|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
27.12.2008 9:44:56   
glen
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137427

Taka je,v bež barvi kot je na sliki

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
27.12.2008 9:45:23   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Baki, upam, da moj porod tudi ne bo prevelik bavbav, če bo, ne grem nikoli več user posted image  user posted image  user posted image  Sem pa lih tolk trmasta, da ne razmišljam o EA ... saj vem, da mi bo mogoče še žal.

Shuka, ta prebava neumna, res ne vem, pa zdaj se mi je začelo, prej pa cel čas mir. Upam, da boš ti uspešnejša pri možu kot jaz - mene ignorira. Ne vem, zakaj so ti deci tok alergični, če je treba kaj pospravit.
Ja ta prebava, sej bo bolje po porodu, vsaj upamuser posted image
Možeki ja - grejo po liniji najmanjšega napora zato pa traja tolk časa, da se zmigajo kej narest. Sej pol k bo pa panika, bo pa v 1 dnevu vse poštimanuser posted image pol bo pa šele kriza k bojo utrujeniuser posted image
Sej zdej se lohka še zgovarjamo na hormone, tko da jih je treba kar najbolje izkoristit.user posted image (v smislu teženja)user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
27.12.2008 9:47:09   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: glen

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137427

Taka je,v bež barvi kot je na sliki

Ful luštna, sam kaj k je nimam kam dat, jest previjalne sploh mela ne bom, verjetno bom previjala kar na postelji.user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
27.12.2008 9:49:25   
glen
shuka kako si kej drugače?
Sem bom malo gor na rr še posebej zdaj med prazniki tako da vam bolj slabo sledim

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
27.12.2008 9:50:15   
baki
jst ne rabim povijalne .na komodo s tremi velikimi predali bom dala povijalno blazino.tk da sploh nem komplicirala.tk bi rada sla v soping zauser posted image pa mam vse razen kremice morem kupit.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
27.12.2008 9:52:56   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: glen

shuka kako si kej drugače?
Sem bom malo gor na rr še posebej zdaj med prazniki tako da vam bolj slabo sledim

glenčica - hvala na vprašanju, dobro sem, mogoče včasih z malo bolečim mednožjem vsaj takrat ko se obračam z enega boka na drugega. Drugače zaenkrat super, v načrtovanju optimalnega izkoristka prostora za vse potrebne stvari, ki jih potrebujemo za malčka, v božanju in gledanju valovanja trebuščka, zdej ko brcik ni več toliko, no tko v nestrpnem pričakovanju.

Ti kako si?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
27.12.2008 10:00:49   
brkn83
Dobro jutro.

Kako ste kaj? A pri vas kej sneži. Pri nam rahlo naletava sneg in upam, da se bo kej bolj usulo in ga bo tudi kaj zapado. Mrzlo pa je že prav orng. Sva z mojim že danes bila v baumaxu, sva mogla še neki material iti kupit.

Noč danes ni bila kaj uredu. Sem se ob pol štirih zbudila in sploh nisem mogla več spati. no potem nekje ob petih pa sem nazaj zaspala in sem spala do osmih.
Grem vas hitro še mal za nazaj prebrati, potem pa mal cote polikat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
27.12.2008 10:11:01   
baki
cestitam za usodni da.midva se nisva porocena pa je drugi na potiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
27.12.2008 10:15:26   
brkn83
kolumbo -user posted image user posted image user posted image vidim, da si včeraj pridno likala. Si bila pa pridna. A za user posted image  že imate vse prpravljeno?

Joj js še tudi nisem kupila zimskega pajaca, ga bom zdej januarja ko bodo razprodaje. Upam, da bom kakšnega lepega našla.Imela bi pa belega ali pa bež.

Kayica - si bila pa kr pridna z vprašanji.
No js imam sedaj v nosečnosti ful probleme s kožo na obrazu. Imam res ful suho kožo  in take rdeče lise po obrazu- pa nobena krema mi kej preveč ne pomaga......... Na ostala vprašanja pa je moj odgovor ne..... kar se energije tiče jo imam itak preveč. Tk da mi vsi doma pravijo da naj počivam..........ampak js ne morem.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
27.12.2008 10:16:12   
brkn83
baki - midva sva se pa želela prej poročiti, ker če se ne bi se tudi sedaj, ko bo otrok ne bi.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
27.12.2008 10:18:04   
brkn83
na hitro sem vas prebrala in mal pokomentirala, zdej pa grem hitro mal likat. Še dobro da imam danes kuhano kosilo in bom tako imela manj dela.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
27.12.2008 10:42:07   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Dobro jutro.

Kako ste kaj? A pri vas kej sneži. Pri nam rahlo naletava sneg in upam, da se bo kej bolj usulo in ga bo tudi kaj zapado. Mrzlo pa je že prav orng. Sva z mojim že danes bila v baumaxu, sva mogla še neki material iti kupit.

Noč danes ni bila kaj uredu. Sem se ob pol štirih zbudila in sploh nisem mogla več spati. no potem nekje ob petih pa sem nazaj zaspala in sem spala do osmih.
Grem vas hitro še mal za nazaj prebrati, potem pa mal cote polikat.
Pri nas je že eno uro nazaj nehal padat sneg pa ga ni nič kaj več zapadlo kot pretekli danuser posted image

Midva z mojim sva 2 dni nazaj k jest nisem mogla spat bedela od 3:30 si prižgala TV in pogledala eno nogometno tekmo, po tekmi sva pa nazaj zaspala, ker mam jest čist sesut spalni ritem zaradi obiskov wc-ja pol tud moj ne more spatuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
27.12.2008 10:43:46   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

baki - midva sva se pa želela prej poročiti, ker če se ne bi se tudi sedaj, ko bo otrok ne bi.
Midva sva se tud hotela 2 leti nazaj poročiti na enem od španskih otokov, sam pol je celotno potovanje padlo v vodo in od takrat še zmer koruznika in verjetno bo tako tudi ostalo, sicer pa nama nič ne manjka tudi tako.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
27.12.2008 10:52:31   
mala*
DOBRO JTRO/DOBER DAN!!!

Kako ste kaj?JAz zajtrkujem-kosmiče in vas zraven prebiram...je prov fajn k toook načvekate in je pol prov dobr jest počas pa zravn brati...user posted image
Hm, kaj sem si zapomnila...
kayica ne obremenjuj se toliko z raznimi nosečniškimi tegobami-spremembe na koži, slabo spanje, obiski wc-ja...to je še najmanj kar nas lahko doleti..važno le da bodo vse pikice zdrave...user posted image
brkn83 o kok fino da sneži, pri nas pa nič...o likanje ja, mam jst tud en kup..pa bom vrjetn kr mami angažirala če že morm počivat..

No drugače pa pri meni nič novega, sm doma, počivam, pa vam morm povedati da je prov dolgčas, res se čas nikamor ne premakne, sploh ne vem kaj naj počnem in kam naj se še dam...ampak rajš to kot da bi res ležala do poroda v porodnišnici-tist je pa kriza...Naša pikica brca kot nora, skoz se neki rita sm pa tja...Sploh takrat ko začnem jest-po mamiciuser posted image user posted image user posted image

Nič, lepo se mejte pa vas kej še pokomentiram...

papa in LEP DAN VSEM!!!

user posted image

aja, witto zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!1

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
27.12.2008 10:54:46   
Čebel@
ola!
eno uro sem rabila da sem vas prebrala-čveke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prevoz v p........če bo mogoče me bo peljal možek,drugače pa kličemo rešilca
spremembe na koži......po vratu imam tri mejhne flekce ki jih prej ni bilo pa me ne motijo in upam da bojo zginili
sej sem že pozabila kaj ste še kej napisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image imam sklerozouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
27.12.2008 10:56:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ola!
eno uro sem rabila da sem vas prebrala-čveke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spremembe na koži......po vratu imam tri mejhne flekce ki jih prej ni bilo pa me ne motijo in upam da bojo zginili
sej sem že pozabila kaj ste še kej napisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image imam sklerozouser posted image user posted image user posted image user posted image
skleroza je del nosečnosti, jest velik stvari pozabim, sploh en vem kje se me včasih glava držiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
27.12.2008 11:01:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ola!
skleroza je del nosečnosti, jest velik stvari pozabim, sploh en vem kje se me včasih glava držiuser posted image user posted image user posted image

dobr da se na vratu drži a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
27.12.2008 11:04:08   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

ola!

dobr da se na vratu drži a neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bi jo lahko res še kje pozabila, jauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
27.12.2008 11:06:52   
Čebel@
tudi jaz svojouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
27.12.2008 11:08:48   
Ajvy
oj...jutro..čvekice...sem vidla da ste bile čist pridne.....

kolumbo...ti si bla pa čist pridna s peglanjemuser posted image user posted image

A res ..po atijevi strani sami dedci...pri nas so pa po njegovi strani same  punce user posted image

Claud...a una te še vedno zaje.bava s cunjicami....pa pejt no v rit z mašnco...kaj se pa gre....sej prav..kar naj ona vse opere in zlika, če jih ne bo pravočasno dostavila.....

Cita...full dobr za piškotke user posted image user posted image user posted image  to si naredila LAuri veselje.....

Boš vidla da bo.....težko bo...tako kot nam z majhno razliko...samo da  nas bodo težile različne stvari user posted image user posted image

Sunny...jst sem kupila pajacka št.56....
Dej ti res mau preštej oblekice...zdej me pa že res firbec matra koliko jih imaš user posted image user posted image

KAyica...zbudim se prepotena...s suhimi usti...noge me velik bolijo....utrujena sem takoj...tudi brez večjih naporov....
Supper za nakupe in za taščico user posted image user posted image user posted image
Čestitke za samo še 50 dni.....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
27.12.2008 11:18:30   
Ajvy
2.del....

Balonchy...20. januar je rezerviran zame...user posted image
hvala za rogljiček......a so bili vsi čokoladni..al sem imela sam jst to srečouser posted image

Tanci...super za zmago user posted image user posted image user posted image

Vsem čestitke za na novo dopolnjene tedne user posted image user posted image user posted image

Shuka....za dojenčka uporabljam tekoči Ariel- tako kot za nas....na dvojno izpiranje in brez mehčalca....

Diamantina...čestitke za vstop v 34. teden user posted image user posted image
Sej prav da si pogumna glede poroda...kaj pa češ druzga bit...ven mora it....

Glen....požerušček mali user posted image user posted image user posted image user posted image  tebe so pa tile prazniki čist zavedli.....

Brkn.....pri nas se sneg dela da pada user posted image user posted image  tak da vse skupaj ni nič.....
Moja noč je bila tudi obupna.....spet ene bizarne sanje.....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
27.12.2008 11:21:14   
Ajvy
mala*..ti kar lepo počivaj......

majchy..sploh ne govor o sklerozi....to je konec...samo zanimivo je,d a nikoli ne pozabim jestuser posted image user posted image

mene je pa zgleda en prehlad al kuga ujel user posted image user posted image  sem čist žalostna...me tolk grlo boli ,da komaj požiram.....pa cela desna stran glave.me boli ....
Sej kr študiram da grem počivat...pupa tudi glih spi, tak da ne bom imela slabe vesti.....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 27.12.2008 11:26:53 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
27.12.2008 11:27:09   
Čebel@
ajvy......spet vse pridno pokomentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja jaz tudi kar naprej jem oz.mislim na hrano-še čudno da se nisem več zredila koker sem seuser posted image user posted image user posted image user posted image ..........ja jaz res upam da se te kej hujšega ne prime-moj nasvet:skuhi si čajčka in nazaj v posteljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
27.12.2008 11:33:55   
Čebel@
no moj možek je že priden-v tadruge beli,popoldne bova pa verjetno dnevno okoli obrnila in bom počasi že lahko malo pospravilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
27.12.2008 11:35:09   
sunny24
Jutro! OK, sej sm bla pridna in sm ustala "že" pred 1 uro (me je zbudu stric, ampak je bil uvideven, je reku, da me je hotu že ob 9h klicat, ampak je pomislu, da mogoče še spim...user posted image ) zdej sm pa popapcala zajtrk. Naša me je pošteno brcala celo noč, zdej zjutraj ma pa itak jutranjo telovadbo...sploh ne vem več, kako naj se zložim, da bo gospodični pasalo...

ajvy, kaj se pa tebe loteva zdej? Dej čajčka, limono, med...A cunce da grem preštet? Po mojm nočeš vedet kolko jih je...Al pa se samo meni zdi full, ne vem. Ma jih bom šla pole, k moj ustane-če grem zdej v sobo, bom dobila brco v rit!user posted image

Sej drugo se itak pozabla kaj ste napisale...Tko, da se pridružujem majchy in shuki...user posted image

Pol grem pa malo h noni-po petršil da nardim kruhove cmoke, pa še po mamo v službo in malo h mojim na obisk. Moj dragi itak spi in se pred 16h ne bo zbudu, tko da morm malo izkoristit in pohajat!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?