|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 007 - II. del
26.12.2008 13:29:54   
botrca
T*e*j*k*a kaj naj ti rečem, pri nas pa moj mož ni dobil ničesaruser posted image , tak da sem rekla v pogovoru s sestro da od naslednjega leta darila dobijo samo otroci, ker božiček je pravzaprav za njih in oni vanj verjamejouser posted image .

Želva mi2 sva tudi bolj tak, je bil 24. po 10 dneh fraj in sva se že pošteno sprla da je malo falilo da nismo šli nikamor. Ma ne vem, ampak se mi zdi da nima noben razumevanja in potrpljenja. Kaj pa pri tebi?

Loncica in ostali bolančkani otroci user posted image , čim prej okrevajte, da boste lahko šli na sneg.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
26.12.2008 15:48:28   
Ayo
Dan!

Pri nas je tudi cez noc snezilo, danes pa imamo tak lep soncek, da izgleda kot v pravljici! Smo se zjutraj ze sankali, gabriel je pa potem kar na sankalh zadrnjohal! user posted image

Sedaj je zacel sam pit iz kozarca. Sicer se mu ne posreci zmeraj najbolje, ampak mu gre dobro za zacetek. Je pa hotel cisto sam probat, ker pac vidi naju in potem hoce posnemat. Pa zlico tudi mora imeti v rokah in mesat po krozniku. user posted image

Z naso drisko je malo bolje, no vsaj upam, tako da bomo sli lahko v nedeljo brez skrbi smucat. Sicer nekaj pokasljuje, tako da mu tudi dajeva 2x na dan sirup.
Upam, da bom jaz ok, ker mi zadnje dni hoce bit nekaj slabo...
zelva, kaksno je bilo tvoje pocutje 1. tri mesece?
ja, user posted image Manca, sedaj ko hodi in user posted image za klepetuljo Manco! To ima verjetno po mamici, a ne? user posted image

Gabriel tudi skos nekaj ceblja, amapk niso to kaksne razlocne besede. najbolj hecen je, ko si da na uho telefon, ali pa pilota, vcasih tudi glavnik ali pa kar flaso mleka, in kao govori po telefonu! user posted image user posted image user posted image Joj kolk je luskan! user posted image

loncica user posted image user posted image user posted image za Timija!

tejka, res mi je hudi za tvojga Jana glede darilc! user posted image
Naju so v glavnem kar vprasali, kaj rabimo, no in sva rekal igrace, tako da sedaj jih imamo ful, toliko, da sva nekatere kar pospravila v omaro za kasneje, ko se navelica enih, bojo potem druge na vrsti.
Ker oblacil imamo tudi mi veliko. Pa se obicajno ti za darilo nosijo fensi obleke, ki jih pa potem skoraj ne nsoi, ker za v vrtec in doma ribat tla itak uporabljamo trenirke.

Kaj ste pa ve kaj dobile od user posted image
Meni je kupil ene hlace z visokim pasom, ko sva jih enkrat skupaj gledala v trgovini, in so mi ful lepo stale, samo jih potem nisem kupila, ker so bile malo predrage...
No samo ko jih je moj kupil, se nismo vedeli, da prihaja nov user posted image , tako da jih verjetno to sezono parv dolgo ne bom nosila...ker sem ze sedaj na zacetku ful napihnjena. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
26.12.2008 15:49:32   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Mi smo tudi preživeli večerjo, darila... smo dobili kar fino, ker smo med sabo zmenjeni, da povemo kaj si želimo. Tako, da je M dobila tisti tunel za skoz plazit se in šotor in je čist navdušena.

No, vsaj nekateri...

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
26.12.2008 15:59:11   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

tejka, res mi je hudi za tvojga Jana glede darilc! user posted image
Naju so v glavnem kar vprasali, kaj rabimo, no in sva rekal igrace, tako da sedaj jih imamo ful, toliko, da sva nekatere kar pospravila v omaro za kasneje, ko se navelica enih, bojo potem druge na vrsti.
Ker oblacil imamo tudi mi veliko. Pa se obicajno ti za darilo nosijo fensi obleke, ki jih pa potem skoraj ne nsoi, ker za v vrtec in doma ribat tla itak uporabljamo trenirke.

Kaj ste pa ve kaj dobile od user posted image
Meni je kupil ene hlace z visokim pasom, ko sva jih enkrat skupaj gledala v trgovini, in so mi ful lepo stale, samo jih potem nisem kupila, ker so bile malo predrage...
No samo ko jih je moj kupil, se nismo vedeli, da prihaja nov user posted image , tako da jih verjetno to sezono parv dolgo ne bom nosila...ker sem ze sedaj na zacetku ful napihnjena. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj sem dobila od user posted image NIČ   user posted image user posted image
Sva ses zmenila, da on dobi pižamo, jaz pa pack treh modrčkov, in jaz sem to lepo vse naročila, prišla je pa sam pižama. In sem jaz vsa darila zapakirala, pol ko smo pa odpirali, pa moj user posted image ugotovi, da sem jaz brez darilauser posted image . Eh sej ni panike, ampak je blo mal čudno ko so vsi odpirali, jaz sem pa gledala, pa sej sem mal Janu pomagala, tko da sem se zamotla.

Ja glede oblek itak nosjo fensi, največ pa rabi trenirkic. Mi mamo ene kavbojke čist dost, če so dvojne je že preveč, ker jih nima možnosti "ponosit".

V glavnem mi vse preseda, kr sem se sama glede daril res potrudla, kr sem mislila, da letos ko imamo mi malčka bo tud on kej več deležen .... pa nič od tega. Sam še čakam na RD, da bo še več cotik dobil......

Sem mal slabe volje glede tega, pa sej bo jutr bolš. user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
26.12.2008 16:19:28   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

V glavnem mi vse preseda, kr sem se sama glede daril res potrudla, kr sem mislila, da letos ko imamo mi malčka bo tud on kej več deležen .... pa nič od tega. Sam še čakam na RD, da bo še več cotik dobil......

Sem mal slabe volje glede tega, pa sej bo jutr bolš. user posted image

tejka, mogoce bo pa res vec igrack za RD! Drzim pestke! user posted image Mogoce probaj to povedat, da pac ne rabi oblacil.

Gabriel je tudi v glavnem dobil vse igrace za RD, bozicek je bil skromnejsi...

Jaz grem pa sedaj malo prah brisat, ga je prejle sonce obsijal, me je skoraj kap zadela koliko se ga je nabralo! user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 26.12.2008 16:20:06 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
26.12.2008 17:52:08   
andreja2000
Pozdravljene!

Najprej bi rada čestitala vsem slavljenčkom za nazaj in jim zaželela vse najboljše!user posted image

Meni pa sedaj resnično tako zelo primankuje časa,sem zmozgana pa res čisto do konca in me malo že tudi živci dajejo.Vsaki dan hodim k sestri,ji masiram noge in jih razgibava,ji pomagam ko ima naval bruhanja,skratka stojim ji ob strani kar se da.Tudi vzamem njene otroke,da ima malo miru,saj je tamali pravi živec-je hiperaktiven in je z njim res težko in težko je meni,ko spi pri nas,saj se zbuja že ob 5 in potem je vsa naša hiša že na nogah.......skratka,izčrpana sem,pa neznansko žalostna,da se nam to dogaja.
Tudi Eva je vedno večji živec,ki zelo malo spi(pa saj to že veste).
Malo pa sem tudi bolj v slabem stanju,ker so bili Božični prazniki prvič brez moje mami in vse je bilo tako drugače.....user posted image .Me je pa tudi malo tašča razočarala,ki teh praznikov enostavno ni upoštevala in otroci,niti Eva niso dobili niti čokoladice,ko pa sem ji omenila,da so darila prinesli naši sosedje,je pa dala 20 evrov in rekla,da naj kaj kupim Evi,Lare in gregorja pa ni niti omenila,tako,da jima ne upam povedat,da je Eva pa dobila denar,ker še posebno Lara bi bila zelo žalostna,saj je že to dovolj,da se ni niti njen lastni oče spomnil nanjo vsaj s kakim telefonskim klicem.(odkrito povedano,pa to itak nisem pričakovala,saj ga že 3 leta ni sploh videla.)
No,tako pač je,pa jaz sem menda malo bolj občutljiva,ker ,ko je mami živela je vsem,tudi mojemu user posted image  in meni namenila kakšno darilo,pripravila božično večerjo in imeli smo se res lepo,sedaj pa se bo treba navadit na drugačnost,taka je pač realnost.

No,nas je pa moj zato včeraj peljal v Studenice gledat žive jaslice in bilo je res zelo lepo.

Ah ja,Eva je dobila 5 zobek.

Vse vas prav lepo pozdravljam in upam,da so vsaj vam ti prazniki pustili v srcu toplino in da ste jih lepo preživeli.

Vas grem mičkeno za nazaj prebrat,da vidim kaj se kaj dogaja.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
26.12.2008 18:46:25   
lana38
andreja2000!user posted image user posted image user posted image
Kako pa je tvoj bivši, ki je imel tisto prometno nesrečo? A je to Larin oče? Res hudo, da je ravno v prazničnem času tako slabo s tvojo sestro.user posted image
Mi smo pa danes bili samo eno uro zunaj s Timom, je prav mrzlo. Pa v naslednjih dneh ne kaže, da bo kaj topleje. če bi sonček malo bolj posijal, bi morda, še bilo kaj toplote, tako se pa bolj skriva za oblaki.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
26.12.2008 19:29:13   
Jullija
Večer!
Sama sem novemberka, in sicer je mala Lana rojena 20.11.2008. 

Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo, ampak zanima me, če katera kupi Aventovo električno prsno črpalko, staro dober mesec dni, malo rabljeno, v garanciji. Cena bi bila nekje okrog 80 Eur oz. po dogovoru. Nova stane 150 Eur. Pišite mi na ZS.

Pa iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam! In čim manj krčekov vam želim (nas namreč precej dajejo krči - zdaj spet čakam, da se Lana v joku zbudi).

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.12.2008 20:53:12   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: Jullija

Večer!

Oprostite, ker se vmešavam v vašo temo, ampak zanima me, če katera kupi Aventovo električno prsno črpalko, staro dober mesec dni, malo rabljeno, v garanciji. Cena bi bila nekje okrog 80 Eur oz. po dogovoru. Nova stane 150 Eur. Pišite mi na ZS.

Pa iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam! In čim manj krčekov vam želim (nas namreč precej dajejo krči - zdaj spet čakam, da se Lana v joku zbudi).

Julija, mi smo decebrrčki 07, tako da vrjetno nobena ne rabi prsne črpalkeuser posted image

Andreja user posted image user posted image , držte se.

Ayo, slabo mi je bilo bolj kot pri Manci, zato sem pa več papcalauser posted image , vendar bruhala nisem niti enkkrat. Glede napihnjenosti, sem bila jaz tud grozna v drugo. Že pri 10 t sem zgledala kot pri manci v 4. mesecuuser posted image Si telo še ni tako opomoglo, mišice se vrjetno niso utrdile... In je vse v večjih proporcijahuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.12.2008 21:17:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Jullija

Večer!

Malo si se zmotla, poišči novemberke 2008.

Tukaj so: http://www.ringaraja.net/forum/mali_kri%C4%8Da%C4%8Di_NOVEMBERK_2008/m_3439367/tm.htm

< Sporočilo je popravil botrca -- 26.12.2008 21:23:36 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
27.12.2008 9:42:33   
lana38
Ja, še par dni pa bomo morale na čvek za otroke. Naši ne bodo oz. niso več user posted image . Jaz bi pa kar ostala v letu 2008. Mi je bilo tako lepo doma s Timom. Vse prehitro bo tukaj 13.1., ko bom morala v službo.
Pri nas pa sneži in je kar belo že zunaj. No, gre čisto droben in rahel snegec. Fajn bi bilo, če bi kaj zapadlo, bi šla s Timom na sanke. Zdaj ga je pa premalo.
LP

lana38

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
27.12.2008 11:19:51   
t*e*j*k*a
Andrejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo dans vsi na trnih, kr praznuje oma 60let in zdej so itak vis živčni z mano vred, peciva smo napekli, da ga bomo še en mesec lahk jedliuser posted image .

JAn trenutno pančka, ponoči jespet dve uri bedel. Pa taka carta je ratal, da popi... skoz bi bil na rokah, pa kr dere se....

Ven prihaja 8 zobek, upam da bo potem kej bolje.

Uživajte v snegu!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
28.12.2008 8:49:35   
lana38
Mi smo bili pa včeraj na zabavi za male in velike in je Tim prav užival. Posledično je spal od 17.30 do 19.30 in potem je bedel do 23.30. Skoraj bi dočakal polnoč. jaz sem že na pol spala, ko je on še  veselo skakal in se smejal.
Danes je pa spet en siv in mrzel dan. Snega pa ni nič zapadlo.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1688
28.12.2008 15:34:36   
lilprincess
Pozdravljene!
Kaj daje katera že alpsko mleko? Jaz sem Zoji zdaj dva ali trikrat kupila AM3, pred 2 dnevoma pa sem ji probala dat alpsko mleko in keksolino pa je po flaški zmazala ko šus. Kaj pravite, je prehitro za alpsko mleko? Aja pa katero je boljše: 1,6 m.m ali 3,5?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
28.12.2008 16:14:14   
želva
IZVIRNO SPOROČILO: lilprincess

Pozdravljene!
Kaj daje katera že alpsko mleko? Jaz sem Zoji zdaj dva ali trikrat kupila AM3, pred 2 dnevoma pa sem ji probala dat alpsko mleko in keksolino pa je po flaški zmazala ko šus. Kaj pravite, je prehitro za alpsko mleko? Aja pa katero je boljše: 1,6 m.m ali 3,5?

Boljše je definitivno 3,5 pa sveže mleko, če le iate možnost. KUpiš ga ravno tako v trgovini in ni treba prekuhat. Alpsko je že tok obdelamo, da v sebi nima nič pametnega. Mi že dolgo pijemo kravje mlko. Mislim, da zdaj p res nima biti kaj več narobeuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
28.12.2008 17:04:51   
botrca

Pozdravljene!

Pozdravljena tudi ti.

Absolutno ji lahko daješ mleko ampak tisto ki ga prekuhaš 3,5 mlečne maščobe od Ljubljanskih mlekarn ti priporočam, ker je tudi bolj okusno, mastno...ne vem če me razumeš (več sem jih probala).
Jaz ne dajem alpsko, ker ni priporočljivo za tako male. Sem brala o tem, da ne vem česa imajo preveč kar obremeni ledvice in ne vem česa premalo kar tudi ni dobro za razvoj naših otrok.

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
28.12.2008 17:25:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pozdravljene!

Pozdravljena tudi ti.

Jaz mu ga dajem že od 10. meseca in ga od začetka dobro prenaša ni bilo nobenih težav.
Absolutno ji lahko daješ mleko ampak tisto ki ga prekuhaš 3,5 mlečne maščobe od Ljubljanskih mlekarn ti priporočam, ker je tudi bolj okusno, mastno...ne vem če me razumeš (več sem jih probala).
Jaz ne dajem alpsko, ker ni priporočljivo za tako male. Sem brala o tem, da ne vem česa imajo preveč kar obremeni ledvice in ne vem česa premalo kar tudi ni dobro za razvoj naših otrok.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
29.12.2008 13:15:34   
t*e*j*k*a

Pozdravljene!

Mi tud dajemo domače mleko.

Boljše je definitivno 3,5 pa sveže mleko, če le iate možnost. KUpiš ga ravno tako v trgovini in ni treba prekuhat. Alpsko je že tok obdelamo, da v sebi nima nič pametnega. Mi že dolgo pijemo kravje mlko. Mislim, da zdaj p res nima biti kaj več narobeuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
29.12.2008 14:02:44   
lana38
Pri Timu so se včeraj zvečer pojavile vodene koze, saj sem vedela, da jih bo pobral od Blaža. Danes sva bila pri P in dobila tekoči puder, Claretine sirup in svečke Paracetamol. Moti pa me zelo vročina, ki se mu ob tem pojavlja. Danes sem že skakala. V 15 minutah mu je narasla s 37,5 na 38,0. Pogruntala sem, da hitro narašča, ker je imel izredno mrzle roke. Dala sem mu Paracetamol svečko, ki pa ni nič pomagala, ker je čez 45 minut bila TT še višja 38,1. Morala pa bi že začeti padati. Potem sem mu pa dala še Voltaren svečko in pred pol ure je imel 37,4. Zdaj pa spi. Upam, da se bo TT umirila in ne bo več tako naglo naraščala. P je rekla, da imajo nekateri celo do 40 vročino pri VK.user posted image  Imam pa res pester decemberski dopust. Najprej je bil Tim močno prehlajen, potem je imel Blaž VK, ki še tudi niso vse odpadle. Zdaj ima Tim VK, potem bom pa tako že šla delat. Pa še sistematski pregled imamo zdaj že drugič prestavljen, ker po VK ne sme biti cepljen 3-4 tedne, je prenevarno. Upam, da ne bo kje staknil teh bolezni-ošpice, mums in rdečke. No, v vrtec ne gre, tako da je možnosti bolj malo.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1694
29.12.2008 16:14:06   
botrca
Lana38  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da čim prej mine.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.12.2008 0:00:28   
oro
hej hej,

da se vam po dooolgem času mal javim, večkrat počekiram, da vidim kaj kej dogaja pri vas, nimam pa časa pisat...

Tudi jaz želim vsem decembrčkom čestitke ob prvi obletnici življenja in seveda čestitke mamicam, za uspešno pregurano 1. leto. Tem malim nebogljenim čmrlom smo pomagale zrasti v prave male človečke! user posted image

Tut mi smo preživeli uvajanje - je bilo 2 tedna fuuul hudo, ampak mamica ni popustila in zdej je že velik boljš! Zjokala pred vrtcem sem se pa šele konec tretjega tedna - zgleda da je prišlo za mano! user posted image

Lana user posted image user posted image user posted image  za vaju(vas), naj vam čimprej mine.

Me pa zanima, če ima katera kaj z homeopatskimi zadevami izkušnje? Me je svakinja čist navdušla, sm že danes letela v Škofjo Loko v tisto lekarno, zdej pa še kremice od Justa čakam... tko da bi se probala Operilu, Tobrexu, svečkam za vročino, ipd. izognit...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.12.2008 9:40:17   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: oro

Me pa zanima, če ima katera kaj z homeopatskimi zadevami izkušnje? Me je svakinja čist navdušla, sm že danes letela v Škofjo Loko v tisto lekarno, zdej pa še kremice od Justa čakam... tko da bi se probala Operilu, Tobrexu, svečkam za vročino, ipd. izognit...

Kaj pa je touser posted image  

(odgovor članu oro)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.12.2008 9:45:31   
loncica
Oro, v kateri lekarni v Šk. Loki si pa bila? Kaj si of justa vzela. Jaz imam nekaj izdelkov zase, verjetno se lahko rabi kaj tudi za otroke, pa sem jaz že pozabila.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.12.2008 10:56:41   
želva
JDan

A ve že uporabljate zobno pasto? In katero?

Naša si zdaj že nekaj časa ne pusti zobe umivat, prej je pa ful uživalauser posted image In vsak večer kričimo. Ta zgornjih mi pa sploh zravn ne pusti s ščetko.

Vedno več nas je!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.12.2008 11:49:14   
vetrnica
A ve že uporabljate zobno pasto? In katero?

Naša si zdaj že nekaj časa ne pusti zobe umivat, prej je pa ful uživalauser posted image In vsak večer kričimo. Ta zgornjih mi pa sploh zravn ne pusti s ščetko.

Pri nas je tud vedno slabš z umivanjem zob. Zobno pasto že imam od welede, samo je še nismo začeli uporabljati.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?