lučka 25
|
Pija, jaz sem glede zdravja že dobra. Imam sistem, kako se že prvi dan rešiti bacilov in mi je še vedno uspelo. če pa zamudim, je pa štala. Te je tvoj postregel s pivom? Blanč, nimam besed. Vrjamem, da je bil to šok in je še vedno in tudi , da je tudi tvoj zajokal me ne preseneča. Kaj ne bi, ko p imata same take šoke. Kot je že rekel Reš, je moja svakinja ena imed tistih, ki je normalno rodila, kljub takim krvavitvam, kot jih imaš ti, nizko ležeči posteljici in zmehčanim materničnim vratom od 19 tedna dalje. Je pa tudi IVF-jevka. Je ležala, ležala in ležal. Pravi, da bi šla skozi vse muke, samo da je na koncu otroček. Moj nečak je sedaj star že 2 mesca. Drži se. Sem imela šok v soboto in danes, ampak sta trajala samo nekaj sekund, pa je to šok. Kaj je bilo šele pri vama. ..... da vama bo mogoče vsaj nekoliko lažje. Miška, kako si ti? Saj mene poznaš. Se ne dam. Se*, otroček je pa velik zaspanček, ko te tako ves čas uspava. Ti kar lepo počivaj. Kajsica, jaz sem jo samo enkrat delala sam, pa mi ni ravno uspela. Zdaj pa kar miškin recept uporabljam. samo za preliv kdaj tudi uporabim nutello. lara, kaj pa vem, kaj kaj 18.letnice hočejo. Zdaj mam, oz. sem imela dve na praksi, ki sta toliko stari. Pa sta bolj mahnjeni na kaj v povezavi s telefonom, p modnimi dodatki, pa parfumi. To je ne adobila za darila, ker je imela roj,dan ravno takrat kot jaz, pa sva se pogovarjali. Upam, da j v kako pomoč. Zdaj grem pa spat. Nočko in lep jutrišnji dan.
|