|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
22.12.2008 15:31:02   
sonček33
Živa, mislim, da je s  predali bolj parktična. meni je zadj žal, da nisva rajši one kupila, ampak kaj čmo. Bo tudi ta ok.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
22.12.2008 15:32:44   
sonček85
ja ta ,ki sem ti jo pokazala jo imajo v pikapolonici in je na zalogi ,sem že vprašala, za uno ki mi je pa v rutarju lepa pa ne vem  niti koliko je cenauser posted image user posted image user posted image

sonček :ta je tudi lepa ,malo sobico ppživi ,samo moj je bolj za naravni les in bomo kr to verjetno vzeliuser posted image user posted image user posted image user posted image s predali je pa živa ,res po moje bolj praktičnouser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 22.12.2008 15:33:02 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
22.12.2008 15:32:59   
ledenka
živa, košaro je le fajn imet, ker opozarjajo na to, da mora user posted image  ležat na trdi, ravni podlagi - tudi, če se spusti športni voziček čisto dol, je še vedno vdolbinica na stičišču sedeža in naslonjala.

lupinice pa so načeloma dovolj vsaj za 1 leto oz. večina do 13 kg (nečakinja ima zdaj pri 13 mesecih malo manj kot 10 kg).

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
22.12.2008 15:33:05   
sonček33
jazzz jaz sem tudi ravno eno porodno zgodbo prebrala in ...ojoj...mene je strah poroda kot sto hudičev. pa drgač sploh nisem taka reva. Same sebe ne spoznam take...Ampak bom že... upam...saj so še vse.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
22.12.2008 15:43:17   
Anonimen
pupe... porod sploh ni bav bav....

k da sem že rodila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak sem pa veliko zgodb slišala...

Ajsi sej lahko da opozarjajo ampak tiste kolegice, ki so jo imele, so rekle da je brez veze... Pa še prostor zavzema. (tko so mene naučile user posted image user posted image user posted image )  Nevem no... Jst je verjetno ne bom imela.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3980
22.12.2008 15:46:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image kaj ste ve hecneuser posted image user posted image user posted image
ne eh kje porod res ni nč kej tazga sam tm 3 kilsko (če maš srečouser posted image ) štruco na svet spravišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
22.12.2008 15:46:47   
ledenka
živa, ne vem user posted image  moja svakinja je imela tudi košaro, in tamala je bila noter tudi doma, ko je spala čez dan, pa na obiskih je kar lepo spala not. tako da je bila redno uporabljana, dokler ni sedela - sigurno ene 5 mesecev. zase vem, da jo bom kupila, ker tudi ne bom imela doma ležalnika ali česa podobnega za dnevno počivanje user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
22.12.2008 15:49:11   
Anonimen
ja no... če jo pa pol tako še za druge namene uporabljaš pa je to nekaj drugega...

Sej veš 100 ljudi 100 čudi. Če nebi šle v prodajo jih tudi delali ne bi več user posted image user posted image user posted image

Kako si ajsi? Božaš kej bušija? Kdaj greš pa ti kaj v shopping?

Lariluuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kje si ti?  Smo te pogrešale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3983
22.12.2008 15:51:54   
jazzz27
ni tak mačji kašelj,da prideš in ti ven vzamejo.....pomoje ni nič prijetno in pozabi romantiko v porodni sobi (živa)user posted image ... no razen potem, ko že dobiš v naročje.

Mene je tud strah...samo kaj moremo ni eden ni isti. Sicer pa punce pravijo, da na koncu že komaj čakajo...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
22.12.2008 15:54:25   
ledenka
še noben ni not ostal user posted image user posted image user posted image  tko da nekak bojo bebike že prišle ven. in punce, ne brat porodnih zgodb! to je tko, kot da gledaš film o letalskih nesrečah pred poletom - odsvetovano!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
22.12.2008 15:54:59   
Anonimen
ja to pa baje sploh... Še posebej bomo menda poletne nosečke bogice...

ah kje jazzzi... moj bo meni pesmice pel in me masiral in mi slubkovalne besede govoril user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jst se bom pa drla nanga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3986
22.12.2008 15:55:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

še noben ni not ostal user posted image user posted image user posted image  tko da nekak bojo bebike že prišle ven. in punce, ne brat porodnih zgodb! to je tko, kot da gledaš film o letalskih nesrečah pred poletom - odsvetovano!

SE PODPIŠEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
22.12.2008 15:56:22   
Anonimen
samo še 5 minutk in greeeeem... sem toooook zaspana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še nevem kaj bi jedla danes... Ma kera kak predlog?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
22.12.2008 15:57:13   
Anonimen
živa sej je prov jauser posted image user posted image user posted image drgač sm pa trenutno na stolu za računalnikomuser posted image user posted image
jazzi nima te bit kej strah boš vidla da je vse ok,pač morš sprejet dejstvo da bolel te bo sigurno sej boš na svet spravila novga srčka ampak če se lepo psihično pripraviš bo ful velik lažje,ne pa tko k pr men v ta zadnjem momentu izvem da ne bo CR in da bo kr naravni.
drgač pa za previjalne vam pa priporočam da imejte široko k dete bo zrastlo in ne bo več pri miru tko kot na začetkuuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3989
22.12.2008 15:59:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdej pa GREEEEEM

papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
22.12.2008 16:01:03   
Anonimen
živček lepo se mej pa dobr se najej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
22.12.2008 16:01:32   
ledenka
bušija božam, seveda user posted image  zdaj že kar brca, komaj čakam, da se bo čutlo tudi navzven! še malo, pa boste tam user posted image  

nakupovat pa... ne vem. zdaj po praznikih bom začela pohode po trgovinah, da vidim, kaj mi je sploh všeč. če bom kje naletela na kake akcije, bom kar kupla. za posteljo res še ne vem,katera bo (moram še premislit), previjalno najbrž vem - čeprav moram še pri enem mizarju vprašat za ceno, par vozičkov mam ogledanih, jih bo treba it v živo sprobat, za cotike se ne sekiram, ker bom mela fuuuul sposojenih - neki malega bom že kupla, no. kar se 1000 drobnarij tiče, pa počasi in postopoma - zdaj ne vem, a čebriček ali banjico, pa katero baby varuško itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
22.12.2008 16:04:40   
Serendipity
user posted image  user posted image  user posted image  uuuu... debate o porodu. No, mi smo komaj enega (al pa dva not spravil) zdaj še noge skup tiščim da ne uide, bom malo kasneje premišljevala o tem, da bo ven ''malo'' težje šel user posted image  user posted image  user posted image   (Khm - beri - prpa, prpa, prpaaaaa user posted image user posted image user posted image )
Vozički so pa kjut. user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
22.12.2008 16:23:57   
sonček85
no evo je moj prišel ,sva se malo peciva napapcala sedaj pa mislim ,da bom šla malo zaleknatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
22.12.2008 17:04:02   
spps
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image user posted image berem porodne zgodbe, zato me niuser posted image user posted image ..ene so prov skeriuser posted image

Komaj čakam na našo malo štručkouser posted image ....
nič preveč ne beri tega,ker vsaka doživlja drugače,pa tud med sabo smo si različneuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
22.12.2008 17:13:31   
beyba
sem šele zdele vidla kolk sem ga u kamen s slikamo pa mate tukaj popravek....

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Tkole ....

Zdej vas gram pa za nazaj brat, ker sva šele dam prišle...

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
22.12.2008 17:40:26   
gigi1
Beyba kakšna lepotička je user posted image

In Erin Tilko je tud taaaak srček.

Pupe jaz voham poroko čez kakšnih 20 let user posted image

Glede današnjih debat..

Sončka vsi vozički so mi všeč user posted image

Punce kaj vam je da berete porodne zgodbe? A grem po šibo? Vas bom kar po riti user posted image
Nič brat tega. Kar bo pa bo. Pa vse bo u redu user posted image . Ste razumele?
Ne si skrbi po nepotrebnem delat.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
22.12.2008 17:46:22   
beyba
Joj kolk vas je lepo poslušat, zdej vas je že kar nekaj nosečk tuki gor...ja borba se počasi spreminja v mamice z borbeuser posted image user posted image user posted image user posted image   hvala boguuser posted image user posted image user posted image user posted image Tolk ste cortkane ko tkole čvekate, o vozičkih, posteljicah, koških (btw. sonček full luštan košek pa previjalna tut)...Ah kje je že to. ..Uglavnem uživajte vsak trenutek, ker gre tko hitro mimo kot bi reku keks. Mi zdej že pobiramo vse s tal, pa kar je 30 cm nad tlemi, vsak dan vsaj dvakrat sesamo, pomivamo....ker tale naš škrat ni nič pri miru. Danes se je prvič sama vsedla iz ležečega položaja v sedečega pa se z obema rokama spustila in sedelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi. No po stanovanju jo pa že šiba ko norc, kaj bo šele ko bo šla po vseh štirihuser posted image user posted image user posted image user posted image   Spančka še vedno slabo, tko da je mamica že čist utrjena v nespanju. Vsak dan papcamo ali sadje ali zelenjavo en obrok ostalo je še vedno joška zakon...zobka pridno rasteta in se že prav lepo vidita ko se zasmeje... Do sedaj smo probal že: jabolko hruško,korenje,banano,kivi,krompir,praadižnik,špinača,bučke,solata....je vse sadje mal manj rada , bol ji gre zelenjava, najbol pa krompir....sem se smejala, ker sva mela prej z mojim vrečko krompirja tut po mesec ali dva, zdej mam pa filing da ga kar naprej kopujemouser posted image user posted image user posted image user posted image

zdej mamo pa sireno in morm it se oglasim jutri kaj....

lp vsem....

božajte bušije

ostale pridno slončkajte...

aja dve novi mamo dobrodišli-sej veesta kateri dve a ne....

Se* prosim da počivaš...

sonček a ne kolk je šlo hitrio, še en mesec pa boš mela svojega sončka v naročju....

Aja pa slike sem šla dans razvit prvič po rojstvu-kot ponosna mama kot se zagre jih je blo itak čez 250user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
22.12.2008 17:49:34   
beyba
jst bom za porod rekla tkole...Kokr je šlo not, bo šlo pa še venuser posted image user posted image user posted image user posted image   še noben ni notri ostal, vn gre mal težje(kakor pri kateri) tko da naj vas ne skrbi...Itak se nehajte sekirat, ker vas bo začel zvijat če ne prej kak teden pred rokom, vsak dan po roku pa sigurno....pa sam čaakel boste skozuser posted image user posted image user posted image user posted image Berite porodne zgodbe-itak en porod ni enak drugemu, pa dva poroda pri isti ženski ne bolita enkao tko da si dajte kar duška...itak ne boste vedle pri čem ste dokler ne bo to za vamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
22.12.2008 18:54:16   
sonček85
lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?