PikicaStonoga
|
DOBRO JUTRO!!!!!!! Kako ste silvestrovale? Mi smo bili pri moževih starših, prišla je še ena njegova sestra z družino in stric in teta iz Italije, ki še nista videla Tijane. Zaradso njiju dveh sva se odoločila silvestrovati tam. Tijana je zvečer jokala kot še nikoli, saj mi je prej dva dni čez dan zelo slaob spala in je bila utrujena, lačna, pa ni hotla jest, grozno je bilo ...(po drugi strani pa priložnost, da smo se mi trije za nekaj ur umaknili v sobo, saj smo se pred nekaj dnevi ful skregali z moževimi starši in nama ni blo, da sva pri njih za novo leto, ampak to je spet druga zgodba, kaj in kako) Ko je bo pol desetih piška kočno zaspala, je spala rekordnih 8 ur, do pol šestih zjutraj, se najedla in zaspala še do pol devetih . ZLATA JE NAJINA PIKICA! TOK JO MAVA RADA. OB POLNOČI SVA TUD NJO ŠLA POLUPČKAT IN JI POVEDAT, DA BO 2009 NAŠE LETO! Kakšne imate kaj plane za 2009? Kakše novoletne zaobljube? Jaz si želim, da bi končno začela pisati magistrsko nalogo, da bi bila malo bližje končanju študija in da bi se preselili v našo hiško, da bi Tijana, ko bo ravno dovolj velika, lahko kobacala po travi, se kopala v mini bazenčku ali se igrala v peskovniku, moj brat pa ji je obljubil, da ji bo iz lesa naredil gugalnico ... Lovely, a ti pa kr menstro ...meni se je pa ravno pred božičem zdelo, da imam ful sluzi in bi znala bit ovulacija ...no, če imam prav, bi znala okol 7. JAN dobit menstro ...bomo vidli... drugače pa če ne bi bila tok finančno na dnu trenutno, bi se kr še za drugega dojenčka odločila ...pa bo zgleda treba it mal vmes v službo za kako leto, pa potem naročit novega ;) sicer pa je tud od menstre odvisno al sploh lahko zdej zanosim al ne ...v vsakem primeru bomo še letos začeli delat dojenčka, konec leta, ker bi rada, da je rojen med JUL-OKT 2010 ;) To pa pomeni ravno eno leto službe vmes ;) še katera planira delat letos? Moj možek je šel zdej na probno vožnjo in da obrazložit stricu, kako uporabljat GPS. Pa da se z njim dogovori, kdaj bo prišel, ker nama bo v hiški polagal ploščice Potem bomo pa šli malo na sprehod. Snegec pada, a pri vas tud? men je ful lepo zunaj ...samo ne vem še kako bomo, če bo sploh lahko se šlo ven z vozičkom, ker kengurujčka nisem s sabo prinesla, ker nisem snega pričakovala ...a je bil napovedan, nisme nič spremljala vremenske ... razpišite se torej malo, kako in kaj v 2009!