Reby
|
Čer punce in fantje :) Hedi in mismis - želim vama, da se čimprej pozdravita Gigi - tudi jaz bi imela tisti recept za panna coto prosim, verjamem, da je odlična glede na vse tiste luštkane dobrote z žurke, pa če bo še kak dober preprost recept viška, bi tudi prosila. Moj bi v ponedeljek rad nekaj nesel v službo, da počasti svoje pridne sodelavce, naredila sem že čokoladno salamo in še eno mini pecivo bom v nedeljo, pa še kej bi... Grethy - tud jaz mam skoz probleme z netom , zato bom zdej veliiik napisala, da bo pol mir za en čas Kruce - kako si, ste? Si že prišel k sebi? Se*, Bumo, Zarja, Shadow, Blanči, sulfinija, Obi - decemberske nosečke, kako ste? Men se je danes čisto malo pojavil rjav izcedek, ampak to najbrž ni zadeva za paniko zganjat ali pač?!? Pa vse ostale, upam, da se lepo preživele tale Božič in da vam bo Božiček čimprej izpolnil tisto malo skrito željo Lepe pozdravčke Dajamaji, Piji, Shuki, Lučki, Netki (kje se skrivaš in že imate mladičke?) , Kajšici, Lari, Sončkoma, Pikici, Goldy, Pikovitki, Miški, Blanči, upam, da nisem katere pozabila oz. sigurno sem, ker vas je itak preveč :)
|