|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 23:48:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
24.12.2008 23:57:32   
sunny24
Čer! Vidim da je bolj neko zatišje tuki-je videt, da je božič in da ga lepo praznujete v krogu družine!user posted image  

Moj dela, jst samevam tle na kavču, mal TV gledam, malo po netu brskam...Zdej pa bom šla počasi spat. mi tudi ta mala že daje znake, da nej grem v vodoravno!

Torej, lepo praznujte še naprej, pa seveda jutri tudi, pa se kaj tipkamo!user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2627
   [Brisano sporočilo]
25.12.2008 0:03:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2628
25.12.2008 0:07:55   
sunny24
O lej jo! Kako smo?

Si spraševala o vrtiljaku...To je ta vrtiljak, k sm ga kupla v ITA, pa sm ga potem še claud vzela...Je dol bolj poceni kot pr nas za enih 20 evrov.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=153635

Neposredna povezava do sporočila: 2629
   [Brisano sporočilo]
25.12.2008 0:13:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
   [Brisano sporočilo]
25.12.2008 0:16:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2631
25.12.2008 0:17:56   
sunny24
A piratstvo se greš???? Te bom prjavla, k to je prepovedano!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj pa kej z blinka al Partisa tudi vlečeš, tam je tudi cel kup risank, tudi sinhroniziranih, filmov, vsega boga...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2632
25.12.2008 0:19:10   
sunny24
No, pol pa lahko nočko in lepe sanje! user posted image

Jst grem tudi v mižule...ne morem več. Jutri bom pa piškote pekla pr mojih doma...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
25.12.2008 0:33:14   
No sedaj pa vas tudi jaz zapuščam grem pančat...moj je doma sestra in fant sta prišla po božičkovo darilo in sta pravkar odšla čist navdušena nad dariliuser posted image user posted image user posted image kot mala dva otroka...

Lepo nočko pa kaj lepega sanjajteuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
25.12.2008 10:19:56   
Dobro jutro moje souser posted image ,

na hitro vas pozdravim vam privoščim eno bolj pozno user posted image user posted image  pa seveda paše zraven kakšen rogljiček ampak ga ne znam prilimat bo tole ok user posted image ...Želim vam kar se da lep in prijeten ter miren božični dan...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
25.12.2008 10:23:21   
Sunny tebi se pa res opravičujem za včeraj potem sta prišla sestra in fant pa še moj domov pa smo se mal zaklepetali res OPROSTIIIIIIuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
25.12.2008 10:25:32   
diamantina

Dobro jutro!! user posted image

Še vse ajate, al se ne morete spravit od dobrot, ki ste jih naredile??? user posted image  user posted image  user posted image

Midva sva šla kar hitro ajat, ob pol dvanajstih naju že ni bilo več med prisebnimi. Bila sva na večerji pri mojih starših, dobila odlična darila (zelo uporabna), jaz sem se itak zopet preveč najedla, tako da mi ponoči ni bilo čisto prav v želodcu.

Moj že dela, jaz pa sem malo za računalnikom in iščem to in ono. Malo za spostitev, pol pa ne vem, če se ne bom ene knjige lotila, zraven pa na mojega lubija čakala.

Lep dan vam želim, preživite ga čim bolj sproščeno, pa pazite na želodčke user posted image  user posted image  

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
25.12.2008 10:51:35   
sunny24
Lepo sončno jutro! Jst sem lihkar zajtrk pojedla, zdej bom pa počasi šla h mojim...

cita, dej ne sekiri se! Ni panike!user posted image

Pa lep dan še naprej!user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
25.12.2008 10:59:46   
diamantina
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Lepo sončno jutro!

Pri nas pa sneži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
25.12.2008 11:04:15   
sunny24
Srečnica! Jst bi tudi snegeca mela...Sam bo malo težka, k je nebo prov jasno! user posted image

Če zdej pišem božičku za snegec, sm prepozna, ne? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2640
25.12.2008 11:11:31   
diamantina
Sunny, saj pri nas bo tud kmalu nehalo, gre skupaj s takim ledenim dežjem.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
25.12.2008 11:40:02   
Ajvy
oj...eno lepo dobro jutro na tale božičkov dan.....

vidim, da se vse uspešno crkljate ali potepate.....super....

hvala vsem za prekrasne čestitke in slikice......bodite v cvetju....

lep dan še naprej......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 2642
25.12.2008 16:42:04   
Maksi1
Pozdravljene punce.

Najprej lepe čestitke za Božič. Mir v duši vam želim.

Jaz sem nazaj s kratkega oddiha v Dolenjskih toplicah. Je blo super. Zdej bomo še počasi preživeli tele decembrske praznike. Sicer planov za silvestrovo še nimamo. Se mi pa nekako svita, da lačni ne bomo. user posted image
V januarju pa gasa prirpavit še vse manjkajoče.

Lep dan želim.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   [Brisano sporočilo]
25.12.2008 18:58:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maksi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
25.12.2008 19:38:18   
brkn83
Pozdravljene.

Kako ste kaj peživele dan? No midva bolj leno, saj sva kr skoz počivala in jedla-. Ampak sva bila pridna in sva šla k polnočnicam, včeraj sem jaz kuhala večerjo (sta še moj dva prišla na večerjo), danes pa mi ni bilo treba kuhat, saj je kuhala mami. Sicer sem ji malo pomagala. Potem pa sva popoldan z mami šli še na en sprehod, pa prav lepo je naletaval sneg - je ravno malo belo okrog hiše. Moj pa je medtem nekaj popravljal štirikolesnika.

Js sem pa 24. že dobila odločbo iz CSD-ja, tk da bo denar nakazan januarja. Res so bili hitri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
25.12.2008 20:42:57   
Ajvy
oj...imam kako urco časa zato sem se odločila da nadoknadim in preberem zamujeno......

čestitke vsem za nakupe.....

Balonchy..mi imamo palčka zavijalčka in je super..kasete pa kupujemo ko so v akciji....drugače pa imamo kar navadno vrečko notri, pa je ravno tak super.....

Birdy...jst sem si zadnjil v Avstriji dala duška...sem kupla 2 pižamici in ene dolge žabice..plišek....včeraj sem pa v H&M kupila eno pižamico in onega medi pajacka za domov iz P ..je bil v akciji....tak da mal sem se pregrešila....tko za dušo....user posted image

Kolumbo...hvala za napotke glede kopanja...smo jih upoštevali in na ta način zbijali vročino...saj Calpola nismo smeli več uporabljati...antibiotiki pa potrebuujejo dan-dva da začenjo delovat...tak da smo se ven vlekli s tem kopanjem....je super , ko uživa...tak da ji ni blo prehudo....

Tale dohtar je pa res dohtar s srcem ,da takole lepo to reče....ko bi bila vsaj polovica dohterjev tolk človeška

Shuka....super za UZ in lepo gramažo....user posted image user posted image user posted image
Super ,da sta uredila papirje...meni še ni uspelo.....hi hi...prisilila ,da je priznal očetovstvouser posted image user posted image  si me prav nasmejala......

Sazi....lepo se imejte na oddihu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
25.12.2008 20:57:36   
Ajvy
2.del....

Lilcha...super za prelep pregled user posted image user posted image user posted image  in da ima vaša Maša tkašne manekenske mere user posted image

Claud....full lep pajacek user posted image user posted image user posted image user posted image

Brkn...super za lep pregleduser posted image user posted image user posted image  meni se pa ne zdi 9 kg veliko???

Deja....midva sva letos tudi izbirala simbolična darila...če kdo ne razume...se mi to zdi, da je njegov problem.....
Super za nosečnice in s tem tvojo službico user posted image user posted image user posted image user posted image

Akvalina...super lepa sobica user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy...sem prebrala da sta si dala mal duška z zapravljanjem za user posted image ..superca user posted image user posted image user posted image user posted image

Balonchy.....sem ti rekla, da si ti meni nekaj sumljiva......držim pestke, da se vse zrhita....če ne ..boš pa pač malo prej cartala user posted image user posted image user posted image

Tanci...ne boš verjela, ampak nisem še zrihtala papirjev.....ker je pupa tak zbolela, sva se čez delovne dni skoncetrirala na njo....pol pa so zdejle itak prazniki......

KOlumbo...full dobr za rekordni spanec user posted image user posted image user posted image  to so se ti pa nafilale baterije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
25.12.2008 21:02:48   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Birdy...jst sem si zadnjil v Avstriji dala duška...sem kupla 2 pižamici in ene dolge žabice..plišek....včeraj sem pa v H&M kupila eno pižamico in onega medi pajacka za domov iz P ..je bil v akciji....tak da mal sem se pregrešila....tko za dušo....user posted image

Pol bota pa najina novorojenčka mela isti pajacek za iz porodnišnice... Ane kok je kjut tale medi pajacekuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
25.12.2008 21:04:35   
birdy
Kolumbo, kok mate pri vas kej snega?user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
25.12.2008 21:08:14   
Ajvy
3.del.....

petrap...mene tudi te kosti tolk bolijo....sploh ponoči, ko vstanen za na wc...sem ko stara mamca...ko korakam do tja......
Super za celotno zbirko za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Brkn...full dobr ko boš dobila stolček in te stvari user posted image user posted image user posted image

Claud..to je pa super, da te je blagajničarka tak naprej potegnila, da ti ni bilo treba čakat...to pa se malokrat zgodi user posted image user posted image user posted image

Urša..super za pregled user posted image user posted image user posted image  zdaj pa kar lepo počivčkat....da te res kaj ne prehiti......

Cita...upam, da si se pozdravila ,da je virusek že izven telesa .....

Tanci...čestitke za novo sedežno user posted image user posted image user posted image
iiiiiiiii....kera lepa čestitka user posted image

mala*...držim pestke ,da se vse dobro izteče.....
zdej pa lepo počivčkat in gledat kako se nalaga prah user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?