Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 10:49:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso zvečer pa se je potem zbudila in bila pokonci do pol enih da te mal potolažim nisi edina, mi smo bli pokonc od 2 do 4.30 .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 10:49:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, tvoj je tudi veliko odsoten, kajne? kasso, za Varjo, da jo zobek neha mučit. Čakam, da zaključi s sobo in se spakiramo k tašči po punci. ja , si bom mogla kar njegovo sliko obesit okol vratu, da bodo otroc sploh vedl kdo jim je fotr . a je tamal kej pogrešal sestici??? ker pri men če ni Marka ga Filip kar išče in gleda okol kje se bo prikazal A veš, da ju res pogreša? Sem mi zdi, da mu manjka tisti šundr in igra z njima... In je zato pač bolj siten, ker mu je dolgčas, jaz pa nisem zadostna družba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 10:50:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: kasso zvečer pa se je potem zbudila in bila pokonci do pol enih da te mal potolažim nisi edina, mi smo bli pokonc od 2 do 4.30 . Mi tudi A so se to zmenili?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 10:52:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, tvoj je tudi veliko odsoten, kajne? kasso, za Varjo, da jo zobek neha mučit. Čakam, da zaključi s sobo in se spakiramo k tašči po punci. ja , si bom mogla kar njegovo sliko obesit okol vratu, da bodo otroc sploh vedl kdo jim je fotr . a je tamal kej pogrešal sestici??? ker pri men če ni Marka ga Filip kar išče in gleda okol kje se bo prikazal A veš, da ju res pogreša? Sem mi zdi, da mu manjka tisti šundr in igra z njima... In je zato pač bolj siten, ker mu je dolgčas, jaz pa nisem zadostna družba pri nas je clo tko, da se jast lahko mečem po tleh pa me sam čukast gleda, če bo pa to naredu tamal se mu bo pa od srca smejal. pa neke posebno sporazumevanje majo med sabo, ki ga mi nič ne razumemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 10:53:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: kasso zvečer pa se je potem zbudila in bila pokonci do pol enih da te mal potolažim nisi edina, mi smo bli pokonc od 2 do 4.30 . Mi tudi A so se to zmenili????? zgleda da bo to to. zakaj se ne zmenjo da bojo spal celo noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 10:55:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, tvoj je tudi veliko odsoten, kajne? kasso, za Varjo, da jo zobek neha mučit. Čakam, da zaključi s sobo in se spakiramo k tašči po punci. ja , si bom mogla kar njegovo sliko obesit okol vratu, da bodo otroc sploh vedl kdo jim je fotr . a je tamal kej pogrešal sestici??? ker pri men če ni Marka ga Filip kar išče in gleda okol kje se bo prikazal A veš, da ju res pogreša? Sem mi zdi, da mu manjka tisti šundr in igra z njima... In je zato pač bolj siten, ker mu je dolgčas, jaz pa nisem zadostna družba pri nas je clo tko, da se jast lahko mečem po tleh pa me sam čukast gleda, če bo pa to naredu tamal se mu bo pa od srca smejal. pa neke posebno sporazumevanje majo med sabo, ki ga mi nič ne razumemo Točno tako IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: kasso zvečer pa se je potem zbudila in bila pokonci do pol enih da te mal potolažim nisi edina, mi smo bli pokonc od 2 do 4.30 . Mi tudi A so se to zmenili????? zgleda da bo to to. zakaj se ne zmenjo da bojo spal celo noč Da bi se tvoje besede pozlatile!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 10:57:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No čveke a zdej ko sem pa jz nazaj, pa spet ni nobene, al so same ilegalke tu ? Uglavnem kavico pri mami smo spili, Manca je spila flašo mleka in šla spat, midva z mojim sva peljala steklo dol v vas v kontejner. Pa sva mela kar mal težav avto od mojega k življenju sptavit, ki že več kot teden stoji zunaj na mrazu. Mu bom mogla mal mojo ogrevano garažo posodit, da reveža ne bo zeblo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:10:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No čveke a zdej ko sem pa jz nazaj, pa spet ni nobene, al so same ilegalke tu ? Uglavnem kavico pri mami smo spili, Manca je spila flašo mleka in šla spat, midva z mojim sva peljala steklo dol v vas v kontejner. Pa sva mela kar mal težav avto od mojega k življenju sptavit, ki že več kot teden stoji zunaj na mrazu. Mu bom mogla mal mojo ogrevano garažo posodit, da reveža ne bo zeblo a je hladno vzuni, ker študiram da bi šla mal ven z tamalimi pa mislim, da je ta sonce prov ena varka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:18:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No čveke a zdej ko sem pa jz nazaj, pa spet ni nobene, al so same ilegalke tu ? Uglavnem kavico pri mami smo spili, Manca je spila flašo mleka in šla spat, midva z mojim sva peljala steklo dol v vas v kontejner. Pa sva mela kar mal težav avto od mojega k življenju sptavit, ki že več kot teden stoji zunaj na mrazu. Mu bom mogla mal mojo ogrevano garažo posodit, da reveža ne bo zeblo a je hladno vzuni, ker študiram da bi šla mal ven z tamalimi pa mislim, da je ta sonce prov ena varka pri nas tako piha da je joj. jz naše donc ne bom ven peljala, ker čist preveč piha, kar sneg nosi naokoli, tako vleče tu pri nas veter sva bile pa včeraj popoldan zunej, sam ni tolk pihal, pa je ful uživala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:19:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A še vse spite al mate prepovedan dostop do RR čez praznike Ma jaz obupujem nad puncami... Slabo kaže. Upam, da je to samo zaradi praznikov Prazniki že prazniki. Samo me skrbi, da se niso vse navdušile nad novo igračko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:19:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* MATIC VSE NAJ NAJ ZA 8 MESEC!!!!! Tudi Ta sončna in Manca se pridružujeva čestikam!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:20:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A še vse spite al mate prepovedan dostop do RR čez praznike Ma jaz obupujem nad puncami... Slabo kaže. Upam, da je to samo zaradi praznikov Jaz sem prepričana, da je zaradi praznikov. Kriza se bo začela spet v aprilu April??? Ne, kje pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:20:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Februarke smo prehitele za en del in 4 strani
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:20:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso zvečer pa se je potem zbudila in bila pokonci do pol enih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:21:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A še vse spite al mate prepovedan dostop do RR čez praznike Ma jaz obupujem nad puncami... Slabo kaže. Upam, da je to samo zaradi praznikov ja ja to so prazniki pa še so doma razlog...zvečer sem 19 daril zavila...zjutraj pa spanje potegnila do skoraj desetih ...prazniki...čas za lenarjenje...pa še Varja je sitna...evo, bo še ona povedala ddfuyx....noče več, rit u luft Porkafix!!! To pa ni mačji kašelj Špelim mi je vzela besede iz jezika
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:21:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, tvoj je tudi veliko odsoten, kajne? kasso, za Varjo, da jo zobek neha mučit. Čakam, da zaključi s sobo in se spakiramo k tašči po punci. A to pot ti jih pa ni nazaj poslala?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:22:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
5x tweety
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:23:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, tvoj je tudi veliko odsoten, kajne? kasso, za Varjo, da jo zobek neha mučit. Čakam, da zaključi s sobo in se spakiramo k tašči po punci. A to pot ti jih pa ni nazaj poslala? Ne, ni. Iz točno enega razloga: tam sta tudi svakovi hčeri, od katerih je za eno moja velika pika glavna animatorka in je babici breme odvzeto...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:23:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:24:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A še vse spite al mate prepovedan dostop do RR čez praznike Ma jaz obupujem nad puncami... Slabo kaže. Upam, da je to samo zaradi praznikov Prazniki že prazniki. Samo me skrbi, da se niso vse navdušile nad novo igračko My thoughts exactly..................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:24:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, tvoj je tudi veliko odsoten, kajne? kasso, za Varjo, da jo zobek neha mučit. Čakam, da zaključi s sobo in se spakiramo k tašči po punci. A to pot ti jih pa ni nazaj poslala? Ne, ni. Iz točno enega razloga: tam sta tudi svakovi hčeri, od katerih je za eno moja velika pika glavna animatorka in je babici breme odvzeto... hudič babji no, samo da sta mali dve uživali, to je važno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:25:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A še vse spite al mate prepovedan dostop do RR čez praznike Ma jaz obupujem nad puncami... Slabo kaže. Upam, da je to samo zaradi praznikov Prazniki že prazniki. Samo me skrbi, da se niso vse navdušile nad novo igračko My thoughts exactly.................. morem en dan prov pogledat kva je ta FB za eno sranje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:31:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No čveke a zdej ko sem pa jz nazaj, pa spet ni nobene, al so same ilegalke tu ? Uglavnem kavico pri mami smo spili, Manca je spila flašo mleka in šla spat, midva z mojim sva peljala steklo dol v vas v kontejner. Pa sva mela kar mal težav avto od mojega k življenju sptavit, ki že več kot teden stoji zunaj na mrazu. Mu bom mogla mal mojo ogrevano garažo posodit, da reveža ne bo zeblo a je hladno vzuni, ker študiram da bi šla mal ven z tamalimi pa mislim, da je ta sonce prov ena varka pri nas tako piha da je joj. jz naše donc ne bom ven peljala, ker čist preveč piha, kar sneg nosi naokoli, tako vleče tu pri nas veter sva bile pa včeraj popoldan zunej, sam ni tolk pihal, pa je ful uživala sej sem se že premislila. sem šla na balkon pa je prav hladno s tem da sije sonce. nč spet bomo doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:32:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A še vse spite al mate prepovedan dostop do RR čez praznike Ma jaz obupujem nad puncami... Slabo kaže. Upam, da je to samo zaradi praznikov Prazniki že prazniki. Samo me skrbi, da se niso vse navdušile nad novo igračko My thoughts exactly.................. morem en dan prov pogledat kva je ta FB za eno sranje meni osebno je Fb ni ne vem kaj da bi gor visela, mal poškilim in to je to, RR je boljša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 28.12.2008 11:33:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No čveke a zdej ko sem pa jz nazaj, pa spet ni nobene, al so same ilegalke tu ? Uglavnem kavico pri mami smo spili, Manca je spila flašo mleka in šla spat, midva z mojim sva peljala steklo dol v vas v kontejner. Pa sva mela kar mal težav avto od mojega k življenju sptavit, ki že več kot teden stoji zunaj na mrazu. Mu bom mogla mal mojo ogrevano garažo posodit, da reveža ne bo zeblo a je hladno vzuni, ker študiram da bi šla mal ven z tamalimi pa mislim, da je ta sonce prov ena varka pri nas tako piha da je joj. jz naše donc ne bom ven peljala, ker čist preveč piha, kar sneg nosi naokoli, tako vleče tu pri nas veter sva bile pa včeraj popoldan zunej, sam ni tolk pihal, pa je ful uživala sej sem se že premislila. sem šla na balkon pa je prav hladno s tem da sije sonce. nč spet bomo doma jaz prav ne vem kdaj smo bili odzuni ,, prej je Emilija kašljala, zdej pa ta veter piha in spet ne mormo vn
|
imunski sistemLelly28 RRali otrokom dajete prehranska dopolnila za bolši imunski sistem?da (
11%)
ne (
67%)
občasno (
22%)
Število vseh glasov: 9Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!