Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 9:10:45
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha no, v glavnem... jaz to počnem zelo pogosto, ko nimam deteta in v.d. možeka v avtu. Sploh po kaki avtocesti se pri 140 km/h da zelo lepo dreti in zraven preklinjati folk, ki ne zna voziti A ti si tista.
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 9:37:17
|
|
|
|
Freycha
|
o ja... jaz sem tista
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 10:04:39
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Na žurki z Đesiko a taki frendi sta.....
< Sporočilo je popravil rija -- 21.12.2008 10:05:07 >
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 10:09:09
|
|
|
|
1ksantipa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Na žurki z Đesiko a taki frendi sta..... No, mene res zanima, a Nivess ni več na RR al pa je ona zdaj ta Jessica, al kaj?
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 10:12:08
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Na žurki z Đesiko a taki frendi sta..... No, mene res zanima, a Nivess ni več na RR al pa je ona zdaj ta Jessica, al kaj? po čem to sklepaš? a tako se ti zdita podobni?
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 10:28:50
|
|
|
|
1ksantipa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Na žurki z Đesiko a taki frendi sta..... No, mene res zanima, a Nivess ni več na RR al pa je ona zdaj ta Jessica, al kaj? po čem to sklepaš? a tako se ti zdita podobni? Čuj, ne vem. To Jessico premalo poznam, da bi lahko rekla, kdo je kdo. Neki časa me ni blo na RR, tako da ne vem, kaj se dogaja. Se pa od prej dobro spomnim Nivess in jo pogrešam. Torej kje je?
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 10:39:46
|
|
|
|
rija
|
druži se z đesiko
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 11:13:49
|
|
|
|
ZARA
|
Nivess je še na RR.
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 12:45:20
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
Sam ta je pa res ena najboljših, da bi Nivess preko Jesice napadala Jano
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 12:53:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf Sam ta je pa res ena najboljših, da bi Nivess preko Jesice napadala Jano Od kje ti ta ideja?
< Sporočilo je popravil kind lady -- 21.12.2008 12:54:28 >
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 12:57:02
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Pravkar sem iz vozečega avtomobila, z na full galsbo, tulila čez cel center mesta in to ful naglas. Je tako zelo pasalo. No, tega zdaj že zelo dolgo nisem naredila, danes je pa res pasalo. Resda nisem bila s svojim avtom, tako da folk ni pogruntal, kdo tuli....ampak je takoooooooooooooooooooo pasalao. Itak, da me lahko imate za prtisnjeno, ni panike. A ti si se v Kerenso reinkarnirala? Ne, samo nadomešča me, ker jaz tega ne počnem več.
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 13:10:33
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Pravkar sem iz vozečega avtomobila, z na full galsbo, tulila čez cel center mesta in to ful naglas. Je tako zelo pasalo. No, tega zdaj že zelo dolgo nisem naredila, danes je pa res pasalo. Resda nisem bila s svojim avtom, tako da folk ni pogruntal, kdo tuli....ampak je takoooooooooooooooooooo pasalao. Itak, da me lahko imate za prtisnjeno, ni panike. A ti si se v Kerenso reinkarnirala? Ne, samo nadomešča me, ker jaz tega ne počnem več. O, kaj se pa je zgodilo?
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 13:12:46
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Se pa od prej dobro spomnim Nivess in jo pogrešam. Sem mislila, da Raho pogrešaš.
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 15:55:14
|
|
|
|
1ksantipa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Se pa od prej dobro spomnim Nivess in jo pogrešam. Sem mislila, da Raho pogrešaš. Ojojojojojojoj, idilično slovensko družino??????
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 17:15:41
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Se pa od prej dobro spomnim Nivess in jo pogrešam. Sem mislila, da Raho pogrešaš. Ojojojojojojoj, idilično slovensko družino?????? Alo, tu sem, tehnične težave, jebi ga. Ti bi tudi večkrat lahko kaj napisala . To bi bilo lušno.
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 17:31:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf Sam ta je pa res ena najboljših, da bi Nivess preko Jesice napadala Jano Nives ima jajca in si upa v obraz povedat, če ji kaj ne paše! jana Nives in Nives jana tak, da ne bo nič s temi trači
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 17:34:40
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf Sam ta je pa res ena najboljših, da bi Nivess preko Jesice napadala Jano Nives ima jajca in si upa v obraz povedat, če ji kaj ne paše! jana Nives in Nives jana tak, da ne bo nič s temi trači
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 17:36:58
|
|
|
|
kofetek2010
|
pa pljoskat si pozabla
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 17:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 17:40:49
|
|
|
|
ssevin
|
Evo eno za KL
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 20:31:44
|
|
|
|
1ksantipa
|
Ti to resno? Ste vse spremenile nike al kaj? Katera je pa Rubin? Ja, bolj malo pišem, ker so zgleda na RR zelo alergični na tiste, ki nismo hodile na šolo ploskanja. Sem dobila kar nekaj opozoril. Berem pa kar, no.
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 20:49:00
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf Sam ta je pa res ena najboljših, da bi Nivess preko Jesice napadala Jano Nives ima jajca in si upa v obraz povedat, če ji kaj ne paše! jana Nives in Nives jana tak, da ne bo nič s temi trači Jao, sta pocukrani
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 21:20:58
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: 1ksantipa Katera je pa Rubin? One and only: Aja, ena je še brez pike.
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 21:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
One and only: Saj ti nocem kvarit praznikov...ampak nisi v trendu, sploh.
|
|
|
|
RE: Ne ga biksat in bit danes tako dolgočasne... 21.12.2008 21:33:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II One and only: Saj ti nocem kvarit praznikov...ampak nisi v trendu, sploh. letos ni zlata barva popularna?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?