|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavske mamice 2008 :)
18.12.2008 22:54:04   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31
mi smo imeli v torek sistematski pregled:mali je velik 74 cm in težak 11450gr,malo smo prehlajeni,drugače pa ok....
Fejst fant user posted image
včeraj sta bila oba fanta na obisku pri dedku mrazu in tavelik je dobil igro niagara.....jo katera že obvlada da mi nahitro napiše(po domače) potek igre....jo je treba fajn natuhtat user posted image user posted image user posted image user posted image
Pojma nimam user posted image

Špelin@,jutri kofi če le ne bo Anejči preveč kašljal..
Z nataso34 sva se zmenili za ob 9:30 - sporoči, kako je z vama user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja31)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
18.12.2008 22:54:54   
špelin@
Me to you, res je mala prava princeska, me spominja na lik Sneguljčice iz pravljice, ker ima take ebenovinaste laske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
19.12.2008 8:48:41   
špelin@
Aja, orhideja31, a veš, da Je Gregi očitno pokasiral 6. bolezen? V noči na nedeljo je zakuhal, vročino je imel vse do torka, v sredo pop. pa so se prikazale pikice. Najprej po trebuščku in za ušesi, potem še po hrbtu. Sem ravno govorila s P. Kužen ni več, ker to obdobje mine, ko se pojavijo pike, zato ni panike za kavo, ne bo nikogar okužil user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.12.2008 9:02:30   
orhideja31
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, orhideja31, a veš, da Je Gregi očitno pokasiral 6. bolezen? V noči na nedeljo je zakuhal, vročino je imel vse do torka, v sredo pop. pa so se prikazale pikice. Najprej po trebuščku in za ušesi, potem še po hrbtu. Sem ravno govorila s P. Kužen ni več, ker to obdobje mine, ko se pojavijo pike, zato ni panike za kavo, ne bo nikogar okužil user posted image

dobro jutro,midva sva komaj vstala..pestra noč zaradi kašlja.....sorry,ne bo mi zneslo....moram še v trgovino neku za kosilo iti iskati,pa še mene boli grlo(_da ne bom kere okužla),tko da mi pište plavega...drugič

ja bogi Gregi,no....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da naj gredo stran vse tegobe....

DVA SONČKA SIJETA V NAŠE ŽIVLJENJE.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.12.2008 9:07:04   
špelin@

dobro jutro,midva sva komaj vstala..pestra noč zaradi kašlja.....sorry,ne bo mi zneslo....moram še v trgovino neku za kosilo iti iskati,pa še mene boli grlo(_da ne bom kere okužla),tko da mi pište plavega...drugič

ja bogi Gregi,no....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da naj gredo stran vse tegobe....

Boga revčka user posted image  Pozdravita se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pa moramo dobit na kofetu še 1x to leto, da "zakoličimo" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.12.2008 9:35:23   
malamedika
Dan punce upam da se me še spomnite ker bolj malo pišem saj ni preveč časa.Mi smo tudi vsi bolani in naš najmlajši je včeraj dopolnil 1 leto.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.12.2008 10:50:08   
ELMA
jutroooooo....

lunca2, mali je tako srčkan, da ga kar ne morem nehat gledat user posted image

ELMA, glede stanovanj žal ne vem... user posted image  Včasih je v stolpnici, kjer stanujeta moja starša, kakšen listek na oglasni deski, bom rekla mami, naj preveri.

Hvala...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.12.2008 11:37:39   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika
Dan punce upam da se me še spomnite ker bolj malo pišem saj ni preveč časa.Mi smo tudi vsi bolani in naš najmlajši je včeraj dopolnil 1 leto.

Pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image  Za malega sončka pa user posted image

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.12.2008 17:40:23   
lunca2
malamedika vse najbolše sineku za 1.rojstni dan user posted image .
Vsem skupaj pa želim hitro okrevanje user posted image user posted image user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.12.2008 19:46:49   
lunca2
Jz pa že komaj čakam jutri gremo na fešto. user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.12.2008 21:31:51   
malamedika
punce hvala za čestitke za našega Jureta

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 11:40:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1087
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 11:40:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1088
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 11:41:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 20:47:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1090
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 20:50:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1091
21.12.2008 12:35:56   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mojcek1,držite se,saj bo še vse v redu......user posted image user posted image user posted image user posted image
Živa je tak cukerček user posted image user posted image user posted image user posted image

v pon pa znorim po tel za tele izvide!!!!!!!! danes je 16 dan od gastroskopije, pa še nič!!! in zahtevala bom analizo blata in vode na bakterije, prokleti **** ***** ***** ***** šalabajzarji, osnovnih preiskav ne delajo. do ene meje lahko potrpežljivo čakam, amapk zej mam pa res dovolj.

Meni je žal da je tako,ampak to ni nič od nas odvisno.Mi naredimo po programu,potem pa čakamo patologijo za histološke izvide.Kolikokrat se mi jezimo pa klicarimo okoli in prosimo,na koncu jih še poslušamo za nagrado.Mogli bi biti hospitalizirani cca, 6mesecev nazaj ko še tajnice nismo imeli,to je bil šele kaos.Starši so klicali da že tri mesece niso dobili glavne odpustnice,krivi smo bili zopet mi in pa zdravniki ki pa v bistvu spet nismo naredili nič narobe.Mi smo svoje skončali,zdravnik je zdiktiral odpustnico ker pa tajnice ni bilo so se papirji lepo kopičili,mi je blo tako nerodno da sem že hotel domov nosit ambulantne zapisnike in jih doma tipkat ker tajnice iz drugih oddelkov za nas niso želele tipkat.Ja tako mamo,zjeban sistem nimaš kej pa če se še tako trudiš na koncu izpadeš budala ti ker staršem enostavno ne moreš dopovedat da je problem v administraciji in ne v zdravstvenem kadru ki se trudi po najboljših močeh.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1092
22.12.2008 9:27:08   
ELMA

elma, nisi povedla, kok veliko stanovanje rabijo.

mojcek , oni rabijo stanovanje , ker bi pač šlim od ate pa mame , ker imajo premejhno user posted image ...ni važno koliko je veliko user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 1093
22.12.2008 9:31:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

mojcek1,držite se,saj bo še vse v redu......user posted image user posted image user posted image user posted image
Živa je tak cukerček user posted image user posted image user posted image user posted image

v pon pa znorim po tel za tele izvide!!!!!!!! danes je 16 dan od gastroskopije, pa še nič!!! in zahtevala bom analizo blata in vode na bakterije, prokleti **** ***** ***** ***** šalabajzarji, osnovnih preiskav ne delajo. do ene meje lahko potrpežljivo čakam, amapk zej mam pa res dovolj.

Meni je žal da je tako,ampak to ni nič od nas odvisno.Mi naredimo po programu,potem pa čakamo patologijo za histološke izvide.Kolikokrat se mi jezimo pa klicarimo okoli in prosimo,na koncu jih še poslušamo za nagrado.Mogli bi biti hospitalizirani cca, 6mesecev nazaj ko še tajnice nismo imeli,to je bil šele kaos.Starši so klicali da že tri mesece niso dobili glavne odpustnice,krivi smo bili zopet mi in pa zdravniki ki pa v bistvu spet nismo naredili nič narobe.Mi smo svoje skončali,zdravnik je zdiktiral odpustnico ker pa tajnice ni bilo so se papirji lepo kopičili,mi je blo tako nerodno da sem že hotel domov nosit ambulantne zapisnike in jih doma tipkat ker tajnice iz drugih oddelkov za nas niso želele tipkat.Ja tako mamo,zjeban sistem nimaš kej pa če se še tako trudiš na koncu izpadeš budala ti ker staršem enostavno ne moreš dopovedat da je problem v administraciji in ne v zdravstvenem kadru ki se trudi po najboljših močeh.user posted image

Ena izmed Ahilovih pet našega zdravstva user posted image user posted image user posted image

mojcek1, še vedno velja, da stiskam pestke user posted image user posted image user posted image  Šesta bolezen ni nič hudega user posted image  Vsaj pri nas je le-ta šla gladko mimo, samo žal imamo spet težave s sluzjo in piskanjem v pljučih user posted image  Greva danes popoldne do P.

ELMA, trenutno je bolj mrtvilo glede oddaje stanovanj v najem, verjetno bo po praznikih spet zaživelo vse skupaj.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
   [Brisano sporočilo]
22.12.2008 18:02:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1095
22.12.2008 20:51:27   
lunca2
mojcek1 pri nas na hemato-onko oddelku so razmere malce boljše. Na gastro in pulmo imajo prostrosko stisko, čeprav je bila tudi pri nas kdaj ampak ne tokrat kot tam. Pri nas so bil iizvidi hitro ker so take bolezni in je potrebno zelo hitro ukrepati.
Poznam Tino ja sva bili sošolki v srednji in sva prijateljici.

Neposredna povezava do sporočila: 1096
22.12.2008 21:31:30   
ključek
Kaj je zdej čvekice, nič ne čvekate???nimate časa??user posted image user posted image

user posted image .................al pa tkole iščete darila............user posted image

jaz sem včeraj šla k dežurnemu in potem na urgenco, da so mi rezali prst-pol nohta potegnili dol, pa meso oz. kožo okrog stran pobrali...............je bolelo k hudič..............user posted image user posted image .............ampak bo že...............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
22.12.2008 21:39:27   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image

pa hvala vam za lepe besede o najini princeski.................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
   [Brisano sporočilo]
24.12.2008 13:09:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
24.12.2008 16:30:26   
lunca2
mojcek tud jz upam, da bo ji bo po ranitalu bolje in da bo dobila apetit.

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?