|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
1.1.2009 22:56:39   
kaja02
čer !!!

user posted image

K_a_t_j_a - JAN
naty13 - JOŠT
Tato - JAKA

bella02 - TEJA 
mariane - TAI
Čestitke za 5 mesecev!

karmar   - URŠA
Aradej - LUCIJA
tatly - STELLA

Čestitke za 4 mesece!

user posted image  se pridrožujem čestitkam

no drage moje, naj Vam bo novo leto v srečo le odeto, kajti dan je izgubljen, če veselja ni v njem, če iskrenih ni nasmehov in mal luštnih grehov.
pa hvala za preživelo leto v vaši družbi

mi smo praznovali pri mojih ( en vhod zraven, mama prizidek) uh, tako daleč še nikoli nisem šla na praznovanjeuser posted image , tamala je zaspala ob 22.uri, mi smo pa šli spat okoli 2 ure.

pokanje- ja letos so prepovedal petarde, pa so si kar bombe nabavl, majo pri slovenski vojski 'popuste, ker zbirajo dnar za patrije

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.1.2009 23:54:45   
kaja02
pa pozabla sem povedat, da je Leja 3x jedla riževo kašico( prvič na božični večer), sem jo nardila na svojem mleku in kar mlacka zraven, ostalo ji bom pa začela dajat potem ko pride patronažna, da bo ona mela o čem sploh govorit.user posted image

pa od danes naprej se naša tudi končno obrača na trebušček, ma v vsem vsaj za en mesec zaostaja za vamiuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.1.2009 8:31:00   
sandra123
Čestitke današnjim obmesečnikom user posted image

LEJA - kaja02
LEON - daja28

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.1.2009 9:43:37   
anita goitan
jutro
dns se mi pa ne ljubi kave kuhatuser posted image user posted image
se pa lahko pohvalim, Zoja spala od 21ih do 8.45 no z vmesnim polnjeni rezrvarja, beri želodčkauser posted image ampak mami je dns naspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image alelujauser posted image user posted image user posted image user posted image

šibam mal po delu, vsem čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.1.2009 9:54:59   
dojenč
dan!!!!!!!!!!!!
ŠE Z MOJE STRANI SREČNO 2009.
žana je tako lepo prespala novo leto, kljub temu da je zunaj pokalo kot bi bila vojnauser posted image
jedla je ob 23,30, pa je spala do 8,30user posted image
in mamice ste imeli vceraj kaj mačka?

vse naj naj 5 mesečnimuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.1.2009 10:23:42   
sandra123
Dan...sem prej imela živžav pri hiši, pa sem kar pobegnila z RR-jauser posted image ...

Srečno v novem letu 2009 želim vsem skupajuser posted image !!!!!!

No, danes sem "sitna", ker sta moji dve pupi ponoči praznovali vstop v Novo letouser posted image ...ja, pa tudi 2 urci nisem spala vsega skupajuser posted image , pa še user posted image je sredi noči "metal" flaše po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image , no, ko je Tajo hranil, je pa teklo iz flaše ob strani, da je bila cela najina postelja, Taja, pa vse okrog mokrouser posted image user posted image ....Eh, bo že....v glavnem, mi zakasnelo praznujemo silvestrovo, imam 2 košari perila za zlikat, pa 3 runde za opratuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Ja, je pač tako, če greš na dopust, potem se ti pa še cel teden te cote na kup nabirajouser posted image ...kdo jih bo kaj zlikaluser posted image ...Bom Dedka Mraza prosila za malo pomoči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
Včeraj sem T&T pripravila cvetačo, pa seveda za rezervo sem še korenje skuhala.....Ja, tak user posted image jima je bila cvetača, da sta potem še pri korenju štrajkali...user posted image user posted image user posted image , no, danes pa bomo ponovili vajouser posted image

Lepo se imejte, jaz šibam v akcijo, ker mali dve ravnokar spita.....upam, da bom imela malo miru user posted image , ker me itak drugače Tina okupira 100/uro....bo pa ona likala, če mi ne bo dala miru user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Čaouser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.1.2009 10:26:37   
Zoja Miša
No, se še jaz pofočkam.

Vsem avgustovkam in avgustovčkom želiva s Kajlo Lino, predvsem zdravo in zadovoljno leto 2009!

Naj vam povem, da sem danes malo prišla k sebi, me še vedno vročina kuha, a je bolje kot je bilo včeraj, ko se mi zdi, da je moja bolezen dosegla vrhunecuser posted image . Sicer še kašljam in smrkam in nič ne slišim in gnoj mi leti iz vsepovoduser posted image , ampak je bolje. Kaja Lina je k sreči edina zdrava pri nas in trkam, da tako tudi ostane!user posted image user posted image  je prav tako podlegel bacilom, a manj kot jaz. Na staro leto smo tako spali vsi 3je. K sreči pokanje ni bilo tako grozno. Včerajšji dan sem komaj preživela, sem se trudila zaradi princeske, ampak je bila zelo pridna, je veliko spala, tako da sva si tudi mi2 lahko spočila.

Danes pa je dan, ko bo bolje. Kašlja se očitno še lep čas ne bom rešila, ampak to bo že. Važno, da me glava ne boli tako in grlo ne peče. Res že dolgo nisem bila tako user posted image  bolana.

Za nazaj bom le preletela, tako da me ne kregat, ker verjetno komentarjev ne bo.user posted image

Želim vam lep dan, s snegcem obdanuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.1.2009 10:28:54   
Zoja Miša
Vsem obmesečnikom, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.1.2009 11:47:38   
gajka
user posted image

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 709
2.1.2009 12:04:07   
Krysia

Pozdravljene prvič letos user posted image

Najprej čestitke (od vključno 31. naprej user posted image ):
Teja, Tai, Leja, Leon in Žiga - za 5 mesecev!user posted image user posted image
Lucija, Stella za 4 mesece! user posted image user posted image

Mi smo uspešno prestali novoletno noč ... se mi zdi, da je manj pokalo kot ponavadi, Rok je zaspal ob 22h in se ni pustil motiti, mi2 z user posted image sva pa zdržala do pol dveh ... pol pa koma. Enkrat pol smo se hranili ponoč, ma ne vem, ob kateri uri user posted image .

Smo pa imeli včeraj bolj pestro ... očitno Roku moje uživanje novoletnih dobrot ni pasalo, ker je reveža včeraj tako zvijalo po trebuščku, da sem mislila, da bomo celo noč pokonci ... no, ampak po čajčku, masaži in ne vem čem še vse, je nekako zaspal ob 22:30, potem pa spal do pol sedmih zjutraj ... revež, je bil tako zmatran, da se še za jest ni zbudil ... - je pa zjutraj nadoknadil, brez skrbi user posted image Zdaj je v redu, vsaj tako zgleda, jaz bom pa pazila, kaj jem ... po moje so krive kisle kumarice iz francoske solate ... al pa višnjev kompot (sem pojedla ostanke, ko sem delala torto ...) Ne vem, v glavnem, ni blo glih fajn ...

Ok, mam še ful dela, tko da ... nč ne bom komentirala, nisem mela časa brat - sorry ... bom prebrala, obljubim ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
2.1.2009 12:06:57   
gajka
Pri nas je zadnje dni kar pestro. Zjutraj že veselo zmalicamo riževo ali ovseno kašico na mojem mleku (je Rok očitno precej gurmana in AM ne velja ). Navdušenje nad korenčkom, mešanico korenček-jabolko in tudi korenček-jabolko-riž je bolj kilavo. user posted image Danes bomo poskusili novo mešanico korenček-krompir, pa upamo na vsaj malo manj kisel obrazek ob poskušanju. Kar se tiče dojenja in dretja v joško, je še vedno precej po starem. user posted image Si pa zdaj vzameva za dojenje skoraj neomejeno časa - včasih sva gotova v 10 ali 15 minutah, drugič pa se tudi po skoraj celo uro valjava po postelji v spalnici in spravljava po grlu požirek po požirek...

Silvestrovanje smo imeli v bolj matinejski izvedbi z začetkom okrog 14. ure in odhodom domov okrog 20. ure. Polnoč in našo vaško kanonado pa smo kar prespali. user posted image V glavnem, naše popoldansko silvestrovanje smo izvedli pri enih kolegih, kjer je imel Rok idealno družbo svoje vrstnice Anje, ki je od njega starejša za debelo uro.

Jah, love is in the air user posted image :
user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 711
2.1.2009 12:33:13   
Erin

user posted image

K_a_t_j_a - JAN
naty13 - JOŠT
Tato - JAKA

bella02 - TEJA 
mariane - TAI

kaja02 - LEJA
daja28 - LEON
july1 - ŽIGA
Čestitke za 5 mesecev!

karmar   - URŠA
Aradej - LUCIJA
tatly - STELLA

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Zoja Miša - pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sandra123 - user posted image user posted image zate da se ti noči umirijo

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
2.1.2009 12:39:18   
Erin

90 DNEVNA LOČEVALNA DIETA
user posted image user posted image   user posted image

~ Erin  v boj s 13 kg user posted image
~ sayuri v boj z 8 kg user posted image
~ Vilika v boj s 15 kguser posted image
~ Neža7 v boj s 10 kg user posted image
~ kaja02 v boj s 10 kg user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 2.1.2009 12:51:56 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.1.2009 12:39:53   
čipka
Pozdravljene prvič letos 

Najprej čestitke (od vključno 31. naprej ):
Teja, Tai, Leja, Leon in Žiga - za 5 mesecev!
Lucija, Stella za 4 mesece!

čestitke tudi z moje strani! 

No, po parih dneh se vam spet javljam...upam da ste lepo preživele vse praznike... Mi smo NL praznovali doma-Tia je zaspala ob 22-do 9h mi2 sva pa do 2 gledala filme. Ful fajn. Pa še pol litra šampanjca sva spila. user posted image user posted image   Vsi ki so bolni želim čimprejšnje okrevanje.
Zdaj grem pa s Tio še malo na sveži zrak. Fajn bodte pupe. Papa*

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 714
2.1.2009 12:57:24   
gajka
Eno vprašanje glede GH:
A skuhate vsak dan zelenjavo (npr. korenček), a ga skuhate v eni rundi za 2 dni? Ker naše domače korenje se kuha skoraj tako dolgo kot kamen, da postane lepo mehko, ca. 1,5 ure in je malo sitno vsak dan tako malo količino korenčka po štedilniku valjat. Pa sem razmišljala, da bi ga skuhala za 2× in dala kašico za naslednji dan v hladilnik na 0°C in naslednji dan samo v topli vodi pogrela. user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
2.1.2009 13:03:20   
Erin
gajka jaz ga narežem na kolesca in skuham pa traja cc 30 min da je lepo mehak.user posted image Ga narežeš ali daš celega v posodico?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
2.1.2009 13:10:40   
gajka
Ga narežem po dolgem nekako na osminke, pa še stržen ven odrežem, da bi se ja čimprej skuhal... Bom očitno mogla res na čisto ozke kolesce narezat. A misliš, da v hladilniku pa to res ne more počakat? No, saj mogoče res bolje, da ne... 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.1.2009 14:11:51   
anita goitan
punce dajte v ekonomu kuhat, korenček se kuha cca 6minuser posted image no imava ravno nov ekonom zato user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.1.2009 15:17:32   
gajka
Saj ta trgovinsko korenje se itak ful hitro skuha, naše domače je pa orng ''zateglo''. Moram mamo vprašat, če je s kamenjem križano. user posted image Ampak, a se ti splača npr. 50 g korenja v ekonomu kuhat? user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 719
2.1.2009 16:12:55   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

90 DNEVNA LOČEVALNA DIETA
user posted image user posted image   user posted image

~ Erin  v boj s 13 kg user posted image
~ sayuri v boj z 8 kg user posted image
~ Vilika v boj s 15 kguser posted image
~ Neža7 v boj s 10 kg user posted image
~ kaja02 v boj s 10 kg user posted image

user posted image

user posted image

tole sem pa jazuser posted image ... dajmo punce.. jaz se ne grem tega zaenkrat.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.1.2009 16:49:52   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Saj ta trgovinsko korenje se itak ful hitro skuha, naše domače je pa orng ''zateglo''. Moram mamo vprašat, če je s kamenjem križano. user posted image Ampak, a se ti splača npr. 50 g korenja v ekonomu kuhat? user posted image  

vodo maš pol cm toliko da je korenje notr, zavre ti v parih minutah, recimo v dveh in to je to, ko bom začela ji kuhat te zadeve bom vsekakor ekonom uporabljala, tud drgač je to najbolj zdrav način priprave hrane

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.1.2009 16:52:05   
anita goitan
sedenje:
samostojno sedenje pomeni, da se zna otrok sam iz trebušnega ali hrbtnega pložaja dvignit v sedečega in nato nekaj časa sedeti brez opore.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 722
2.1.2009 17:07:47   
nell
Hej babike!

Midva sva danes poskusila malo bolj gosto rižolino, ki pa se ni najbolje odnesla - je bil sprva full zagnan, potem pri drugi žlici se je pa pesem spremenila, mu je na konc kr na bruhanje šlo in sva odnehala - če je pa čisto, je pa popolnoma zadovoljen - a naj še poskušam z bolj gosto al kaj naj???????????

nnjamiiii žlicaaaa

user posted image

...to pa ni tok dobr k zgleda...

user posted image

fujjjjj, daj to vn iz mojih ust

user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 723
2.1.2009 18:21:16   
Zoja Miša
Mau za smejat. user posted image

Pravilno slovensko :
1. Danes sem si kavo preveč sladkala.
2. Zakaj me kličeš, ko sprehajam psa?
3. Si videl, kako se maček sprehaja po strehi?
4. Včeraj se je en starejši gospod vrgel s strehe.

Ljubljana - japijevski srednješolčki
1. Dons sm si kofi čist ful pošugrala.
2. Kva me kolaš lih k doga wokam?
3. A si vidu keta kok po rufu klajmba?
4. Učer se je en oldi z rufa skenslu.

Ljubljana - žabarsko
1. Dons sm si kavico u ibr preveč cukrala.
2. Kva moriš k psa šetam?
3. A si vidu mačka kva ga pu strehi pleza, mudel, ne prbiji!
4. Učer se je en stari s strehe ruknu.

Sedaj pa po prekmursko:
1. Gnes san si kavo preveč pocukrala.
2. Zakoj me zovejš glij te gda psa šejtan ?
3. Si vido kak se maček šejče gor po streje ?
4. Včeraj se je en stare doj s streje vrgo.

Prleško, precej podobno :
1. Gnes sen si kofe vünta preveč pocukrala.
2. Čüj, ka me zoveš, gli te kda pesa sprehojan ?
3. Si vida mačoka, kak se po streji sprehoja ?
4. Fčera se en stori s strehe ****na.

In še po koroško:
1. Matr sn s swadek kafe naredwa.
2. Ka težiš ko sn s paso zuna ?
3. As vidu mačko gr u lufto?  
4. Učera se je edn s strehe bk spraju.

Hmmm in še po mariborsko:
1. Joj, kak s'n si toti kafe danes fejst pocukrala, čuj.
2. Kaj mi te težiš ko s'n glih s pesom vuni?
3. Glej si ti totega mačka kak on po strehi hoi.
4. Čuj, včerej se je en stari s strehe dol ****no.

Kraški prevod:  
1. Joj, ma kej je dns tu kafe t'ku sltku!
2. Kej me hnjav'š lih ku sm wnh s p'sm!
3. Kej si vidu mačko, ku je šla nan đjro po strjhi?
4. Učjra j an n'wnč skwaču ss strj'he.

Gorenjski prevod:
1. Kok se m je p dons cukra u kufe stresw.
2. Ejga, ne m zej težit, k glih psa špnciram.
3. A s kej pušpegou, kuko mačk gor pu streh špncira.
4. Učer se j en t star stegnu dol s strehe.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 724
2.1.2009 20:36:13   
matejchi
Zoja rumen karton, ker slabo bereš, to je tejkaz že pisala...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?