|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
22.12.2008 22:59:23   
lučka 25
Pija, jaz sem glede zdravja že dobra. Imam sistem, kako se že prvi dan rešiti bacilov in mi je še vedno uspelo. če pa zamudim, je pa štala. Te je tvoj postregel s pivom?user posted image

Blanč, nimam besed. Vrjamem, da je bil to šok in je še vedno in tudi , da je tudi tvoj zajokal me ne preseneča. Kaj ne bi, ko p imata same take šoke. Kot je že rekel Reš, je moja svakinja ena imed tistih, ki je normalno rodila, kljub takim krvavitvam, kot jih imaš ti, nizko ležeči posteljici in zmehčanim materničnim vratom od 19 tedna dalje. Je pa tudi IVF-jevka. Je ležala, ležala in ležal. Pravi, da bi šla skozi vse muke, samo da je na koncu otroček. Moj nečak je sedaj star že 2 mesca. Drži se. Sem imela šok v soboto in danes, ampak sta trajala samo nekaj sekund, pa je to šok. Kaj je bilo šele pri vama. user posted image user posted image user posted image ..... da vama bo mogoče vsaj nekoliko lažje.

Miška, kako si ti? Saj mene poznaš. Se ne dam. user posted image

Se*, otroček je pa velik zaspanček, ko te tako ves čas uspava. Ti kar lepo počivaj.user posted image  

Kajsica, jaz sem jo samo enkrat delala sam, pa mi ni ravno uspela. Zdaj pa kar miškin recept uporabljam.user posted image  samo za preliv kdaj tudi uporabim nutello.

lara, kaj pa vem, kaj kaj 18.letnice hočejo. Zdaj mam, oz. sem imela dve na praksi, ki sta toliko stari. Pa sta bolj mahnjeni na kaj v  povezavi s telefonom, p modnimi dodatki, pa parfumi. To je ne adobila za darila, ker je imela roj,dan ravno takrat kot jaz, pa sva se pogovarjali. Upam, da j v kako pomoč.

Zdaj grem pa spat. Nočko in lep jutrišnji dan. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
22.12.2008 23:50:22   
zarja1
Blančica močno stiskam pesti......user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
23.12.2008 0:05:43   
Kicsi
Dober večer dekleta.
Sem po dolgem času spet malo priromala do računalnika,kar je čudež user posted image .
Kako ste kaj?Vidim ,da bom potrebovala kar nekaj časa,da vse preberem.
Jaz sem trenutno čisto prehlajena.Smrkam,glava me boli za znoret,hvala bogu pa nimam vročine.Od glavobola se mi pa že kar blede user posted image .
Drgač mam pa že dva tedna blazne težave z hrbtenico oz.križem-me boli za znoret,pa začele so mi že zatekati gležnji.To ne moreš verjamet,pa komaj v 16.tednu sem,kaj še bo user posted image -drugo leto ziher neki lepega-dva pingvinčka user posted image user posted image .
Skratka sem omenila moje bolečine v križu svoji G,pa mi je predpisala nek križni pas za nosečnice-upajmo da bo kaj pomagalo,če ne bom pa mal več premišljevala o mojih pingvinčkih,da pozabim na bolečine.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
23.12.2008 0:16:01   
Kicsi
Ojoj kaj berem-BLANČI veliko sreče ti želim,pa upam da bo teh krvavitev že enkrat konec.Bodi borka,tako kot sta tvoje dve pikice.
Držim pesti,da bo vse v redu.Lepo počivaj,pa optimistično naprej. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa grem spat,ker mi bo drugače glavo razneslo.
Nočko vsem skupaj.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
23.12.2008 1:32:55   
gigi1
Blančika moja draga user posted image user posted image user posted image  si sploh ne morem mislit kako vaju pri srcu stiska ob takih krvavitvah. Pa vendarle. Srčka bijeta user posted image . Glavo gor in  gremo optimistično naprej. Saj veš...verjetno se drugi hematom čisti. Prej se bo sčistil, prej bo mir in bolj prijazno okolje za pikici. Srce ne se prepustit malodušju. Tukaj smo, s tabo smo. Dovoli nam, da te vsaj na ta način malo dvignemo. Rade te imamo.

Lučka bem mu mastuser posted image . Ti tudi nimaš miru. Verjetno imaš tudi ti še kah proste tekočine in ko malo zamigaš se čisti. Saj veš, da je veliko bolje, da gre ven... Srce drži se. In kar sem Blančiki napisala...Tukaj smo in rade te imamo user posted image

Obi jaz imam Utrogestan. Ti bom poslala tel. št. na ZS. In ...

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image   
NAVIJAMO ZA ++++++++++++++++

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image   

Kruce user posted image user posted image user posted image  si me pa čist raznežil s tole fotko user posted image . Temu bi se reklo "žebljico na glavico" vse kar rabimo. Stimulacijo in user posted image  user posted image . Car si user posted image user posted image user posted image

Kisci lepo te je brati user posted image . Upam, da se tole stanje s hrbtenico kmalu umiri. Probaj kakšno nežno masažo.

Kajši nekje imam dober recept. Bom ti ga nalimala kmalu obljubim. In ja to je to user posted image

BB upam, da sde boš danes spočila. In kakšna fotka tvoje mojstrsko okrašene hiške ni odveč user posted image

Larči lubica saj meni se isto dogaja, pa sploh (še) nisem noseča user posted image user posted image user posted image

Pija žal sem danes pirček zamudila. Pa drugbrt user posted image

Miška a uživata? user posted image  ne dvomim SPLOH user posted image

Podganca in Greti a sta spet privatizirali?

Šukec user posted image  sem še kar hepi za pobalinkota user posted image  Lupčke vsem trem user posted image

Zarči še malo, še čisto malo pa bo PLUUUSEK user posted image
user posted image Drage naše nosečkice dobro opravite jutri user posted image
in nam sporočite same lepe novičke user posted image

Torek, 23.12.
mandreja - pregled
sonček33 - pregled
Bumo - UZ
Shadow - UZ

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
23.12.2008 1:38:42   
pikovit
Mismis vse najboljše bejba.Malce prepozno ampak sem se spomnila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
23.12.2008 1:49:31   
gigi1
Kajši evo user posted image

Tale je čist izi, pa preizkušeno dober. Prelive pa lahko po želji user posted image

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=6302

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
23.12.2008 1:51:09   
gigi1
Pikovitka helou user posted image

Zdaj je pa že skrajnji čas, da grem spat. In neeeee pliz ne me spraševat, kaj še počnem pokonc... Itak, da to kar si mislite..user posted image

Nočko user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
23.12.2008 1:53:02   
pikovit
Ja pa te bomuser posted image user posted image user posted image Kaj pa delaš pokonc tako pozno?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
23.12.2008 5:40:09   
Kruce Fiks
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
23.12.2008 6:45:51   
obayifo
jutro...
vem, kako je lepo dan začeti z veseljem :)

lahko pogledate mojo slikico v albumu

šibam v službo

gigi1, te pokličem popoldan

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
23.12.2008 7:26:40   
tassi1
jejeejejjejeejejjjjjjjjjjjjjjj

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
23.12.2008 7:39:14   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

jutro...

šibam v službo

OBI PA TO JE user posted image !

Oh lubika, kolk si lepo začela ta dan... Te je boćiček predčasno obiskal a? In tkole nam spičiš... ČESTITAAAAA! Naj bo pred tabo prelepih 9 mesecev... srečka nosečka

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
23.12.2008 7:54:32   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image Drage naše nosečkice dobro opravite jutri user posted image
in nam sporočite same lepe novičke user posted image

Torek, 23.12.
mandreja - pregled
sonček33 - pregled
Bumo - UZ
Shadow - UZ

user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

ŽIŽIKA srce, tko lepe nosečke si nalepla zraven, da se kar prištulim...

Eh, kultura na višku...
Jutrčkaaaaaaaaaa! Dons delam zadnji dan v tem letu, jupiiiiiiiiiiiii!

KRUCE hvala za kofi, res nas razvajaš zdaj že s fotostimulacijo... car siuser posted image

BLANČI me je kar pri srcu stisnilo, ko sem brala kako ti nagajajo izcedki... težko je tkole ohranit trezno glavo in mirne živce... potrudi se lubica, zavoljo vajinih pikic, ki sta očitno veliki borki, me smo s tabo...user posted image user posted image

ZARČI   lubika, bi ti slučajno kej prej lulala mogoče?

SHUKI dete tko pridno raste, lepo, lepo... me smo tut očitn za fanta, ko je pa stalon s-menček... sta ime že izbrala?

KICSI upam, da težave s križem čim prej minejo...

LUČKA pazi nase in res počivaj in upam, da čim prej minejo ti nadležni izcedki, da boš vesela srečka nosečka

Lepotičke, nisem si vsega zapomnila pa tut plonk listka nimam pri sebi, nobene nisem namerno izpustila, naredite si prelep dan...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
23.12.2008 8:12:03   
dajamaja
Blanchi, lubika, pa kako je tebe moralo stisnat .. ni čudno, da si še pod vtisom te groze user posted image . Ufffff  Ampak tvoja pikeca se ne dasta in tudi mami bo močna za njiju, zase in svojega! A ne da boš? Itak da smo tu, če rabiš kak čvekec (saj sem blizu). Poskusi odmislit čimbolj te negativne spremljevalce. Upam, da so videli, da se je drugi hematom že poslovil in da boš zdaj imela zaslužen mir. Drži se draga moja!

Oby iskrene čestitke in sladkih 9 mesecev user posted image user posted image user posted image

Ostalim pozdravček!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
23.12.2008 8:17:04   
Sulfinija
Ojla!

Punce malce se vam javim v tole temo,sem jo čisto zanemarila.

Dajamaja,hvala ker si se včeraj spomnila name vendar imam jaz danes ob 11.45 pregled.Bom vsekakor poročala,če bomo slišali user posted image .

LP Mojcauser posted image 6t4d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
23.12.2008 8:22:45   
miska73
Obi to bejba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridna, da si lulala in nas danes tako lepo razveseleila.
Torej je tokrat švercanje iz Graza uspelo user posted image .
Vse lepo ti želim.
Pa uživaj malo današnji dan. Ne pretiravat v službi.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
23.12.2008 8:26:30   
miska73
Jao, pa kje so spet moje manire.
Dobro jutro vsem.

Kruce hvala za kafe s pogledom. Me kr na kak dopust vleče...

Jst pa danes nucam vsaj ene tri kafete, da k sebi pridem. Se komi vlečem.user posted image

Pa seveda navijam za današnje akterke.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 23.12.2008 8:27:23 >

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
23.12.2008 8:32:24   
Reby
Jutro!
Sej vam sploh ne morem sledit. user posted image
Upam, da ne bom kaj pomembnega spregledala...
Najprej Obi - čestitke za plusek, ful si mi polepšala dan user posted image  user posted image  user posted image
čakamo še Zarjo in držimo pesti pesti, to leto je Božiček radodaren :)
Lučka in Blanči - lepo počivajta, bodita pridni in pazita na pikice
Shuka - madonca, saj tvoj tamal/a je pa že pravi korenjak/ica
Se* - tudi jaz sem prava zaspanka, pa nikoli nisem bila, že dopoldan zadremam za kakšno urco, pa obvezno potem popoldan okrog petih, šestih...

In navijam

Torek, 23.12.
mandreja - pregled
sonček33 - pregled
Bumo - UZ
Shadow - UZ

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
23.12.2008 8:52:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

jutro...

šibam v službo

Obi, to mi delaj, Bravo punca, najlepše darilo za tale božič sta dobila user posted image user posted image user posted image

Želim ti lepo in mirno nosečnost, brez slabosti.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
23.12.2008 9:02:16   
mismis
Sedaj pa še en lep dober dan vsem skupaj....

Kako smo kaj danes na ta zaspani dan. Jaz priznam, da kar malo zmatrano, komaj čakam jutrišnji dan, seveda da ga odelam, potem se začnejo pa počitnice, katere nameravam preživeti v postelji z mojim user posted image in na sprehodih z moim  user posted image . In ne, včeraj nismo sprobavali darila, moramo počakati, da se user posted image  poslovi. Kar je danes user posted image user posted image user posted image .

Še enkrat se vsem skupaj zahvaljujem za lepa voščila in slikovna darila, ni lepšega darila, kot vedenje, da ljudje mislijo nate in se spomnijo nate. To kar nekako pogreje srček.

Zdaj pa delat, več napišem zvečer, če me bo le moj spustil iz rokuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
23.12.2008 9:05:23   
lara light
OBIIIII!!!! Sem vedla, sem vedla, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!user posted image user posted image user posted image  Ma lepa slikica v albumčku, joj je lepa, prav profiuser posted image user posted image user posted image  vse dobro dekle, lepih 8 mesecev in saj se vsa tresem....Božiček je tu, Božiček je tu! Lubčka, objem, uff me razganja, skačemuser posted image user posted image user posted image  Najlepšo nosečnost vama želim!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kruce in Lučka, hvala lepa obema za pomoč. Bom danes še tuhtalauser posted image
Gigi, lepota moja prijaznauser posted image  jaz sem tud pokukala v recept, mmmuser posted image
Zarči, plusek, plusek še ti,user posted image hir aj k'm hir aj gouser posted image
Pija, lepotička, kdaj je finish v službi?user posted image

Sulfinija, komaj čakam, da se javiš in sporočiš, da je user posted image user posted image najlepši

Netka, ku kuk!user posted image

Mismis, kiksi, miška, reby, lučka, tassi, pikovit, blanči, in miljon ostalih...lep dan!user posted image

Nosečke, fajn novice danes!user posted image

Grem ven po zrak, ker me prav meče od veseljauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
23.12.2008 9:14:43   
sabsa
OBI user posted image user posted image user posted image . Čestitam. Ja, vemo kako ti lahko taka črtica polepša dan. Srečno.

ZARJA sedaj pa čakamo še tebe. Sedaj bi že lahko lulala. Saj si tik pred pred testom, ne?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
23.12.2008 9:14:49   
lana08
Obi čestitam user posted image .

Blanči vem, da te je bilo groza, ampak pomiri se, srčka bijeta in to je nabolj važno.

Neposredna povezava do sporočila: 3049
23.12.2008 9:15:43   
pikovit
Jupiiii OBI,bravo,super user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitke!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?