Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 20:52:57
|
|
|
|
sunny24
|
Jst sem tuki... kolumbo, a sm te premagala? Pa ste res meli spet pester dan! Se mi pa kar malo smiliš, če ti ta mali čez dan nič ne spi...Ja no, boste pa zdej čez noč nadoknadli, ne? ajvy, veš kaj gre v golaž (matr, sem cel ekspert ratala ) mesek, čebule full (nekje pol od tega kolkr je mesa), pa začimbe, moka, črn vinček (vsaj moj tata ga da zmiri zravn) in mislim da je to to...Aja, pa še malo vode... Ja, za bodije sm kar 100%, da grejo full v promet, ja. Sicer mam še full unih mako majčk (dala nona), ampak ne vem, če jih bom uporabljala, neki malega mam pa še od sodelavke, ampak tisto je vse bolj poletno, tko da res ne vem, kolko bomo uporabli.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 20:55:57
|
|
|
|
sunny24
|
Jst tudi čakam, da porihtamo sobico za , ker trenutno je vse v moji omari in je vse namučkano...pol bo pa lepo zloženo po cifrah in pokupčkano...Bom mela placa full-predalnik, omara, viseča omarca...Tko, da veselje s pranjem cotk me čaka v januarju! Komi čakam peglanje-k ga sovražim full-ma bom sam plenice in kake majčke speglala...Ostalo bo šlo direkt iz sušilca v omare!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 20:56:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvi v pondelk napadem Celovec, da dobim vlak-UPAM...no erjetno še kakšen komplet za bebico , jst pa komej čakam, da si zaćnem čez ene 2-3 mesece še za sebe kej kupovat jao...jst nisem zase kupila že dolgo nič...razen sladkarij...še dobr da kakšen nov let vmes pade
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:02:12
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...jst tudi čakam na police...pol pa ruknem vse prat....in gremo akcija..... Sunny.....sej prav da imaš toliko.....kako poletno stvar maš lahko za spodaj...če boš večplastno oblačila....mah sej boš vidla....kako bo.... Vav...pa ress si ekspert....sem si vse prepisala ...samo še poogum rabim, da stopim v kuhinjo in se prepričam , če so gasilci tisti dan dežurni Ja..peglanje tetra plenic....jst sem jih v prvo 60 peglala....matr sem jih imela dost...pa skoz jovo na novo...tri mesece....sam bom zdej isto naredila..... Punce...vam moram povedat...sem tolk vesela...ena pupa klelele mi bo posodla košek....ker nimamo več placa v sobi....in ker se selimo neznano kam in nevemo kdaj....se mi zdi brez veze zdejle Tarjino pojstlo sestavljat, pol pa jo za selitev spet razstavljat....tko da sem full vesela, da bomo imeli za dojenlca košek....bomo vsi skupaj v sobi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:10:05
|
|
|
|
sunny24
|
Ajvy, super za košek! Za gasilce pa ni panike...So dežurni vsak dan! jih poznam kar neki, tko, da če želiš, ti jih preventivno pošlem pod blok! Joj, ko sm še doma živela, sem skor kuhno zažgala...Sem si delala sojne polpete, seveda v ta najbolj majhni ponvi, ogenj pa na full. Pa sm malo pozabla na olje in seveda, takoj ko sm vrgla not en polpet, se je dvignu ogenj ene pol metra gor v luft...Sem sam pograbla ponvo in jo obrnla v lijak...Kuhna (bela) je malo počrnela, ampak mi jo je uspelo spucat - so ble samo saje. Še dobro, k če ne, bi bla zdej med pokojnimi, ko bi me mama dobila v roke
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:14:00
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....a tak talent si ti pol tudi vedno na gasilce računaš jst sem pa kokice zažgala...ker nisem vedla ,da moraš dat prej olje not...samo v majhno opravičilo...sem bla tam nekje 12 let stara..... predkratkim sem pa umila mesek in seveda se ni dobro odcedil....sem ga vrgla v olje....in je veselo špricalo po kuhinji....men pa nč jasn in ker je bilo vse skupaj na previlek ognju ...se mi je še malo požgalo....ni kaj ....ko bom velika ne bom kuharica
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:15:17
|
|
|
|
Ajvy
|
Grem..pridem nazaj čez nekaj minut....mi je moj pomarančke nalupu njami pol pridem pa še sem magnezij spit...pol pa spat, ker sm jutr dežurna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:17:10
|
|
|
|
sunny24
|
Jup, thats me! Naravni talent!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2008 21:18:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2008 21:20:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:24:57
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, a vi magnezij pijete vsak dan? A to je bujše zvečer al zjutraj? Jst mam te šumeče tablete, pa sm do zdej sam ene 2 spila...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:31:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ajvy za gasit loh mene pokličeš, mam narejeno prvo stopnjo izpravne gasilke superca....potem pa boš prva na spisku
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:32:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy pol pridem pa še sem magnezij spit...pol pa spat, ker sm jutr dežurna ej jst sm ga pa ta moment spila, zdej bi rabila samo še enga da bi milase posušil ...če bi mi pa še pomaranče olupu pa sploh ne dam....ta je samo moj....in samo MENI bo pomaranče lupu
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2008 21:33:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:33:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, a vi magnezij pijete vsak dan? A to je bujše zvečer al zjutraj? Jst mam te šumeče tablete, pa sm do zdej sam ene 2 spila... jst spijem vsak večer enega...ker me drugače krči matrajo..pa še trebuh mi zna full otrdet....je pa zgleda premalo...ker me je danes ponoči tak krč zagrabu, da me še vedno mišica boli
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:34:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst pijem magnezij enga na dan...to naj bi blo proti krčem v nogi in otrdevanju trebuha.....jst mam bl probleme s krči v nogah, tko da če ga 3 dni ne spijem me ponavad sredi noči tako zagrbi da skočm iz postelje in seveda zraven še mal upijem, da moj misl, d je treba že rodit sam res ej....kolk to boli.....za znoret......
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2008 21:37:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:39:36
|
|
|
|
|
No pa da se še javim na raport ... Sem likala ampak naše tavelike cunje jih kr ni konca in ni konca sej veste ko pa jaz pridna nalagam in nalagam in potem nastane kup za izvoz ...ko pa bom začele male joj joj upam da bom zmogla mam cotk pa me je bilo tako strah da jih ne bom mela nekaj smo kupili veliko pa res veliko pa dobili od sestrične pa še od ene sodelavke dobim cel vagon da sploh ne govorim ko grem še Lauri iskat kar mi je ostalo od nje sej mi je botrca moja rekla boste pa imeli ponovno doma manekenko tako kot pr lauri ko bi jo lahko vsake 15 minut preoblačla tulk smo mel cotk ...no dovolj mojega nakladanja sem ugotovila da sem danes en velik nakladač a ne Sunny??Sej ti veš kako je to pr meni ... NO sedaj pa bo Sunny prišla do obljubljenega si misliš kaj je to??Sej če bi znala bi rada vsem pokazala ampak ne znam sej nekako obvladam računalnik ampak pr takih stvareh se pa pač konča da bi naložila slikce v album pač sem en malj bolj telebant pr takih stvareh ko morem že malo mislit zraven ko pa je treba nakladat pa sem za zlato medaljo podarit...ok dovolj imam... Ko se spomnem kaj pametnega pa se spet javim...Sunny sedaj pa sem tvoja mislim sem na msnju
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:40:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Kolumbo...na hitro...ker vidim, da nisi bla pridna pri branju Moj oči se je odločil ,da bo prodal stanovanje v katerem smo trenutno nastanjeni...zato, bomo mi šli v najem....dokler ne bova oba kreditno sposobna...jst sem trenutno totalno kreditno nesposobna (bolniška)...tako da sva se odločla da po novem letu začneva iskat stanovanjček z najmanjšo možno najemnino.....to je to...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:40:54
|
|
|
|
sunny24
|
Aha OK, pol bom jst to pila po potrebi oz tko, na par dni, saj so krči prava redkost pr meni. Par dni nazaj me je istočasno v obe meči zagrablo in svinsko bolelo...Sam je šlo mimo in zdej mam mir...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:41:36
|
|
|
|
Ajvy
|
Cita....ti pa si smešna.... zakaj vse pobegnete na msn???
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:43:50
|
|
|
|
sunny24
|
Sej ne pobegnemo...Smo malo tle malo tam...Kombiniramo! Tko, da ne zapostavljamo nobene! ajvy, upam in želim vam, da najdete primerno stanovanje, pa da bo končno vse tko, kot more bit!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 27.12.2008 21:50:13
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....hvala za lepe želje.....jst tudi upam,...... nič punce...zdej grem pa spat......da bom lahko jutri vstala..... nočko vsem...pa mirna naj bo.....
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2008 21:50:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2008 21:51:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?