|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 9. del!!!!
23.12.2008 10:07:19   
Čmrlika
user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
23.12.2008 10:14:32   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

No pa še tole od naju, ker ne vem, kako mi bo kaj zneslo do novega leta prit  sem, pa da ne pozabim...user posted image

No, trenutak pa je itak primeren in moja Taja vam je hvaležna da ste mislile nanjo...user posted image  in vam vsem skupaj želi

user posted image

super čestitka...kako pa si ti naredila ?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 302
23.12.2008 10:19:21   
Čmrlika
Evo sem nekaj prebrala, zahvaljujoč mrtvilu včeraj zvečer...user posted image

Alja vse najboljše za 7 mesecev , pa upam, da sta vredu po včerajšnjem strmogljavljenju? user posted image

Hijenca- še je čas da pišeš Božičku, za nov avto...al pa probaj pri dedku Mrazu user posted image

Špelin@- krasni okraski, jaz sem jih tud delala, samo mam not samo enga bizgeca malega user posted image   user posted image  user posted image

Aurora- krasnega sineka maš...user posted image user posted image user posted image pa nasmeh ma tud...šarmira, user posted image  ko bi še moja Taja kmalu dobla zobkem, da bi jo nehalo mučit revo...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 303
23.12.2008 10:23:24   
hijenca
Moj Videk mi je pa danes tako sumljiv. Slabe volje je, joka, sem mu vročino merla, ampak je nima, edino kašlja mi, pa nosek ponovno spušča. Upam, da sedaj za praznike ne zboli revček mali. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 304
23.12.2008 10:23:36   
Čmrlika
Da vam še malo Tajo pokažem...je bla spet pri prijateljici v studiju...
Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album...user posted image , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 305
23.12.2008 10:25:56   
katy82
Čau mačkice moje za nami katastrofalna noč,mi je za ****.Ob osmih je zaspala in bila do devetih že budna,pol pa ob enajstih spet auf do pol dveh zjutri dokler je nisem k seb vzela in mi je spala do pol šestih popila malo čaja in v svoji postelci spala do devetih.Nazadnje je okoli sedme zvečer pojedla 60 jogurta s kruhkom in ob polnoči spila 100 mleka in do zdej nič.Sem ji ponudla keksolino pa ga noče se mi je začela dret ko jesihar.Zdej se pa v postelci dere jst pa nimam več moči da bi jo potolažla k se sam jokam in nč ne morem.Moj že prihaja iz trgovine da jo bo prevzel k drgač se mi bo odpelal bom sam še za v polje.

Kaj delam narobe,men ni nč več jasn.Iz dobrovolčka je ratala ena ipična trmula ki se nonstop dere,noče več jest pa je pojedla že ful velik ampak zdej no way da bi šlo več kot 80 naenkrat v rito.Noče zelenjave niti mleka zdej po tanovem pa tud kašic ne men se bo pa utrgal.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 306
23.12.2008 10:26:03   
hijenca

Evo nekaj jih je tu, ostale pa dam v album...user posted image , se rada slika, ji odgovarjajo reflektorji user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Taja je pa res prava lepotička. Se pa je moj včeraj pripeljal z mojim avtom domov in trenutno avto dela, upam, da bo tako ostalo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 307
23.12.2008 10:33:29   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

No pa še tole od naju, ker ne vem, kako mi bo kaj zneslo do novega leta prit  sem, pa da ne pozabim...user posted image

No, trenutak pa je itak primeren in moja Taja vam je hvaležna da ste mislile nanjo...user posted image  in vam vsem skupaj želi

user posted image

sem samo na brzino dopisala na fotografijo, ki je bla posneta v studiju pri prijateljici...ki jo obožuje slikat...in je zadaj taka kulisa user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 308
23.12.2008 10:33:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje za nami katastrofalna noč,mi je za ****.Ob osmih je zaspala in bila do devetih že budna,pol pa ob enajstih spet auf do pol dveh zjutri dokler je nisem k seb vzela in mi je spala do pol šestih popila malo čaja in v svoji postelci spala do devetih.Nazadnje je okoli sedme zvečer pojedla 60 jogurta s kruhkom in ob polnoči spila 100 mleka in do zdej nič.Sem ji ponudla keksolino pa ga noče se mi je začela dret ko jesihar.Zdej se pa v postelci dere jst pa nimam več moči da bi jo potolažla k se sam jokam in nč ne morem.Moj že prihaja iz trgovine da jo bo prevzel k drgač se mi bo odpelal bom sam še za v polje.

Kaj delam narobe,men ni nč več jasn.Iz dobrovolčka je ratala ena ipična trmula ki se nonstop dere,noče več jest pa je pojedla že ful velik ampak zdej no way da bi šlo več kot 80 naenkrat v rito.Noče zelenjave niti mleka zdej po tanovem pa tud kašic ne men se bo pa utrgal.

katy trenutno imajo tako obdobje ko začnejo trmarit, tud naš se kr brez razloga razpeni in sitnari, ampak jst ga kr zamotim z drugimi zaevami in pol se smeje, pa joče...
Nič ne delaš narobe, to da te spravlja ob živce je čist normalno, samo ne ji dovolit da te spravi na rob, bodi bolj močna od nje, naj se dere, če hoče, jedla bo že ko bo lačna, naš je prej ponoč jedu na 2-3 ure, danes je jedu ob 22h in potem ob 6h user posted image
Dokler se histerično ne joka, ji nič ne manjka, ti se pa le umiri in spravi k sebi , če ne boš boga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 309
23.12.2008 10:34:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

user posted image user posted image user posted image Katy, te čisto razumem in nikar se ne sprašuj kaj delaš narobe, ti jaz lahko povem, da popolnoma NIČ. Za karakter Lare nisi neposredno odgovorna, kot tudi ne koliko bo pojedla in kaj bo jedla. Zato je najbolje(look who's talkinguser posted image ), da odmisliš koliko in kdaj je jedla in ji na 3h ponujaj za jest in pit. Samo na njej je, kdaj bo začela.
Ostalo bo naredil čas. Pa čim bolj mirno kri ohranjaj, bo za obe najboljše, če pa rabiš se spuhat pa kar ven v hosto in se malo zderi, ti bo kuj lažje.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 310
23.12.2008 10:35:22   
jana81

user posted image

sem samo na brzino dopisala na fotografijo, ki je bla posneta v studiju pri prijateljici...ki jo obožuje slikat...in je zadaj taka kulisa user posted image

res super čestitka.. dobr da imaš tako prijateljico, ena od mojih ki je delala v studiu je nehala in šla na občino.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 311
23.12.2008 10:35:25   
Srčekgirll

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Iiiiiiii cukrček. Moj Vid ji pošilja:

user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 312
23.12.2008 10:37:16   
Čmrlika
Katy- jo nekaj mući sigurno...bo bolje ti jaz povem. user posted image .... naj ti tvoj pomaga jo malo pocartat, midva tud se izmenjujeva zdajle, ko jo zobki in vročina daje, ker meni se glih ista vprašanja porajajo in čase tu mislim da se mi bo odtrgalo in bom za  hrastovec user posted image , mi je tole bližje kot polje user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 313
23.12.2008 10:42:12   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Iiiiiiii cukrček. Moj Vid ji pošilja:

user posted image user posted image

Uuuuuuu, hvala, se zahvaljuje Taja za tak cmok. user posted image  Pokaži Videku še album, da vidimo kaj bo pol rekel...ej mi ga nalaga  fful počasi, pa z nekimi zanki klicaji...user posted image  upam, da bo.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 314
23.12.2008 10:45:04   
Čmrlika

user posted image

res super čestitka.. dobr da imaš tako prijateljico, ena od mojih ki je delala v studiu je nehala in šla na občino.user posted image

Škoda, ker je res fajn, če je nekdo poznan za aparatom...se mi zdi da  ti malčki delujejo na fotografijah dost bolj sproščeni, ker so res ful v kontaaktu z znano osebo....
Meni se zdi da mi res dela enkratne fotografije...poglej še ostale v albumu pa povej...pa če se prejšnje gledala...ti pa lahko povem kje dela, pa pelješ malega k njej, ker res zna z otroci, pa bosta vidva tud mela take fotke user posted image  

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 315
23.12.2008 10:47:25   
Estrella*

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaka pozerka, jo bo treba kmalu uvajat v svet "fotomodelov"
Luškano pupiko imašuser posted image

Včeraj je bilo orng strmoglavjenje, HB brez vidnih posledic, razen malo strahu in sitnobe . Danes je spet stara Alčiuser posted image  

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 316
23.12.2008 10:58:50   
sesil
Estrella, HB, da se je vse vredu končalo. user posted image za Alči.

Špelin, včeraj sem se tako zatopila v tisti klik od bunke, da sem prav pozabla napisat, da si enkratno darilce naredila. Res si ena a.

Zdej grem pa mal na zrak.

Neposredna povezava do sporočila: 317
23.12.2008 11:02:54   
buccka

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mala je pa pravi fotomodel. Sem si še ostale slikice pogledala in je res user posted image .

Estrella smo problai mleko od hippa roza in je špica. Mi končno hodi lepo kakcat, pa še vse lohk je, tud keksolino, frutolino,.. nič je več ne zapre. Hvala

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 318
23.12.2008 11:18:07   
Estrella*
buccka, super, da se je stanje izboljšalo! Zanimivo je bilo pri nas, ko sem jo polno dojila je kakala od 3-10 dniuser posted image , ko je dobila vsake kvatre aptamil je bilo še slabše, ko smo prešle na GH in HIPP, pa kaka 3x dnevno.
Po Novem letu, nameravam v PO na kak čvek, upam, da se nam pridružiš, da te spoznam, čeprav mislim, da sem te že videla na predavanju od Epiduralneuser posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 319
23.12.2008 11:22:23   
buccka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

buccka, super, da se je stanje izboljšalo! Zanimivo je bilo pri nas, ko sem jo polno dojila je kakala od 3-10 dniuser posted image , ko je dobila vsake kvatre aptamil je bilo še slabše, ko smo prešle na GH in HIPP, pa kaka 3x dnevno.
Po Novem letu, nameravam v PO na kak čvek, upam, da se nam pridružiš, da te spoznam, čeprav mislim, da sem te že videla na predavanju od Epiduralneuser posted image

Ja naša po aptamilu tud težko kaka. Ja sem bla na predavanju od ea, pa vem da mi je sesil takrat rekla, da vas je kar nekaj iz ringaraje. Sej pol smo šle na eno pijačko, sam smo ble sam js, sesil, kasso, ter tamara.
Če se bo le dalo bom prišla na pijačko. Če ne bom mela glih kak izpit.user posted image  Tud js bi vas rada spoznala. A ma še kaka plan it?

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 320
23.12.2008 11:43:25   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ja naša po aptamilu tud težko kaka. Ja sem bla na predavanju od ea, pa vem da mi je sesil takrat rekla, da vas je kar nekaj iz ringaraje. Sej pol smo šle na eno pijačko, sam smo ble sam js, sesil, kasso, ter tamara.
Če se bo le dalo bom prišla na pijačko. Če ne bom mela glih kak izpit.user posted image  Tud js bi vas rada spoznala. A ma še kaka plan it?

Za Naty in edino sem skor sigurna, če bosta mele le časuser posted image , pa Katina in še kaka bi se našla

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
23.12.2008 11:57:46   
aurora28
Čmrlika super čestitka in Taja je punca in pol, lepotička je user posted image

Alja vse najboljše user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 322
23.12.2008 12:04:39   
nia5
Glih da še lahko rečem dobro jutro, danes smo potegnili do pol desetih user posted image , uh je pasalo, čeprav ni šlo brez nočnega zbujanja. Zdaj pa grema z malo spet v horizontalo, se tipkamo kasneje.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 323
23.12.2008 12:05:51   
nia5
Aja pa Alja vse najboljše user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 324
23.12.2008 12:40:05   
tally

user posted image

user posted image VSE NAJBOLJŠE ALJA ZA 7 MESECEV!!!!!!!!

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?