cofek
|
Punce moje! nisem neki pesniški tip, tko da vam bo čist preprosto zaželela lepe praznike in srečno novo Leto - in seveda predvsem zdravo! Upam pa da v prihodnjem letu startamo na polno na temle forumu, ker bi vas preveč pogrešala, če zadeva izzveni. pri nas drugače nič novega, razen tega da zadnje dni skačem naokoli kot zmešana - darila, pa jih zavit, pa nekaj (poslovnih) tudi že nest, pa kaj komu pomagat,...pa tuhtat, če nisem koga pozabila...pa saj bo bolje, ne? zdaj čakam da se Neža zbudi, da gremo po Ažbeta, potem pa k teti na večerjo, jutri k tašči na kosilo, v petek imamo skupno kosilo s prijatelji (tja pride tudi dedek Mraz), čez vikend pa končno k našim na kosilo, pol je pa itak že novo leto. Kam greste praznovat? Mi gremo najbrž v Bohinj s prijateljico, čeprav po pravici povedano se mi niti ne da spet pakirat, pa razpokat,...vem, samo jamram. Bom takoj nehala! saj drugače se imamo čist fajn. Večraj je imal Ažbe dedka Mraza v vrtcu, pa je dobil žogo in moram povedat, da se ga nitit ni bal, samo malo je bil zmeden, ker so se drugi otroci tudi jokali, pa ni vedel če mora tudi njega biti strah ali je dovolj če ga je samo sram Mojca tele novice so res slabe, samo vedno je treba upat na najboljše. Si pa res ne predstavljam, da bi se to nam zgodilo, ker bi se utapljala v skrbeh. Upam, res upam, da se punčka pozdravi f*s*m tudi moj mail je na fb. mojsoncek ko smo z Nežo prišle iz bolnice -ta prvi dan je zunaj deževalo, tko da smo mogli biti noter - ni spala niti minute, tko je bila znervirana od teh njej nenavadnih in nepoznanih zvokov (U, Ažbe, hoja psa, radio,...). Pol se je pa navadila da je spala ko sva bile same - skoraj cel dopoldan, popoldan od petih naprej pa nič več, ker jo je tako zanimalo oz. motilo dogajanje okoli nje. Saj se navadijo...Drži se! upam da nisem kaj pozabila. Nič imejte se lepo, pa javite se še kaj letos! lp,t
|