Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 10:55:00
|
|
|
|
*Mojca*
|
hahahah oujeeeaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 10:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Daan Vsem skupaj zelim vesel bozic,midve z Meri ga bova kot kaze sami praznovali.Upam samo,da ne bo pokalo . Zgleda da se me spet prijemlje bronhitis ,sem se vceraj namazala s tigrovo mastjo,pa mi ni nic pomagala,bo treba danes mal inhalirat.me pa zanima,ali je bronhitis nalezljiv,se bojim zaradi tamale,da se ne naleze.Jaz ga imam zadnja leta itak po 2x na leto,samo s tem,da sem ga do zdaj vedno dobila v Slo. Punce,hvala za objemcke,pa to... Grem zdaj Tali pomagat pripravit za Slo.pa se darila za otroke,pa piskote in pecivo(lunce)sem spekla,bo kar s seboj vzela,tu itak nobeden ne bo pojedel,pa cunce od Meri,ki jih je prerasla bom zapakirala in poslala. A potem naj bi bila danes darila pod smrekico...no pri nas ne bojo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 11:01:29
|
|
|
|
Samsa
|
Še malo božične muzike : TUKAJ Mojca za obletnico Kleo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 11:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Luka za pol svečke. Kleo, fajn spakiraj tavelko, da ne pozabiš kaj. Samsa, upam, da bo kmalu vse ok pri vas. ninny, eh, pred novim letom boš sigurno še kej pokukala sem, ne? Pa da se ozdravite čimprej. lonapo, enake želje tudi vam. Kaja08, bodo že prišli zobki, brez skrbi. AnjaPH, lepe mere ima Maksimilijan. Tak, zdaj grem pa najbrž mal spat, ker zadnje noči ne spim nič, ker poslušam tamalo, kako se obrača iz boka na bok in se mi kar smili, ker ji včasih glih ne rata najbolje in potem pojokca. Posledično pride okol 4-6 zjutraj spat v tavelko postlo. Za nameček me pa še cuka za lase, sam da jih začuti.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 13:09:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
-----za vse bolne in tiste, ki jih potrebujete! Vsem vam želim čudovite božične praznike. Uživajte s svojimi otročički. http://www.merry-christmas.com/
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 14:03:08
|
|
|
|
RMRM
|
DECEMBER JE ČAS PRIČAKOVANJA IN LUČI. NAJ SE PRIŽGE TUDI LUČKA V VAŠIH SRCIH…. TIHO BREZ BLISKA IN GROMA… Z MIROM IN SREČO…IN Z LJUBEZNIJO….BREZ TESNOBE IN STISKE,…V VESELJU IN HREPENENJU
< Sporočilo je popravil RMRM -- 24.12.2008 14:06:13 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 14:46:13
|
|
|
|
Taanikaa
|
V hišah prižiga se luč za lučjo, na cestah glasno kraguljčki pojo. Spet prišel je k nam ta praznični čas Toplini vsa vrata naj božič odpre naj srečno obdobje za vas se prične!! A leto prihodnje naj zdravja vam da obilja,ljubezni pa v čaši brez dna!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 15:50:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole sporočilo sem danes prejela od lunce in me je prosila, da ga posredujem še vam. Ponovil se je Lunu adeno virus, je spet dehidriral, vendar je že bolje. Notri bosta še vsaj 2 dni, potem pa upata na okrevanje doma. Vse vas lepo pozdravlja. VESELGA BOŽIČKA KOŠ DARIL VAM ŽELI BOLNIŠČNI LUN HO HO HO Mi smo pa bili danes pri zdravniku. Sem klicala pediatrinjo zjutraj, pa mi je rekla, naj se prideva pokazat, ker ima Nm bolnica poln oddelek otrok z adeno virusom. In ker je mali v soboto driskal, pa ker zdej kašlja, je rekla, da tko preko telefona ne more nič rečt, da ga mora videti. No, in je vse ok, samo pač kašljamo - prehlad. Je pa še rekla, da ga moramo pač spremljat - predvsem dihanje, pa naj veliko zračimo, gremo na sprehod, pa obiskov z majhnimi otroci naj se izogibamo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 16:39:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse želje, ki letos se niso izpolnile, vse sanje, ki niso sadu obrodile, v prihodnjem naj letu dobijo polet, naj čim prej izpolni se njihov obet. Vesele Božične praznike ter sreče in zdravja v Novem letu vam želijo Luka Patrik, nya in očka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 17:58:01
|
|
|
|
anaj22
|
V teh mrzlih decembrski dneh, ko marz se nabira v kosteh, želimo vam veliko topline, veselja, ki več naj ne mine, pa zdravje naj se vas drži vse leto, vse tedne, vse dni! ru, blagostanja naj vam v novem letu poganja! Vesel Božič in srečno 2009 vam želi Jaka z mamico in očijem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 19:50:34
|
|
|
|
alea01
|
dober večer mamičke En lep krasen božični večer in sam božič. Preživite s svojo družino čimnajlepše in da najdete pod smrekico veliko ogrooooooooomnih daril in za vse vas
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 20:15:47
|
|
|
|
l.daisy
|
dober večer... tudi jaz se vam javljam samo toliko, da vam zaželim mirno božično noč in lep, vesel ter topline poln božič z vašimi najdražjimi....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 20:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz vsem skupaj želim miren, radosten, zaljubljen Božič. Uživajte v krogu družine.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 21:14:36
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Tole sporočilo sem danes prejela od lunce in me je prosila, da ga posredujem še vam. Ponovil se je Lunu adeno virus, je spet dehidriral, vendar je že bolje. Notri bosta še vsaj 2 dni, potem pa upata na okrevanje doma. Vse vas lepo pozdravlja. VESELGA BOŽIČKA KOŠ DARIL VAM ŽELI BOLNIŠČNI LUN HO HO HO Mi smo pa bili danes pri zdravniku. Sem klicala pediatrinjo zjutraj, pa mi je rekla, naj se prideva pokazat, ker ima Nm bolnica poln oddelek otrok z adeno virusom. In ker je mali v soboto driskal, pa ker zdej kašlja, je rekla, da tko preko telefona ne more nič rečt, da ga mora videti. No, in je vse ok, samo pač kašljamo - prehlad. Je pa še rekla, da ga moramo pač spremljat - predvsem dihanje, pa naj veliko zračimo, gremo na sprehod, pa obiskov z majhnimi otroci naj se izogibamo. Želim, da jima čas v bolnici čimprej mine in da bosta čimprej doma... Pošiljam jima pa nešteto za čimprejšnje okrevanje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 21:47:40
|
|
|
|
mtinca1
|
Lep božični večer (kolikor ga je še ostalo) ter veliko družinskih radosti in topline na jutrijšnji božični dan; še posebej tistim, ki ste letos postali družinica. aja, pa veliko . .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 21:50:36
|
|
|
|
mtinca1
|
Lun - veliko - da bo čimprej vse dobro. pa ne skrbi preveč, ker nisi na svoj prvi božič doma - Božiček te bo našel .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 21:52:51
|
|
|
|
mtinca1
|
Nya - da ima Luka "samo" prehlad. - da še tega prežene čimprej stran.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 21:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
mtinca - hvala, upam, da res. Se mi revček kr smili s tem kašljem. In kako ste kaj vi??
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 22:10:30
|
|
|
|
mtinca1
|
mi smo vredu, zdravi. vreme mi je super in sva vsak dan zunaj z vozičkom. pa tisto mustela kremo proti mrazu sem kupila in jo namažem, čeprav sploh še ni mrzlo. zaspi zdaj vsak dan ob osmih, brez protestiranja. čeprav potem včasih spi do jutra, enkrat se je zbudila že ob dvanajstih, enkrat ob treh, ampak mi je vseeno ful fajn, da zvečer zaspi. čez dan pa zahteva ful pozornosti in navadno ni pri volji, da bi se sama zabavala in začne kr meme, mame, mamama klicat. gosta hrana - danes zvečer je prvič pojedla riževo kašico (pripravljeno iz dveh žlic). tako, da bom jutri naredila več. ob zelenjavi pa dela take grimase in noče niti treh žličk. od sadja pa noče kuhanega jabolka, ampak sveže. evo, takole - dooolg odgovor na kratko vprašanje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 22:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa dans proseno kašo zvečer pred mlekom. Do zdej smo ene 10 dni riž - sm skuhala riž na vodi, ga pretlačila, no zdej sm isto nardila s kašo. Pa je kr jedel.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 22:26:54
|
|
|
|
mtinca1
|
mi pa imamo te kašice od milupe. ena varianta riž, druga pa zdrob z banano in hruško; (brez glutena; 4.mes.+). in bomo kr na tem ostali za zvečer, dokler ne porabimo. pri zelenjavi pa kr ponavljam krompir, korenček, bučke (same oz. različne kombinacije)- ker se mi zdi, da tako malo poje, da ne morem rečt, da smo te tri vrste uvedli. no, vseeno gremo naslednji teden naprej na cvetačo, brokoli, ....
< Sporočilo je popravil mtinca1 -- 24.12.2008 22:27:40 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 22:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi nismo do sedaj še nič "umetnega" jedli - vse mami kuha - men je to kr v veselje morm rečt. Smo pa do zdej uvedli korenček, kolerabo, krompir, cvetačo, bučke, brokoli in rumen koren
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 24.12.2008 22:36:17
|
|
|
|
mtinca1
|
pridna mami . a vidiš, na kolerabo sem pa jaz pozabila. zdaj pa moram počasi spat . lahko noč!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 25.12.2008 0:35:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pa sem home alone,no ne cist,z Meri.Zdaj pa .......zuuuuur ... ....pa lahko noc.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 25.12.2008 1:16:37
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...da ne boš zadrževala božička, ma veliko dela . Drži se, pa lepo praznujta božič z Meri!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?