|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
27.12.2008 10:31:33   
Najaa
Barbk, 7.1. bo tik tak tukaj.
Kar se tiče prenašanja nosečnosti... tale je zame prav najtežja kategorija! user posted image  Resno. Verjetno zato, ker ful stvari ne smem, jaz pa bi... in potem čakam, da kdo drug naredi ali moram za vsako stvar prosit koga... Ma, bo že. Sej smo trdne ko skale, bomo že zmogle, a ne? user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
27.12.2008 15:14:35   
frufru
Barbk, kot ti je naja rekla, 7 dni hitro mine, pomisli kako hitro dopust mineuser posted image

naš lumpi pa kuha vročino. Malo sumim zobke, ker energije ma kljub temu veliiko. Samo jest neče ničuser posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
27.12.2008 15:20:26   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Barbk, kot ti je naja rekla, 7 dni hitro mine, pomisli kako hitro dopust mineuser posted image

naš lumpi pa kuha vročino. Malo sumim zobke, ker energije ma kljub temu veliiko. Samo jest neče ničuser posted image  

enako ampak Nika je??

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
27.12.2008 15:27:36   
Najaa
Tija je tud začela jest. Hja, sladkarije sem ji omejila in je pri kosilu bila spet lačna - kakor včasih! user posted image  Komaj čakam, da bo še NL za nami, da se spet vrnemo v stare tire življenja. user posted image

Kje boste kaj dočakale novo leto?
Jaz razmišljam, da bi šla kar spat. Moj dela, meni se pa tud ne da nikamor h sorodnikom hodit. Imam teh potovanj že vrh glave. user posted image  Sploh pa, sej to je še ena noč več... user posted image  Joj, če pomislim, kako smo včasih že en mesec prej načrtovali žur za novo leto!user posted image Zdaj pa mi sploh do ničesar ni.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
27.12.2008 17:35:01   
Shorty_
Če bomo zdravi gremo k enim prjatlom za novo letouser posted image Zdej moram pa sam pesti držat da so samo zobkiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
27.12.2008 21:37:00   
r1ta
No še jaz držim pesti, da gre za zobke!

Ja, ma če je res, tole s šampanjcem. Sinoči sem spila dva kozarca in sem tašči povedala še to, da sem bila fejst razočarana nad njeno reakcijo glede moje nosečnosti... Naslednjič ko bom spila tri (najbrž na silvestrovo), ji bom pa še kaj povedala! Šampanjec pali, vam garantiram!user posted image

Mi za NL nimamo nekih posebnih planov. Ančka bo najbrž dnevni spanec preskočila in šla spat malo prej, midva bova tisti čas okrasila stanovanje za praznovanje roj. dne, ob ene enajstih jo boma pa zbudila in bomo šli k tašči gledat ognjemet. Baje bo letos sploh veličasten, moj je pa tako mahnjen na te ognjemete, da ne sme ničesar zamudit.

No, danes smo šli mali v Ikeo, ker sem razbila ene par vinskih kozarcev in jih za slavje moramo imeti. Potem sem pa nabavila spet cel kup reči, malenkosti, ampak nanese. V naslednjem letu sem rekla, da ne prestopim praga ikee. Ja, jaaa....user posted image

No zdaj se pa že cel večer mučim z izdelavo fondanta za torto, pa mi nekak ne uspeva. Ne vem, če ne bom kar kupljenega uporabila. Grem gledat če se je že strdil!

papa

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
28.12.2008 11:13:13   
Najaa
r1ta user posted image  za odkritost s taščo! user posted image user posted image  In kaj je rekla na to?
In kako je uspela torta?

No, mi smo dobro. Tija je zdrava, upam vsaj. Živahna je za tri! user posted image  Mene malo trga po trebuhu, ampak mislim, da ni hujšega. Mali brca 100 na uro.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
28.12.2008 12:48:59   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

r1ta user posted image  za odkritost s taščo! user posted image user posted image  In kaj je rekla na to?
In kako je uspela torta?

No, mi smo dobro. Tija je zdrava, upam vsaj. Živahna je za tri! user posted image  Mene malo trga po trebuhu, ampak mislim, da ni hujšega. Mali brca 100 na uro.

to pa tud mene zanima??user posted image

Bravo Tijauser posted image

No nej povem da je meni počil film glede uspavanja Nike. Vedno bolj sem bila koma, zvečer sem sam še dol padla ker sem ležala zraven dokler ni zaspala.... pol se je milijonkrat zbudila pa...v glavnem dost sem imala tega da se mi cel večer vrti okrog uspavanja.

Ravno na božič popoldan ni in ni hotla zaspat in sem ji lepo povedala da bo v sobi eno uro zdej pa lahko počiva al pa spi al pa kar hoče samo da bo v sobi in na postelji. Seveda je sledil jok, pol sem pa samo rekla da naj utihne in zaspi al pa vzamem dudo(nisem se nič drugega spomnilauser posted image ), zaspala je v 5 minutkahuser posted image

Zdej zvečer prebereva knjigico se pocartava, prižgem ji malo lučko, stisne k sebi pol živalskega vrta in zaspi, me še ene 5x pokliče, recimo da dvakrat grem še jo pobožat, drugače pa zdej vsaj sama zaspi. Tko da upam da bo vsak večer manj pregovarjanjauser posted image

naslednje poglavje pa je spanje celo noč v svoji postelji, sam problem je ker je niti ne slišim kdaj pride k meni??user posted image

No trenutno se sama uspava, popoldan sicer to traja tud do pol ure ampak ko zaspi pa spi vsaj 1urouser posted image

Jz pa čakam da zaspi da lahko smeti odnesem, pa cunje sušit.... skratka mam še veliko dela dokler moj ne pride domovuser posted image

lepo se imejte čveke mojeuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
28.12.2008 17:05:38   
r1ta
Ja, takoj se je začela ven vlečt, češ da jo je bilo strah, kaj bo rekla njena mama, glede na to, da me še ne pozna in da nisma poročena, pa sem ji takoj rekla, da sem bila pol leta v NL in bi me kamot prišli obiskat ali pa poklicali na obisk, da me spoznajo, da se nisem skrivala. Potem jo je še strašno zanimalo kako so moji starši reagirali in sem ji povedala, da so bili neznansko veseli. Pa naj se požre!

Torta? Ma ne, jaz sem se spravila delat tisto prevleko za torto, ki nekaj dni počaka na hladnem, ampak mi ni uspelo. Šele kasneje sem pogruntala, da mi v Evropi rečemo fondan(t) neke vrste glazuri, v ameriki pa rečejo temu rollfondant in to je tisto kar sem jaz hotela naredit. Skratka, zdaj imam v hladilniku eno kepo cukra, ki ni za ponucat. Več sreče prihodnjič!

Torto sma pa za 1.1. naročila, za 3.1. jo bom pa sama naredila. Menda bo kar nutellina, za povrh bom pa dala ali ta fondant ali pa masleno kremo. Ma me vleče tale pekarija, bi kar začela pečt torte in ustvarjat. Spet sem nekaj našla, kar še ne znam in bi rada znala... Joj, ta moja radovednost! Včasih se mi zdi, da sem odvisna od raziskovanja same sebe in svojih zmožnosti. Nič čudnega ne bi bilo, če bi šlo pri tem še za samopotrjevanje da zmorem to in še več. Mah, čudna sem!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
28.12.2008 22:23:25   
Najaa
r1ta kaj si že ti po horoskopu?

shorty in Nika super za uspavanje!!user posted image  To je res lep dosežek. Jaz se še bojim kaj bo, ko bo dobila posteljo brez stranic. Takrat bodo nasveti prav prišli, ker tudi ne bi rada, da bi se mi cel večer vrtel okoli uspavanja.

Naš dan je bil pa zelo pester, naporen... tako zelo, da sem zvečer pristala v P. Sem šla na pregled, ker me je tole špikanje in otrjevanje trebuha skrbelo. No in je vse ok. Zgleda, da je vsega kriva prebava.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
28.12.2008 23:03:03   
r1ta
Joj Najaa pazi nase! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa devica, ta prava, zaj..bana, picajzlasta in še kaj bi se našlouser posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
29.12.2008 12:41:24   
Najaa
Aja, ne, sem misla zarad tvoje ustvarjalne žilice! user posted image  Sem misla, če si mogoče tehtnica ali bik... Ej, zaj... smo pa vse ženske, če je treba! In tako je prav! user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
29.12.2008 14:12:45   
Shorty_
Najaa pazi naseuser posted image

Drugače pa mi očitno ukinjamo dnevno spanjeuser posted image učeraj je uro in pol ležala v postelji in ni zaspala pol je pa prikorakala k meni in rekla ne bom ajalauser posted image

No sicer je tečna za popi.... ampak gre vsaj zvečer spat normalno in takoj zaspi. Danes tud sploh ni zaspana no sej bo kmalu spet vrtec tam bo pa zihr spalauser posted image

No jz pa kuham in čakam atija da pride domov, danes je celo samo dopoldanuser posted image jutri ma dva šihta pride vmes sam na kosilo pol je pa mogoče celo fraj do 5.1.

Dej baanice moje kej napisat nouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
29.12.2008 15:24:46   
Najaa
shorty, sej Tija bi tud če bi bilo po njeno, najraje ukinla dnevni spanec. Sam kdo jo bo pa prenašal sitno ko driska od štirih dalje?? Ni šans. Spanec še rabi. Ravno zdajle z mojim skupaj rohnita. user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
29.12.2008 16:20:35   
Shorty_

shorty, sej Tija bi tud če bi bilo po njeno, najraje ukinla dnevni spanec. Sam kdo jo bo pa prenašal sitno ko driska od štirih dalje?? Ni šans. Spanec še rabi. Ravno zdajle z mojim skupaj rohnita. user posted image

ja sej če bi jz šla z njo bi ona tudi, ampak no gouser posted image mamica te bo uspavala več neuser posted image Ne res ker danes sva z mojim bila sama do 4h zjutraj v postelji in sem se ob treh zbudila tako spošita..žal mi je da nisem prej ukrepalauser posted image
No ko bomo imeli druggega bom vedela da skupno spanje jeuser posted image vsaj zameuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
29.12.2008 16:28:11   
r1ta
Ja, Ana je kakšnih 14 dni tudi imela neke prebliske, da ne bi spala čez dan in je bilo za popiz... Res. Ker aktivna je še pa še in je cel dan akcija. Včasih se sprašujem kako mi sploh uspe kaj narediti. Je pa res, da je povsod zraven. Sicer vsako opravilo zahteva več časa, se mi zdi pa fajn, ker je radovedna in jo vse zanima. Upam, da bo iz tega tudi kaj koristnega potegnila. Včasih je kar hudo, ko mi hoče kaj pomagat, pa je prenevarno (mikser, štedilnik...) in ne razume zakaj mi ne more pomagat. No glede spanja sem par dni vztrajala, potem sem pa enostavno rekla, da pač ne bo spala. Silila je nisem oz. je nisem več mogla, ker je šlo preveč živcev z obeh strani. Kar je še bolj zanimivo je to, da tiste dni ko ni čez dan spala, je bila še pozno v noč izredno aktivna. Po parih dneh se je pa stanje stabiliziralo in zdaj spet lepo spi čez dan in čez noč. No, proti jutru naju vedno pokliče in jo greva iskat, potem pa skupaj prespimo preostalih par ur. In končno lepo spi, brez premetavanja in božanja v nedogled.

No takole. Dopoldan ni bilo nič z mene, zdajle bom pa letela malo v šoping (sem slučajno odkrila, da imam listke za eno trgovino s 15% popustomuser posted image ), potem pa večerja, kasneje me pa čaka še 8 prstnih lutk za naredit. Sem mislila da je v Anini skupini samo 12 otrok, pa jih je 20!

papa

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
29.12.2008 20:50:38   
frufru
Zgleda, da pupike manj počitka rabijouser posted image  Naš je pa zaspane, če ni vrtca spi tudi 2 uri. Danes, ko je zakuhal, je pa spal do pol 8h, mi naredil cirkus, ker sem morala it v službo, ampak ob 11h, me je mtka klicala, da je zakuhal in je spal od 11h do 15huser posted image  Jedel ni nič spil 4 deci čaja, se hotel nekaj igrat, pa se je kar na tla ulegel. Pol je pa pol ure gledal Tomažka. No ob 6h smo ga prepričal, daje pojedel malo juhe. Čez je spil še 2 deci soka. Zdaj pa že pol ure spi. Se pravi, da je šel spat z 20 minutno zamudouser posted image

R1ta a ni malo veliko , da jih je 20 v skupini?

< Sporočilo je popravil frufru -- 29.12.2008 20:51:18 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
29.12.2008 21:16:35   
Shorty_
Lovro hitro se pozdraviuser posted image

Aja fru fru tvojmu je Nika na srečanju vzela kuli, no ona je risala vi ste šli pa domov, pa zmeri pozabim povedat da ga vrnemo ko se vidimouser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.12.2008 8:03:03   
frufru
MANCA
user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.12.2008 8:32:18   
Shorty_
Manci vse naj naj

user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.12.2008 10:24:02   
r1ta
Frufru saj jih ni nikoli 20 v skupini. Vsega skupaj jih je 20, ampak ne hodijo vsi otroci vse dni v vrtec. Dnevno imajo maksimum 12 otrok v skupini. Zato je Anika dobila prostor ob sredah in petkih, druge dni je bilo že zasedeno. Ampak, jaz nimam pojma kateri otroci so Anini prijatelji oz. kateri otroci hodijo ob sredah in petkih, zato moram obdarovati vse. Drugače pa je tu praksa, da je dete v vrtcu maksimalno 3 dni (cel dan), ostala dva dni pa ali je pri babici ali pa ima eden od staršev prosto, ker dela polovični delovni čas.

Manca vse najboljše!user posted image user posted image user posted image
user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.12.2008 11:04:27   
Najaa
Manca vse najboljše!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lovro, tebi pa zvrhan koš zdravja! user posted image

Kar se tiče dnevnega spanca je pri Tiji tako, da kadar ga spusti (sicer redko,s e pa zgodi), tudi ponoči slabše spi. user posted image  Tako da kar vztrajava pri tem, da spi. Zadnje čase se ji je ritem spremenil tako da zjutraj spiva do kakih 9h, pol gre spat okoli dveh, zvečer pa okol 21h, pa kar traja, da zaspi. user posted image  Pa bo že, ko bo spet v vrtcu in bo imela svoj stari ritem.

r1ta, si šla v šoping?
Mene tud tistih nekaj evrov na računu že srbi. user posted image  Pa nič ne rabimo, sam mal bi šla že ven. Odkar je Tija imela prvič vnetje ušes, smo skoz zaprti noter. user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.12.2008 11:17:07   
frufru
Jaz sem pa jezna kot user posted image . Sem dobila od naše davkarije, da moram za leto 2007 , ko sem bila na porodniški plačat dohodnino, zato da bo en user posted image  Bajuk in ostali paraziti 3 leta na zavodu za zaposlovanje denar vlekel user posted image user posted image user posted image . Edina dobra stvar je d sem danes dobila tudi božičnico user posted image user posted image , ki bo drugo leto ziher v iber obdavčenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.12.2008 12:57:50   
r1ta

r1ta, si šla v šoping?

Veš da sem šla!user posted image  Kupila nisem nič posebnega, eno barbiko za v torto, pa sveče (pri nas so non stop v uporabi), bepanten, dvojne uhane za mene (kiči), to je pa menda vse. Nič posebnega, le držalo me je, da tiste popuste izkoristim. In sem jih. Čeprav nekaj veliko pa nisem profitirala.

Takole, danes sem že dokončala prstne lutke, Ana mi je pomagala oz. je lepila papirčke po svojem papirju, zdaj gre pa Ani spančkat, jaz bom pa darilca zavila. Jutri ne bo časa, bo treba malo pospravit, pripravit kakšne jedi vnaprej za praznovanje roj. dne...., v četrtek bomo zmačkani praznovali roj. dan in se mi tudi ne bo ljubilo, v petek pa reči že odnese v vrtec. Eh, saj si preveč stvari nakopljem na grbo...

(A. Einstein)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.12.2008 16:51:02   
Vilma
Dober dan punce user posted image
Dominik preboleva norice, zdaj po enem tednu gre na bolje, smo pa imeli izredno stanje.
Pike so se mu spustile povsod, na obrazu so se mu bakterijsko vnele, tako da je imel pol obraza okrog očesa zatečenega. Dobil je antibiotično mazilo tobrex + amoksiklav in še claritine sirup.
Pike pa povsod, ni da ni, v ušesu, nosnicah, ena se mu je naredila celo pod nohtom, med ritnicami, lulček, jajčka vse pikasto.... Skratka punce tega nobenemu otroku ne privoščim. Veliko jih odnese s 10-15 pikami, naš jih je imel samo na enem ušesu toliko. Spal ni nič dva dni in dve noči, samo praskal se je in jokal in midva z njim. user posted image
No zdaj gre končno na bolje, tako da je samo danes čez dan spal 4 ure. Zdaj čakam, če se bo Julija nalezla od njega. Po eni strani bi bilo bolje, da damo to skoz v paketu, po drugi strani sem na smrt zmatrana in bi raje kasneje. Je pa inkubacijska doba 2-3 tedne.

Jutri bomo doma, se bomo malo obdarovali, potem pa čim prej spat. user posted image  Mal razmišljam, če sploh povabit taščo, samo se mi smili, da bi bila sama doma.
Kako boste ve silvestrovale? Bo katera pustila otroke v varstvu in odšla na lepše?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.