NiLe
|
Čeeer! Evo, še malo javljanja z naših logov ... vidim, da nisem nič zamudila, očitno se vsem fuuul dogaja in vsaka izkorišča tele praznike za družino in prijatelje. In prav je tako!!! Najprej čestitke naši Sinski ... iiiii, fuuul lepo, da si s5 srečkanosečka ... želim ti lepo nosečnost in upam, da boš še čvekala in se srečavala z nami, ko boš lahko ... me te ne damo . Božički so vsi po vrsti tako cort ... tudi jaz sem hotela prilimati našega malega božička, pa ne najdem kartice ... moram malo pobrskati. No, ko sem ravno pri Božičku ... poleg daril nam je prinesel še nekaj ... jaaaa, pa smo ga dočakali ... prvi zobek, namreč . In zgleda, da se je tokrat pri Tii nabralo vse na kupu , saj je poleg zobka, zelooo prehlajena in ima tako vnete učke, da smo danes - 4. dan, odkar se je vnetje pojavilo in ni pomagalo ne redno izpiranje s fiziološko, ne špricanje z mojim mlekom, odšli do dežurne P in je dobila kapljice Tobrex in sedaj upam, da bo šlo le na bolje. Je tako boga, pikica moja, saj ko se zbudi ima tako zapacane učke, da jih sploh ne more odpreti in gnoj se ji stalno pojavlja, pa se zasuši in mi ne pusti čistiti ... v glavnem, kar hudo. Posledično smo imeli zadnje tri noči kar pestre ... Danes pa sem moja starejša dva škrata peljala v kino in smo uživali v Madagaskarju ... je prav pasalo, ker sem že par dni samo notri in sem se šla dopoldne malo preluftat in se nadihat mrzlega zraka. Tko ... naj bo dovolj ... predvidevam, da bo tale teden bolj miren ... jaz priznam, da bom čekirala, če bo slučajno padla kakšna debata, ker enostavno ne morem brez vas .