Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 9. del!!!! 23.12.2008 10:07:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:14:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika No pa še tole od naju, ker ne vem, kako mi bo kaj zneslo do novega leta prit sem, pa da ne pozabim... No, trenutak pa je itak primeren in moja Taja vam je hvaležna da ste mislile nanjo... in vam vsem skupaj želi super čestitka...kako pa si ti naredila ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:19:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
Evo sem nekaj prebrala, zahvaljujoč mrtvilu včeraj zvečer... Alja vse najboljše za 7 mesecev , pa upam, da sta vredu po včerajšnjem strmogljavljenju? Hijenca- še je čas da pišeš Božičku, za nov avto...al pa probaj pri dedku Mrazu Špelin@- krasni okraski, jaz sem jih tud delala, samo mam not samo enga bizgeca malega Aurora- krasnega sineka maš... pa nasmeh ma tud...šarmira, ko bi še moja Taja kmalu dobla zobkem, da bi jo nehalo mučit revo...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:23:24
|
|
|
|
hijenca
|
Moj Videk mi je pa danes tako sumljiv. Slabe volje je, joka, sem mu vročino merla, ampak je nima, edino kašlja mi, pa nosek ponovno spušča. Upam, da sedaj za praznike ne zboli revček mali.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:23:36
|
|
|
|
Čmrlika
|
Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju... Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album... , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:25:56
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje za nami katastrofalna noč,mi je za ****.Ob osmih je zaspala in bila do devetih že budna,pol pa ob enajstih spet auf do pol dveh zjutri dokler je nisem k seb vzela in mi je spala do pol šestih popila malo čaja in v svoji postelci spala do devetih.Nazadnje je okoli sedme zvečer pojedla 60 jogurta s kruhkom in ob polnoči spila 100 mleka in do zdej nič.Sem ji ponudla keksolino pa ga noče se mi je začela dret ko jesihar.Zdej se pa v postelci dere jst pa nimam več moči da bi jo potolažla k se sam jokam in nč ne morem.Moj že prihaja iz trgovine da jo bo prevzel k drgač se mi bo odpelal bom sam še za v polje. Kaj delam narobe,men ni nč več jasn.Iz dobrovolčka je ratala ena ipična trmula ki se nonstop dere,noče več jest pa je pojedla že ful velik ampak zdej no way da bi šlo več kot 80 naenkrat v rito.Noče zelenjave niti mleka zdej po tanovem pa tud kašic ne men se bo pa utrgal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:26:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju... Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album... , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji Taja je pa res prava lepotička. Se pa je moj včeraj pripeljal z mojim avtom domov in trenutno avto dela, upam, da bo tako ostalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:33:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika No pa še tole od naju, ker ne vem, kako mi bo kaj zneslo do novega leta prit sem, pa da ne pozabim... No, trenutak pa je itak primeren in moja Taja vam je hvaležna da ste mislile nanjo... in vam vsem skupaj želi super čestitka...kako pa si ti naredila ? sem samo na brzino dopisala na fotografijo, ki je bla posneta v studiju pri prijateljici...ki jo obožuje slikat...in je zadaj taka kulisa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:33:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje za nami katastrofalna noč,mi je za ****.Ob osmih je zaspala in bila do devetih že budna,pol pa ob enajstih spet auf do pol dveh zjutri dokler je nisem k seb vzela in mi je spala do pol šestih popila malo čaja in v svoji postelci spala do devetih.Nazadnje je okoli sedme zvečer pojedla 60 jogurta s kruhkom in ob polnoči spila 100 mleka in do zdej nič.Sem ji ponudla keksolino pa ga noče se mi je začela dret ko jesihar.Zdej se pa v postelci dere jst pa nimam več moči da bi jo potolažla k se sam jokam in nč ne morem.Moj že prihaja iz trgovine da jo bo prevzel k drgač se mi bo odpelal bom sam še za v polje. Kaj delam narobe,men ni nč več jasn.Iz dobrovolčka je ratala ena ipična trmula ki se nonstop dere,noče več jest pa je pojedla že ful velik ampak zdej no way da bi šlo več kot 80 naenkrat v rito.Noče zelenjave niti mleka zdej po tanovem pa tud kašic ne men se bo pa utrgal. katy trenutno imajo tako obdobje ko začnejo trmarit, tud naš se kr brez razloga razpeni in sitnari, ampak jst ga kr zamotim z drugimi zaevami in pol se smeje, pa joče... Nič ne delaš narobe, to da te spravlja ob živce je čist normalno, samo ne ji dovolit da te spravi na rob, bodi bolj močna od nje, naj se dere, če hoče, jedla bo že ko bo lačna, naš je prej ponoč jedu na 2-3 ure, danes je jedu ob 22h in potem ob 6h Dokler se histerično ne joka, ji nič ne manjka, ti se pa le umiri in spravi k sebi , če ne boš boga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:34:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje za nami katastrofalna noč,mi je za ****.Ob osmih je zaspala in bila do devetih že budna,pol pa ob enajstih spet auf do pol dveh zjutri dokler je nisem k seb vzela in mi je spala do pol šestih popila malo čaja in v svoji postelci spala do devetih.Nazadnje je okoli sedme zvečer pojedla 60 jogurta s kruhkom in ob polnoči spila 100 mleka in do zdej nič.Sem ji ponudla keksolino pa ga noče se mi je začela dret ko jesihar.Zdej se pa v postelci dere jst pa nimam več moči da bi jo potolažla k se sam jokam in nč ne morem.Moj že prihaja iz trgovine da jo bo prevzel k drgač se mi bo odpelal bom sam še za v polje. Kaj delam narobe,men ni nč več jasn.Iz dobrovolčka je ratala ena ipična trmula ki se nonstop dere,noče več jest pa je pojedla že ful velik ampak zdej no way da bi šlo več kot 80 naenkrat v rito.Noče zelenjave niti mleka zdej po tanovem pa tud kašic ne men se bo pa utrgal. Katy, te čisto razumem in nikar se ne sprašuj kaj delaš narobe, ti jaz lahko povem, da popolnoma NIČ. Za karakter Lare nisi neposredno odgovorna, kot tudi ne koliko bo pojedla in kaj bo jedla. Zato je najbolje(look who's talking ), da odmisliš koliko in kdaj je jedla in ji na 3h ponujaj za jest in pit. Samo na njej je, kdaj bo začela. Ostalo bo naredil čas. Pa čim bolj mirno kri ohranjaj, bo za obe najboljše, če pa rabiš se spuhat pa kar ven v hosto in se malo zderi, ti bo kuj lažje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:35:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika No pa še tole od naju, ker ne vem, kako mi bo kaj zneslo do novega leta prit sem, pa da ne pozabim... No, trenutak pa je itak primeren in moja Taja vam je hvaležna da ste mislile nanjo... in vam vsem skupaj želi super čestitka...kako pa si ti naredila ? sem samo na brzino dopisala na fotografijo, ki je bla posneta v studiju pri prijateljici...ki jo obožuje slikat...in je zadaj taka kulisa res super čestitka.. dobr da imaš tako prijateljico, ena od mojih ki je delala v studiu je nehala in šla na občino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:35:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju... Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album... , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji Iiiiiiii cukrček. Moj Vid ji pošilja:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:37:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
Katy- jo nekaj mući sigurno...bo bolje ti jaz povem. .... naj ti tvoj pomaga jo malo pocartat, midva tud se izmenjujeva zdajle, ko jo zobki in vročina daje, ker meni se glih ista vprašanja porajajo in čase tu mislim da se mi bo odtrgalo in bom za hrastovec , mi je tole bližje kot polje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:42:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju... Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album... , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji Iiiiiiii cukrček. Moj Vid ji pošilja: Uuuuuuu, hvala, se zahvaljuje Taja za tak cmok. Pokaži Videku še album, da vidimo kaj bo pol rekel...ej mi ga nalaga fful počasi, pa z nekimi zanki klicaji... upam, da bo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:45:04
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika No pa še tole od naju, ker ne vem, kako mi bo kaj zneslo do novega leta prit sem, pa da ne pozabim... No, trenutak pa je itak primeren in moja Taja vam je hvaležna da ste mislile nanjo... in vam vsem skupaj želi super čestitka...kako pa si ti naredila ? sem samo na brzino dopisala na fotografijo, ki je bla posneta v studiju pri prijateljici...ki jo obožuje slikat...in je zadaj taka kulisa res super čestitka.. dobr da imaš tako prijateljico, ena od mojih ki je delala v studiu je nehala in šla na občino. Škoda, ker je res fajn, če je nekdo poznan za aparatom...se mi zdi da ti malčki delujejo na fotografijah dost bolj sproščeni, ker so res ful v kontaaktu z znano osebo.... Meni se zdi da mi res dela enkratne fotografije...poglej še ostale v albumu pa povej...pa če se prejšnje gledala...ti pa lahko povem kje dela, pa pelješ malega k njej, ker res zna z otroci, pa bosta vidva tud mela take fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:47:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju... Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album... , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji Kaka pozerka, jo bo treba kmalu uvajat v svet "fotomodelov" Luškano pupiko imaš Včeraj je bilo orng strmoglavjenje, HB brez vidnih posledic, razen malo strahu in sitnobe . Danes je spet stara Alči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 10:58:50
|
|
|
|
sesil
|
Estrella, HB, da se je vse vredu končalo. za Alči. Špelin, včeraj sem se tako zatopila v tisti klik od bunke, da sem prav pozabla napisat, da si enkratno darilce naredila. Res si ena a. Zdej grem pa mal na zrak.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 11:02:54
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju... Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album... , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji mala je pa pravi fotomodel. Sem si še ostale slikice pogledala in je res . Estrella smo problai mleko od hippa roza in je špica. Mi končno hodi lepo kakcat, pa še vse lohk je, tud keksolino, frutolino,.. nič je več ne zapre. Hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 11:18:07
|
|
|
|
Estrella*
|
buccka, super, da se je stanje izboljšalo! Zanimivo je bilo pri nas, ko sem jo polno dojila je kakala od 3-10 dni , ko je dobila vsake kvatre aptamil je bilo še slabše, ko smo prešle na GH in HIPP, pa kaka 3x dnevno. Po Novem letu, nameravam v PO na kak čvek, upam, da se nam pridružiš, da te spoznam, čeprav mislim, da sem te že videla na predavanju od Epiduralne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 11:22:23
|
|
|
|
buccka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* buccka, super, da se je stanje izboljšalo! Zanimivo je bilo pri nas, ko sem jo polno dojila je kakala od 3-10 dni , ko je dobila vsake kvatre aptamil je bilo še slabše, ko smo prešle na GH in HIPP, pa kaka 3x dnevno. Po Novem letu, nameravam v PO na kak čvek, upam, da se nam pridružiš, da te spoznam, čeprav mislim, da sem te že videla na predavanju od Epiduralne Ja naša po aptamilu tud težko kaka. Ja sem bla na predavanju od ea, pa vem da mi je sesil takrat rekla, da vas je kar nekaj iz ringaraje. Sej pol smo šle na eno pijačko, sam smo ble sam js, sesil, kasso, ter tamara. Če se bo le dalo bom prišla na pijačko. Če ne bom mela glih kak izpit. Tud js bi vas rada spoznala. A ma še kaka plan it?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 11:43:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* buccka, super, da se je stanje izboljšalo! Zanimivo je bilo pri nas, ko sem jo polno dojila je kakala od 3-10 dni , ko je dobila vsake kvatre aptamil je bilo še slabše, ko smo prešle na GH in HIPP, pa kaka 3x dnevno. Po Novem letu, nameravam v PO na kak čvek, upam, da se nam pridružiš, da te spoznam, čeprav mislim, da sem te že videla na predavanju od Epiduralne Ja naša po aptamilu tud težko kaka. Ja sem bla na predavanju od ea, pa vem da mi je sesil takrat rekla, da vas je kar nekaj iz ringaraje. Sej pol smo šle na eno pijačko, sam smo ble sam js, sesil, kasso, ter tamara. Če se bo le dalo bom prišla na pijačko. Če ne bom mela glih kak izpit. Tud js bi vas rada spoznala. A ma še kaka plan it? Za Naty in edino sem skor sigurna, če bosta mele le čas , pa Katina in še kaka bi se našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 11:57:46
|
|
|
|
aurora28
|
Čmrlika super čestitka in Taja je punca in pol, lepotička je Alja vse najboljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 12:04:39
|
|
|
|
nia5
|
Glih da še lahko rečem dobro jutro, danes smo potegnili do pol desetih , uh je pasalo, čeprav ni šlo brez nočnega zbujanja. Zdaj pa grema z malo spet v horizontalo, se tipkamo kasneje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 12:05:51
|
|
|
|
nia5
|
Aja pa Alja vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 23.12.2008 12:40:05
|
|
|
|
tally
|
VSE NAJBOLJŠE ALJA ZA 7 MESECEV!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?