Tanja_
|
Anaja33 številka je +385/1/3475261, trgovina je Baby media shop v King Cross centru, Jankomir. Ona je nama rekla, da je najbolš, če že veš kako barvo bi imel, pa ji sam poveš in otem ona v skaldišče vpraša, če imajo na zalogi. Ker pri njih je dobava samo 2X letno. Midva sva vzela vse to, za kar sem ti napisala cene. Sem pa dobila okvir z usnjenim ročajem, ker drugega niso več imeli v Lj., je sicer malo dražji kot un s penastim, tko da če bi si ga naročala, sigurn ne bi takega, ampak sem zato dobila 6 bonov, če bi pa ga posebej naročila, pa ne bi imela te ugodnosti. Dobila sva pa barve: košara Team white ( mislim da je prav)- se tko malo na srebrno svetlika, pa notri ima modro podlogo, pa športni del Khaki- ful je lep, pa ni take barve kot kaki . Pa nakupovalno košaro iste barve. Cene pri nas so bile pa:košara 149,99; športni del 129,99; podvozje 289,99 (mislim, da je s penastim ročajem približno 60 evrov cenejši); pa nakupovalna košara 29,99. Aja, za Maxi cosi sva pa potem doplačala še 30 evrov, ostalo sva imela bone ( je pa cena 149,99).
|