Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 17.12.2008 19:08:44
|
|
|
|
jar
|
mogoče CECIL? trgovine so v SLO in Avstriji http://www.cecil.de/
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 17.12.2008 19:49:47
|
|
|
|
Arwenko
|
Dorothy Perkins ima ponavadi lepe hlače tudi v takšnih številkah, pa cene so tudi zmerne, tam med 20-30 eur, odvisno od modela, jaz skoraj nikjer drugje ne dobim hlač take številke.
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 17.12.2008 19:56:50
|
|
|
|
živa
|
Kaj pa Marx & Spencer? Za konfekcijo ne vem, vem pa, da so moje močnejše prijateljice tam kupovale modrčke-"minimajzerje". Lp, živa
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 17.12.2008 19:57:43
|
|
|
|
kajajaka
|
v Mani (Mislim, da je bil to včasih Metro) sem videla lepe tunike (oblekice za čez hlače) v večjih številkah.
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 18.12.2008 10:05:45
|
|
|
|
sinnerka
|
no mene pa zanima kje kupujete modrčke take s številko 80e ker na žalost nevem nikjer najti me vedno odslovijo ke imajo največjo cifro C Zanima me bol za pumurje ali spletno trgovino. Pa za modrčke ki niso za ome
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 18.12.2008 10:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
-Triumph -Lisca -Beti -Palmers
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 18.12.2008 13:45:44
|
|
|
|
Zanica
|
Prvič v življenju mi ni čisto žal da sem , ker z vašo pomočjo končno najdla kje bi si lahko kaj res lepega kupila!!! Evans mi je fulll všeč, se že predstavljam v nekaterih oblekicah, drugač že poznam Marks&spencer, pa se nisem spomnila sploh!
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 18.12.2008 19:14:01
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz bi se pa morala v Ljubljano selit, da bi se lepo oblekla. Brisačkarca, a bi ti bla men enkrat nakupovalni vodič in svetovalec?
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 18.12.2008 19:24:40
|
|
|
|
nanč
|
Jaz bi se pa morala v Ljubljano selit, da bi se lepo oblekla. Zakaj? Če pa imaš vse na kupu v europararku.Pa dosti izbire,samo dnar mi dajte in že me ni
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 18.12.2008 19:36:51
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Jaz bi se pa morala v Ljubljano selit, da bi se lepo oblekla. Zakaj? Če pa imaš vse na kupu v europararku.Pa dosti izbire,samo dnar mi dajte in že me ni jaz bi rabla zraven še koga z okusom.... ga mam očitno samo za hrano, za oblačenje pa ne :(
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 18.12.2008 20:23:03
|
|
|
|
nanč
|
jaz bi rabla zraven še koga z okusom.... ga mam očitno samo za hrano, za oblačenje pa ne :( Malo kombiniraj,probavaj...meni je blo npr.te ozke kavbojke(korenček) sploh na kake balerinke.Na škornje ok.Pa sem 1x probala in se mi zdaj prav dopade.Malo pogledam druge,lutke v izložbi,pol pa ubogam svojo dušo in je to to.Ponavadi pa mi takoj nekaj v oči pade,in mi je vse preveč všeč
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 19.12.2008 11:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Jaz bi se pa morala v Ljubljano selit, da bi se lepo oblekla. Brisačkarca, a bi ti bla men enkrat nakupovalni vodič in svetovalec? Itak Ti sam prid en dan v ljubljano, pa bove šle skupej na roparski pohod Pa še razprodaje se bližajo
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 19.12.2008 11:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč jaz bi rabla zraven še koga z okusom.... ga mam očitno samo za hrano, za oblačenje pa ne :( Malo kombiniraj,probavaj...meni je blo npr.te ozke kavbojke(korenček) sploh na kake balerinke.Na škornje ok.Pa sem 1x probala in se mi zdaj prav dopade.Malo pogledam druge,lutke v izložbi,pol pa ubogam svojo dušo in je to to.Ponavadi pa mi takoj nekaj v oči pade,in mi je vse preveč všeč Hlače maš številko 50 pa nosiš ozke hlače? Pogumno. Men na kraj pameti ne pade kej tacga Jaz v službo nosim recimo take
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 19.12.2008 12:44:45
|
|
|
|
nanč
|
Hlače maš številko 50 pa nosiš ozke hlače? Pogumno. Men na kraj pameti ne pade kej tacga Me res zanima kje si ti zasledila,da imam konf.št.50?! Niti v nosečnosti nisem bila blizu.Pisala pa sem v svojem imenu,za svoj okus,gledekombiniranja.Navsezadnje pa kaj če ima katera št.50 in ima ozke hlače?Ji pač paše...
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 19.12.2008 12:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Hlače maš številko 50 pa nosiš ozke hlače? Pogumno. Men na kraj pameti ne pade kej tacga Me res zanima kje si ti zasledila,da imam konf.št.50?! Niti v nosečnosti nisem bila blizu.Pisala pa sem v svojem imenu,za svoj okus,gledekombiniranja.Navsezadnje pa kaj če ima katera št.50 in ima ozke hlače?Ji pač paše... Ja predvidevala sem, glede na to da smo na temi za punce k ne nosmo 36št Ni bla to žaljitev, no vsaj mišljeno ni bilo tako.
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 19.12.2008 12:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja.....pač nej ne moreš razumet. Me težko gledamo lutke v izložbi in kombiniramo. Ker trgovin za nas skor ni. Pa tud tiste k so ni glih dost za kombinirat.
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 19.12.2008 13:08:40
|
|
|
|
nanč
|
Aja no..malo sem se vrinila ja na to temo.Sem hotla pomagat Zvesti pri kombiniranju.
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 19.12.2008 15:05:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni panike Kratek stik pri komunikaciji pač
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 21.12.2008 6:38:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Jaz bi se pa morala v Ljubljano selit, da bi se lepo oblekla. Brisačkarca, a bi ti bla men enkrat nakupovalni vodič in svetovalec? Itak Ti sam prid en dan v ljubljano, pa bove šle skupej na roparski pohod Pa še razprodaje se bližajo No, fajn... Sam keš še našparam, pa prletim.
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 29.12.2008 16:23:01
|
|
|
|
binica
|
Neckerman, Quelle, Otto.... imajo lepe stvari in velike številke
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 29.12.2008 16:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica Neckerman, Quelle, Otto.... imajo lepe stvari in velike številke Neckerman ima večje številke ful slabo robo
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 29.12.2008 21:28:28
|
|
|
|
Barbara_L
|
A je Evans trgovina ali je samo preko neta?
|
|
|
|
RE: Lepe obleke za močnejše MLADE ženske 30.12.2008 8:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L A je Evans trgovina ali je samo preko neta? Evans je v emporiumu. Wallis isto. V bistvu je v emporiumu kar nekaj trgovin za močnejše. Prosiš svetovalko da ti razkaže in pomaga izbrat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?