Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Hellow! Včeraj pa smo bli na d.m. in naša ni cel dan skor nič pojedla-razlog je bil nič spanja, tko da je pol šecelo noč ga sračkala. Danes pa je že ok, papa kot velika, tud spala je že ,h in sedaj ma drug turnus. Moj pa itak dela, tko da se dolgočasim. Pa kaj vsi vaši skor delajo med prazniki? Jz sem ful vesela, ker je že en teden doma, pa še naslednji bo Kam pa kaj odhajate za novo leto? Sej ne vem,če sem že vprašala, upam, da ne. Mi boma kar doma, upam, da sama oz z malo, pa ne vem kaj bi pripravla za pojest,.......moj pa itak dela do 18h...... mi bomo kr doma. mogoče bosta prišla še en kolega s punco, al bomo pa sami, bomo še videli kje pa dela tvoj če lahko vprašam, da na silvestrovo dela do 18ih? Vinjete mamo že doma in to kar 4. Sem jo tud mojmu za novo leto kupila, pa sebi. Čokolatinčki, moj ma najraj bajadero, men pa ugajajo poleg bajadere tud rafaello, ferreroti, m.shery(al ne vem kok se napiše), pa lind in vse od kinderja. Pa še kaj bi se našlo. Eni pa se vam že na nogice dajejo , moja se je komaj naučila sedeti, kje bodo še nogice, ma saj ma čas.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|