|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
27.12.2008 20:52:57   
sunny24
Jst sem tuki...
kolumbo, a sm te premagala? user posted image user posted image user posted image   Pa ste res meli spet pester dan!user posted image user posted image user posted image  Se mi pa kar malo smiliš, če ti ta mali čez dan nič ne spi...Ja no, boste pa zdej čez noč nadoknadli, ne?user posted image

ajvy, veš kaj gre v golaž (matr, sem cel ekspert ratalauser posted image ) mesek, čebule full (nekje pol od tega kolkr je mesa), pa začimbe, moka, črn vinček (vsaj moj tata ga da zmiri zravn) in mislim da je to to...Aja, pa še malo vode...
Ja, za bodije sm kar 100%, da grejo full v promet, ja. Sicer mam še full unih mako majčk (dala nona), ampak ne vem, če jih bom uporabljala, neki malega mam pa še od sodelavke, ampak tisto je vse bolj poletno, tko da res ne vem, kolko bomo uporabli.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
27.12.2008 20:55:57   
sunny24
Jst tudi čakam, da porihtamo sobico za user posted image , ker trenutno je vse v moji omari in je vse namučkano...pol bo pa lepo zloženo po cifrah in pokupčkano...Bom mela placa full-predalnik, omara, viseča omarca...Tko, da veselje s pranjem cotk me čaka v januarju! Komi čakam peglanje-k ga sovražim full-ma bom sam plenice in kake majčke speglala...Ostalo bo šlo direkt iz sušilca v omare!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
27.12.2008 20:56:36   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ajvi v pondelk napadem Celovec, da dobim vlak-UPAM...no erjetno še kakšen komplet za bebicouser posted image , jst pa komej čakam, da si zaćnem čez ene 2-3 mesece še za sebe kej kupovat

jao...jst nisem zase kupila že dolgo nič...razen sladkarij...še dobr da kakšen nov let vmes pade user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
27.12.2008 21:02:12   
Ajvy
Brkn...jst tudi čakam na police...pol pa ruknem vse prat....in gremo akcija.....

Sunny.....sej prav da imaš toliko.....kako poletno stvar maš lahko za spodaj...če boš večplastno oblačila....mah sej boš vidla....kako bo....
Vav...pa ress si ekspert....sem si vse prepisala ...samo še poogum rabim, da stopim v kuhinjo in se prepričam , če so gasilci tisti dan dežurni user posted image user posted image

Ja..peglanje tetra plenic....jst sem jih v prvo 60 peglala....matr sem jih imela dost...pa skoz jovo na novo...tri mesece....sam bom zdej isto naredila.....

Punce...vam moram povedat...sem tolk vesela...ena pupa klelele mi bo posodla košek....ker nimamo več placa v sobi....in ker se selimo neznano kam in nevemo kdaj....se mi zdi brez veze zdejle Tarjino pojstlo sestavljat, pol pa jo za selitev spet razstavljat....tko da sem full vesela, da bomo imeli za dojenlca košek....bomo vsi skupaj v sobi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
27.12.2008 21:10:05   
sunny24
Ajvy, super za košek! user posted image user posted image user posted image

Za gasilce pa ni panike...So dežurni vsak dan!user posted image user posted image user posted image  jih poznam kar neki, tko, da če želiš, ti jih preventivno pošlem pod blok!user posted image user posted image user posted image
Joj, ko sm še doma živela, sem skor kuhno zažgala...Sem si delala sojne polpete, seveda v ta najbolj majhni ponvi, ogenj pa na full. Pa sm malo pozabla na olje in seveda, takoj ko sm vrgla not en polpet, se je dvignu ogenj ene pol metra gor v luft...Sem sam pograbla ponvo in jo obrnla v lijak...Kuhna (bela) je malo počrnela, ampak mi jo je uspelo spucat - so ble samo saje. Še dobro, k če ne, bi bla zdej med pokojnimi, ko bi me mama dobila v roke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
27.12.2008 21:14:00   
Ajvy
Sunny....a tak talent si ti user posted image user posted image user posted image pol tudi vedno na gasilce računaš user posted image user posted image user posted image

jst sem pa kokice zažgala...ker nisem vedla ,da moraš dat prej olje not...samo v majhno opravičilo...sem bla tam nekje 12 let stara.....

predkratkim sem pa umila mesek in seveda se ni dobro odcedil....sem ga vrgla v olje....in je veselo špricalo po kuhinji....men pa nč jasn user posted image  in ker je bilo vse skupaj na previlek ognju ...se mi je še malo požgalo....ni kaj ....ko bom velika ne bom kuharica user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
27.12.2008 21:15:17   
Ajvy
Grem..pridem nazaj čez nekaj minut....mi je moj pomarančke nalupu user posted image user posted image  njami

pol pridem pa  še sem magnezij spit...pol pa spat, ker sm jutr dežurnauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
27.12.2008 21:17:10   
sunny24
Jup, thats me! user posted image user posted image user posted image   Naravni talent!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
   [Brisano sporočilo]
27.12.2008 21:18:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
   [Brisano sporočilo]
27.12.2008 21:20:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.12.2008 21:24:57   
sunny24
Punce, a vi magnezij pijete vsak dan? A to je bujše zvečer al zjutraj? Jst mam te šumeče tablete, pa sm do zdej sam ene 2 spila...

Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.12.2008 21:31:52   
Ajvy

Ajvy za gasit loh mene pokličeš, mam narejeno prvo stopnjo izpravne gasilkeuser posted image

superca....potem pa boš prva na spisku  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.12.2008 21:32:38   
Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

pol pridem pa  še sem magnezij spit...pol pa spat, ker sm jutr dežurnauser posted image

ej jst sm ga pa ta moment spila, zdej bi rabila samo še enga da bi milase posušiluser posted image ...če bi mi pa še pomaranče olupu pa splohuser posted image user posted image user posted image

ne dam....ta je samo moj....in samo MENI bo pomaranče lupu user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
27.12.2008 21:33:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.12.2008 21:33:53   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Punce, a vi magnezij pijete vsak dan? A to je bujše zvečer al zjutraj? Jst mam te šumeče tablete, pa sm do zdej sam ene 2 spila...

jst spijem vsak večer enega...ker me drugače krči matrajo..pa še trebuh mi zna full otrdet....je pa zgleda premalo...ker me je danes ponoči tak krč zagrabu, da me še vedno mišica boli user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.12.2008 21:34:38   
Ajvy

Jst pijem magnezij enga na dan...to naj bi blo proti krčem v nogi in otrdevanju trebuha.....jst mam bl probleme s krči v nogah, tko da če ga 3 dni ne spijem me ponavad sredi noči tako zagrbi da skočm iz postelje in seveda zraven še mal upijem, da moj misl, d je treba že  rodituser posted image

sam res ej....kolk to boli.....za znoret......

Neposredna povezava do sporočila: 2966
   [Brisano sporočilo]
27.12.2008 21:37:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
27.12.2008 21:39:36   
No pa da se še javim na raportuser posted image user posted image user posted image ...

Sem likala ampak naše tavelike cunje jih kr ni konca in ni konca sej veste ko pa jaz pridna nalagam in nalagam in potem nastane kup za izvozuser posted image user posted image user posted image ...ko pa bom začele male joj joj upam da bom zmogla mam cotk pa me je bilo tako strah da jih ne bom mela nekaj smo kupili veliko pa res veliko pa dobili od sestrične pa še od ene sodelavke dobim cel vagon da sploh ne govorim ko grem še Lauri iskat kar mi je ostalo od nje sej mi je botrca moja rekla boste pa imeli ponovno doma manekenko tako kot pr lauri ko bi jo lahko vsake 15 minut preoblačla tulk smo mel cotkuser posted image user posted image ...no dovolj mojega nakladanja sem ugotovila da sem danes en velik nakladačuser posted image user posted image user posted image a ne Sunny??Sej ti veš kako je to pr meniuser posted image user posted image user posted image ...

NO sedaj pa bo Sunny prišla do obljubljenega si misliš kaj je to??Sej če bi znala bi rada vsem pokazala ampak ne znam sej nekako obvladam računalnik ampak pr takih stvareh se pa pač konča da bi naložila slikce v album user posted image user posted image user posted image  pač sem en malj bolj telebant pr takih stvareh ko morem že malo mislit zraven ko pa je treba nakladat pa sem za zlato medaljo podarit...ok dovolj imam...

Ko se spomnem kaj pametnega pa se spet javim...Sunny sedaj pa sem tvojauser posted image user posted image user posted image user posted image mislim sem na msnjuuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
27.12.2008 21:40:11   
Ajvy
Kolumbo...na hitro...ker vidim, da nisi bla pridna pri branjuuser posted image
Moj oči se je odločil ,da bo prodal stanovanje v katerem smo trenutno nastanjeni...zato, bomo mi šli v najem....dokler ne bova oba kreditno sposobna...jst sem trenutno totalno kreditno nesposobna (bolniška)...tako da sva se odločla da po novem letu začneva iskat stanovanjček z najmanjšo možno najemnino.....to je to...

Neposredna povezava do sporočila: 2969
27.12.2008 21:40:54   
sunny24
Aha OK, pol bom jst to pila po potrebi oz tko, na par dni, saj so krči prava redkost pr meni. Par dni nazaj me je istočasno v obe meči zagrablo in svinsko bolelo...Sam je šlo mimo in zdej mam mir...

Neposredna povezava do sporočila: 2970
27.12.2008 21:41:36   
Ajvy
Cita....ti pa si smešna....

zakaj vse pobegnete na msn???

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
27.12.2008 21:43:50   
sunny24
Sej ne pobegnemo...Smo malo tle malo tam...Kombiniramo!user posted image  Tko, da ne zapostavljamo nobene!

ajvy, upam in želim vam, da najdete primerno stanovanje, pa da bo končno vse tko, kot more bit!user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
27.12.2008 21:50:13   
Ajvy
Sunny....hvala za lepe želje.....jst tudi upam,......

nič punce...zdej grem pa spat......da bom lahko jutri vstala.....

nočko vsem...pa mirna naj bo.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
   [Brisano sporočilo]
27.12.2008 21:50:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
   [Brisano sporočilo]
27.12.2008 21:51:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?