|
RE: Če imaš otroka, se ti svet ne ustavi 2.1.2009 16:42:34
|
|
|
|
SaTiSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha a ste bile tiste, ki ste tako navdušene, da je otrok povsod zraven, za to novo leto zunaj? A se vam sploh sanja, kako je sredi noči zunaj stati na -6 stopinjah. A se vam sploh sanja, kako je še težje enemu dojenčku, ki se nič ne giba, zdržat to temperaturo? eno je, da ste mnenja, da je otrok del ekipe in ste povsod skupaj, drugo pa je, da otroka povlečete v nekaj, kar je za otroka na nek način lahko škodljivo. Super je, da so bili skupaj kot familija. Samo lahko si skupaj kot familija in se imaš luštno tudi doma. A ti en ognjemet res toliko prinese in tako polepša večer, da je treba rinit v mesto na mrzlo zato, da to vidiš? V končni fazi sem si jaz vse ognjemete ogledala kar iz domačega okna, mi ni bilo treba v mesto za to hoditi. Potemtakem, če se ognjemetu ne morem odpovedati, dam raje otroka v varstvo, kjer vem, da bo zanj poskrbljeno in grem gledat tisti kur.čev ognjemet, kot pa da spravljam otroka v neko situacijo, ki je lahko za otroka škodljiva. Se popolnoma strinjam z tabo!!!! Zanima me samo, ali bi potem naprimer, svojega nekaj mesecev starega otroka v disko tudi peljale? No, vprašanje se nanaša na tiste "mamice", ki se jim to početje povsem normalno zdi. Najbolj kruto mi je pa to da so silvestrovanja grozno glasna (petarde, ljudje se derejo, pa ognjemet), pa veliko okajenih okoli skače.....nikoli ne veš kaj se lahko zgodi.
|
|
|