Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 14:55:39
|
|
|
|
tanjusi
|
Ja vse krasno ampak mal drugačen pristop bi pa HM res lahko mela tule na forumu, če že prosi denar.Pa hvala za tvojo tragično zgodbo, ki si mi jo poslala na zs. Sem pa ti že povedala da ti želim vse dobro, kljub vsemu.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 23.12.2008 20:43:06
|
|
|
|
hillmagic
|
Dragi moji in dragi moje. Dobrodelna akcija se bo pozitivno zaključila in svojega veselja, ki ga čutim ob tem ne znam opisati. Zdi se mi kot da ne bom res...ampak bo. Ko se še denarna sredstva prinesejo iz TRR računa iz RR na najin račun bo karta poplačana. Vse graje, dvomi, negotovost, nezadovoljstvo, ideje kaj bi morala,... so bile opravičene iz moje strani. Vsak vidi zgodbo iz svojega zornega kota in prav je tako. Če bi v preteklosti ravnala, naredila drugače bi že. Za preteklostjo se ne splača ozirati in si soditi. Pomemben je samo dan, ki je pred nami. In če dejanja tega dne prinesejo sigurnost za naprej, še toliko boljše. Vse spodbude, lepe želje, dobre misli, razumevanje, podpora na tisoč in en način so pripomogle k temu da (skoraj) gotovo v soboto odpotujeva. Samo dobro seže v globine srca in tam ostane. Vse ostale so samo dodatne preizkušnje ki ti jih pošilja življenje da poskuša preveriti koliko trden je tvoj cilj. Zato hvala za vse dve plati te zlate medalje. Šlo je skozi eno z drugim. In kjer se veliko svetlobe nabere se pride tudi tema pocrkljati. Tako je. Hvala je skoraj premalo ...ampak RESNO MISLIM HVALA VAM
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 7:15:01
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic Dragi moji in dragi moje. Dobrodelna akcija se bo pozitivno zaključila in svojega veselja, ki ga čutim ob tem ne znam opisati. Zdi se mi kot da ne bom res...ampak bo. Ko se še denarna sredstva prinesejo iz TRR računa iz RR na najin račun bo karta poplačana. Vse graje, dvomi, negotovost, nezadovoljstvo, ideje kaj bi morala,... so bile opravičene iz moje strani. Vsak vidi zgodbo iz svojega zornega kota in prav je tako. Če bi v preteklosti ravnala, naredila drugače bi že. Za preteklostjo se ne splača ozirati in si soditi. Pomemben je samo dan, ki je pred nami. In če dejanja tega dne prinesejo sigurnost za naprej, še toliko boljše. Vse spodbude, lepe želje, dobre misli, razumevanje, podpora na tisoč in en način so pripomogle k temu da (skoraj) gotovo v soboto odpotujeva. Samo dobro seže v globine srca in tam ostane. Vse ostale so samo dodatne preizkušnje ki ti jih pošilja življenje da poskuša preveriti koliko trden je tvoj cilj. Zato hvala za vse dve plati te zlate medalje. Šlo je skozi eno z drugim. In kjer se veliko svetlobe nabere se pride tudi tema pocrkljati. Tako je. Hvala je skoraj premalo ...ampak RESNO MISLIM HVALA VAM Ej, pa to je že to soboto, a ne? 27. je ta sobota? To je pa ful hitro. Bravo.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 7:43:43
|
|
|
|
Mišni
|
Super, HM, sem vesela za vas. Pa glej, da boš kaj poslikala vas in pa Indijo, da bomo malo videle, kako tam izgleda. Pliiiiiiiiiz. A boooooooš?
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 7:57:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Super, HM, sem vesela za vas. Pa glej, da boš kaj poslikala vas in pa Indijo, da bomo malo videle, kako tam izgleda. Pliiiiiiiiiz. A boooooooš? Bolj Nepal, Mišni. Amapak, karkoli, bo v redu. Ja, HM, to boš pa naredila, a ne? Da kmetiči vidimo, kje ti to boš?
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 8:25:54
|
|
|
|
ZARA
|
HM, sem zelo vesela za vaju s Karuno. In vso srečo, kamor koli že te nese tvoja pot.
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 8:35:14
|
|
|
|
hrchy
|
HM, lepo se imejte tam na drugem koncu sveta... pa lepe praznike vam zelim!
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 8:49:15
|
|
|
|
aprilčica07
|
HM lepo se imejte tam dol, pa seveda srečno pot v te daljne kraje! Skratka, pričakujem kašno slikico od tam doli:):):)
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 11:30:35
|
|
|
|
Sibil_
|
Ja, slikice obvezno!Tudi jaz jih čakam....
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 11:37:10
|
|
|
|
bumerang
|
HM, srečno pot! Javi, kdaj točno in kako, da bomo v mislih s tabo! Vesela sem, da se je akcija uspešno izšla in da bosta z malčico kmalu pri Krishni!
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 11:40:45
|
|
|
|
r1ta
|
Želim vama lepo pot in še lepše crkljanje z očkom!
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 11:53:23
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta Želim vama lepo pot in še lepše crkljanje z očkom! Enako
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 12:07:52
|
|
|
|
andreja32
|
HM suupeerrr,..sem vesela za vas,..pa seveda tudi jaz čakam slikice. lepe praznike in mirno pot
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 18:39:30
|
|
|
|
hillmagic
|
SREČEN IN MIR BOŽIČ VSEM SKUPAJ NAJ BO VEČER PRIJETEN ZA DUŠO IN SRCE SREČNO
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 18:40:19
|
|
|
|
hillmagic
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 20:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
O, hillmagic, super, gresta, jeeeeeeeeeeeeeeee . V albumu je se nekaj voscilnic...kdo jih zeli? ps. Ce slucajno kdo ni dobil, kar je zelel (oz. narocil), naj prosim javi. Hvala.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 24.12.2008 23:37:20
|
|
|
|
hillmagic
|
Ne znam vam povedati kaj mi to pomeni, ker sem res brez besed in v srcu mi razbija sto na uro. Gledam prtljago ki je delno že pripravljena in študiram na kaj moram biti pozorna...Kaj moram nujno s seboj vzeti..In kar ne morem verjeti da se je moja volja z vašo pomočjo zgodila. Hvala Vam za vaše prispevke, za vse narejene in kupljene voščilnice, za tople besede in tudi graje, ki so me marisikaj naučile. Za darila in prispevke po pošti. Za voščilnice napisane s srčnim upanjem na pozitivni zaključek. Za vse fraze: Ne obupaj, drži se, ...Neverjetni ste res. Hvala vam ker ste odprli svoja srca in mi pristopili na proti. Pravi del poti in delo za skupno družino pa se bo šele dodobra začel. Močna želja je in pripravljenja sem zavihati rokave in poskrbeti za nas da bomo ostali skupaj. Ne samo par mesece ampak toliko časa kolikor nam je namenjeno da smo skupaj. Če imate svoje sanje, ne zgubite poguma in vere. Ko se zaprejo vsa vrata in je situacija nemogoča, se spomnite da je vse za nekaj dobro (dolgoročno) In kjer so vrata so sigurno tudi okna čez katero lahko pogledate in vidite rešitev. (filozofiram ) Ampak res tako čutim. Naj Vas vodi notranji glas. Vse dobro še naprej p.s. Punce hvala vam za vas čas ob tej akciji
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 25.12.2008 12:20:58
|
|
|
|
hillmagic
|
vse dobro na božični dan
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 25.12.2008 12:24:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hillmagic, srecno pot :). ps. Se nekaj cestitk je, javite se, ce jih zelite.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 25.12.2008 13:08:32
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hillmagic, srecno pot :). ps. Se nekaj cestitk je, javite se, ce jih zelite. Bo kar prestro celo potovanje in upam, da se bova s Karuno znašli in da bo njena vročina minila (je zbolela). Hvala ti za tvoj čas. Upam da mi bodo iz RR nakazali do petka bom Volgo malo vprašala kako je s tem... SREČNO TUDI TEBI DOBRA DUŠICA
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 25.12.2008 13:25:24
|
|
|
|
tanjusi
|
Upam da mi bodo iz RR nakazali do petka bom Volgo malo vprašala kaj pa če recimo ne,?
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 25.12.2008 13:44:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Hillmagic, srecno pot :). ps. Se nekaj cestitk je, javite se, ce jih zelite. Bo kar prestro celo potovanje in upam, da se bova s Karuno znašli in da bo njena vročina minila (je zbolela). Hvala ti za tvoj čas. Upam da mi bodo iz RR nakazali do petka bom Volgo malo vprašala kako je s tem... SREČNO TUDI TEBI DOBRA DUŠICA Včeraj popoldne je Jaka nakazal z RR na tvoj račun, tako da mislim, da bi se moralo že videt. Če pa se ne, se morda zaradi praznikov ne, ne vem, ampak včeraj je šlo naprej.
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 25.12.2008 14:51:29
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Upam da mi bodo iz RR nakazali do petka bom Volgo malo vprašala kaj pa če recimo ne,? Ji bom pa jaz posodila! Aja, HM srečno pot!
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 25.12.2008 14:53:33 >
|
|
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 25.12.2008 15:05:22
|
|
|
|
hillmagic
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Upam da mi bodo iz RR nakazali do petka bom Volgo malo vprašala kaj pa če recimo ne,? Ji bom pa jaz posodila! Aja, HM srečno pot! LUna hvala ;) Volga sem skočila pogledat ( ker drugega dela itak nima ;) ) in so nakazali iz RR ČESTITKE VSEM OB USPEŠNEM ZAKLJUČKU AKCIJE... Hvala (ne želi biti imenovana) sem dobila tudi tvoje nakazilo že tretjič (3x) mislim da.
< Sporočilo je popravil shorty -- 26.12.2008 19:48:09 >
|
|
RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE 25.12.2008 15:12:23
|
|
|
|
hillmagic
|
ZAHVALA GRE RES VSEM UPORANIKOM FORUMA in MODERATORJEM RR, KI SO NA KAKRŠENKOLI NAČIN SODELOVALI, POMAGALI, IZDELOVALI, KUPOVALI, PRISPEVALI da se je znesek nabral. SEZNAMA OSEB KI SO PRISPEVALI NA KAKRŠEN KOLI NAČIN NIMAM no.. je bil nekaj časa objavljen na netlogu, mišljen bolj kot zahvala po posamezniku, ampak je bil na željo NEKAJ VEČ DEKLET UKINJEN, saj vas veliko ni želelo da vas javno omenjam da ste prispevale. p.s. sneg pada BEL BOŽIČ lepo a ne
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?