Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 18.12.2008 22:54:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 mi smo imeli v torek sistematski pregled:mali je velik 74 cm in težak 11450gr,malo smo prehlajeni,drugače pa ok.... Fejst fant včeraj sta bila oba fanta na obisku pri dedku mrazu in tavelik je dobil igro niagara.....jo katera že obvlada da mi nahitro napiše(po domače) potek igre....jo je treba fajn natuhtat Pojma nimam Špelin@,jutri kofi če le ne bo Anejči preveč kašljal.. Z nataso34 sva se zmenili za ob 9:30 - sporoči, kako je z vama
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 18.12.2008 22:54:54
|
|
|
|
špelin@
|
Me to you, res je mala prava princeska, me spominja na lik Sneguljčice iz pravljice, ker ima take ebenovinaste laske
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 8:48:41
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, orhideja31, a veš, da Je Gregi očitno pokasiral 6. bolezen? V noči na nedeljo je zakuhal, vročino je imel vse do torka, v sredo pop. pa so se prikazale pikice. Najprej po trebuščku in za ušesi, potem še po hrbtu. Sem ravno govorila s P. Kužen ni več, ker to obdobje mine, ko se pojavijo pike, zato ni panike za kavo, ne bo nikogar okužil
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 9:02:30
|
|
|
|
orhideja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, orhideja31, a veš, da Je Gregi očitno pokasiral 6. bolezen? V noči na nedeljo je zakuhal, vročino je imel vse do torka, v sredo pop. pa so se prikazale pikice. Najprej po trebuščku in za ušesi, potem še po hrbtu. Sem ravno govorila s P. Kužen ni več, ker to obdobje mine, ko se pojavijo pike, zato ni panike za kavo, ne bo nikogar okužil dobro jutro,midva sva komaj vstala..pestra noč zaradi kašlja.....sorry,ne bo mi zneslo....moram še v trgovino neku za kosilo iti iskati,pa še mene boli grlo(_da ne bom kere okužla),tko da mi pište plavega...drugič ja bogi Gregi,no.... ,da naj gredo stran vse tegobe....
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 9:07:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, orhideja31, a veš, da Je Gregi očitno pokasiral 6. bolezen? V noči na nedeljo je zakuhal, vročino je imel vse do torka, v sredo pop. pa so se prikazale pikice. Najprej po trebuščku in za ušesi, potem še po hrbtu. Sem ravno govorila s P. Kužen ni več, ker to obdobje mine, ko se pojavijo pike, zato ni panike za kavo, ne bo nikogar okužil dobro jutro,midva sva komaj vstala..pestra noč zaradi kašlja.....sorry,ne bo mi zneslo....moram še v trgovino neku za kosilo iti iskati,pa še mene boli grlo(_da ne bom kere okužla),tko da mi pište plavega...drugič ja bogi Gregi,no.... ,da naj gredo stran vse tegobe.... Boga revčka Pozdravita se!!! Se pa moramo dobit na kofetu še 1x to leto, da "zakoličimo"
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 9:35:23
|
|
|
|
malamedika
|
Dan punce upam da se me še spomnite ker bolj malo pišem saj ni preveč časa.Mi smo tudi vsi bolani in naš najmlajši je včeraj dopolnil 1 leto.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 10:50:08
|
|
|
|
ELMA
|
jutroooooo.... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ lunca2, mali je tako srčkan, da ga kar ne morem nehat gledat ELMA, glede stanovanj žal ne vem... Včasih je v stolpnici, kjer stanujeta moja starša, kakšen listek na oglasni deski, bom rekla mami, naj preveri. Hvala...
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 11:37:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: malamedika Dan punce upam da se me še spomnite ker bolj malo pišem saj ni preveč časa.Mi smo tudi vsi bolani in naš najmlajši je včeraj dopolnil 1 leto. Pozdravite se Za malega sončka pa
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 17:40:23
|
|
|
|
lunca2
|
malamedika vse najbolše sineku za 1.rojstni dan . Vsem skupaj pa želim hitro okrevanje
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 19:46:49
|
|
|
|
lunca2
|
Jz pa že komaj čakam jutri gremo na fešto.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 19.12.2008 21:31:51
|
|
|
|
malamedika
|
punce hvala za čestitke za našega Jureta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 11:40:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 11:40:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 11:41:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 20:47:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 20:50:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 21.12.2008 12:35:56
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 mojcek1,držite se,saj bo še vse v redu...... Živa je tak cukerček v pon pa znorim po tel za tele izvide!!!!!!!! danes je 16 dan od gastroskopije, pa še nič!!! in zahtevala bom analizo blata in vode na bakterije, prokleti **** ***** ***** ***** šalabajzarji, osnovnih preiskav ne delajo. do ene meje lahko potrpežljivo čakam, amapk zej mam pa res dovolj. Meni je žal da je tako,ampak to ni nič od nas odvisno.Mi naredimo po programu,potem pa čakamo patologijo za histološke izvide.Kolikokrat se mi jezimo pa klicarimo okoli in prosimo,na koncu jih še poslušamo za nagrado.Mogli bi biti hospitalizirani cca, 6mesecev nazaj ko še tajnice nismo imeli,to je bil šele kaos.Starši so klicali da že tri mesece niso dobili glavne odpustnice,krivi smo bili zopet mi in pa zdravniki ki pa v bistvu spet nismo naredili nič narobe.Mi smo svoje skončali,zdravnik je zdiktiral odpustnico ker pa tajnice ni bilo so se papirji lepo kopičili,mi je blo tako nerodno da sem že hotel domov nosit ambulantne zapisnike in jih doma tipkat ker tajnice iz drugih oddelkov za nas niso želele tipkat.Ja tako mamo,zjeban sistem nimaš kej pa če se še tako trudiš na koncu izpadeš budala ti ker staršem enostavno ne moreš dopovedat da je problem v administraciji in ne v zdravstvenem kadru ki se trudi po najboljših močeh.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 22.12.2008 9:27:08
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 elma, nisi povedla, kok veliko stanovanje rabijo. mojcek , oni rabijo stanovanje , ker bi pač šlim od ate pa mame , ker imajo premejhno ...ni važno koliko je veliko
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 22.12.2008 9:31:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2 IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: orhideja31 mojcek1,držite se,saj bo še vse v redu...... Živa je tak cukerček v pon pa znorim po tel za tele izvide!!!!!!!! danes je 16 dan od gastroskopije, pa še nič!!! in zahtevala bom analizo blata in vode na bakterije, prokleti **** ***** ***** ***** šalabajzarji, osnovnih preiskav ne delajo. do ene meje lahko potrpežljivo čakam, amapk zej mam pa res dovolj. Meni je žal da je tako,ampak to ni nič od nas odvisno.Mi naredimo po programu,potem pa čakamo patologijo za histološke izvide.Kolikokrat se mi jezimo pa klicarimo okoli in prosimo,na koncu jih še poslušamo za nagrado.Mogli bi biti hospitalizirani cca, 6mesecev nazaj ko še tajnice nismo imeli,to je bil šele kaos.Starši so klicali da že tri mesece niso dobili glavne odpustnice,krivi smo bili zopet mi in pa zdravniki ki pa v bistvu spet nismo naredili nič narobe.Mi smo svoje skončali,zdravnik je zdiktiral odpustnico ker pa tajnice ni bilo so se papirji lepo kopičili,mi je blo tako nerodno da sem že hotel domov nosit ambulantne zapisnike in jih doma tipkat ker tajnice iz drugih oddelkov za nas niso želele tipkat.Ja tako mamo,zjeban sistem nimaš kej pa če se še tako trudiš na koncu izpadeš budala ti ker staršem enostavno ne moreš dopovedat da je problem v administraciji in ne v zdravstvenem kadru ki se trudi po najboljših močeh. Ena izmed Ahilovih pet našega zdravstva mojcek1, še vedno velja, da stiskam pestke Šesta bolezen ni nič hudega Vsaj pri nas je le-ta šla gladko mimo, samo žal imamo spet težave s sluzjo in piskanjem v pljučih Greva danes popoldne do P. ELMA, trenutno je bolj mrtvilo glede oddaje stanovanj v najem, verjetno bo po praznikih spet zaživelo vse skupaj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2008 18:02:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 22.12.2008 20:51:27
|
|
|
|
lunca2
|
mojcek1 pri nas na hemato-onko oddelku so razmere malce boljše. Na gastro in pulmo imajo prostrosko stisko, čeprav je bila tudi pri nas kdaj ampak ne tokrat kot tam. Pri nas so bil iizvidi hitro ker so take bolezni in je potrebno zelo hitro ukrepati. Poznam Tino ja sva bili sošolki v srednji in sva prijateljici.
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 22.12.2008 21:31:30
|
|
|
|
ključek
|
Kaj je zdej čvekice, nič ne čvekate???nimate časa?? .................al pa tkole iščete darila............ jaz sem včeraj šla k dežurnemu in potem na urgenco, da so mi rezali prst-pol nohta potegnili dol, pa meso oz. kožo okrog stran pobrali...............je bolelo k hudič.............. .............ampak bo že...............
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 22.12.2008 21:39:27
|
|
|
|
ključek
|
pa hvala vam za lepe besede o najini princeski.................
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2008 13:09:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Zasavske mamice 2008 :) 24.12.2008 16:30:26
|
|
|
|
lunca2
|
mojcek tud jz upam, da bo ji bo po ranitalu bolje in da bo dobila apetit.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?