|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
23.12.2008 17:02:07   
Sulfinija
Dini super,da imama obe isti dan pregled.

Sonček tebi pa držim petsi za jutri.Hvala,da si me tkole pozitvno usmerjala vse te dolge dni čakanja.

NIč šibam gledat limonado tv nato pa breskvice delat juhej in bo kmalu tudi prišel domov bodoči očka,ki bo doma kar 12.dolgih dni.

Se kaj javim pozneje.Papa.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.12.2008 17:07:14   
sonček85
z veseljem sem te spodbujala ,in hvala za jutri ,da boš držala pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.12.2008 17:08:23   
dini
Vsi mislimo nate sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.12.2008 17:12:34   
sonček85
hvala ,sam ne se jutri jezit ,če vam tako j ne poročam ,saj ne vem kdaj bova prišla domov ,greva še v službo k meni ,pol k sestri in potem po previjalno in malo še po nakupihuser posted image user posted image user posted image user posted image ,nato pa na večerjo ktašči in tastu ,ki ima tast rduser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.12.2008 17:13:46   
dini
Se ne bomouser posted image user posted image user posted image , uživancija bo jutri a sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
23.12.2008 17:15:51   
sonček85
ja res je ,komaj čakam ,si bom od danes malo spočila k sem delala k nora 7 ur doma generalkouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.12.2008 17:15:53   
Inana
Stanje na dan 23. december 2008 ob 17.12: user posted image še ni (izcedek tudi ni čisto tak kot pred M, me pa že 3 dni boli tako, kot ko jo mam za dobit) in odločila sem se, da se vam pridružim na jutrišnjem skupinskem lulanju ... Če bo user posted image , pokličem mojo G, če ne pa tudi user posted image user posted image user posted image . Karkoli bo, je že prav tako ... Nič na silo user posted image . Če ne gre, pač ne gre ... Pa s-r-e-č-n-o še ostalim solulačicam user posted image .

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.12.2008 17:16:39   
sonček85
Inana :navijamo zate in za vse ,ki boste jutri skupinsko lulaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.12.2008 17:16:55   
Inana
Sulfinija, tebi pa čestitke in uživaaaaaaj!!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.12.2008 17:18:37   
Inana
Hvala, Sonček user posted image , sicer bi bilo tole res prvovrstno presenečenje, če jutri ugledam user posted image user posted image , ker po 14 krogih človek res kar ne verjame več, da je kdaj možno ugledati user posted image user posted image , ampak vem, da ste tukaj še "hujše" veteranke, tako da ... upanje umre zadnje, ane? user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.12.2008 17:19:17   
Anonimen
Tudi jast navijam za vse ki jutri lulate pa upam da bo čim več user posted image user posted image .
Držim pesti

(odgovor članu Inana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2536
23.12.2008 17:26:31   
Inana
Ula, iz tvoje tipkovnice v Božičkova ušesa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.12.2008 17:31:34   
Anonimen
Ja upam da me BOŽIČEK dobro posluša.
Pa da na mene ne bo pozabil(1.1).
user posted image

(odgovor članu Inana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.12.2008 17:46:38   
little angel
sulfi super da je vse ok!
giotti jaz bi tudi raje videla da je plusek!
moje M se zaenkrat ni... vceraj me je full zvijalo kot da bo prisla, danes pa me vec nena nic... testeka pa se ne bom delala jutri, bom pocakala do 25.12. zjutraj... vam javim zgodaj zjutraj rezultat (po vsej vrjetnosti) ker grema z mojim za 4 dni v pariz yeeeeeeuser posted image in morem malo vedet kako se obnasat v parizu al je treba pazit na kako pikico al ne.. upam pa seveda da ja!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
23.12.2008 18:02:31   
dini
Punce čim manj mislt nauser posted image  in bo prišel sam od sebe, jst delam že na tem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
23.12.2008 18:06:38   
Anonimen
Tudi jaz držim pesti za vse tiste punce, ki bodo zjutraj prijele testno paličico..go girls user posted image
Giotti žal mi je zate, ker ni user posted image . Upam, da nisi preveč žalosta...čeprav vem kako je. user posted image

(odgovor članu little angel)
  Neposredna povezava do sporočila: 2541
23.12.2008 18:07:11   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Punce čim manj mislt nauser posted image  in bo prišel sam od sebe, jst delam že na tem.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,dini na teh besedah,pa upam da se boš tega pravila tudi držala.Upanje umre zadnje....

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
23.12.2008 18:29:22   
Anonimen
didi a pa ti vspeva da čim manj misliš na user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2543
23.12.2008 18:32:02   
dini
Bom, bom.user posted image user posted image
Ja in mi je kar fajn, poslušam muziko, hodm ven, gledam tv, iščem šiht, za šolo,...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
23.12.2008 18:34:32   
Sulfinija
Punce pridete pomagat dokončevat breskvice.Mjami tolk sma jih napekle da jih ne dokončamo do pol noči.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
23.12.2008 18:38:38   
Anonimen
Vidim da se kr zaposliš sej jest se tut trudm da čim man mislm na to sam tkole k sm pa sam doma mi pa misli kr skos ohajajo nauser posted image .

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
23.12.2008 18:39:27   
dini
Jst sm zdej sama pa mi čist nč ne, prej use drugo kotuser posted image .user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
23.12.2008 18:40:41   
dini
Sulfi, ful lep email, hvala fulllllll  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
23.12.2008 18:40:57   
Sulfinija
Punce torej morem jaz dati kapo dol midva sma tekla 78.krogov za najino user posted image  in danes naju je presenetil user posted image .Mi verjamete sem čisto raznežene bi svojega kar user posted image  kar user posted image .

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
23.12.2008 18:41:25   
Anonimen
ja ti pridemo pomagat sam pomojem bi jest kr veliko zravan jih pojedla sm ful sladkosneda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?