Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 17:36:42
|
|
|
|
aurora28
|
Drage moje, ve tak klofate, da vas več ne dohajam. Sploh nevem več o čem teče debata, kaj je kaj novega, a je že katera ...Jana nejc je pa pravi falot .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 17:46:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja sem se pozabila pohvalit , zadnjič sem pisala da bi mogla dobit še polovico regresa, hi hi sem ga dobila Bolje pozno kot nikoli super...jst pa ne vem kje naj še kak euro potegnem.Moj cel regres ješel za darila. Kaj si dobila tako malega ali si ful darila nabavaila? Jaz nisem porabila niti pol svojega. dobila sem 187 € Bom kar tiho. Moj je občutno večji. no pol veš zakaj je šlo vse za darila, aja pozabla sem povedat , da bil to drugi del, prejšnjega sem zapravla za Nejčkove cote..pa nekaj zase in za atija
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 17:46:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka pa da se čimprej pozdraviš... ej a veste kaj nama je Nejc zdele uštimal.. mel je v roki daljinca od ojačevalca, in se je igral, jst tle na RR, Miha gleda TV, mali pa drži gumb + za jakost, naju je skor kap, mali se nama pa reži na široko Sem ti rekla, da te bo enkrat presenetil z jakostjo zvoka. ja danes naju res preseneča, sam vstaja iz posteljice , se dviguje na kavč, in nabija musko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 17:47:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Drage moje, ve tak klofate, da vas več ne dohajam. Sploh nevem več o čem teče debata, kaj je kaj novega, a je že katera ...Jana nejc je pa pravi falot . o glej jo izgubljeno čveko...kje se skrivaš? sej mene tud včasih ni , pa se pol kr urinem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 17:49:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka pa da se čimprej pozdraviš... ej a veste kaj nama je Nejc zdele uštimal.. mel je v roki daljinca od ojačevalca, in se je igral, jst tle na RR, Miha gleda TV, mali pa drži gumb + za jakost, naju je skor kap, mali se nama pa reži na široko Sem ti rekla, da te bo enkrat presenetil z jakostjo zvoka. ja danes naju res preseneča, sam vstaja iz posteljice , se dviguje na kavč, in nabija musko Tako je bilo pri nas prvič. Drugič HB ni niti senca tega. No, mičkena senca. Danes naju je Maja presenetila in je začela migat ob glasbi. In vsakič ko kdo zapoje ali zasliši glasbo začne poplesovat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 18:06:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka pa da se čimprej pozdraviš... ej a veste kaj nama je Nejc zdele uštimal.. mel je v roki daljinca od ojačevalca, in se je igral, jst tle na RR, Miha gleda TV, mali pa drži gumb + za jakost, naju je skor kap, mali se nama pa reži na široko Sem ti rekla, da te bo enkrat presenetil z jakostjo zvoka. ja danes naju res preseneča, sam vstaja iz posteljice , se dviguje na kavč, in nabija musko Tako je bilo pri nas prvič. Drugič HB ni niti senca tega. No, mičkena senca. Danes naju je Maja presenetila in je začela migat ob glasbi. In vsakič ko kdo zapoje ali zasliši glasbo začne poplesovat. kok pa pleše? a miga z ritko? ker od brata tamala ful eno nogo dviguje in z ritko miga, sam je 15 mescov stara
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 18:16:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 anitka pa da se čimprej pozdraviš... ej a veste kaj nama je Nejc zdele uštimal.. mel je v roki daljinca od ojačevalca, in se je igral, jst tle na RR, Miha gleda TV, mali pa drži gumb + za jakost, naju je skor kap, mali se nama pa reži na široko Sem ti rekla, da te bo enkrat presenetil z jakostjo zvoka. ja danes naju res preseneča, sam vstaja iz posteljice , se dviguje na kavč, in nabija musko Tako je bilo pri nas prvič. Drugič HB ni niti senca tega. No, mičkena senca. Danes naju je Maja presenetila in je začela migat ob glasbi. In vsakič ko kdo zapoje ali zasliši glasbo začne poplesovat. kok pa pleše? a miga z ritko? ker od brata tamala ful eno nogo dviguje in z ritko miga, sam je 15 mescov stara Cela se gunca na riti in maha z rokami. Ful je hecna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 18:20:34
|
|
|
|
barbaw
|
zdaj sem napisala post, pa se mi ne da še enkrat pisat. gggggrrrrr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 18:28:43
|
|
|
|
barbaw
|
Kuhinjo sem spucala, le pult je ostal v totalnem razdejanju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 18:42:01
|
|
|
|
jana81
|
Nejca sem dala spat, zdej bi pa čvekala, kje ste?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 18:56:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejca sem dala spat, zdej bi pa čvekala, kje ste? Zakaj ga pa daješ ob taki uri spat? Jaz vedeno Majo držim auf, čeprav je že zaspana.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 18:58:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejca sem dala spat, zdej bi pa čvekala, kje ste? Zakaj ga pa daješ ob taki uri spat? Jaz vedeno Majo držim auf, čeprav je že zaspana. Tiranka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 18:59:10
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos rekla si, da si back on the game, where are you now?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 19:07:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos rekla si, da si back on the game, where are you now? slaba dobrodošlica?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 19:07:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejca sem dala spat, zdej bi pa čvekala, kje ste? Zakaj ga pa daješ ob taki uri spat? Jaz vedeno Majo držim auf, čeprav je že zaspana. Tiranka mi pa zaspi malo pred 20 in spi do jutra z vmesnim 1x hranjenjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 19:15:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a oktobra te še ni bilo? Kdaj si pa pribremzala??Mislim, da malo pred jano81 grem gledat kdaj sem jst prišla... še vedno iščem kdaj sem napisla prvi post na majčicah...a ma kera kako idejo kok to hiter najdem, ker zdej vsako stran posebej gledam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 19:18:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* a oktobra te še ni bilo? Kdaj si pa pribremzala??Mislim, da malo pred jano81 grem gledat kdaj sem jst prišla... še vedno iščem kdaj sem napisla prvi post na majčicah...a ma kera kako idejo kok to hiter najdem, ker zdej vsako stran posebej gledam nimam pojma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 19:35:02
|
|
|
|
tally
|
čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 19:36:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejca sem dala spat, zdej bi pa čvekala, kje ste? Zakaj ga pa daješ ob taki uri spat? Jaz vedeno Majo držim auf, čeprav je že zaspana. Tiranka mi pa zaspi malo pred 20 in spi do jutra z vmesnim 1x hranjenjem. naša gre tut nazadnje spat tam nekje do 17h. kasneje jo ne dajem več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 19:40:25
|
|
|
|
tally
|
sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 19:58:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. za že 10. del Tally nisi sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:01:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. za že 10. del Tally nisi sama ti si v ilegali , grem Emiliji mlek dat pa naj gre v mižule pa pol pridem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. za že 10. del Tally nisi sama ti si v ilegali , grem Emiliji mlek dat pa naj gre v mižule pa pol pridem No ok. Jest mam dons mal časa čvekat, sam hudič k nobene ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:11:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. za že 10. del Tally nisi sama ti si v ilegali , grem Emiliji mlek dat pa naj gre v mižule pa pol pridem No ok. Jest mam dons mal časa čvekat, sam hudič k nobene ni bodo prišle počak mal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 10.del 2.1.2009 20:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. za že 10. del Tally nisi sama ti si v ilegali , grem Emiliji mlek dat pa naj gre v mižule pa pol pridem No ok. Jest mam dons mal časa čvekat, sam hudič k nobene ni bodo prišle počak mal Ja pol bom pa jest mogla it. Čop čop kje ste?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?