prima slincek - tud mi bi imeli takega z imenom Nizozemska pravis ... hm, mal je dalec. Nasi je pa prijateljica (z nasega kraja) za darilo narocila kocko z motivi zivalic in z imenom "Anja" iz Teksasa - preko eBaya. Sem se cist zjokala, k je darilo cakalo pod nabiralnikom (notri ni slo zaradi velikosti oz. oblike). Cakte, grem poiskat slikico, da vidte, kva je sponska.
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 3.1.2009 10:21:17
|
|
|
|
ilatic
|
Metuljček VSE NAJBOLJŠE!!! pa velik
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2009 10:22:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?