|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 14:56:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1126
   RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del
23.12.2008 14:57:23   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

lunica -dobila. user posted image user posted image user posted image
nakazao bo danes.

tinky - si pozabila name in na kremo?

nisem pozabila, samo naša pošta ima tak glup urnik, da kadar grem mimo je zaprto. Imam itak za poslat Lunici denar, tako da bom ta teden uredila.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
23.12.2008 15:03:24   
Tinky
Majuska, če praviš, da pri 37. stopinjah tako žari, kaj bi šele bilo, če bi imel 38 ali še več vročine? Lahko, da mu je bilo samo full toplo?
Ne vem, samo na glas razmišljam.....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
23.12.2008 15:04:02   
ilatic
žek Fredi - Tiny Love user posted image
telo kot harmonika,zvoki in me... Cena: 25,90 € / 6.206,68 SIT A

Zimska a misliš tega? pokliči na št. 080 28 81 in se pozanimaj. Tam lahko preverijo v računalniku če ga še ima kateri baby center na zlaogi.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 15:09:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
23.12.2008 15:15:29   
netki
zimska.....javi, če najdeš kužka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1131
23.12.2008 15:15:57   
netki
a za našo smrekco ste pa brez komentarja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
23.12.2008 15:21:49   
metuljcek321
nanka, user posted image

pigama sojine palacinke, zelenjavna juhica.

user posted image  user posted image , a je katera Sabina ... mislim Zrneceva Sabina?

luka, user posted image  za dobre mere! Impresivno!

Majuska, sta ze bila pri P? A bosta sploh sla? Kot berem, to sploh se ni vrocina ... koliko si mu pa danes namerila? Upam, da je OK. .... Aha, vidim zdaj, da je boljs. Superca. In ze 2 zobka imate - vau! In Aleksander je rojen avgusta, pa ze tak mali zobatec - ulala!

zimska, here we go again z Last Christmasuser posted image  user posted image  user posted image  Pa slikica je dobra! Stricek Gugl je zakonuser posted image

katy, upam, da ti rajta ene par uric spanca ujet cez dan.

mojcek, temenca se pojavijo zaradi povecanega delovanja lojnic (podobno kot imajo odrasli prhljaj - na isti stos).

Ma, netki, meni je pa tvoja smrekica prava bomba - taka kicasta, ful okrasena, cist odstekana! Dobr ste to s ta malima skratoma zrihtal, ni kajuser posted image  user posted image  user posted image

Vau, hd, dobro sta se postimala Kali in ati - bravo, bravisimo!

Zdaj greva pa k eni frendici na cvekec. Je taka megla, da bom sabo vzela skarje za rezanjeuser posted image  user posted image  user posted image

ilatic, Tarik je zato vec spal, ker je bil utrujen - mama je namrec TV zvezda, pa je tudi mali pozuriral na ta racunuser posted image

lili, user posted image  za P!

lunica, dobr to tebe folk prepoznava. Skoda, da se nista se s pigamo prepoznali. Pa next time!

Joj, rovarka, vas so pa bolezni res napadle - shit, no! Evo, user posted image , da bo boljs. In nice pic!

Vrtenje, slabost - nizek pritisk? Izmeri si ga. Meni se dostikrat zvrti, ce na hitro vstanem, pogledam gor ipd. V soli je blo celo tko hudo, da sem bila oproscena delanja prevalov (tisto, ko jih delas enega za drugim, dokler se ti ne zrolauser posted image ), ker sem bila nekajkrat tko adijo, da sem se opotekala po celi telovadnici. In ja, sem pri tistih z nizkim pritiskom ... pa moj center za ravnotezje ima ocitno tud tu in tam tezaveuser posted image  user posted image  user posted image

Tinky, user posted image  za pohistvo in user posted image  za doooolg spanec.

maja, user posted image  za P in pikico!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
23.12.2008 15:26:15   
netki
pri nas je bnlo pa jasno in ful toplouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 15:33:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1135
23.12.2008 15:36:03   
Tinky
netki, meni so takšne smrekce najlepše, ker me spominjajo na otroštvo. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 23.12.2008 15:37:23 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1136
23.12.2008 15:38:41   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

netki ful lepa je smrekica, ne vem zakaj si napisala, da te je sram prilimat slike user posted image Kako je z dragim? Sta še  na bojni nogi ali se je opravičil?

ga čakam

Neposredna povezava do sporočila: 1137
23.12.2008 15:40:41   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Ej smrekca ni moja, je za hec (iz neta). Moja je še v škatli, me ta veseli dogodek še čaka...

Saj vem ja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1138
23.12.2008 15:50:36   
neboglasnica

Neboglasnica - si dobila včeraj moj mms?

Ne, nič ni bilo, sploh pa imam predpotopni gsm aparat, sploh te možnosti nimam. Si slikala kakšno tortico, kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1139
23.12.2008 15:55:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

netki...oprosti ampak jst ne znam bit pametna...za sebe pa vem da bi se raje spokala pa šla kot pa nesrečna živela z njim...so mali in veliki problemi, mali hitro pozabimo, velike pa jaz osebno ne...in raje rešim zadevo tako da sem jaz srečna in druge prizadanem, kot pa da sem sama prizadeta...sama sebe in svoje otroke moraš imeti najbolj rada!!!! če nimas sebe rad ne moreš bit srečen!!!

Se strinjam.

neboglasnica...Kali je popldan od kar me ni blo spala 3x, pridno pojedla 3 flaše mojga mleka po 100 ml in še 2 flaši AM po 150ml!!!! pravi požerušček

Torej je mami dobila zeleno luč za izhode user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

, a je katera Sabina ... mislim Zrneceva Sabina?

Jaz sem, če sem pa Zrnečeva, pa ne vem.

IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: flower

netki ful lepa je smrekica, ne vem zakaj si napisala, da te je sram prilimat slike Kako je z dragim? Sta še  na bojni nogi ali se je opravičil?

ga čakam

No, eno izmed vprašanj včeraj je bilo tudi to, kako se opravičiti oz. na kakšen se opravičiti partnerju? Me prav zanima, če bo ubral enega izmed pet najbolj pogostih odgovorov.

Neposredna povezava do sporočila: 1140
23.12.2008 15:57:40   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Majuska, če praviš, da pri 37. stopinjah tako žari, kaj bi šele bilo, če bi imel 38 ali še več vročine? Lahko, da mu je bilo samo full toplo?
Ne vem, samo na glas razmišljam.....

Glede na konstantno temperaturo pri nas doma mu ni moglo bit pretoplo. Otrok je žarel od vročega, čeprav je termometer pokazal 37. Zaradi mene 10x lahko rečete, da ni imel vročine, ampak jaz vem, da je bila.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
23.12.2008 16:12:07   
lex
Majuska jaz sem imela termometer za na čelo in v uho pa sem ga zabrisala v kanto tak da se je pokadilo za njim. namreč kazal je 37 stopinj, medtem ko je živosrebrn kazal nad 38,5. jaz mam zdaj najboljnavadnega digitronskega. živosrebrni pri meni nimajo dolge življenjske doba, menda dvojno merjenje in jih zlomimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

netki jaz sem na fb komentirla tvojo smrekico. mi jo postavljamo jutri, pa tvoja je fulllllllllllllll lepa, veš kak je šele naša kičasta. menda imama okraske vseh barv- roza, rdeče, srebrne, oranžne - bom jutr popala slikico.

sem pa jaz dans ful v prazničnem bedu. itak se mi to zgodi vsako leto. zgleda pozavestno sem fauš mojemu za zaključek. imam namreč srečo, da sem bla do sedaj samo na 1, drugač sem vedno noseča al pa na porodniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image . najbolj ra.zpizdla me je pa vita ker je tulila 1,5 uro brez razloga - adijo grem iskat neko vevericouser posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 16:18:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1143
23.12.2008 16:20:20   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, eno izmed vprašanj včeraj je bilo tudi to, kako se opravičiti oz. na kakšen se opravičiti partnerju? Me prav zanima, če bo ubral enega izmed pet najbolj pogostih odgovorov.

in to so user posted image

po moje ga zanalašč ni domov

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
23.12.2008 16:24:03   
Blacky30
Mojcek, temenca ne nastanejo zaradi kape, ker jih je večina julijčkov imela poleti, pa niso kape nosili. Temenca so posledica suhe kože.
Upam, da bodo zdravila pomagala Živi.user posted image

Netki, lepa smrekica!user posted image

Moj tiramisu se že kulira v hladilniku, zdaj pa se počasi spravim na mlečni gres, ker si ga je Nejc zaželel, potem pa sledi še jabolčna pita.

Neposredna povezava do sporočila: 1145
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 16:25:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1146
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 16:31:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1147
23.12.2008 16:35:13   
Blacky30
Je že katera gledala triler Mirrors??? Je fajn? Sem si ga čez noč dol potegnila, naslovnica dvd-ja je scaryyy, grrrr..... pa me zanima vaše mnenje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
23.12.2008 16:37:30   
neboglasnica

Evo, poslala sem ti (vam) tole:

-------------------

user posted image

Julčice moje! Midva z Lanom že cel dan stiskava pesti za vašo zmago. Dejmo punce, go go go! Lp zimska, Lan

Hvala obema....

Neposredna povezava do sporočila: 1149
   [Brisano sporočilo]
23.12.2008 16:38:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?