Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:56:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No ene par RR đankijev je tudi na Silvestra aktivnih In ti si tud tuki... Pa je šla. Sem prehitro rekla. wrong thoughts Istočasno ko sem to pisala, da si šla sem dobila tvoj sms. kako, men je napisal, da ga ne more poslat, ker je zasedeno omrežje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:57:13
|
|
|
|
darmar
|
Estrella polepšaj vama večer, pojdi ga no mal požgečkat. Sori, ne vem kaj sicer vama dogaja, ampak včasih se splača mal potruditi. Jaz že 2. uspavam Zalo. Radi bi šli malo v Šk. Loko na trg. Mogoče nam uspe. V prvo mi je punčico zbudil en župnik, ki je s hrmoniko prikorakal k nam (smo pri moji mami). Ja večerja je za nami. Njami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No ene par RR đankijev je tudi na Silvestra aktivnih In ti si tud tuki... Ja itak, saj mi prazniki nič ne pomenijo. Se bom prav oddahnila, ko bo tega direndaja konec No tud men nic ne pomenijo... sva ze dve.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:59:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** to: ti si tvoja jaz sem moja bi moral bit ti si moja jaz sem tvoja... ampak kako je men tesko slovnico ucit tamalo, ko pa skoz samo arabscino poslusa A ves da ko se moz z njo pogovarja mu odgovarja arabsko in ko se z mano slovensko...Otrok tocno ve in takoj preklopi Huje kot kak computer Sem takoj skapirala da narobe govori in to je . Mali otroci so gobe in samo srkajo. Jo je zdaj lažje učit kot kasneje. Mogoče bo kasneje še tebe kaj v arabščini naučila. A šola je ločena po spolu? Ne, vsi skupaj so... samo uniforme imajo , vsi so enako obleceni. Sam so take fajn uniforme sportne hlace take z zepi pti straneh pa polo majice... Za telovadbo pa vsi enake trenirke . To je men zelo fajn se saj ne vidi kok je kdo premozen in se ne morejo bahat z samim znamkam ... vsi enaki. Pa nič ličil, minic in dekoltejev. Kaj češ boljšega? Jaz bi bila takoj za to. Licila ce ze so...so zelo diskretna. Minic pa dekoltejev pa res ni... Ene deklice imajo pokrite lase druge ne... Fanta z dolgimi lasmi pa tud ne najdes... vsi so tako fino sfrizirani. Pa nobenih pirsingov, uhanov v nosih obrveh pa ne vem se kje... Ma men je to zelo vsec... tudi odnos ucitelj - ucenec je tak kot je bil pri nas ko smo bili se mi majhni al pa celo nasi ta stari... Tako je vsaj en red.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:59:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* še teh 23 strani naklofam, pol se pa poslovim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:59:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No ene par RR đankijev je tudi na Silvestra aktivnih In ti si tud tuki... Pa je šla. Sem prehitro rekla. wrong thoughts Istočasno ko sem to pisala, da si šla sem dobila tvoj sms. kako, men je napisal, da ga ne more poslat, ker je zasedeno omrežje jaz sem ga pa dobila. Jutri dobiš odgovor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Stanje je nespremenjeno. Vsak na svojem koncu gledava TV Ma daj stisnita se malo... ampak resno, no. Če isti tv gledata še ni tako hudo. Ampak ce imas plazmo , menda lahko na enem tv-ju gledas pol en program pol ekrana pa drug program... tako da bi lahko tud isti tv gledala pa vsak svoj program...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:59:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella polepšaj vama večer, pojdi ga no mal požgečkat. Sori, ne vem kaj sicer vama dogaja, ampak včasih se splača mal potruditi. Jaz že 2. uspavam Zalo. Radi bi šli malo v Šk. Loko na trg. Mogoče nam uspe. V prvo mi je punčico zbudil en župnik, ki je s hrmoniko prikorakal k nam (smo pri moji mami). Ja večerja je za nami. Njami. Tole si pa ne morem predstavljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:59:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Stanje je nespremenjeno. Vsak na svojem koncu gledava TV Ma daj stisnita se malo... ampak resno, no. Če isti tv gledata še ni tako hudo. Če je pa samo na enem siol prklopljen Nič stiskanja Malo kuhančka, da se odtališ. Ne, bi mogla kaj žestokega spit, da bi bila za spravo Ampak ne bom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:00:35
|
|
|
|
darmar
|
Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:01:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Stanje je nespremenjeno. Vsak na svojem koncu gledava TV Ma daj stisnita se malo... ampak resno, no. Če isti tv gledata še ni tako hudo. Ampak ce imas plazmo , menda lahko na enem tv-ju gledas pol en program pol ekrana pa drug program... tako da bi lahko tud isti tv gledala pa vsak svoj program... Katerikoli tv, ki ima PIP (picture in picture).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:02:30
|
|
|
|
darmar
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella polepšaj vama večer, pojdi ga no mal požgečkat. Sori, ne vem kaj sicer vama dogaja, ampak včasih se splača mal potruditi. Jaz že 2. uspavam Zalo. Radi bi šli malo v Šk. Loko na trg. Mogoče nam uspe. V prvo mi je punčico zbudil en župnik, ki je s hrmoniko prikorakal k nam (smo pri moji mami). Ja večerja je za nami. Njami. Tole si pa ne morem predstavljat. Je bilo res presenečenje. Ampak je bil tudi že z nami na morju. Je ful faca. SOnčnica Sandra ga pozna. Pri nas ga vsi ful porajtamo, jaz ga poznam že od majhnega in me je tudi poročil. IN mi pride vsako leto za obletnico čestitat, ponavadi tudi s harmoniko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:02:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Stanje je nespremenjeno. Vsak na svojem koncu gledava TV Ma daj stisnita se malo... ampak resno, no. Če isti tv gledata še ni tako hudo. Ampak ce imas plazmo , menda lahko na enem tv-ju gledas pol en program pol ekrana pa drug program... tako da bi lahko tud isti tv gledala pa vsak svoj program... No monn, no fun
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella polepšaj vama večer, pojdi ga no mal požgečkat. Sori, ne vem kaj sicer vama dogaja, ampak včasih se splača mal potruditi. Jaz že 2. uspavam Zalo. Radi bi šli malo v Šk. Loko na trg. Mogoče nam uspe. V prvo mi je punčico zbudil en župnik, ki je s hrmoniko prikorakal k nam (smo pri moji mami). Ja večerja je za nami. Njami. Zupnik??? No ja jaz pa Omarja ze od 7h to je vasih 6h popoldan .. Trenutno spi ampak ga z nogo guncam - vozicek.. Roke pa na tipkovnici... Sam kaj ko je net tok pocasen...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* še teh 23 strani naklofam, pol se pa poslovim Ma nemoj.... a ti to resno???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:04:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Fenistil za kašelj?? To pa prvič slišim. Kolikor jaz vem, da zavira delovanje histamina, to je hormon, ki se sprošča ob alergični reakciji. No nekaj novega...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:05:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* še teh 23 strani naklofam, pol se pa poslovim Ma nemoj.... a ti to resno??? Ja, saj imam še slabe 2 uri časa...peace of cake
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:08:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej...kak blesov program je na tv slo.... grem kar ugasnit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:08:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Stanje je nespremenjeno. Vsak na svojem koncu gledava TV Ma daj stisnita se malo... ampak resno, no. Če isti tv gledata še ni tako hudo. Če je pa samo na enem siol prklopljen Nič stiskanja Malo kuhančka, da se odtališ. Ne, bi mogla kaj žestokega spit, da bi bila za spravo Ampak ne bom A res ne bi? A se ne bi potolažila tako kot jaz. Imamo vsaj drga drugo in naše otroke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:09:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: darmar Estrella polepšaj vama večer, pojdi ga no mal požgečkat. Sori, ne vem kaj sicer vama dogaja, ampak včasih se splača mal potruditi. Jaz že 2. uspavam Zalo. Radi bi šli malo v Šk. Loko na trg. Mogoče nam uspe. V prvo mi je punčico zbudil en župnik, ki je s hrmoniko prikorakal k nam (smo pri moji mami). Ja večerja je za nami. Njami. Zupnik??? No ja jaz pa Omarja ze od 7h to je vasih 6h popoldan .. Trenutno spi ampak ga z nogo guncam - vozicek.. Roke pa na tipkovnici... Sam kaj ko je net tok pocasen... Sem že pozabila kako je to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:09:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Fenistil za kašelj?? To pa prvič slišim. Kolikor jaz vem, da zavira delovanje histamina, to je hormon, ki se sprošča ob alergični reakciji. No nekaj novega... Meni so tudi Fenistil predlagali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:09:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Midve z Zalo sva bile spet pri zdravnici. Ji piska na pljučih. V pon. imava kontrolo, če pa bo prej kaj posebnega pa v dežurno. Dobili sva le Fenistil kaplice za kašelj. Ene ste pa tudi dons zelo aktivne. Smo doma in nimamo kaj počet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:09:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* še teh 23 strani naklofam, pol se pa poslovim Ma nemoj.... a ti to resno??? Ja, saj imam še slabe 2 uri časa...peace of cake
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:09:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Joj punce, sploh si ne predstavljam, kakšne težave imate z uspavanjem otrok. Sem imela pa res srečo pri obeh, da ju samo v postelco dam in grem, nobenega direndaja ni potrebno. Alja mi spi po 11ur ponoči, brez da črhne, čez dan pa 2x na dan vsaj po 2 urci. Redko so dnevi ko spi malo manj, ampak še vedno vsaj 3h na dan, to je minimum.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 22:10:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ej...kak blesov program je na tv slo.... grem kar ugasnit... Midva gledava eno parodija na rač.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.