Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:38:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a ste šlišale kaj se je zgodilo z unimi smučarji v gondoli? Groza, že tako ne maram gondole, zdej je pa še bolj ne bom Ne, kaj pa je blo??? smučarji so ostali ujeti v gondoli, ko so šli iz smučanja na Golteh. so bili ne vem kolk časa v gondoli ujeti. so potem spodaj gozd posekali in jih po vrveh dol spravili svašta, bogi ljudje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:38:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a ste šlišale kaj se je zgodilo z unimi smučarji v gondoli? Groza, že tako ne maram gondole, zdej je pa še bolj ne bom kaj pa ..nisem slišala spet mi2, neinformiranke, ki živita bogu za leđima
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:39:45
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: a si ti bila na začetku pri majčicah pod anonimno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:40:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: a si ti bila na začetku pri majčicah pod anonimno? Koliko vas je bilo anonimnih na štartu?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:40:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, od unih smučarjev: KLIK
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:40:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a ste šlišale kaj se je zgodilo z unimi smučarji v gondoli? Groza, že tako ne maram gondole, zdej je pa še bolj ne bom Ne, kaj pa je blo??? smučarji so ostali ujeti v gondoli, ko so šli iz smučanja na Golteh. so bili ne vem kolk časa v gondoli ujeti. so potem spodaj gozd posekali in jih po vrveh dol spravili Zakaj pa ?? Ljudje so živi in zdravi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:41:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: a si ti bila na začetku pri majčicah pod anonimno? nop sem se zaradi vohljačem iz Poljanske doline dala v ilegalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:41:38
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a ste šlišale kaj se je zgodilo z unimi smučarji v gondoli? Groza, že tako ne maram gondole, zdej je pa še bolj ne bom kaj pa ..nisem slišala spet mi2, neinformiranke, ki živita bogu za leđima sem šla vseeno pogledat na net KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:41:59
|
|
|
|
Estrella*
|
Dajte mi poovedat, če se meni v avtarju vidi tudi kraj in član od????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:42:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw do sedaj 17 Za praznike je to super Moramo malo nadoknadit, ker je bilo meni malo dolgčas brez RR. Pucat se mi tudi vedno ne da, pa otroke imet cel dan brez odmora tudi ni mačji kašelj. a si spucala svojo kuhinjo do konca????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:42:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi poovedat, če se meni v avtarju vidi tudi kraj in član od???? jaz vidim :objave in status
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:43:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi poovedat, če se meni v avtarju vidi tudi kraj in član od???? Ne več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:43:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: a si ti bila na začetku pri majčicah pod anonimno? nop sem se zaradi vohljačem iz Poljanske doline dala v ilegalo Samo se nisi kuj javila na njih ko si zvedla, da si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:43:08
|
|
|
|
buccka
|
Hellow! Še mal da se javim predspanjem in mal pokomentiram. Moja poje cca 400ml mleka ma dan, pol pa še druge zadevice. Dieta.....js sem že tud ko slon, mam za spravit dol kakih 10kg, ki sem jih pridobila čez nosečnost, tko da se pridružujem dieti z 3.1.2009(sem mogla celo letnico napisat, ker drugače je vedno leto vprašljivo ). Pa napišite mi kak receptek kaj jest, ker drugač bom še naprej žrla vse mastno. Kar se tiče oblačil, pa sem js mogla kupit celotno novo zalogo, ker nisem nič spravla več na rit. Tko da sedaj guslam dvoje hlač in par majčk........a rube za oblečt 100žens. Tko da po novem letu akcija. Ne pozabit name. Sedaj pa grem tud js v mižule, cartanja verjeetn ne bo, ker je danes moj jedu preveč česna, men pa pol obrača želodec. Vseen pa grem, nočka vsem klepetuljem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:43:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw do sedaj 17 Za praznike je to super Moramo malo nadoknadit, ker je bilo meni malo dolgčas brez RR. Pucat se mi tudi vedno ne da, pa otroke imet cel dan brez odmora tudi ni mačji kašelj. a si spucala svojo kuhinjo do konca???? Ne še. Sta mi dve omarici ostali in pečica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:43:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi poovedat, če se meni v avtarju vidi tudi kraj in član od???? Ne.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:43:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi poovedat, če se meni v avtarju vidi tudi kraj in član od???? jaz vidim :objave in status pr teb je isto, druge pa imajo še ostalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:43:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi poovedat, če se meni v avtarju vidi tudi kraj in član od???? ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:43:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a ste šlišale kaj se je zgodilo z unimi smučarji v gondoli? Groza, že tako ne maram gondole, zdej je pa še bolj ne bom Ne, kaj pa je blo??? smučarji so ostali ujeti v gondoli, ko so šli iz smučanja na Golteh. so bili ne vem kolk časa v gondoli ujeti. so potem spodaj gozd posekali in jih po vrveh dol spravili Zakaj pa ?? Ljudje so živi in zdravi!!! kaj pa če je bil kakšen otrok gor...bogi, veš kako se ta lahko prestraši, pa še po vrveh dol. Trenutno milsim le na mojega Gašperja in upam, da bo tam vse ok. Prej sva se slišala in mi je šlo kar na jok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:44:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi poovedat, če se meni v avtarju vidi tudi kraj in član od???? jaz vidim :objave in status pr teb je isto, druge pa imajo še ostalo zakaj sva pa midve drugačne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:45:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a ste šlišale kaj se je zgodilo z unimi smučarji v gondoli? Groza, že tako ne maram gondole, zdej je pa še bolj ne bom Ne, kaj pa je blo??? smučarji so ostali ujeti v gondoli, ko so šli iz smučanja na Golteh. so bili ne vem kolk časa v gondoli ujeti. so potem spodaj gozd posekali in jih po vrveh dol spravili Zakaj pa ?? Ljudje so živi in zdravi!!! kaj pa če je bil kakšen otrok gor...bogi, veš kako se ta lahko prestraši, pa še po vrveh dol. Trenutno milsim le na mojega Gašperja in upam, da bo tam vse ok. Prej sva se slišala in mi je šlo kar na jok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:45:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Hellow! Še mal da se javim predspanjem in mal pokomentiram. Moja poje cca 400ml mleka ma dan, pol pa še druge zadevice. Dieta.....js sem že tud ko slon, mam za spravit dol kakih 10kg, ki sem jih pridobila čez nosečnost, tko da se pridružujem dieti z 3.1.2009(sem mogla celo letnico napisat, ker drugače je vedno leto vprašljivo ). Pa napišite mi kak receptek kaj jest, ker drugač bom še naprej žrla vse mastno. Kar se tiče oblačil, pa sem js mogla kupit celotno novo zalogo, ker nisem nič spravla več na rit. Tko da sedaj guslam dvoje hlač in par majčk........a rube za oblečt 100žens. Tko da po novem letu akcija. Ne pozabit name. Sedaj pa grem tud js v mižule, cartanja verjeetn ne bo, ker je danes moj jedu preveč česna, men pa pol obrača želodec. Vseen pa grem, nočka vsem klepetuljem No pol pa začnemo zares leta 2009 Lin pa pridno papca Česen je dober, sam če ga sam ješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:46:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Dajte mi poovedat, če se meni v avtarju vidi tudi kraj in član od???? jaz vidim :objave in status pr teb je isto, druge pa imajo še ostalo zakaj sva pa midve drugačne mogoče ice, ice pinguvin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:46:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a ste šlišale kaj se je zgodilo z unimi smučarji v gondoli? Groza, že tako ne maram gondole, zdej je pa še bolj ne bom Ne, kaj pa je blo??? smučarji so ostali ujeti v gondoli, ko so šli iz smučanja na Golteh. so bili ne vem kolk časa v gondoli ujeti. so potem spodaj gozd posekali in jih po vrveh dol spravili Zakaj pa ?? Ljudje so živi in zdravi!!! kaj pa če je bil kakšen otrok gor...bogi, veš kako se ta lahko prestraši, pa še po vrveh dol. Trenutno milsim le na mojega Gašperja in upam, da bo tam vse ok. Prej sva se slišala in mi je šlo kar na jok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:46:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: a si ti bila na začetku pri majčicah pod anonimno? nop sem se zaradi vohljačem iz Poljanske doline dala v ilegalo Samo se nisi kuj javila na njih ko si zvedla, da si ej po pravici povedano ne vem. vem da sem brala že : čvekanje v pričakovanju, samo nisem bila registrirana pol sem se pa registrirala in nadlednji dan al pa drugi sva šla z mojim na dopust v tunizijo, pol se mi pa zdi, da sem počasi začela čvekat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?