Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:07:57
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ej majčice vam in vašim družinam želim vse najboljše v novem letu. ooo, izgubljena duša. s čim smo se ti tako zamerle, da ne prideš nič na rr. fb pa ne more bit spet tako dober. pa hvala za voščilo, mi bomo to storili v 2009
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:14:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam. Hvala enako, moja je stara 2 in pol in se ne spi sama... In se zbuja ponoci. Ampak ta starejsi je bil pa zakon..si ga dal v postlo pa do jutra mir..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:14:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ej majčice vam in vašim družinam želim vse najboljše v novem letu. Lej jo FB đanki. tudi tebi želimo vse naj naj. Je že kar nekaj čestitk padlo in kukni kaj, če bo čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:15:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam. Te občudujem, da lahko 3 ure cincaš otroka. Meni bi se zmešalo. Jaz bi ga pobasala v voziček pa peljala na sprehod, če bi nucal. Nimam pojma kaj lahko narediš s takim otrokom. Tri ure pa je res too much. Ma saj ga vozim po stanovanju v vozicku... pa se rukam zraven kot da sva na makedamu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Hello! Evo s5 mene Manco smo dali pančat, jaz sem mogla pridet mal na RR pogledat Helooo... kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:16:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat bogi omar, tako ga matra. , da čimprej zaspi hvala..evo zdele ga je zmanjkalo Da Bog da da bi spal vsaj urco...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ej majčice vam in vašim družinam želim vse najboljše v novem letu. enako.... ampak imam prosnjo... a mi bos poslala tiste fotke od Omarja pa od nas na e-mail? Prosimmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:18:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam. Hvala enako, moja je stara 2 in pol in se ne spi sama... In se zbuja ponoci. Ampak ta starejsi je bil pa zakon..si ga dal v postlo pa do jutra mir.. Saj mene škrat tudi ponoči kliče. Maja pa zdaj zaradi bolezni in pa pokanja zdaj ne spi. Drugače je pa bil mir. Upam, da bosta oba spet spala kot je treba. Nimam pojma kako dolgo kličejo otroci mame. Do 4. ali 5. leta? 6.?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:18:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam. Te občudujem, da lahko 3 ure cincaš otroka. Meni bi se zmešalo. Jaz bi ga pobasala v voziček pa peljala na sprehod, če bi nucal. Nimam pojma kaj lahko narediš s takim otrokom. Tri ure pa je res too much. Ma saj ga vozim po stanovanju v vozicku... pa se rukam zraven kot da sva na makedamu... samo vseeno je zoprno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:18:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat bogi omar, tako ga matra. , da čimprej zaspi hvala..evo zdele ga je zmanjkalo Da Bog da da bi spal vsaj urco... Ti bi rabila posteljo, ki sama rit trese.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak aveste da bom jaz eno uro prej v novem letu...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:19:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak aveste da bom jaz eno uro prej v novem letu... Vemo ja. Moja teta je že v novem letu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:21:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam. Hvala enako, moja je stara 2 in pol in se ne spi sama... In se zbuja ponoci. Ampak ta starejsi je bil pa zakon..si ga dal v postlo pa do jutra mir.. Saj mene škrat tudi ponoči kliče. Maja pa zdaj zaradi bolezni in pa pokanja zdaj ne spi. Drugače je pa bil mir. Upam, da bosta oba spet spala kot je treba. Nimam pojma kako dolgo kličejo otroci mame. Do 4. ali 5. leta? 6.? Nimam pojma do kdaj se zbujajo... ampak moja spi kar v zakonski postli z babico...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:22:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Hello! Evo s5 mene Manco smo dali pančat, jaz sem mogla pridet mal na RR pogledat Helooo... kako ste kaj? zdele šibam k moji stari mami se pol še kej oglasim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat bogi omar, tako ga matra. , da čimprej zaspi hvala..evo zdele ga je zmanjkalo Da Bog da da bi spal vsaj urco... Ti bi rabila posteljo, ki sama rit trese. To bi bil prodajni hit!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:23:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam. Hvala enako, moja je stara 2 in pol in se ne spi sama... In se zbuja ponoci. Ampak ta starejsi je bil pa zakon..si ga dal v postlo pa do jutra mir.. Saj mene škrat tudi ponoči kliče. Maja pa zdaj zaradi bolezni in pa pokanja zdaj ne spi. Drugače je pa bil mir. Upam, da bosta oba spet spala kot je treba. Nimam pojma kako dolgo kličejo otroci mame. Do 4. ali 5. leta? 6.? Nimam pojma do kdaj se zbujajo... ampak moja spi kar v zakonski postli z babico... Imata obe dovolj prostora. A jo daš prej spat v njeno posteljo ali gre kar direktno babici? Saj bo zrastla pa bo to minilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:25:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat bogi omar, tako ga matra. , da čimprej zaspi hvala..evo zdele ga je zmanjkalo Da Bog da da bi spal vsaj urco... Ti bi rabila posteljo, ki sama rit trese. To bi bil prodajni hit!!!!! Taka tehnologija pa ne more nekdo naredit otroško posteljico, ki bi bila na avtomatiko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:27:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam. Hvala enako, moja je stara 2 in pol in se ne spi sama... In se zbuja ponoci. Ampak ta starejsi je bil pa zakon..si ga dal v postlo pa do jutra mir.. Saj mene škrat tudi ponoči kliče. Maja pa zdaj zaradi bolezni in pa pokanja zdaj ne spi. Drugače je pa bil mir. Upam, da bosta oba spet spala kot je treba. Nimam pojma kako dolgo kličejo otroci mame. Do 4. ali 5. leta? 6.? Nimam pojma do kdaj se zbujajo... ampak moja spi kar v zakonski postli z babico... Imata obe dovolj prostora. A jo daš prej spat v njeno posteljo ali gre kar direktno babici? Saj bo zrastla pa bo to minilo. Ne,ne kar obe gresta skupaj... pa ce babico lulat tisi mene ponoci poklice da grem zraven lezat za ta cas, ker ce ne bi bilo dretje... Skoz se mora tamala enga tiscat in ga cutit poleg sebe.. Do 1 leta je pa itak samo v objemu spala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:28:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam so sli okvircki????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:29:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Ne,ne kar obe gresta skupaj... pa ce babico lulat tisi mene ponoci poklice da grem zraven lezat za ta cas, ker ce ne bi bilo dretje... Skoz se mora tamala enga tiscat in ga cutit poleg sebe.. Do 1 leta je pa itak samo v objemu spala... Vi pa imate hudi primer prenašanja ločitve. Boga Samia. Še bolj pa ti in babi. Včasih je prav fajn, ko se lahko tolažimo, da 1x zrastejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:30:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak aveste da bom jaz eno uro prej v novem letu... Vemo ja. Moja teta je že v novem letu. Ja... Avstralija???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:30:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Kam so sli okvircki???? Si mogoče kaki quote prepisala? Včasih pa RR nagaja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:30:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ampak aveste da bom jaz eno uro prej v novem letu... Vemo ja. Moja teta je že v novem letu. Ja... Avstralija??? Ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:32:48
|
|
|
|
barbaw
|
Jaka je ful neučakan, da bi videl ognjemet. Vsake kvatre nekaj poči in on komaj čaka, da bo šel ven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 21:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** Ne,ne kar obe gresta skupaj... pa ce babico lulat tisi mene ponoci poklice da grem zraven lezat za ta cas, ker ce ne bi bilo dretje... Skoz se mora tamala enga tiscat in ga cutit poleg sebe.. Do 1 leta je pa itak samo v objemu spala... Vi pa imate hudi primer prenašanja ločitve. Boga Samia. Še bolj pa ti in babi. Včasih je prav fajn, ko se lahko tolažimo, da 1x zrastejo. Ja to pa res... dober je imet koga pa tud ce je samo virtualno. Zdej imam Samio za vratom..in pravi Ti si tvoja jaz sem moja...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?