Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 10:48:56
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Tane, kako si mi ti? Upam, da si zdrava in spet polna dobre volje in življenjske energije. giottka, saj prideš danes, no? kako je z bolečinami po ruvanju, dej no da se malo vidimo še letos...joj, kako je napeto, saj vem, da šans ta mesec kot praviš ti ampak kaj pa veš, sej ne vemo kdaj je O, joj kako bi bilo lepo...jutri testek pade, tokrat nimam nobenega filinga zate, kar je morda dobro, zadnjič sem bila prepričana pa potem ni bilo nič tko, da tokrat hmmmm, jaz sem ful živčna tokrat zate...zase pa zaenkrat še nič ne razmišljam tudi nismo bili preveč pridni ta mesec oz. ker nisem nič štela niti ne vem...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 10:49:29
|
|
|
|
Tejchy25
|
Giotti: Jah, sem razmišljala...sm včer že skor šla, pa mi je ena rekla, nj še ne hodim, nj še mal počakam... Zj me ma pa skos bolj da bi šla dons, ker to je pa res že too much:) Sm bla zdle na WC-ju, prepričana, da zdj bi pa že mogla prtečt glede na bolečine, pa še zmer nič...sam mal (minimalno) belega izcedka... ne vem... Mam pa dons eno žurko pa ne vem, a lahko kej spijem a rajš ne... Če grem pa na krvni test bom pa izvide dobila šele jutri...pa mi tut nč ne pomaga.... Moj firbec mi ni dal, seveda sm dons spet naredila testek in je bil negativen...ne vem, kaj nj si mislim... Bolečina se je sicer zdej že mal potuhnila ampak je občasno še prisotna... A se nobeni ni nikol kej takga dogajal? Joooj, ne vem, kaj bi...joškice pa tut skos bolj bolijo...včer na treningu sm komej tekla, čeprov mam bl mejhne:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 10:51:31
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 draga moja tane tebe je pa lepo brati in videti evo grem sedaj malo na zrak ,pa malo dinarčkov zapravt sonček, kot je že giottka napisala, lepo da si še z nami in nas spodbujaš...pa navijaš...no, zdaj grem pa tudi jaz dinarčke zapravljat, po hrano v trgovino moram kupit vse do naslednjega tedna, ker NITI slučajno med prazniki ne grem v trgovino že danes bo verjetno štala...grem s tako muko!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 10:54:00
|
|
|
|
misk2
|
ne morm verjet...kaksne procente ste naredile ta mesec... ja pravijo da je decmber magicen mesec... vse cestitke....:) Giotti mislim da bom se malo pocakala ceprov me muci...ampak ta mesec ne bom pretiravala... to razocaranje me spremlja ze 3 leta... ne vem ce bi prenesla na te praznike... bom rajsi pocakala.... vaju bom pa spremljala...no vas bom...vidim da vas bo vec... :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 10:54:14
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy25 Mam pa dons eno žurko pa ne vem, a lahko kej spijem a rajš ne... Če grem pa na krvni test bom pa izvide dobila šele jutri...pa mi tut nč ne pomaga.... Tejchy25, ne vem iz kje si ampak jaz sem šla kakšen dva meseca nazaj v Ljubljani na Adrialab dat kri, bila sem tam ob 12:30 rezultati pa so bili že čez 2 uri, sem samo poklicala in vprašala vrednost Bchg, meni so tvoji znaki res sumljivi. Cena pa je 12EUR.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 10:56:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Sonček, hvala za navijanje. Res si polna energije, da takole vztrajaš na temi, ki je že zdavnaj tvoja preteklost. Z veseljem sem z vami in navijam za vas ,kot ste ve zame vsak mesec ,ko je nisem pričakovala.Čeprav je že to moja preteklost sem z veseljem z vami ,upam ,da ve tudi z mano navijam za jutri da vam pokaže same pluseke in ko pridem nazaj iz pregleda da preberem vesele novičke.Mislim pa giotti da je ta mesec tvoj tane:ja jaz sem že nazaj ,nisem veliko zapravila mesec december je pa res od hudiča kako je lepo roza obarvan le tako naprej ,nosečke skoraj vodijo
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 11:34:08
|
|
|
|
giotti
|
SKUPINSKO LULANJE 24.12. Kdo še bo jutri lulal? misk2, te razumem in močno podpiram pri odločitvi tanči, seveda se vidimo zvečer. Ne vem sicer, za koliko časa, vendar pa nikakor ne bi mogla mimo tega, da pride naša Aquica od tako daleč, pa da je ne pridem niti objet. Tejchy25, točno to sem želela, da Tane napiše podrobnosti o krvnem testu. Pojdi tja in se ne muči več. Če bo pozitiven, pa čez dva dni še enkrat, da se vidi, če primerno raste. Bo te na koncu stalo manj kot vsak dan en test iz DM-ja, pa še resnica bo nedvoumna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 11:38:55
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hmmm...ja mogoče bom šla pa res.., Bom ful prosi,a, da dobim še danes izvide, sej nimajo tok dela da ne bi zmogle:) Če bi mela kšne veze bi blo pa še lažje...:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 11:42:36
|
|
|
|
giotti
|
Ja, Tejchy, kar pogumno Za notranji mir se splača, veš. Vez pa ne rabiš, bodi samo ful prijazna in odprta in ti bodo na uslugo. Mislimo na Sulfinijo in srčka male pikice ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 12:08:07
|
|
|
|
sarajan
|
Kam boste pa mene uvrstili? Med novemberske al decemberske? V decemru zvedla, da sem ! Izračunala pa sem , da se je zgodilo okoli 22-24. novembra! Še je upanje za december....vsem nosečkam eno veliko zvezdico za srečo 2009!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 12:26:26
|
|
|
|
giotti
|
Sarajan, kaj želiš na naš seznamček? Povej, kateri dan nisi pričakovala tečke, pa te napišemo gor Zdravo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 12:28:33
|
|
|
|
eva Ana
|
giotti prava asica si .... juhu kak bomo jutri lulale sam jaz bom ziher mela -, mam taki občutek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 12:42:54
|
|
|
|
giotti
|
eva Ana, don't worry. Enkrat je treba resnici v oči pogledat Jaz mam tudi občutek, da bo minus (iz preprostega razloga, ker se mi zdi čist prelepo, da bi bil plus, v smislu, da to se pa meni že ne more zgodit), kar je fajn. Bolje nič pričakovati, pa bit prijetno presenečen, če slučajno pa je kaj, kot pa pričakovati in potem biti razočaran. Se strinjaš? Tako, da v nobenem primeru ne moreva zgubit, a ni to fajn? Pač, pričakujeva minus in zato nama jutrišnji dan ne more bit v nobenem primeru pokvarjen Dajmo pupe, katera se še opogumi, da pogleda jutri resnici v oči?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 12:49:34
|
|
|
|
bubika86
|
pozdravljena dekleta, uuu ste pridne ste veliko napisale...lepo. mene tut že od včeraj muči tole razmišljanje a sem noseča a bom dobila kaj se z mano sploh dogaja?? včeraj zvečer sem delala test pa je bil negativen, a bi ga mogoče mogla delat zjutraj, sam tam na embalaži piše da ga lahko kadar koli delaš- first sign test sem delala, resa da je cenejši od clear blue. imela sem 23.11. prvi dan cilkusa Menstruacije in danes je 23.12. in je še ni , imam pa nekaj znakov ki jim pa nočm vrjeti. včeraj in danes sem pila "kavo jacobs" 3 in 1 tisto iz vrečke in mi je bilo po njej slabo. ne vem kaj naj si mislim , ti hormoni mi res nagajajo... čestitke vsem nosečkam . za vas giotti, eva Ana, vila Malina, držim pesti za vse vas da boste 24.12. zagledale .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 12:50:23
|
|
|
|
Tejchy25
|
Hehe, js bi ji dons rada...pa ne vem če bom... Skos mam občutek, da bo prtekla...sej veste, kakšn je občitek, tik preden priteče...no tak!:) Pa da ne govorim, da nekam pogosto na WC hodim...da ne bo začela psiha delat...ker do zdej se nism obremenjevala, ker mam v življenju tolk stvari, da mi ni nekej najnujnejšega, da zj morm pa ta mesec zanosit...Enkrat bo že, tko gledam na to...tko da ne vem, če je tole psiha...:) Ampak ko bo bova pa z mojim najsrečnejša na svetu!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:10:26
|
|
|
|
eva Ana
|
giotti, tvoj bo prisostvoval testu? moje ne, hočem bit sama s sabo in s to palčko , če bo + pa dobi zvečer zavito zraven darilca pod smrekico.. in glede na to,da je to moj 1 krog, sem ziher, da je nemogoče, da zagledam +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:18:39
|
|
|
|
giotti
|
No, tudi v prvo se dogajajo čudeži, je le 25 procentov možnosti, tako da vse je mogoče Ne, moj tudi ne bo zraven, ker sva se malo pogovarjala na to temo, pa pravi, kam se mi mudi testirat Saj če sem nosečka, ne bo nikamor zbežalo, mi pravi... pa da to stane, tile testi, da bom pa itak slej ko prej vedla, če sem al nisem, torej zakaj sploh testirat... Tako da on bi še kar čakal, sploh nima s tem nobenega problema, jaz sem pa že mali živčko. Ker vem, da si s psiho lahko tudi podaljšujem prihod Če pa naredim test in bo negativen, potem pa bom vedla, da zagotov nisem , ker sem imela zgodaj ovulacijo in bi moralo že stoprocentno pokazat. Samo kaj bi to razlagal moškim, saj veš... še dobro, da obstaja tale forum, če ne bi se ob mojem res počutila kot kokoš neučakana
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:23:38
|
|
|
|
eva Ana
|
moj razen tega da gleda skoz vozičke v trgovinah sploh nič ne reče, razen zdaj en dan je vprašal: kaj ne bi ti "mogla" dobit 12.12. M? sem rekla da ja, in to je blo to (vauuu kaka zgodba!!!!) testa mu sploh omenjala nisem, ker ne vem kak bi reagiral, zato bo to moja in vaša sklrivnost pa res je ja, ej ti forumi so zakon, ženske se razumemo, moški nas pa itak nikoli ne bodo!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:23:43
|
|
|
|
tane
|
joj, giottka dej no odpri 'sezono' najprej ti, potem pa še crvicek, pa da vama jaz sledim a je prou, madonca zdaj sem pa še jaz čisto neučakana (kokoš) ta mi je všeč. no, saj vem ni od tebe odvisno tko, da druge kot čakat ni...uf, je pa težko.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:30:08
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane joj, giottka dej no odpri 'sezono' najprej ti, potem pa še crvicek, pa da vama jaz sledim a je prou, madonca zdaj sem pa še jaz čisto neučakana (kokoš) ta mi je všeč. no, saj vem ni od tebe odvisno tko, da druge kot čakat ni...uf, je pa težko. Tanči, naj ti povem, da bi meni test že v tem trenutku zasigurno povedal ja ali ne in mi ne bi bilo treba več čakat, ker je že krepko 30. oziroma 31. dan (odvisno, kako štejem prvi dan M). Samo sem se pa zares globoko odločila, da pred jutri zjutraj pa ne popustim svojim živcem. Kar naj še malo melje ta moja glava, se sploh ne identificiram z njo eva Ana, ti pa si itak porušila rekord vseh rekordov tule gor glede tega, kako pozno si se odločila za testek. Upam, da boš močno nagrajena za tako veliko potrpežljivost.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:30:51
|
|
|
|
Matejčika
|
Čestitke vsem novim nosečkam! Joj kaj vas je! Septembra bodo porodnišnice polne!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:34:39
|
|
|
|
giotti
|
hej, Matejčika, a to je potem september? Jaz sploh ne vem, kako to štet. Sem vseeno mislila, da je konec avgusta še zdaj No, nekako od jutri ali pojutrišnjem naprej pa bo september. Ko bo 1 teden do novega meseca...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:37:32
|
|
|
|
vila MaLiNa
|
Tudi jaz navijam za Giotti Še ko nisem bila prijavljena na RR sem navijala zanjo (imava podobne cikluse :)), tako da sem dobro vedela kako se počuti. Dajmo punce!!! Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 13:55:45
|
|
|
|
ursa30
|
giotti, iz vsega srca ti privoščim, da ti testek pokaže pluseka se vidimo danes
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 23.12.2008 14:04:43
|
|
|
|
dini
|
Čestitke usem novim in navijamo za jutri da bo čim več
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?