sončika84
|
živjo! long time no see res me ni bilo že dolgo časa tu. nekako ne najdem časa. faks,izpiti, matija je kar zahteven,pol pa še gospodinjstvo špilat. smo v redu, matija je zdrav, zadnje čase kar naprej je, ful se obrača iz hrbta na trebuh in obratno, tko prov pestro je. potem pa sem imela še polno dela za faks-izpit,seminarske-hja,zdaj se je spet začelo. pa še ti prazniki. oh ja! pa še moj je zloo mal doma-zdej so imeli inventuro, pa ta tedn polno enih partnerskih druženj. ah,ja ,po svoje mi gre to ful na živce in sem kr mal jezna in žalostna po drugi strani pa zastopim,da mora to narest. bo že. vidim,da se stran ni še nič spremenila-škoda,lahko bi naredli tko kot je bilo prej,tole je kr neki. ve,kako ste? pa vači sončki in sončice?? pismo,čas gre tako hitro, zdaj boko že imeli 6 mescev. tik tak pa bo leto naokoli. kaj že dajeste kej gosto hrano? Matija jo dobi dvakrat na dan. in je ful zadovoln. tolk cmoka! pa žlico si potiska v usta,včasih kar preveč,pol mu pa obrne. lep pozdrav, bodite fajn. aja,pa lepe praznike!
|