Ayo
|
Dan! Pri nas je tudi cez noc snezilo, danes pa imamo tak lep soncek, da izgleda kot v pravljici! Smo se zjutraj ze sankali, gabriel je pa potem kar na sankalh zadrnjohal! Sedaj je zacel sam pit iz kozarca. Sicer se mu ne posreci zmeraj najbolje, ampak mu gre dobro za zacetek. Je pa hotel cisto sam probat, ker pac vidi naju in potem hoce posnemat. Pa zlico tudi mora imeti v rokah in mesat po krozniku. Z naso drisko je malo bolje, no vsaj upam, tako da bomo sli lahko v nedeljo brez skrbi smucat. Sicer nekaj pokasljuje, tako da mu tudi dajeva 2x na dan sirup. Upam, da bom jaz ok, ker mi zadnje dni hoce bit nekaj slabo... zelva, kaksno je bilo tvoje pocutje 1. tri mesece? ja, Manca, sedaj ko hodi in za klepetuljo Manco! To ima verjetno po mamici, a ne? Gabriel tudi skos nekaj ceblja, amapk niso to kaksne razlocne besede. najbolj hecen je, ko si da na uho telefon, ali pa pilota, vcasih tudi glavnik ali pa kar flaso mleka, in kao govori po telefonu! Joj kolk je luskan! loncica za Timija! tejka, res mi je hudi za tvojga Jana glede darilc! Naju so v glavnem kar vprasali, kaj rabimo, no in sva rekal igrace, tako da sedaj jih imamo ful, toliko, da sva nekatere kar pospravila v omaro za kasneje, ko se navelica enih, bojo potem druge na vrsti. Ker oblacil imamo tudi mi veliko. Pa se obicajno ti za darilo nosijo fensi obleke, ki jih pa potem skoraj ne nsoi, ker za v vrtec in doma ribat tla itak uporabljamo trenirke. Kaj ste pa ve kaj dobile od Meni je kupil ene hlace z visokim pasom, ko sva jih enkrat skupaj gledala v trgovini, in so mi ful lepo stale, samo jih potem nisem kupila, ker so bile malo predrage... No samo ko jih je moj kupil, se nismo vedeli, da prihaja nov , tako da jih verjetno to sezono parv dolgo ne bom nosila...ker sem ze sedaj na zacetku ful napihnjena.