Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 12:41:48
|
|
|
|
Taula
|
Klasika....da dete zdravo, da dobimo vrtec zanjo, da bo šel razvoj v pravo smer. Zase...služba in da se preselimo.
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 12:47:56
|
|
|
|
zvesta
|
Zdravje za nas tri... Da odvržem še nekaj kilogramov. Razumevanje v družini. Razširitev ali rešitev stanovanjskega problema. Razumevanje na delovnem mestu. Zdravo pikico, če se odločimo še za enega otroka in pa posledično normalno nosečnost. Da nas recesija ne udari.
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:14:01
|
|
|
|
luka jan
|
Imam sicer veliko želja, a če bomo zdravi nam bo vse uspelo. Zato samo ena velikaaaa želja, to je zdravje. Pa še ena mal manjša, stran s cigareti. Aja, pa še ena, drugo leto postanem prvič teta in želim veliko zdravja tudi mojemu še nerojenemu nečaku in njuni mamici in atiju. Sem še čist u luftu, ker sem šele sinoči zvedla.
< Sporočilo je popravil luka jan -- 30.12.2008 14:15:41 >
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:15:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan stran s cigareti. A zdaj bo cela RR nehala kadit al' kaj? Bla, bla, bla.
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:15:55
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Jaz ne bom Ker od tistih dveh na teden tut ne bom kr hin
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:16:44
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: luka jan stran s cigareti. A zdaj bo cela RR nehala kadit al' kaj? Bla, bla, bla. Jaz moram čist zares, samo volje ni taprave.
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:22:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Jaz moram čist zares, samo volje ni taprave. Ah... tako, kakor je Volga enkoč rekla - že 1.1. bomo spet propušili.
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:24:48
|
|
|
|
nejcko
|
Zdravo dete.
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:25:23
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: luka jan Jaz moram čist zares, samo volje ni taprave. Ah... tako, kakor je Volga enkoč rekla - že 1.1. bomo spet propušili. Jaz ne mislim nehat s 1.1., ampak enkrat prihodnje leto.
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:26:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
Hja, jaz bom vseeno poskusila. Koliko časa bom pa zdržala, je pa najbrž že druga zgodba.
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:41:18
|
|
|
|
higuys
|
naj se sliši , bere še tako zlajnano - želim si le zdravja . Za ostalo je mastercard oziroma prihranki v štunfu
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:42:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys naj se sliši , bere še tako zlajnano - želim si le štunf Malo za šalo.
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:44:48
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Zdravje za nas tri... Da odvržem še nekaj kilogramov. no....kar konkretno številko si želim Razumevanje v družini. Razširitev ali rešitev stanovanjskega problema. jaz pa si želim zoožanje stanovanjskega problema Razumevanje na delovnem mestu. pa dosti cekinčkov Da nas recesija ne udari. sem si dovolila mace pripisati
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:46:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Razširitev stanovanjskega problema. A ti dam še jaz mojega?
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:48:03
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: higuys naj se sliši , bere še tako zlajnano - želim si le štunf Malo za šalo. povn seveda
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 14:52:56
|
|
|
|
Pupsika
|
Poleg zdravja seveda, da končno opravim vozniški izpit in da dobim službo, ki se mi že nasmiha .
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 15:24:09
|
|
|
|
Lunca1
|
jaz si tudi želim minus kile, bolj zdrave otroke in eno Fato, ki mi bo pospravljala stanovanje
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 15:26:13
|
|
|
|
hmm...
|
Zdravje ljudi ki jih imam rada pa sebe seveda, da bi uspešno končala šolo in izpite, da bi izgubila nekaj kilogramov. Če se še kaj spomnim pa dopišem.
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 15:30:20
|
|
|
|
hmm...
|
Aja pa še to seveda. DA BI BIL MIR NA SVETU!
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 15:33:59
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Zdravje za nas tri... Da odvržem še nekaj kilogramov. no....kar konkretno številko si želim no, saj jaz tudi Razumevanje v družini. Razširitev ali rešitev stanovanjskega problema. jaz pa si želim zoožanje stanovanjskega problema a zamenjamo? Razumevanje na delovnem mestu. pa dosti cekinčkov teh bi tudi jaz še več Da nas recesija ne udari. sem si dovolila mace pripisati jap, popravki so vedno dovoljeni....
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 15:38:18
|
|
|
|
tanjusi
|
Da se čimprej preselimo, da ostanem na istem delovnem mestu, da grem na morje na Mali Lošinj, zdrave in pridne otroke pa seveda mir in zdravje vsem....
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 16:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Želje Da otrok takoj po NL uspešno prestane operacijo in potem nadaljno rehabilitacijo. Da bi se mi uresničila želja imeti še enega , ker ta razočaranja vsak mesec so kar mal prehuda. Zaobljube Po NL začnem hujšati. Tokrat smrtno resno!
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 17:14:05
|
|
|
|
Gina
|
- da bi bili vsi zdravi, zdravi, zdravi - zdravi - zdravi - zdravi (do tukaj ste že pogruntali, da ta hip nismo zdravi, kajne ) - malo več energije kot zadanja leta, da ne bi bila skoz zmatrana (to si pa res zelo močno želim) - malo več denarja
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 17:18:14
|
|
|
|
muška
|
jaz si želim pozitivno nulo na računu, ki bo marsikomu prinesla zdravje srečo, veselje in vse ostalo kar zdaj žal ni
|
|
|
|
RE: Novoletne želje in zaobljube 30.12.2008 17:40:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Zdravje za nas tri... Da odvržem še nekaj kilogramov. Razumevanje v družini. Razširitev ali rešitev stanovanjskega problema. Razumevanje na delovnem mestu. Zdravo pikico, če se odločimo še za enega otroka in pa posledično normalno nosečnost. Da nas recesija ne udari. Vse to, razen šeste želje. Tega pa več ne bi. Hvala.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?