|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
23.12.2008 22:17:47   
netki
vam jutri povem, kaj se je zgodilo user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 22:20:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 22:22:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
23.12.2008 22:22:53   
glugluglu
neboglasnica, važno, da si dobila smsuser posted image , ta je pa dobra, poslan je bil pa ob 9.00,

Staš je pa res fajn priden dečko,user posted image

v Supernovi v Muelerju je bila tudi na blagajni gužva, v trgovini niti ne, bolj na blagajni, potem pa še v Logatcu v Mercatorju in zaradi te gužve in letanja smo zamudili Ninin nastop v glasbeni šoli, joj sem bila jezna, žalostna...user posted image Ma sej, če je pa morala priti vadit, potem nazaj domov, vmes je šel Mark na RD, potem v trgovino, potem smo Nino še 15 min. pred nastopom ponovno dostavili tja in na koncu smo zamudili, ker je bila ravno prva.

Lunica, dobila sem knjigico, zelo je lepa in fajnuser posted image , bomo jo dali pod smrekco, a si ti dobila nakazano?
 Jaz grem pa sedaj darila pripravit ko nobenega ni, še prej Tianu za jesti dat in prestavit v posteljo, je omagal po kopanju , bo kmalu lačen.

Aja, moj bo najbrž tud malo nacolan domov prišel, so šli k enemu božično smrekco posekat in potem k drugemu domov postavit, očitno bo veselo,
neboglasnica, pri nas nič ne nastavljamouser posted image

jaz sem pa itak tako zaspana, da samo še posteljo vidim.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 22:26:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1230
23.12.2008 22:29:35   
Blacky30
Netki, daj povej nooooooooooooooo.

Teja še zdaj ne spi, tukaj v jajčki zraven mene gruli in si poje. Jaoooo.......user posted image

Dzanika, super za večerjo.user posted image

Lunica, sem pravkar nakazala eurčke, upam, da sem vse prav naredila. Pod številko računa sem vpisala št. računa.user posted image  Pod referenco pa se je napisal današnji datum.

Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 22:34:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 22:36:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1233
23.12.2008 22:57:02   
Anonimen
ojla, jaz sem predpotopna, tak da sploh nimam klika in ne morem pogledat user posted image user posted image ko dobim domov izpisek, bom javila kaj je gor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 22:57:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1235
23.12.2008 22:57:08   
Blacky30
Jeeeeeeeeeeeee, jutri pa pride božiček. user posted image   user posted image

Jaz ga tud že komaj čakam. Moj je danes šel šele v šoping zame, itak vedno zadnji dan, vsako leto isto.user posted image  Pravi, da si gre pogledat božično vzdušje.user posted image
Sem pa baje dobila nekaj s svojega pisma božičku, tak da bo veselje!!!user posted image user posted image user posted image

Netki, jutri imamo mi planirano tako, da imamo okoli pol petih zgodnjo večerjo na vikendu pri tastu in tašči, nas bo 9, še družinski prijatelji. Potem pa pride božiček (moj tast preoblečen) in prinese gore daril, vsak par kupi darilo vsaki osebi. Tako obdarovanje potem traja tudi do 2 uri, jaz sem ponavadi božičkova pomočnica in mu posredujem darila, pa pazim, da dobivajo sorazmerno, da ne dobi eden vseh daril naenkrat, potem pa do konca nobenega več. Seveda mora vsak priti od mize do božička, se slika z njim in darilom, s kamero se snema in potem vsi čakamo, da vsak darilo tudi odpre. Ja, prava božična evforija je to pri nas. Smo tak malo zmešani, ja.user posted image user posted image user posted image  Samo je pa pravljično.user posted image

Na božični dan pa se dobimo pri moževi teti, cela njegova familija, tam nas je 13 in imamo skupno kosilo, potem pa se spet nekdo preobleče v božička (ponavadi možev stric, letos bo tast, ker strica ne bo) in spet sledi dolgooooo obdarovanje s snemanjem, fotkanjem, smehom, res je burno in pestro tudi tam. Mi ponavadi z obeh dogajanj nesemo darila v veliki potovalki. Vam bom poročala, kaj vse bomo dobili, upam, da bodo lepa in koristna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1236
23.12.2008 22:59:03   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

spet sem totalno razočarana nad mojim!!!

sva bila prej, ko je mala zaspala v savni in reče da gre na pijačo z kolegom..in jst namignem kk se men tud lušta it ven na pijačo in to teslo mi reče, kao sej boš šla v petek na večerjo, ko smo zmenjene 3 babe da gremo, pa mu jst rečem da bi jst tud kaj z njim šla na pijačo in to teslo mi reče, bova šla jutri...in me ne povabi danes zraven....user posted image

mislim , koooonnnčččnooo imava varstvo, mala spi, moja mami je doma in bi lahk komot šla oba skupaj kam in to teslo moje gre sam na pijačo!!!!!

jst ne vem kaj naj še nardim...totalno sem obupana...a so vsi moški res taki kreteni???

Na žalost ja.user posted image user posted image

A si vidla najin timing, ob katerem času sva obe objavili post?

Neposredna povezava do sporočila: 1237
23.12.2008 23:00:39   
Anonimen
madona, da nisem počakala 6 sekund! user posted image

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 23:01:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
23.12.2008 23:05:50   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

spet sem totalno razočarana nad mojim!!!

sva bila prej, ko je mala zaspala v savni in reče da gre na pijačo z kolegom..in jst namignem kk se men tud lušta it ven na pijačo in to teslo mi reče, kao sej boš šla v petek na večerjo, ko smo zmenjene 3 babe da gremo, pa mu jst rečem da bi jst tud kaj z njim šla na pijačo in to teslo mi reče, bova šla jutri...in me ne povabi danes zraven....user posted image

mislim , koooonnnčččnooo imava varstvo, mala spi, moja mami je doma in bi lahk komot šla oba skupaj kam in to teslo moje gre sam na pijačo!!!!!

jst ne vem kaj naj še nardim...totalno sem obupana...a so vsi moški res taki kreteni???

ahauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1240
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 23:07:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1241
23.12.2008 23:07:46   
netki
blacky.....super program imateuser posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
23.12.2008 23:10:15   
Anonimen
netki, sem dobila zs, zato sem ti pa na fejsu napisala, če se želiš pomenit, da bom gor! a sta kaj uredila? 

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
23.12.2008 23:10:31   
netki
jah nč......reku je oprosti in zdej me masirauser posted image user posted image

pol bojo pa ziher jagode padleuser posted image user posted image

sam zdej zgleda tko k da se norca delam.....sam res se kregava vsak dan in res moram neki narest, tega ne morem več prenašat.....vedno se je treba skregat, da je pol mir

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
23.12.2008 23:11:30   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

netki, sem dobila zs, zato sem ti pa na fejsu napisala, če se želiš pomenit, da bom gor! a sta kaj uredila? 

je tuki zraven in bolj težko pišem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 23:11:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
23.12.2008 23:12:16   
Anonimen
.vedno se je treba skregat, da je pol mir

to že, ampak rešla pa nista nič user posted image zatišje pred nevihto

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1247
23.12.2008 23:13:15   
Anonimen
hd, midva sva se dva dni skup kregala, razčistla šele včeraj al predvečrajšnim...

kaj mi je danes ena prijavla:

dobr, da je luka tak močn fant, ker če ne bi ti ob njem zgledla še bolj debela kot si v resnici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 23:16:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
23.12.2008 23:18:10   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

.vedno se je treba skregat, da je pol mir

to že, ampak rešla pa nista nič user posted image zatišje pred nevihto

Točno to, pa že o jagodah razmišljaš. user posted image  Zato pa dela tak grdo s tabo. Dokler ne boš sama sebe cenila, te tudi on ne bo, žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?