|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
22.12.2008 10:05:40   
Anonimen
Spps ti si pobožala bušija??

Jst sem super... Končno sem začela s kakimi znakci dojemat da sem nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image   Joškice so me začele bolet user posted image user posted image user posted image   Sicer ne da sem sadomazo in mi paše, ampak vsaj čutim da se nekaj dogaja... Včeraj sem malo pospravljala stanovanje in sem neke tampone prekladala in v istem hipu ugotovila da 8 (!!!!!!) mesecev ne bom mela menstre user posted image user posted image user posted image user posted image   sploh ne dojemam... Se počutim svobodno kot ptička na veji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa ti kej?

Kje ste pa ostale čveke? Gigi, Aqua, Pikica, Se*, Jazzzika, Murki, Oktavija, larilu, sončica33, Mišika, eva Ana (novinkauser posted image ), pikovit, pa fargi (A ni ona nek testek imela v planu?), pa ostale????????

Oktavija? Polaris? pa BIBA??????????

BIBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

pa Suzika, Špelka, Agrojuhi, Hmm, LuNa, triny, Sulfinija......

KJE STE??????

< Sporočilo je popravil živa25 -- 22.12.2008 10:09:13 >

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
22.12.2008 10:54:11   
sonček33
Erin - Tilen je cukerček.
Bebya - Ela je sladkorček. Čeprav sem jo komaj ujela čez ekran.

Jatz bom mal poslikala sobico danes, ap vam pošljem fotke. Če želite.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
22.12.2008 10:57:25   
Anonimen
Seveda želimo.... No ja.... Želim... Sem kar sama danes zgleda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
22.12.2008 11:19:45   
sonček85
živa sem pa ti si kaj božalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj boš namesto za vlke ,devala za stranske prihranke za bejbijauser posted image user posted image
sonček :seveda želimouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
22.12.2008 11:23:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

živa sem pa ti si kaj božalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj boš namesto za vlke ,devala za stranske prihranke za bejbijauser posted image user posted image
sonček :seveda želimouser posted image user posted image user posted image

sej res ja user posted image user posted image user posted image user posted image   Nisem še božala... Bom obljubim user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
22.12.2008 11:26:44   
eva Ana
Živjo punce!

O moji user posted image  ni niti slutiti. (zamuja 10 dni user posted image ). Nič mi več ne manjka razen da me bradavičke bolijo. V bistvu se dobro počutim!!!
Testka še nisem delala, ker sem se odločila da ga naredim v sredo in če bo user posted image  al pa user posted image  user posted image , vse skupaj zavijem in dam mojemu k darilu za božička.

Če bo pa - , pa ne bom nič kometirala, da ne bom praznikov pokvarila.

Živa vesela sem za te
Sonček, ti si pa itak naš sonček! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
22.12.2008 11:32:12   
Anonimen
BRAVO EVA ANA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Dobra si da zdržiš tolko časa brez testka... Ko boš zvedela boš pa že tok daleč, da boš lahko takoj šla na pregledek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti sporoči v vsakem primeru... pozitivnem ali negativnem... Tukaj smo, da si stojimo ob strani v dobrem in slabem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
22.12.2008 11:36:02   
ledenka
eva ana, držim pesti za user posted image  user posted image

sonček33, jaaaaa, jaz bi tuuuud sobico gledala!

počasi se bom morala odločit, kaj bi naredla pri nas... mam super idejo za previjalno (kar v kopalnici bo, nad pralnim strojem - noge in deska iz Ikee in podloga), za posteljo pa se kar ne morem odločit. sem spet prišla nazaj na tole varjanto... ajoj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
22.12.2008 11:37:46   
eva Ana
user posted image Živa brez skrbi, da bom sporočila situacijo..............joj kak me matra radovednost user posted image , ampak največja fora je, da me najbolj zagrabi, ko sem tu gor na RR. Ko pridem popoldne iz službe, pa čist odklop, spet do naslednjega jutra, ko pridem na firmo in začnem z vami klepetat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
22.12.2008 11:40:49   
sonček85
no le daj ,ne pozabi da si ti tudi sedaj srečka +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
22.12.2008 11:42:49   
sonček85
eva mislim ,da bo božiček letos tudi pri tebi radodarenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image in kot pravi živa naj bo + ali - kar bo seveda prvo smo s tabo in te podpiramo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
22.12.2008 11:53:46   
ledenka
ste ble kaj pridne?

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
22.12.2008 12:02:26   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ste ble kaj pridne?

user posted image
jaz bi takega imela kar namest smrečke-sam ne vem ,če bi se moj strinjaluser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 22.12.2008 12:14:40 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
22.12.2008 12:02:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jst sem super... Končno sem začela s kakimi znakci dojemat da sem nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image   Joškice so me začele bolet user posted image user posted image user posted image   Sicer ne da sem sadomazo in mi paše, ampak vsaj čutim da se nekaj dogaja... Včeraj sem malo pospravljala stanovanje in sem neke tampone prekladala in v istem hipu ugotovila da 8 (!!!!!!) mesecev ne bom mela menstre user posted image user posted image user posted image user posted image   sploh ne dojemam... Se počutim svobodno kot ptička na veji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa ti kej?

jaz sem še kr brez energije-se zgleda do poroda ne bo ničkaj spremenilo user posted image user posted image user posted image
najbolj boš začela dojemat,ko boš čutla prve premike-al pa če te slabost začnejo lovituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
22.12.2008 12:04:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Živjo punce!

O moji user posted image  ni niti slutiti. (zamuja 10 dni user posted image ). Nič mi več ne manjka razen da me bradavičke bolijo. V bistvu se dobro počutim!!!
Testka še nisem delala, ker sem se odločila da ga naredim v sredo in če bo user posted image  al pa user posted image  user posted image , vse skupaj zavijem in dam mojemu k darilu za božička.

Če bo pa - , pa ne bom nič kometirala, da ne bom praznikov pokvarila.

Živa vesela sem za te
Sonček, ti si pa itak naš sonček! user posted image
bomo vse držale pestke user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
22.12.2008 12:12:21   
murkica
No pa da se še jaz malo javim... Prišla semravnokar iz trgovine, no pa še vmes sem skočila na eno kavico s prijateljema... Tako, da začetek dneva je bil še kar obetaven, se mi zdi, da počasi že čutim praznično razpoloženje... Sem danes kupila eno dišečo svečko, da bo prostor zadišal po praznikih... Sicer moram najprej zdele zakurt, potem pa se bom spravila naredit maso za piškote, ki mora potem stati nekje 4 ure in jih bom potem popoldan spekla, da bo malo zadišalo po peki... Letos bo brat od mojega naredil božično večerjo in meni ni treba razmišljati kaj bi prirpavila... Tako, da bom potem po božiču se spravila kuhat likerčke, da jih podarim še našim za novo leto...

Vidim, da ste sve lepo preživele vikend in še posebaj za Se* sem vesela, da so se krči umirili.... Vem, da bo zdaj vse v redu in nam boš 29.12. sporočila veselo novičko, da sta kar 2 srčka...

drugače pa vse nosečke božajte trebuščke, vse nenosečke božajte svoje drage, da boste postale nosečke user posted image , vse mamice pa poljubčkite svoje otročičke še namesto nas bork...

Nič šibam zakurt, ker se mi danes zdi precej hladno...

p.s. Pa kot sem obljubila včeraj, vskai častim še koček torte

user posted image  

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
22.12.2008 12:21:21   
jazzz27
DAN

Najprej čestitke Murkici, Murki naša vse naj naj. Pa čimprej do željenega cilja, saj vešuser posted image . (oprosti, ker nisem že včeraj čestitala)user posted image  P.s.: pa tudi zate velja, da se stisneš k svojemu dragemu, da bo trebuščekuser posted image

Drugače pa..punce meni ni danes čist nič slabo in se počutim dobro, kar predobro...me je kr mal strah kaj se dogaja. Komaj čakam drugi ponedeljek, da vidimo pikico.

bom še komentirala....sedaj pa moram it...user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
22.12.2008 12:22:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Kako pa ti kej?

jaz sem še kr brez energije-se zgleda do poroda ne bo ničkaj spremenilo user posted image user posted image user posted image
najbolj boš začela dojemat,ko boš čutla prve premike-al pa če te slabost začnejo lovituser posted image user posted image

verjetno res ja... No ampak sej nosečka že vem da sem... Sem cel čas mislila kako mi bo težko se upirat pršutu, ipd. pa sem v soboto bla na enem roj.dnevu pa še za domov sem ga pol dobila pa sploh ni bil problem... Verjetno zato, ker vem za kaj ga ne jem...
Zdejle sem pa ravno s kosila, smo si kar kitajca naročile in mi je prov pasal user posted image user posted image user posted image

ej utrujena sem pa tudi jaz... Zjutraj komaj vstanem, spat bi šla pa že ob 8ih če bi blo po moje... No ampak ni panike... Zaenkrat še gre. Upam da tako ostane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
22.12.2008 12:26:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

DAN

Najprej čestitke Murkici, Murki naša vse naj naj. Pa čimprej do željenega cilja, saj vešuser posted image . (oprosti, ker nisem že včeraj čestitala)user posted image  P.s.: pa tudi zate velja, da se stisneš k svojemu dragemu, da bo trebuščekuser posted image

Drugače pa..punce meni ni danes čist nič slabo in se počutim dobro, kar predobro...me je kr mal strah kaj se dogaja. Komaj čakam drugi ponedeljek, da vidimo pikico.

bom še komentirala....sedaj pa moram it...user posted image

Ja JAAAAZZZZIIIIII  Kje hodiš??? hitro pobožaj bušija da se nam oddolžiš ker te nič ni bilo...

Pa BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za dobro počutje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
22.12.2008 12:28:07   
ledenka
jazzzika, to je normalno - po 12. tednu težave nehajo user posted image  ne rabiš se sekirat!

živa, no, pri tebi se bo začelo... upam, da kaj hujšega kot utrujenost ne bo! user posted image

spps, ti maš pa še samo 2 meseca do konca, uau! user posted image

murkica, hvala za tortico, slastna zgleda... joj, žal moram malo pazit, med prazniki grejo kilce neznansko rade gor user posted image  tako da realna tortica žal odpade. eh...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
22.12.2008 12:34:44   
Anonimen
joj ledenka res upam da ne bo hujšega od bolečih jošk, utrujenosti in morda malo izbirčnosti pri hrani user posted image user posted image user posted image user posted image   Se pa na trebuh ne morem več obrnit da bi spala... Me takoj opozori... In ko se pretegnem - raztegnem me tudi opozori.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
22.12.2008 12:38:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
spps, ti maš pa še samo 2 meseca do konca, uau! user posted image
user posted image user posted image user posted image dobra dva meseca,če ne bo prehitevanjauser posted image user posted image hitro gre čas,ne morem verjet,da čisto malo še,pa bomo na ciljuuser posted image

sonček33,ma še pa res čist malo do koncauser posted image user posted image

sej bo hitro minalo,potem pa boste tud ve,kmal na koncuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
22.12.2008 13:02:48   
sonček85
kot bi mignil bo tu marec,pa april in potem že maj ko so naslednje borke na vrsti,midve spps bova pa malo pred njimiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
22.12.2008 13:04:57   
gigi1
Oj lubice zlate

Kako ste?

Babystrology ima nekaj pobrkane datume user posted image  user posted image  user posted image

Mi že včeraj nekaj ni štimalo s tickerji, danes sem ugotovila kaj.

Eva držim pestke za user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
22.12.2008 13:06:20   
eva Ana
hvala vam punce, da držite pestke za me....v sredo poročam o rezultatu....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?