Blacky30
|
Jeeeeeeeeeeeee, jutri pa pride božiček. Jaz ga tud že komaj čakam. Moj je danes šel šele v šoping zame, itak vedno zadnji dan, vsako leto isto. Pravi, da si gre pogledat božično vzdušje. Sem pa baje dobila nekaj s svojega pisma božičku, tak da bo veselje!!! Netki, jutri imamo mi planirano tako, da imamo okoli pol petih zgodnjo večerjo na vikendu pri tastu in tašči, nas bo 9, še družinski prijatelji. Potem pa pride božiček (moj tast preoblečen) in prinese gore daril, vsak par kupi darilo vsaki osebi. Tako obdarovanje potem traja tudi do 2 uri, jaz sem ponavadi božičkova pomočnica in mu posredujem darila, pa pazim, da dobivajo sorazmerno, da ne dobi eden vseh daril naenkrat, potem pa do konca nobenega več. Seveda mora vsak priti od mize do božička, se slika z njim in darilom, s kamero se snema in potem vsi čakamo, da vsak darilo tudi odpre. Ja, prava božična evforija je to pri nas. Smo tak malo zmešani, ja. Samo je pa pravljično. Na božični dan pa se dobimo pri moževi teti, cela njegova familija, tam nas je 13 in imamo skupno kosilo, potem pa se spet nekdo preobleče v božička (ponavadi možev stric, letos bo tast, ker strica ne bo) in spet sledi dolgooooo obdarovanje s snemanjem, fotkanjem, smehom, res je burno in pestro tudi tam. Mi ponavadi z obeh dogajanj nesemo darila v veliki potovalki. Vam bom poročala, kaj vse bomo dobili, upam, da bodo lepa in koristna.
|