Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 19:56:30
|
|
|
|
Estrella*
|
No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:01:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Maja se pogovarja z lučko v sobi, Jaka pa gleda Avtomobilčke. Atija še zdaj ni doma. Ob 15 je rekel, da gre za 2 uri.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:01:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pa ne bi bilo slabo, da bi si kako našla. Sam bit v "drugem" okolju je noro hudo. Jaz tud v Godoviču nimam nobene, sicer jih nisem niti iskala. Ma jaz to vem. Samo kje pa naj jo najdem. Sem mislila, da bo frišna mamica na koncu ulice za ponucat, pa žal ni. Pri nas so vse "zapečkarke". Vsaka hiša ima svoj vrt in svoja igrala potem pa se pejt prijateljice, če se lahko. V Mb pa si je nimam kje najt. Z eno kolegico v službi sva bile ful dobre prijateljice in sva hodili na pijačo in ... ampak mi je nekaj zamerila in se sploh ni hotela pogovarjat. Skratka, nedorasla svojim letom. Ma vse, ki jih poznam visijo doma, ostali ki pa hodijo okrog pa niso glih na isti valovni in nimajo otrok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:04:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:04:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Maja se pogovarja z lučko v sobi, Jaka pa gleda Avtomobilčke. Atija še zdaj ni doma. Ob 15 je rekel, da gre za 2 uri. Joj, kako mi je znao to za "xx urc"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:06:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). Moj rekord je v 3 mesecih 25kg , pa sem se dobr držala in sem jih po porodu imela le 7 viška, pol pa zaj...vse, tako da grem v nove boje. Sedaj imam večjo motivacijo, ker mi že voda v grlo teče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:07:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Maja se pogovarja z lučko v sobi, Jaka pa gleda Avtomobilčke. Atija še zdaj ni doma. Ob 15 je rekel, da gre za 2 uri. Joj, kako mi je znao to za "xx urc" Saj je meni tudi, ampak smo bili zmenjeni, da gremo še k prababici od otrok, njega pa ni. Saj bi lahko vedela, da če reče 2 uri, da je to cel dan. Ma ne bi bila toliko jezna, če ne bi šel z mojim avtom. Sta oba stolčka v mojem avtu. Zdaj imam ful probleme z dajanjem Maje spat, ker se mi bikica mala vsede v posteljici in se igra. Samo čakam, kdaj se bo vstala. Smo ji komaj včeraj spustili posteljico. Nima pa take tehnike kot Manca, ampak se direkt s hrbta dvigne. Ma mula močne trebušne mišice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:07:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). Moj rekord je v 3 mesecih 25kg , pa sem se dobr držala in sem jih po porodu imela le 7 viška, pol pa zaj...vse, tako da grem v nove boje. Sedaj imam večjo motivacijo, ker mi že voda v grlo teče Kako tehniko si pa imela? Nič ne žri?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:08:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Maja se pogovarja z lučko v sobi, Jaka pa gleda Avtomobilčke. Atija še zdaj ni doma. Ob 15 je rekel, da gre za 2 uri. Joj, kako mi je znao to za "xx urc" Saj je meni tudi, ampak smo bili zmenjeni, da gremo še k prababici od otrok, njega pa ni. Saj bi lahko vedela, da če reče 2 uri, da je to cel dan. Ma ne bi bila toliko jezna, če ne bi šel z mojim avtom. Sta oba stolčka v mojem avtu. Zdaj imam ful probleme z dajanjem Maje spat, ker se mi bikica mala vsede v posteljici in se igra. Samo čakam, kdaj se bo vstala. Smo ji komaj včeraj spustili posteljico. Nima pa take tehnike kot Manca, ampak se direkt s hrbta dvigne. Ma mula močne trebušne mišice. naša se je tud začela vlečt na nogice, samo je še ne držijo najbolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:10:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). Moj rekord je v 3 mesecih 25kg , pa sem se dobr držala in sem jih po porodu imela le 7 viška, pol pa zaj...vse, tako da grem v nove boje. Sedaj imam večjo motivacijo, ker mi že voda v grlo teče Kako tehniko si pa imela? Nič ne žri? Ne 3x dnevno sem jedla, samo recmo četrtino obroka, pa nič sladkišev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:10:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. A se še vedno ful slini? Ja, full,moram slinčke nove nabavit, ker jih menjam na 1h Jaz tudi. Me je skoraj ubilo, ko sem videla, da je 7 slinčkov 8 eurov. Vem, da so bili isti slinčki pred 3 leti manj kot jurja. Meni so začeli razpadat in jih moram nabavit. Ne vem pa kje sem kupila ene za Majo, ker so ful dobri. Ementaler. Slinčki res niso poceni. Pri Andražu jih nisem uporabljala za slinjenje, ker se ni tako slinil, ta frača pa pušča v potokih Pa jih nimam malo. Bom šla v leclerca pogledat jst sem jih nakupila v millerju, jih mam kar ene 20komadov, za marka pa jih sploh nisem rabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:11:47
|
|
|
|
barbaw
|
Aja, hotela sem ti napisat, da smo postavili plot 1,8m visok pri našem "parkir placu", dolžine cca 5,5 m in je nekdo našega soseda vprašal, če smo šiptarji. Jakova igralna hišica pa je stražarnica. Eni so .... In lahko si misliš v kakem okolišu živim. Soseda je bil moja ful dobra kolegica, pa si je najdla enega ...... no commment tipa in se je odselila. V naši ulici sva samo dve mladi mamici, ostalo je vse starejše. Ogromno je starejših ljudi. Čakam, da bodo manjše bloke v bližini dokončali in proddali stanovanja, ker bodo tam urejena igrišča in mogoče Jaka dobi kako družbo, pa jaz tudi, ker tole ni za nikamor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:11:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Maja se pogovarja z lučko v sobi, Jaka pa gleda Avtomobilčke. Atija še zdaj ni doma. Ob 15 je rekel, da gre za 2 uri. a boš znorela ko se pojavi na vratih. evo moj pajacman se je zbudi in zgleda da ma spet drisko, grem ppogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:14:22
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, imaš pridnega možička tilči, za kopanje, krasne fotke IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm... Tudi meni FB ne potegne, sem pogledala stvar, ampak zaenkrat se ne selim nikamor IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aja, hotela sem ti napisat, da smo postavili plot 1,8m visok pri našem "parkir placu", dolžine cca 5,5 m in je nekdo našega soseda vprašal, če smo šiptarji. Jakova igralna hišica pa je stražarnica. Eni so .... In lahko si misliš v kakem okolišu živim. Soseda je bil moja ful dobra kolegica, pa si je najdla enega ...... no commment tipa in se je odselila. V naši ulici sva samo dve mladi mamici, ostalo je vse starejše. Ogromno je starejših ljudi. Čakam, da bodo manjše bloke v bližini dokončali in proddali stanovanja, ker bodo tam urejena igrišča in mogoče Jaka dobi kako družbo, pa jaz tudi, ker tole ni za nikamor.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:14:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Maja se pogovarja z lučko v sobi, Jaka pa gleda Avtomobilčke. Atija še zdaj ni doma. Ob 15 je rekel, da gre za 2 uri. Joj, kako mi je znao to za "xx urc" Saj je meni tudi, ampak smo bili zmenjeni, da gremo še k prababici od otrok, njega pa ni. Saj bi lahko vedela, da če reče 2 uri, da je to cel dan. Ma ne bi bila toliko jezna, če ne bi šel z mojim avtom. Sta oba stolčka v mojem avtu. Zdaj imam ful probleme z dajanjem Maje spat, ker se mi bikica mala vsede v posteljici in se igra. Samo čakam, kdaj se bo vstala. Smo ji komaj včeraj spustili posteljico. Nima pa take tehnike kot Manca, ampak se direkt s hrbta dvigne. Ma mula močne trebušne mišice. naša se je tud začela vlečt na nogice, samo je še ne držijo najbolje Jaz sem dala Maji danes Cicibanke, da je lahko normalno stala. Nogice ji pa skoraj nič ne klecajo. Odvisno od njene volje. Včasih stoji dalj časa, včasih pa na rit. Na kolena ne zna it, ker ima vedno eno nogo na kolenu, drugo na stopalu. Se pa pririta kamor hočeš. Danes je že vlekla bunkice s smreke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:14:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). Moj rekord je v 3 mesecih 25kg , pa sem se dobr držala in sem jih po porodu imela le 7 viška, pol pa zaj...vse, tako da grem v nove boje. Sedaj imam večjo motivacijo, ker mi že voda v grlo teče Kako tehniko si pa imela? Nič ne žri? Ne 3x dnevno sem jedla, samo recmo četrtino obroka, pa nič sladkišev Jaz ne vem, če bi lahko pojedla samo četr obroka. Normalno porcijo ali pa nič. Sem raje brez. Se mi zdi, da če pojem čisto malo, da me bolj matra kot brez hrane, ni pa zdravo bit brez.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:14:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* jaz sem vsake tolk časa online Mala je spet ratala rdeča okoli ust, pa je bilo že nekaj časa OK, pa je spet in to ob isti prehrani. Sedaj res ne vem kaj zaboga si tišči v usta, da je taka??? Močno dvomim, da je hrana. A se še vedno ful slini? Ja, full,moram slinčke nove nabavit, ker jih menjam na 1h Jaz tudi. Me je skoraj ubilo, ko sem videla, da je 7 slinčkov 8 eurov. Vem, da so bili isti slinčki pred 3 leti manj kot jurja. Meni so začeli razpadat in jih moram nabavit. Ne vem pa kje sem kupila ene za Majo, ker so ful dobri. Ementaler. Slinčki res niso poceni. Pri Andražu jih nisem uporabljala za slinjenje, ker se ni tako slinil, ta frača pa pušča v potokih Pa jih nimam malo. Bom šla v leclerca pogledat jst sem jih nakupila v millerju, jih mam kar ene 20komadov, za marka pa jih sploh nisem rabila meni je muller preveč od roke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:16:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A mulci že spijo??Pri nas je še vse pokonc Maja se pogovarja z lučko v sobi, Jaka pa gleda Avtomobilčke. Atija še zdaj ni doma. Ob 15 je rekel, da gre za 2 uri. a boš znorela ko se pojavi na vratih. evo moj pajacman se je zbudi in zgleda da ma spet drisko, grem ppogledat Če kričim si on misli zdaj je povedala svoje pa je ok. Ne, ne, tiho mašo bomo imeli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:16:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, imaš pridnega možička tilči, za kopanje, krasne fotke IZVIRNO SPOROČILO: kasso Meni pa facebook ne potegne , zato se bašem s čokolatini Sorini...eh konc bašenja, ker imam alarm... Tudi meni FB ne potegne, sem pogledala stvar, ampak zaenkrat se ne selim nikamor IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aja, hotela sem ti napisat, da smo postavili plot 1,8m visok pri našem "parkir placu", dolžine cca 5,5 m in je nekdo našega soseda vprašal, če smo šiptarji. Jakova igralna hišica pa je stražarnica. Eni so .... In lahko si misliš v kakem okolišu živim. Soseda je bil moja ful dobra kolegica, pa si je najdla enega ...... no commment tipa in se je odselila. V naši ulici sva samo dve mladi mamici, ostalo je vse starejše. Ogromno je starejših ljudi. Čakam, da bodo manjše bloke v bližini dokončali in proddali stanovanja, ker bodo tam urejena igrišča in mogoče Jaka dobi kako družbo, pa jaz tudi, ker tole ni za nikamor. Nam ni bilo smešno. Moj bi ga verjetno kam naslonil, če bi vedel kdo je bil. FB pa tudi meni toliko ne potegne, da bi se selila. Malo pokukam tja in to je to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:17:10
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella nisi povedala, kaj je kuhal tvoj mož?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:21:43
|
|
|
|
tally
|
čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:21:55
|
|
|
|
barbaw
|
Ups, vse ste pobegnile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:22:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čer čer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:22:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella nisi povedala, kaj je kuhal tvoj mož? njoke in govedino stroganov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 20:22:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No pol sva na istem glede oblek Ampak jaz se ne dam tako odgnati in bom zlezla vanje kad tad Hvala enako. Bom užgala januarja ta hudo dieto. Samo upam, da ne bo psiha preveč trpela. Nimam pojma zakaj me vrže v depro. Bi mogla bit vesela. Bi rabila spet eno stvar za živčkanje in bi takoj shujšala. Moj rekord je 6kg v 14 dneh in se lahko pohvalim, da jih nisem dobila nazaj do nosečnosti (4 leta). se pridružim z dieto, kdaj štartamo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?