|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
1.1.2009 13:00:53   
Ajvy
Če katera ni našla št. v postu..naj mi pošlje prosim z.s.

Hvala za vse novoletne želje user posted image user posted image user posted image

Shuka...super za tako aktivnega user posted image ...boga tvoja rebrauser posted image ....

Birdy...držimp estke ,da Neli čimprej zobek ven pokuka in da se lepo naspi user posted image user posted image user posted image

Pikica...držim pestke za Maja....da bo čimprej sam dihaluser posted image user posted image user posted image

Sunny...čestitke za vstop v 33.teden user posted image user posted image user posted image

Mala*..super za uspešen pregled in super gramažo user posted image user posted image user posted image

KAtjuša...po mojem si preveč aktivna..tako kot ponavadi nič ne počivaš...lumpa...hitr magnezij spit in noge v luft....

petrap...se mi zdi, da ssta se super zmenla gelde praznovanja...za vsakega nekaj...user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
1.1.2009 13:07:13   
sunny24
ajvy, hello! Kako smo? Sem vidla, da vas je obiskal dedek mraz in prnesu Tarji lepo darilo!user posted image  
Jst sem dešifrirala vse v glavnem!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
1.1.2009 13:17:06   
diamantina
Joj punce, mene je pa driska prijela user posted image  Pa sploh ne vem od česa - najverjetneje kislina al kaj. Jedla sem isto ko vsi ostali pa ni nikomur nič. Vročine zaenkrat še nimam (trkam), tako da mislim, da ne gre za virozo - to sem že tudi prebolela in se je drugače začela (spahovanje po jajcih, bolečine in kriljenje v črevesju), zdaj pa kar kot strela z jasnega.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
1.1.2009 13:19:31   
Ajvy
2.del....

buči..hvala za lepe želje user posted image user posted image

KOlumbo....ti si pa res čist naspidirana,....veš kaj me zanima..a govoriš tudi tako hitro....al si samo poskočna tolkuser posted image

Rebeka...dobra sta da sta šla ven....meni je tumač mrzlo zunaj....

Sunny...mi boš poslala seznam št. prosim.....
Super za tvoj nočni izhod user posted image user posted image oooo..še boljše pa je bilo stiskanje user posted image user posted image user posted image

Claud...in a vas je 6-mesečnica zbudila???

Cita.....user posted image user posted image

Rebeka...čestitke za samo še en mesec user posted image user posted image user posted image

Katjuša..ti pa res nisi bla novoletno razpoložena....jst mam pa rada novoleto....pa ne vem zakaj.....ker je to od vedno bil družinski praznik,, ker nas je vedno obiskal Dedek Mraz....in ker je bilo tako lepo doma na toplem..po mojem zato....

Diamantina...nas je tudi presenetil snegec....je tako lepo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
1.1.2009 13:21:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, hello! Kako smo? Sem vidla, da vas je obiskal dedek mraz in prnesu Tarji lepo darilo!user posted image  

superca...detektivka user posted image

jah....mene je tolk uščipnilo v križu ,da ne morem na nogo stopit...ampak bom to preživela,...ni časa za jamranje....

tolk sem vesela, da je pupa zadovoljna....moje darilo je sicer recesija vzela...ampak meni je pa uspelo se zmenit z dedkom Mrazom, da je mojadva tako lepo rpesenetil, da mi še zdej srce poje...kolk sta bla oz.sta vesela......

oh..tile naši otročki....

Pa ti....kako gre vam???Tvoj spet dela danes, ne? Sem prav prebrala??

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
1.1.2009 13:22:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Joj punce, mene je pa driska prijela user posted image  Pa sploh ne vem od česa - najverjetneje kislina al kaj. Jedla sem isto ko vsi ostali pa ni nikomur nič. Vročine zaenkrat še nimam (trkam), tako da mislim, da ne gre za virozo - to sem že tudi prebolela in se je drugače začela (spahovanje po jajcih, bolečine in kriljenje v črevesju), zdaj pa kar kot strela z jasnega.

mogoče se pa pripravljaš, da bi nas prehitela na poti v Rim???

Neposredna povezava do sporočila: 3581
1.1.2009 13:23:05   
sunny24
ajvy, maš zs!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
1.1.2009 13:25:01   
Ajvy
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

28.12.2008
1. Pikica5......user posted image  Tai (2005g) in user posted image  Mai (2045g)  , PDP (22.02)

31.12.2008
2. Balonchy.....user posted image      ?   (3180g)             PDP (01.02.)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
1.1.2009 13:26:24   
diamantina
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pa menda ja že ne ... aaaaa, nisem še ready!!!!!!! Grem si za vsak primer torbo pripravit. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
1.1.2009 13:27:18   
Ajvy

ajvy, maš zs!user posted image

odgovorjeno user posted image  in dogovorjeno

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
1.1.2009 13:28:14   
Ajvy

Pa menda ja že ne ... aaaaa, nisem še ready!!!!!!! Grem si za vsak primer torbo pripravit. user posted image  user posted image  user posted image

kr pejdi ja...pri enih je to znak....ne hecam se.....držim pesti, da to ni to....da tvojemu user posted image  še ni potekla najemnina user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3586
1.1.2009 13:29:13   
sunny24
Sej mene tudi neki v križu seka...Ma se tolažim s tem, da bo hmali bujše!user posted image  
Moj pa danes dela ja, ob 17h začne pa do 24h...mislim, da je fraj šele v nedeljo. Ma bomo že, pol je pa 7.,8. in 9.1. fraj...Je lih fajn fraj za rojstni dan, pa še na UZ bo šou z mano, da gremo pogledat našo miss.
Jst pa zdej ležim tle na kavču, gledam VH1 (malo muzike), moj še spi, miss se muva...Pole pa bom šla še do none malo, da voščim, pa kužota da grem pocrtat...
Je full bogi, kr je pred 2 dnevi povozilo muco od none in jo je mel full rad, sta se skupi igrala... In pol ko jo je stric zakopal na vrtu, je pršu kužo zravn in začel tulit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
1.1.2009 13:32:06   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

28.12.2008
1. Pikica5......user posted image  Tai (2005g) in user posted image  Mai (2045g)  user posted image user posted image
    PDP (22.02.)

31.12.2008
2. Balonchy.....user posted image      ?   (3180g)             user posted image user posted image
    PDP (01.02.)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
1.1.2009 13:35:14   
sunny24
ajvy, sem že poslala!user posted image   Ku je lep seznamček zdej! user posted image user posted image user posted image

diamantina, da ne bi še ti kej prehitevala zdej???

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
1.1.2009 13:35:15   
Ajvy
Sunny....tole pa je delavnik...uf...upam da se čimprej znajdeta na uživancijii na UZuser posted image user posted image
Tale križ..sploh ne omenjaj...me nikoli ni bolel...ne vem kaj je to zdej...zgleda da je user posted image  tak postavljen, da križu glih ne paše najbolj.....
BOgec kuža....user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  še od mene par poljubčkov....

grem pod tuš.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
1.1.2009 13:38:02   
sunny24
Sej mene tudi ni križ nikoli nič bolel, ampak to je že preveč...Pol pa vlačim nogo za sabo ko nona od 100 let in 100 kil...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
1.1.2009 13:40:37   
Ajvy

Sej mene tudi ni križ nikoli nič bolel, ampak to je že preveč...Pol pa vlačim nogo za sabo ko nona od 100 let in 100 kil...user posted image

jah res nimaš kej....sam če ti po pravici povem, je mene že kar malo strah..me res kr orenk boli....nisem navajena...
.no, zdej pa res pod tuš...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
1.1.2009 13:51:45   
No da se še jaz javim sem te danes zamenjala Sunny glede spanja sem spala do 13:15user posted image user posted image user posted image ...šla pa sem spat ob 08:10 ko je moj prišel domov za znoret tole pr njih pa so mislili da bo delal še naprej ker enega ni bilo v službi ma ja najbolje da kr tam ostane pa naj mu dajo kako postlouser posted image user posted image user posted image ...No moj pa gre nazaj delat za ob 16:00 pa do konca kolikor bo treba ker imajo novoletni ples spet bo mami samauser posted image user posted image user posted image  bom tle gor težila kot je moja navada...

Pred sem šla spat sem pojedla zajtrk naša se je guzila in potem zaspala v dopoldneuser posted image user posted image user posted image ...No sedaj pa pojedla tri mandarine in pijem kavico kosilo že kuhano sarmo sem pa včeraj že skuhala tako da danes lenarim juhuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image  to imam najraje od vsega...

Vidim da ste se imele kr lepo sem pa vesela da sem vsaj prvič bila prva na rruser posted image user posted image user posted image  bravo za mene...

Sunny vašemu kužeko ko je ostal pa brez prijateljice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Diamantina le počakaj nč prehitevat...nisi še na vrsti...

Avjy pr vas je bil pa priden dedek mraz bravooo zanjuser posted image user posted image user posted image pa res je lepo videt ko je otroček vesel darila pa ni važno kako je veliko...to so naši otroci...

Katjusa sej imaš prav da si spančkala najbolj pomembno je da ti je moek voščil to ej največ vredno pa si danes vsaj naspana in ne skrokana...Aja kako pa kaj Florjan je bolje???

Če sem katero pozabla se opravičujem ampak skleroza dela svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
1.1.2009 14:00:56   
sunny24
cita, dobro jutro! user posted image user posted image user posted image
Joj, sam tvoj se mi res smili, to je šele morilski urnik...Še pošteno spočit se ne more! Kdaj pa je kaj fraj? Če ne boš mela kej delat, ti bom jst delala družbo zvečer-itak sm home alone!user posted image

Naša se je pa guzila celo noč, jutro, zdej se tudi neki muva...Kar nej, da vem, da je vse OK!

Aja, punce, hvala za objemčke za našga kužota!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
   [Brisano sporočilo]
1.1.2009 14:06:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3595
1.1.2009 14:08:05   

cita, dobro jutro! user posted image user posted image user posted image
Joj, sam tvoj se mi res smili, to je šele morilski urnik...Še pošteno spočit se ne more! Kdaj pa je kaj fraj? Če ne boš mela kej delat, ti bom jst delala družbo zvečer-itak sm home alone!user posted image

Naša se je pa guzila celo noč, jutro, zdej se tudi neki muva...Kar nej, da vem, da je vse OK!

Aja, punce, hvala za objemčke za našga kužota!user posted image

Ja res se ne more tole je ubijalsko komaj se je vstal pa bo lahko šel nazaj garat...Mislim pa da je fraj 02,03.01 ampak tle tako nikol ne veš kaj se lahko zgodiuser posted image user posted image user posted image ...ma bo že veš to je hudič ko vse znaš potem te pa ponucajo in bi te imeli radi skoz v službi **** pa tako znanjeuser posted image user posted image user posted image no sej obljubim ne bom več jamrala...

Ja dobro da te imam Sunny da bi vsakič ko sem sama zapomniš večer pa se malo namsmejiva ko sva same z našimi miss v bušijah...naša se je guzila kr naprej ponoči sedaj pa je omagala joj me je mal strah da ni zamenjala dan pa noč tako kot je Lura ko sem bila noseča z njo se vidi da nekaj pa imajo skupnega moje punce...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
1.1.2009 14:18:31   
sunny24
Ja, jst ksr mislim, da smo ga rahlo naj****, ker naša majo ta največje akcije lih ponoči...Ma ja, jst sem vsaj navajena bit ponoči pokonci in mi ni problema.
Zdej sem pa čajčka skuhala, s panacoto se futram (jo je včeri mama nardila) in bom šla počasi mojga zbudit...Še kafe mu skuham prej, pol pa bo wake up!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
1.1.2009 14:40:46   
Katjusa
Ajvy jst sem pa misla da ti tipkovnica nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Diamantina to so lahko tud bojda priprave na porod..... punce dejmo še mal počakat sej se nam že vsem lušta cartat sam mal še nej zorijo naše sladke jagodeuser posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas je don stanje normalno sam lulam pa k da sploh nimam mehurjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zjutraj sem misla da mi voda odteka sem bla vsa mokra sam zdej pa vdim da me skos na WC tišči zgleda da se je mali zagozdil v mehur.....

aja moja mami pravi da bo verjetno punčka čeprav se je že na treh UZ lepo videlo da je fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image kljub temu mi pa plete copatke v modri barviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cita hvala za skrb Florjan je bil že včeraj vredu.... zdleda da je imel samo enodnevni napad dopoldne je bruhal popoldne je bla že driska zjutraj je bil pa že spet po staremuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tud včeraj florjanu kupli enga vlakeca zato k se je skos z mojim igral pa smo mu kupli Tomiya in je tok navdušen nad njim si ga je pa v trgovini sam zbral... ko smo prišli domov se je od nekej 16 ure pa do pol 19 ure skos v sobi igral z njimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in danes že nadaljujeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
1.1.2009 14:43:27   
glen
balonchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image user posted image .

Vsem ostalim februarčicam pa SREČNO,VESELO,ZDRAVO,USPEŠNO,........................................................
ŽELI Glen z družino

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
1.1.2009 14:48:41   
Katjusa

superca...detektivka user posted image

jah....mene je tolk uščipnilo v križu ,da ne morem na nogo stopit...ampak bom to preživela,...ni časa za jamranje....

tolk sem vesela, da je pupa zadovoljna....moje darilo je sicer recesija vzela...ampak meni je pa uspelo se zmenit z dedkom Mrazom, da je mojadva tako lepo rpesenetil, da mi še zdej srce poje...kolk sta bla oz.sta vesela......

oh..tile naši otročki....

Pa ti....kako gre vam???Tvoj spet dela danes, ne? Sem prav prebrala??

ja jst sem tud najbolj srečna k vidim da sta moja 2 nasmejana.... sploh pa kadar je Florjan srečen in kadar dobi nekaj kar si res želi.... pa sej glede na naše stanje nebi smeli nič zapravljat sam kaj pa maš če šparaš? NIČ.... pa še manj....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?