Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 21:56:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella zakaj je Alja preskočila obrok? A ni hotla jest al je prespala? Ma danes smo letal po LJ in se ji je ritem malo obrnil.Spala je šele ko smo šli domov, v bistvu takrat ko bi prvič že mogla vstati in zato je šlo tud s hranjenjem narobe. Pojedla je le 840g. Pa sej je to v redu. Bo jutr not prinesla in vse pojedla. Ja saj se ne sekiram. Sem brala na MONu, da koliko malo otrok rabi hrane, da se normalno razvija. Ob zagotovljeni tekočini, je dovolj, če poje le kako žličko vsakega obroka A tako malo , kaj se pol mi sekiramo ko nam poje 600ml?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 21:57:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj pa tvoja Emilly? Je danes noralno jedla? je je kr normalno jedla samo, večerjo ni hotla ker je bila preveč zmatrana ni spala čez dan, pa sem ji naredila AM in ga je spila.Bom ji pol preden grem spat še mal AM naštimala če bo hotla. Ko je naša v postelji ji sploh blizu ne hodim do jutra s flašam. Se držim načela "Pusti lava dok spava" i ako je gladan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 21:58:00
|
|
|
|
tally
|
na desni strani so trenutno 3-je čupkoti en piščanc in en tweety
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 21:58:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nina7, bejž jest, da ne bodo same kosti okrog hodile!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 21:58:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella zakaj je Alja preskočila obrok? A ni hotla jest al je prespala? Ma danes smo letal po LJ in se ji je ritem malo obrnil.Spala je šele ko smo šli domov, v bistvu takrat ko bi prvič že mogla vstati in zato je šlo tud s hranjenjem narobe. Pojedla je le 840g. Pa sej je to v redu. Bo jutr not prinesla in vse pojedla. Ja saj se ne sekiram. Sem brala na MONu, da koliko malo otrok rabi hrane, da se normalno razvija. Ob zagotovljeni tekočini, je dovolj, če poje le kako žličko vsakega obroka A tako malo , kaj se pol mi sekiramo ko nam poje 600ml? Ja, tolk mal, sem se tud jaz isto spraševala, kaj za vraga tako norim, če ne poje česa Seveda ob predpstavki, da je otrok zadovoljen in zdrav.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 21:58:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene. Napapcana in redy to čvek S čim si se pa mastila ? IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo mene. Napapcana in redy to čvek Kaj je bilo dobrega na jedilniku? Nič posebenega: pršut, poli, ogrska, dimljeni sir in moj domači kruh Čist po ****jinem okusu
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 21:59:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj pa tvoja Emilly? Je danes noralno jedla? je je kr normalno jedla samo, večerjo ni hotla ker je bila preveč zmatrana ni spala čez dan, pa sem ji naredila AM in ga je spila.Bom ji pol preden grem spat še mal AM naštimala če bo hotla. Ko je naša v postelji ji sploh blizu ne hodim do jutra s flašam. Se držim načela "Pusti lava dok spava" i ako je gladan mogoče bi bilo v mojem primeru tudi dobro da jo pustim, se je končno mal umirila.Že 15 min je mir in ne kašlja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:00:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally na desni strani so trenutno 3-je čupkoti en piščanc in en tweety Ja, jaz dostikrat škilim na stran Je Božič kako družinski praznik, pa ko sem delala v lokalu je bil vedno nabito poln, pa še podaljševali smo pozno v noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:00:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally moram mal pojamrat, Emilija mi ful kašlja. Ko je budna nič ne kašlja, ko gre pa spat pa ne more od kašlja . Danes je spala 2x pa 15 min in se je zbudila. Zdej je v pojstlici in spet ful kašlja Evo za Emilijo, da se bo čim prej pozdravila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:01:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kaj pa tvoja Emilly? Je danes noralno jedla? je je kr normalno jedla samo, večerjo ni hotla ker je bila preveč zmatrana ni spala čez dan, pa sem ji naredila AM in ga je spila.Bom ji pol preden grem spat še mal AM naštimala če bo hotla. Ko je naša v postelji ji sploh blizu ne hodim do jutra s flašam. Se držim načela "Pusti lava dok spava" i ako je gladan mogoče bi bilo v mojem primeru tudi dobro da jo pustim, se je končno mal umirila.Že 15 min je mir in ne kašlja. Če bo lačna, se bo itak zbudila....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:01:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: BOJANC "V večeru tihem pridna roka nežno gladko nit prepleta, čudovite vzorce splete, polne sanj in domišljije, kot da nit življenja vije. Dobre želje združi v zvezde, srečo v sonce oblikuje, nato po robu bele čipke - cvetove upanja nasuje. Tako ljubeče naj usoda stke vam dneve v Novem letu. Skrbno trenutke naj izbira, previdno naj poti ubira." ... pridružujem se vsem lepim željam za prihodnje praznične dni, in novo leto 2009. Draga BOJANC, hvala za tvoje voščilo Zate pa čisto posebne želje!!! Mislim nate in verjamem, da pozitivna energija škodila ne bo, mogoče celo mičkeno pomaga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:02:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally moram mal pojamrat, Emilija mi ful kašlja. Ko je budna nič ne kašlja, ko gre pa spat pa ne more od kašlja . Danes je spala 2x pa 15 min in se je zbudila. Zdej je v pojstlici in spet ful kašlja Kamilične obkladke ji daj ko gre spat. O kakšnih obkladkih je tole govora če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:02:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella zakaj je Alja preskočila obrok? A ni hotla jest al je prespala? Ma danes smo letal po LJ in se ji je ritem malo obrnil.Spala je šele ko smo šli domov, v bistvu takrat ko bi prvič že mogla vstati in zato je šlo tud s hranjenjem narobe. Pojedla je le 840g. Pa sej je to v redu. Bo jutr not prinesla in vse pojedla. Ja saj se ne sekiram. Sem brala na MONu, da koliko malo otrok rabi hrane, da se normalno razvija. Ob zagotovljeni tekočini, je dovolj, če poje le kako žličko vsakega obroka A tako malo , kaj se pol mi sekiramo ko nam poje 600ml? Ja, tolk mal, sem se tud jaz isto spraševala, kaj za vraga tako norim, če ne poje česa Seveda ob predpstavki, da je otrok zadovoljen in zdrav. veš da sem se jaz sprijaznila in ne norim več ko mi ne poje. hranim jo dokler sama odpira usta ko več noče neham in se ne sekiram. Kar ostane vržem proč in to je to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:02:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Ja nč ne,vidm da nč ne dogaja,grem pa spat. Mirno nočko vsem nočko nina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:02:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko je naša v postelji ji sploh blizu ne hodim do jutra s flašam. Se držim načela "Pusti lava dok spava" i ako je gladan jz tud ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:03:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally moram mal pojamrat, Emilija mi ful kašlja. Ko je budna nič ne kašlja, ko gre pa spat pa ne more od kašlja . Danes je spala 2x pa 15 min in se je zbudila. Zdej je v pojstlici in spet ful kašlja Evo za Emilijo, da se bo čim prej pozdravila hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:03:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
A se Edina še skoz igra z svojo novo igračko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:04:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella zakaj je Alja preskočila obrok? A ni hotla jest al je prespala? Ma danes smo letal po LJ in se ji je ritem malo obrnil.Spala je šele ko smo šli domov, v bistvu takrat ko bi prvič že mogla vstati in zato je šlo tud s hranjenjem narobe. Pojedla je le 840g. Pa sej je to v redu. Bo jutr not prinesla in vse pojedla. Ja saj se ne sekiram. Sem brala na MONu, da koliko malo otrok rabi hrane, da se normalno razvija. Ob zagotovljeni tekočini, je dovolj, če poje le kako žličko vsakega obroka A tako malo , kaj se pol mi sekiramo ko nam poje 600ml? Ja, tolk mal, sem se tud jaz isto spraševala, kaj za vraga tako norim, če ne poje česa Seveda ob predpstavki, da je otrok zadovoljen in zdrav. veš da sem se jaz sprijaznila in ne norim več ko mi ne poje. hranim jo dokler sama odpira usta ko več noče neham in se ne sekiram. Kar ostane vržem proč in to je to. Edino prav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:04:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally moram mal pojamrat, Emilija mi ful kašlja. Ko je budna nič ne kašlja, ko gre pa spat pa ne more od kašlja . Danes je spala 2x pa 15 min in se je zbudila. Zdej je v pojstlici in spet ful kašlja Kamilične obkladke ji daj ko gre spat. O kakšnih obkladkih je tole govora če smem vprašat? cvetove kamilic prepražiš na malo olja, zaviješ v gazo in tople obkladke daš na prsa ko otrok kašlja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:04:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A se Edina še skoz igra z svojo novo igračko Ja, danes so ji skor prsti pregoreli Je Šla pa že spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:05:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Careffur in Metro imata ogromno ponudbo evropskih izdelkov... pa mal sem zaradi vegete na podravko pisala, pa je evo spet na policah... Kako stvar pa si obetam od turistov... ( poli salamo in hrenovke od perutnine ptuj al pa argeta pasteto junior...) IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ma danes smo letal po LJ in se ji je ritem malo obrnil.Spala je šele ko smo šli domov, v bistvu takrat ko bi prvič že mogla vstati in zato je šlo tud s hranjenjem narobe. Pojedla je le 840g. In to je zate le?! LE????!! A bi rada iz nje pujska naredila, ali kaj... Naš je danes pojedel skoraj toliko kot tvoja Alja in sem naravnost navdušena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:05:08
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella zakaj je Alja preskočila obrok? A ni hotla jest al je prespala? Ma danes smo letal po LJ in se ji je ritem malo obrnil.Spala je šele ko smo šli domov, v bistvu takrat ko bi prvič že mogla vstati in zato je šlo tud s hranjenjem narobe. Pojedla je le 840g. Pa sej je to v redu. Bo jutr not prinesla in vse pojedla. Ja saj se ne sekiram. Sem brala na MONu, da koliko malo otrok rabi hrane, da se normalno razvija. Ob zagotovljeni tekočini, je dovolj, če poje le kako žličko vsakega obroka A tako malo , kaj se pol mi sekiramo ko nam poje 600ml? Ja, tolk mal, sem se tud jaz isto spraševala, kaj za vraga tako norim, če ne poje česa Seveda ob predpstavki, da je otrok zadovoljen in zdrav. veš da sem se jaz sprijaznila in ne norim več ko mi ne poje. hranim jo dokler sama odpira usta ko več noče neham in se ne sekiram. Kar ostane vržem proč in to je to. Edino prav veš da sem ful bolj mirna in sproščena in se mi zdi da mi tudi ona lepše je in se ne upira
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:05:53
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A se Edina še skoz igra z svojo novo igračko Ja, danes so ji skor prsti pregoreli Je Šla pa že spat. zdej bo pa majčice čisto zapustila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:05:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ko je naša v postelji ji sploh blizu ne hodim do jutra s flašam. Se držim načela "Pusti lava dok spava" i ako je gladan jz tud ne Se vidi, da imava rade mir ponoč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 24.12.2008 22:06:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A se Edina še skoz igra z svojo novo igračko Ja, danes so ji skor prsti pregoreli Je Šla pa že spat. zdej bo pa majčice čisto zapustila Zakaj????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?